جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  66 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  143 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  255 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  249 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  331 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  234 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: كلاس گياهشناسي
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 شهریور 1392 00:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام استاد چانگ!
حال شما چطوره؟... جنگجوی اژدها چطوره؟... استاد شی فو حالشون خوبه؟... مافیای هنگ کنگ در چه حالن؟... از مزنه قیمت بازار ویتنام خبر ندارین؟... بچه های یاکوزا فعالن هنوز؟... خلاصه به همه شعبه های شرق دور سلام رسمی وزارت رو ابلاغ کنید، بگید جناب وزیر فرمودن چاکر همه بچه باحالای چش بادومی نیــــز هستیم!
بنده می خواستم برم توی این گلخونه ی جدیدمون پرورش گیاه بدم که این بوژبوژیا ریختن اونجا زنبیل گذاشتن دیگه ما موندیم بیکار. گفتیم چیکار کنیم حس رولمون نپره، دیدیم کجا بهتر از کلاس گیاه شناسی استاد چانگ! هم میایم گیاه پرورش میدیم. هم امتیاز می گیریم. هم یه سری فنون کونگ فو یاد می گیریم از محضر استاد.

1.گیاهی که در کتاب دوم باعث بازگشتن بچه ها به حالت عادی شد چه بود در باره اش توضیح دهید(5 امتیاز)

والا چه می دونم استادچانگجان! سوالای سخت سخت می پرسیا! من کتاب دوم نبودم تو هاگوارتز که. جای شما خالی آزکابان بودم فک کنم. خواهرزاده ی ما زد باباشو کشت مارو به جاش انداختن هلفدونی! حبس خورده بودیم خلاصه! حالا شما یه راهنمایی بفرمایین شاید بلد بودیم... ها؟... ها!... بله! مهرگیاه بوده این گیاهه. مهرگیاه یه گیاه خیلی خوبیه. عصاره اش برای طولانی کردن زمان تاثیر چیز استفاده میشه. قیافشم مث این می مونه که انگار چاخانوفو پشت و رو کرده باشی. من چون دیدم میگم. یه بار چاخانوفو پشت و رو کردم بعد دستم خورد افتاد تو انبار مهرگیاهای خانه ریدل. خلاصه تا یک ماه اونجا داشت جیغ می کشید برای خودش و هیشکی پیداش نمی کرد. بعد دیگه یه روز گلاب به روتون نجینی دل پیچه گرفته بود ارباب رودلفو فرستاد بره شیره ی مهرگیاه بگیره براش. رفته بود همون چاخانوفو اشتباهی ورداشته بود و شیره شو گرفته بود که دادیم نجینی خورد، مرد! یواشکی یه مار از تو کوچه پیدا کردیم گذاشتیم جای نجینی، چاخانوفو هم یه ریپارو زدیم عین روز اولش شد.

2.در کتاب شیش پروف معجون سازی یک گیاهی رو از گلخونه میچید که خواص دارویی داشت اون چی بود دربارش توضیح بدید(5 امتیاز)

ایول استادچانگ! چی صمیمی! پروف؟! ایول! ایول!
بله... فرمودین چیکار کردن ایشون؟... توی کتاب شیش یه پروف خدا زده ای یه گیاهی رو از تو یه گلخونه ای چیده بعد من که هنوز حبسم تموم نشده بود اون موقع، الان باید بگم که اون گیاهه چه خواص دارویی ای داشته؟... ولمون کن بابا! من چمیدونم استاد چانگجان! یه چارتا فن بزن یاد بگیریم بابا. من به عشق کونگ فو اومدم اینجا... والا...
حالا شما فرض کن این گیاه بوژبوژی نجوشان بوده. خواصش هم اینه که می ندازیمش تو ستاد رانده شدگان، بعد یه گازی ازش متصاعد میشه که همه بوژبوژیا رو خفه می کنه.

