شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
یه خواهشی دارم، موقع امتیازدهی بی زحمت ریز نمرات رو بنویسین برای هر دانش آموز نه جمع کل رو. یعنی اگه مثلا برای تکالیف دو تا سوال 10 نمره ای و دوتا سوال 5 نمره ای پرسیدین به این شکل امتیازات رو برای ممد پاتر بنویسین:
ممد پاتر: 10 + 8 + 5 + 3 = 26 مثلا!!
اکثر دانش آموزا تازه وارد هستند و براشون حیاتیه بدونن از کدوم سوال نمره کم آوردن و تشویقه براشون که تو کدوم سوال نمره کاملو گرفتن که تو تکالیف بعدی به همون سبک بنویسن که حداکثر امتیاز رو بتونن بگیرن.
فک میکنم یه حرکت ساده ای مثل تجزیه امتیاز کل برای هر دانش آموز میتونه به مهارتشون تو نوشتن کمک کنه. تا نظر همکارا چی باشه.
ممنونم جیمزک جان، این شبکه های ماگلی من مدام دچار اختلال میشه و گاهی بعضی پست ها رو جا میندازه ، ولی جالب اینه از هر گروه یکی جا افتاد تا نشون بدم من یکی از عادل ترین مدیرها هستم . برای گروهم میجنگم ولی تقلب نمیکنم.
به بیل ویزلی :
آقای ویزلی ، اینبار نه به عنوان دانش آموز بلکه به عنوان مدیر مدرسه اخطار میکنم ، اگر مدرکی دال بر وجود چوب!دستی فلزی دارید مانند ارنی رو کنید وگرنه با توجه به اعتراضات دوستان و به دلیل آنکه هدف ما تفریح در این سایت است باید امتیازات را تغییر دهی .
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ." گابريل گارسيا ماركز
آقا جان، توی کتاب گفته شده که گرگورویچ چوبدستی فلزی درست میکرد! پس چوبدستی فلزی هم داریم! من هیچوقت از چیزی که میدونم درسته پایین نمیام خب!
تا جایی که یادمه، چوبدستیش فلزی بود، ولی مطمئن نبودم که با لینکی که ارنی داد، مطمئن شدم نیست، ولی اینو مطمئن هستم که گرگورویچ چوبدستی فلزی درست میکرد! پس امتیازا همونه بازم!
جد ِ بزرگوار ِ ولدک و مورفین ِ موتاد. پدرجان! الهی من بمیرم که کسی نیس ازت مراقبت کنه!
تنها چیزی که ازت مونده یه مجسمه تو فاضلاب هاگوارتزه که دهنش بعد از خروج باسیلیسک مدتهاست باز مونده شاید یکی چارتا قرص آلزایمر بندازه توش که دیگه امتیاز دهی به پستای ملت رو یادش نره!!
راسش متوجه ی نکته ی عجیبی شدم تو امتیازدهی تکالیف جلسه ی دوم کلاس طلسمات سالی جون!
پرفسور ویزلی، بیلشونو میگما، نه بیل باغبونشون! بی ادبا... منظورم پروفسور بیل ویزلی ـه.
اولاً که دوستان و عزیزان، اینقدر دعوا و کتک کاری نکنین، اینجا برای شوخی و خنده و مسخره بازیه، نه برای به رخ کشیدن سطح زبان و استفاده ی مکرر از علامت تعجب. (مخاطب عام ـه ها)
اعتراضی هم دارین با روی خوش بگین. مثلاً شترق!، چرا این سوالو اینجوری دادی؟ هار هار هار!
حالا همه این ها یه طرف، سپاهان ـه ما... هان، نه، چیزه... . منظورم اینه که همه اینا یه طرف، ولی من وقتی شنیدم چوبدستی فلزی هم هست مخم سوتید. من یه 10-15 باری کل این کتابا رو خوندم و فکر نمی کردم چوبدستی فلزی هم باشه. بعد دیدم میگین چوب ویکتور فلزی بوده، حال نداشتم برم کتابو باز کنم. ولی یه سرچ تو نت زدم، اینو پیدا کردم. گفتم شماها هم ببینین. چه پسر خوبیم من. :pretty:
سالازار جان: به دلیل اعتراضات این یک نمونه: نقل قول:
در مورد پروفسور چارلی ویزلی اجازه میخوام اینو نشون بدم که نمره ی شونزده گرفته و طنز زیبایی توش میبینید....عع؟ نمی بینید؟ مشکل از شماست، سعی کنید ببینید نقل قول: 1-ویژگی های ظاهری این اژدها شاخدم را بنویسید؟(3امتیاز) نام کامل :اژدهای شاخدم مجارستانی همان جور که از نامش پیدلست اژدهایی است بسیاروحشی که از دهانش اتش بیرون میاد بر روی سر ودم او وپشتش وصورتش پراز شاخ است پوستی مایل به قرمز وقهوه ای داره چشمان ترسناک اصولا شبیهه مارمولک است. 2-پرفسور به کورممد پاتر چه گفت که ساکت شد؟(7امتیاز) اون را تهدید کرد که یک شاخ دم را میفرستد سراغش. 3-مقاله ای درباره ی یک شاخدم بنویسید.(10امتیاز) شاخ دم ها یکی از خطر ناکترین گونه اژدهاها هستند حدوده 10گونه از انها وجود دارد از مجارستان امده اند به هوای سرد عادت ندارند وبیشتر در جاهای گرم وخشک زندگی میکنند حدود نصف بدنشون پر شاخ است ان ها بسیار وحشی هستن و اگر روزی یکی از ان ها را نزدیک خود دیدید فاتحه ی خود را بخوانید .پایان 4-درباره اداره گمراه سازی حداقل یک خط بنویسید؟(10امتیاز) این اداره برای گمراه کردن ودور کردن ماگل ها از موجودات جادویی مثل انواع اژده هاوموجودات دیگر ساخته شده تا نگزارد به انها اسیبی از این جمله برسد ودنیای جادویی اشکار شود. همین. خواستم به ضد و نقیض برخورد نکنیم بعد از جواب دادن ایشون ضمنا چرا ایشون اینقدر اصرار دارن به استفاده از سیستم پیام شخصی؟! جسارتا میتونم بپرسم این دفتر کذا به چه درد می خوره در نظام آموزشی امروزه؟!:| رو باشیم بهتر نیست؟
شما مطمئنی اشتباه نکردی؟ یه اشتباه کوچولو نه! یه اشتباه بزرگ!؟!
ببخشید استاد، اما دابز توی کدوم گروه بود؟ راونکلاو استاد؟ نه دیگه. اسلیترین بوده. درسته رفته بای امتحانات سمج ولی نمره ی اون رو باید به اسلیترینی ها بدید. در حالی که به راون دادید.
من جديد ترين چاپ هرى پاتر را خواندم و در آن چوب دستى ويكتور كرام هم چوبى بود.
البته در مورد wand اگه همونجورى كه گفتيد زبان بلد باشين اين رو مى فهمين كه stick شاخه ى درخت است پس wand به هيچ وجه فلزى نميتونه باشه چون خارجى ها به شاخه ى درخت مى گن stick.