3.فکر کنید دوست شما با سم اژدها کش مسموم شده!شما از چه گیاهی استفاده میکنید؟چگونه گیاه را اماده میکنید مزه ی ان چه طور است؟(توضیح کامل 10 امتیاز)

با چی مسموم شده آقای مجری؟!... سم اژدها کش؟!... بابا شوخی نیست! این سم اژدهاکشه! دوستای من همشون مفنگین. دماغشونو بگیری سه سوته هوشششت! جونشون دراومده! بعد شما فک می کنین یه همچین مفنگیی سم اژدهاکش!... هیچی هم نه، اژدهاکش! واویلا!... بخوره اینقدر دووم میاره که من 8 ساعت بگردم، گیاه درمونیشو پیدا کنم و آمادش کنم و مزه کنم و بدم بخوره؟... خو تا من این دواشو آماده کنم که بدبخت ذوب شده، رفته هوا که!
حالا چون شما می فرمایین چشم! چه کنیم دیگه! دیگه یدونه استاد چانگ که بیشتر نداریم که!
والا من اولین چیزی که دم دستمه همین چیزه که اولش بالاخره خشخاش جادویی بوده و خیلی هم قویه و معجزه می کنه اصن.
چگونه آمادش می کنم؟!... اَی بابا... استاد چانگ گیر دادی به این فرمول سری های ما ها! پارسالم خواستی از زیر زبونم بکشی ولی تیز بودم فهمیدم. جدی! جون من! با مافیای هنگ کنگ مرتبطی؟ جون من!... بابا خو اگه جنس میخواین چرا می پیچونین؟ یه هیئت تجاری بفرستین برای مذاکره، به تفاهم می رسیم بالاخره. خلاصه، اینجوری نمیشه! من فرمول به هیشکی نمیدم.
مزه اش چطوره؟!... ای کلک! ای استاد چانگ عضو مافیای هنگ کنگ! این کاره ای ها! باشه! زنگ آخر وایسا دعوا... یعنی... چیز... وایسا همه نمونه کارا رو میدم بهت. همه جور مزه شو دارم. اصن برتی بات زیرمجموعه ی خودم بود که بعدها شراکتمون به هم خورد و الان آبنبات چیزی میزنه.

4.از کجا میتوان گیاهی که بیماری ها را درمان میکن و گیاهی که سم را از بین میبرد از هم تشخیص داد؟(5 نمره)

والا تنها راهی که به ذهن بنده میرسه چاخانوفه. اصن واسه همین گذاشتمش مشاور. اون لقب مشاور الکیه ها. اینو میذاریم تو لابراتوار برای تست اولیه. هیچیش نمیشه. هر چیشم بشه یه ریپارو می زنی دوباره میشه مث روز اولش. میخوای بیارم واست؟ گیاه میاهاتو بده به خوردش، درمانش کن، سمشو از بین ببر، بترکونش. از طرف من هماهنگه. مشکلی نیس.

5. به نظر شما هری و جینی به چو چه گفتند توضیح بدید(3 امتیاز)

حرفای خاله زنکی! چی دارن بگن؟! همیشه تو کتاب چی می گفتن؟!

هری: اوه! چو من تو رو دوس دارم. بیا زن من شو.
جینی: اوا! خاک تو سرت کنن مرد! تو که زن و بچه داری. بیا! بیا بریم نیگاش نکن دختره ی جاپونی رو!
چو: جاپونی اون ننه ی ژله ایته دختره ی گدا!
جینی: اوا هری! می بینی چی میگه؟ خو یه چیزی بگو بهش دیگه!
هری: اوه! چو من تو رو دوس دارم. بیا زن من شو.
جینی: نه اینو نگو! خاک تو سرت کنن مرد...

و این دور باطل مکالمه تا ساعتها ادامه داشت و به همین خاطر استاد چانگ دیر رسید سر کلاس و دو خط بیشتر هم درس نداد و رفت و بچه ها هم میگن هنوز کلی از کتاب مونده که درس نداده! ولی بیخود کردن. به قول ابی ابوعطا: همین خوبه!

چه احساسی در باره ی اتمام ترم دارید؟(2 امتیاز)

والا ما که همیشه احساس می کنیم داریم پرواز می کنیم و در فضا قدم می زنیم و کلا به صورت دیفالت توپیم ولی شما مث اینکه خیلی توپ تری چون تا زنگ خورد جیم فنگو زدیا شیطون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1392/6/5 0:52:20

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: دوشنبه 4 شهریور 1392 17:41
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه ی چهارم

پروف چانگ در هاری که بسیار دپرس بود وارد کلاس شد

یک بچه خود شیرین: پروفسور حالتون خوبه؟ کمک نمیخواین

- یه مار چوبه نیشم زد

واقعیت:

هری و جینی حال چو را قبل کلاس به خاطر جلسه ی قبل گرفته بودند!

چو نگاهی به ویزلی و پاتر انداخت که موزیانه لبخند میزدند و در دلش گفت: کوفت رو آب بخندین!

-درس امروزمون در مورد گیاه های شفا بخشه

همون طور که توی تمام کتاب های مشنگ رولینگ! خونیم هر سری یکی از شما ها یه بلایی سرش بیاد داخل درمونگاه از گیاه های دارویی که من پرورش میدم استفاده میکنن!

مثل گیاه دارویی که در موقع خشک شدن بچه ها به عث دوباره نرم شدنشون شد!

البته این گیاه ها به دو دسته تقسیم میشن:

1.گیاه هایی که بیماری ها یا یک بیماری خاص رو درمان میکنن

2 گیاه هایی که سم ها یا یک سم خاص رو از بین میبرن

پس باید در کار با اون ها بسیار دقت کرد که یک اشتباه جون یک ادم رو به خطر میندازه

زییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییینگ

مرلین شکر زنگ خورد همگی بای!

تکالیف:

1.گیاهی که در کتاب دوم باعث بازگشتن بچه ها به حالت عادی شد چه بود در باره اش توضیح دهید(5 امتیاز)

2.در کتاب شیش پروف معجون سازی یک گیاهی رو از گلخونه میچید که خواص دارویی داشت اون چی بود دربارش توضیح بدید(5 امتیاز)

3.فکر کنید دوست شما با سم اژدها کش مسموم شده!شما از چه گیاهی استفاده میکنید؟چگونه گیاه را اماده میکنید مزه ی ان چه طور است؟(توضیح کامل 10 امتیاز)

4.از کجا میتوان گیاهی که بیماری ها را درمان میکن و گیاهی که سم را از بین میبرد از هم تشخیص داد؟(5 نمره)

5. به نظر شما هری و جینی به چو چه گفتند توضیح بدید(3 امتیاز)

چه احساسی در باره ی اتمام ترم دارید؟(2 امتیاز)

امتیازات تا فردا ویرایش میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ...

Only Raven

هیچ چیز غیر ممکن نیست

جادوگران ، ریون ، ارباب=♥♥♥

ارسال شده در: دوشنبه 4 شهریور 1392 00:01
نمایش جزئیات
آفلاین
1.یک عکس از این گیاه به همراه مراحل زندگی تا مرگ این گیاه و شکل ظاهری ان در مراحل زندگی.(10 امتیاز)(اگه خواستید میتونید زندگی یکی از این گیاه ها رو تعریف کنید )

همونطور که می بینین ما تونستیم تخم این گیاه رو که در واقع تخم یه ماره تهیه کنیم و اونو داخل خاک غنی شده ای قرار بادیم.
گیاه به سرعت رشد کرد و جوونه زد... تا وقتی که مواد غذایی خاک تموم شد و گیاه تو دوران جوونی خودش به شکل مار در اومد تا بتونه تغذیه کنه.
بعد از خوردن موشی که براش قرار دادیم دوباره به شکل گیاه دراومد و به زندگیش ادامه داد، تا زمانی که به دوران کهولتش رسید و توان تغییر شکلش رو تقریبا از دست داد.
همونطور که تو پارت آخر معلومه این مار از تمام توانش برای تغییر شکل استفاده کرد و بعد از اینکه تبدیل به مار شد، در اثر فشار زیاد وارده مرد!

2.به نطر شما رفتار پروفسور با ویزلی و پاتر درست بود؟ نتیجه ی ان چیست؟(3 امتیاز)

کاملا درست بود پروفسور!! موافق اینجور رفتارام که صرفا به خاطر شهرت یا محبوبیت یا ... ِ والدین بین بچه ها تبعیض قائل نشن! کارتون قابل ستایش بود! عدالت!!

3.ایا پروفسور هنوز سینگل است؟ مِرید است؟ یا فقط در رلیشن شیپ است؟(2 امتیاز)

مثل اینکه پروفسور چانگمون خیلی خیلی به قهرمانا علاقه مندن!! اول سدیک، بعدم هری... خلاصه... من فکر می کنم پروفسور از زمان فاجعه ی هری به بعد مریج رو بوسیدن گذاشتن کنار! اما ما اینجاییم که یه نفرو بهتون معرفی کنیم! بعله!! قهرمان چین! باشد تا مرید شوید!

4. مراحل کاشت گیاه تا برداشت گیاه را توضیح دهید.(10 امتیاز)

اول یه گودال عمیق تو خاک می کنیم و یه تخم گیاه داخلش میندازیم و روشو با خاک می پوشونیم.
روزی 2-3 بار آبیاریش می کنیم.
تا قبل از در اومدن جوونه باید زیر نور مستقیم باشه اما بعد از اون، خورشید نباید بهش بتابه. توی یه مکان روشن و خنک باید نگهداری شه.
هر دو هفته یه بار املاح معدنی رو به خاک اضافه می کنیم.
بعد از اینکه گیاه به طول 50 سانتی متر رسید آماده ی برداشته؛ به آرومی خاک اطراف ساقه رو جا به جا می کنیم و گیاه رو بیرون می کشیم.
به هیچ وجه نباید از قیچی و انبر استفاده شه!

5.تدریس این جلسه خوب بود؟ جلسه بعد بهتره چه طور باشه؟(3 امتیاز تشویقی)

به نظرم خوب بود!! جلسه بعد جلسه آخره، پس هر چی در توانتون هست به نمایش بذارین! به نظرم جلسه ی بعد باید خوب باشه.

6.خوبین؟ خانواده خوبن؟ (توضیح کامل 3 امتیاز تشویقی)

وات شود آی سِی؟ ... بابام که زیر خروار ها خاک به خواب ابدی فرو رفته. همچنین مامانم...استفنم که تو حرف زدن راه افتاده تازه! خودمم خوب نیستم، جدیدا صدای خروپف های ننه الادورا(!) نمی ذاره بخوابم!(ومپایریم دیگه! ) آخه انسان ها رو چه به تا ظهر خوابیدن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آماندا بروکل هرست در 1392/6/4 0:14:22
ارسال شده در: یکشنبه 3 شهریور 1392 13:29
نمایش جزئیات
آفلاین
http://8pic.ir/images/32186806659375164180.png

گیاه و شکل ظاهری ان در مراحل زندگی.(10 امتیاز)(اگه خواستید میتونید زندگی یکی از این گیاه ها رو تعریف کنید )

در شکل شماره ی یک ما تخم سیاه این گیاه را می کاریم . خاک باید مرطوب و دارای مواد غذایی باشد.
در شکل شماره ی دو تخم ریشه ی سفید و کمی از ساقه ی گیاه رشد کرده.
در شکل شماره ی سه گیاه کاملا رشد کرده.
در شکل چهار گیاه سیاه و ریشه قهوه ای شده و این یعنی مرده.

من کی باشم که درمورد شما تصمیم بگیرم. ولی تبدیل میشین به اسنیپ دو.

خانم عزیز من که هم گروهی شما هستم نمی دونم. :vay:
آها حالا فهمیدم دنبال شوهر می گردی؟ نه؟
احتمالا بعد از هری عاشق کسی نشدی.
تو سینگلی.

فکر کنم تو سوال یک جواب دادم.
خاک مرطوب و دارای مواد غذایی مناسب را در گلدان قرمز رنگ می ریزیم.
توجه: گلدان باید قرمز باشد چون گیاه رنگ قرمز را دوست دارد.
دانه ی سیاه رنگ رو که او یه مرگخوار خریدین رو ( گفتم مرگخوار؟ ) داخل خاک فرو می کنیم.
بعد تا سه روز هر یک ساعت یک بار بهش آب می دیم و اون رو تو جای تاریک نگه می داریم.
بعد از سه روز اون رو زیر آفتاب ببرین و میبینن که گیاه به شکل شماره ی 2 در آمده.
بعد هر روز بیست دقیقه براش آهنگ میذارین و مقدار آب رو به سه ساعت یک بار تغییر می دهیم.
بعد از یک هفته به شکل 3 در می آید . آب را هر روز سه بار به گیاه می دهیم.
عمر این گیاه یک سال است و بعد از آن به شکل آخر در می آید.
توجه: گیاه را از گلدان خارج نکرده و به آن کود تمی دهیم.

بعد نبود پروفسور فقط دیگه از ما نترسین.

بله همه خوبن فقط برادرم الان کروشو نوش جان کرد.

مثل همیشه طنز که باشه دست نمره دادنمون باز تره!
ببخشید ولی من طنز بلد نیستم.

در مورد عکس هم امید وارم بیاد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پادما پاتیل در 1392/6/3 13:45:23

به ياد قديما
ارسال شده در: جمعه 1 شهریور 1392 11:13
نمایش جزئیات
آفلاین
1.یک عکس از این گیاه به همراه مراحل زندگی تا مرگ این گیاه و شکل ظاهری ان در مراحل زندگی.(10 امتیاز)(اگه خواستید میتونید زندگی یکی از این گیاه ها رو تعریف کنید )

این شکل این گیاه ویژه در زمان طفولیته!و اینم برای زمانیه که در حال رشده. و اینم برای زمانیه که یه گیاه بالغه. همونجور که قابل مشاهده است کاملا شکل ماره.اینم تصویری برای زمان مرگ این گیاه عجیب.همونجور که می بینید پروفسور خودش مرگشو اعلام میکنه.شایان ذکه این گیاه فقط زمان بلوغ قابلیت تبدیل شدن به مار رو داره و اگه اشتباها بهش دست بزنید به این صورت در میاد!

با ویزلی بله کاملا صحیح بود!البته این جواب رو به عنوان رییس سازمان حمایت از ساحره ها ندادم پروفسور.چون عمل شما به عنوان یه شوخی دور همی شادی و نشاطو به کلاسمون آورد اینو گفتم!و همینطور با پاتر!باید با دانش اموزان سر به هوا و بازیگوش برخورد کرد تا حساب کارشون دستشون بیاد.البته لازمه اینم بگم جواب من اصلا و ابدا هیچ ارتباطی به خشم و ناراحتی من از این موضوع که این دو دانش آموز، فرزندان شاگردان اعصاب خرد کن سابق پسرم بودن و کلی ناراحتش کردن نداره.

پناه بر سالازار کبیر!من به هیچ عنوان تو زندگی خصوصی مردم دخالت نمی کنم چه برسه به اینکه از اعضای سازمان حمایت هم باشه!با این همه پروفسور اگه نیاز به حمایت شدن در برابر همسرتون داشتین کافیه فقط یه سوت بزنین!

خب این گیاه اولش مثل همه گیاهای دیگه باید تو سطح خاک کاشته بشه و خیلی معمولی اینکار انجام میشه. در واقع وقتی تخم اولیه این گیاهو می کارید اصلا باور کردنی نیست که شکل یه مار میشه بعدا. رسیدگی بهش هم مثل سایر گیاهاست.البته لازمه تو خاک مرغوب کاشته بشه.هر روز قبل از طلوع آفتاب و بعد از غروبش بهش به مقداری که خاکش خیس بشه آب داد. در اوایل هفته دوم شروع به جوانه زدن میکنه و تا آخر ماه دوم هم قابل برداشت خواهد بود. فقط وقتی خواستین برداشتش کنین باید یه فلوت زن بیارین که گیاهو تا موقع برداشت با فلوت زدن خواب نگه داره چون بسیار آهنگ دوست داره. وگرنه با خظر گزیدگی رو به رو میشین!

بله عالی بود پروفسور به ویژه رفتارتون با دانش آموزان خاطی!جلسه بعد هم هر طور خودتون صلاح می دونین.

اگه منظورتون از خانواده یه شوهر مرده و یه پسر گم شده است نه من خوبم نه اونا!
من چی بگم پروفسور؟البته از کشتن توبی که اصلا ناراحت نیستم چون لیاقت یه مشنگ بوقی غرغرو همین بود.فقط از قدرنشناسی دور و بریاش ناراحتم که تا زنده بود همه ی سرکوفت هاشو به من می زدن ولی وقتی کشتمش به من انگ قاتلو چسبوندنو تحت تعقیب گذاشتن!کلا مشنگ ها موجودات بی لیاقت و احمقی هستن!ولی بیشتر ناراحتی من اینه که پسرم هم منو تحویل نمیگیره.می دونم از دستم ناراحته چون مادر خوبی براش نبودم ولی الان تصمیم گرفتم جبران کنم اون روزا رو. ولی سوروس اصلا بهم محل نمی ذاره و گذاشته رفته محفل. کلا حالم خیلی بده پروفسور و در آستانه خودکشی کردن هستم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آیلین پرنس در 1392/6/1 11:28:36
ارسال شده در: پنجشنبه 31 مرداد 1392 17:56
نمایش جزئیات
آفلاین
وقتی توی خاطراتم به عقب بر می گردم اولین چیزی که به خاطرم می یاد روزهای سرد و یکنواخت مغازه ی «کریپی وندی کمپ» توی یه بن بست ساکت و متروک منتهی به کوچه دیاگونه. جایی که با یه تابلوی رنگ و رو رفته از مغازه های اطراف متمایز می شه : "لوازم کشاورزی و باغبانی کریپی وندی کمپ"

روزهای زیادی رو به عنوان یه بذر توی یه شیشه ی خاک گرفته با برچسب «مارچوبه ی جادویی*»بین بذرهای همشکل خودم سپری کردم تا بالاخره یکی از دانش آموزهای هاگوارتز، که برای انجام دادن پروژه ی درس گیاهشناسی به مغازه ی لوازم باغبانی سر زده بود منو به عنوان تکلیف جدید مدرسه خرید.

بعد از اون، فصل جدیدی توی زندگی یکنواختم آغاز شد. روزهای خوبی رو بین گل و گیاه های جادویی و اسرار آمیز گلخونه ی هاگوارتز سپری می کردم. بعد از اینکه جوونه زدم و یواش یواش به یه مارچوبه ی بالغ تبدیل شدم توجه دانش آموزا به من بیشتر شد. کم نبود تعداد روزهایی که چند تا دانش آموز کنجکاو دورم حلقه می زدن و ابتدای بدن نحیفم رو بین انگشتاشون فشار می دادن و با تبدیل شدن ناگهانی من به یه مار خوش خط و خال از هیجان آمیخته با ترس فریاد می کشیدن.

دفعات اول این تبدیل های ناگهانی برای خودم هم هیجان انگیز بود اما کم کم به این وضع عادت کردم. گاهی اوقات توی مدتی که به مار تبدیل شده بودم با ابزار کوچیکی زهر رو از دندون هام خارج می کردن و برای درمان بیماران به سنت مانگو می فرستادن. روزهای خوبی رو سپری می کردم؛ آب، غذا، نور کافی و محبت دانش آموزهای هاگوارتز ...
hما کم کم زندگی رنگ و بوی تکراری و یکنواختش رو دوباره به من نشون می داد. تبدیل شدن های مکرر به مار و دوباره گیاه شدن باعث شده بود ابعادی فراتر از زندگی ساده ی گیاهی رو تجربه کنم. دیگه چهار دیواری گلدانی که توش ریشه دوانده بودم برام تنگ به نظر می رسید. سقف گلخونه هر روز کوتاه تر می شد و مار درونم مدام منو به سمت خودش صدا می زد. دیگه وقتی دانش آموزا گردنم رو برای مار شدن فشار می دادن بی حرکت به برق هیجان توی چشمهاشون خیره نمی شدم بلکه بین انگشتهای محکمشون برای آزادی تقلا می کردم. اما انگار هرگز راهی برای رها شدن نبود.

تا اینکه یi روز پرفسور چوچانگ استاد درس گیاهشناسی منو به عنوان موضوع کلاس گیاهشناسی انتخاب کرد. در حین صحبت های پرفسور متوجه شدم که اگه به عنوان گیاه، آب و مواد مغذی مورد نیازم رو از خاک نگیرم رفته رفته به مار تبدیل می شم. توی دلم غوغایی به پا شد. از فردای اون روز اعتصاب غذا رو شروع کردم. با وجودیکه ضعف آزارم می داد ریشه هامو از جذب آب و غذا محروم کردم و به امید آزادی با گرسنگی کنار اومدم. بعد از چند روز کاملاً پژمرده شده بودم و همه فکر می کردن دچار آفت شدم. اما سم ها و آفت کش هایی که روی خاک می ریختن هم در تغییر شرایط من تأثیری نداشت. تا اینکه بالاخره اون شب طلایی از راه رسید. ساقه هام که از شدت کم آبی چروکیده شده بودن ناگهان منقبض شدن و خودم رو توی هیبت دوست داشتنی مار دیدم. خیلی گرسنه بودم. طبق غریزه از گلدان بیرون خزیدم و برای شکار به سمت زادگاهم، جنگل ممنوعه راهی شدم.

حالا سالها از اون شب طلایی می گذره. شادی من به عنوان مار دوام چندانی نداشت و بعد از چند روز با این حقیقت تلخ مواجه شدم که آدم ها مارها رو دوست ندارن. دیگه از خنده و هیجان دانش آموزا وقتی بدنم رو لمس می کردن خبری نبود. هیچ دانش آموزی به من نزدیک نمی شد و هیچکس با دیدنم ابراز خوشحالی نمی کرد. کم کم با این حقیقت کنار اومدم و به اعماق سرد و متروک جنگل ممنوعه پناه بردم و با شکار موشهای موذی زندگی نه چندان بلندم رو سپری کردم.

امروز پنج سال از اولین روزی که طعم آزادی به عنوان یه مار رو چشیدم می گذره. حس می کنم چیز زیادی به پایان عمرم باقی نمونده. درحالیکه بدن بی رمقم رو روی زمین می کشم با امیدواری به کورسوی گلخونه ی هاگوارتز که از دور دیده می شه خیره شدم. می خوام با آخرین توانی که توی بدنم باقی مونده خودم رو به گلخونه، یعنی جایی که توش برای اولین بار طعم واقعی شادی رو چشیدم برسونم. شاید دست مهربونی پیدا بشه و منو به خاک، -زادگاه حقیقیم- برگردونه. شاید دوباره ریشه بزنم، شاید دوباره سرمو رو به آفتاب بلند کنم، شاید بازهم با لمس دست یه دانش آموز، از شنیدن صدای فریاد شادی و هیجان به خودم ببالم، شاید بازهم عصاره ی وجودم به عنوان دارویی برای درمان بیماران استفاده بشه و دیگه منو به چشم یه موجود ترسناک و نفرت انگیز نگاه نکنن، شاید ...

برگی از آخرین صفحات خاطرات یک مارچوبه ی جادویی

به عقیده ی بنده باتوجه به اینکه تعداد ویزلی ها روز به روز در حال افزایشه و مثل قارچ از این طرف و اونطرف ویزلی سبز شده و نوادگان این خاندان ضعف در کنترل جمعیت رو از اجدادشون به ارث بردن، (نه مثل من و جیمز که شعارمون فرزند کمتر زندگی بهتره :pretty: ) مقداری گوشمالی دادن این خاندان لازمه. وگرنه مثل بختک میفتن روی سایت و دیگه هر تاپیکی پا بذاری چیزی به جز ویزلی نمی بینی. (دقت داشته باشید که این تحلیلا به هیچ وجه به خاطر مادرشوور بازی و اینکه یکی ازین مونارنجی ها عروسم شده نیست )
اما در مورد لیلی پاتر. استاد واقعاً دلتون میاد؟ حالا پسر پاتر بودن و دختر خوشگل و سر به زیر و معصوم بودن رو که بذاریم کنار واقعاً دلتون میاد با نوه ی من چنین رفتاری داشته باشید؟ اونم نوه ای که هم اسم خودمه؟ هرچند من اعتقادی به آقا زاده بازی و پارتی بازی و این حرفا ندارم اما استاد یادتون نره لیلی نوه ی منه و منم چند صباحی منوی خوش آب و رنگ مدیریت رو بین انگشتای مانیکور شدم فشار دادم و پسرم هم صبح تا غروب پاش روی سیم سروره. رعایت کنید لطفاً استاد

من فکر می کنم خانمی به این باشخصیتی و خوشگلی و خوش تیپی با این همه جذبه و شخصیت که تازه استااااااد هم هست نمی تونه سینگل باشه :pretty: اگه سینگل باشه هم دلیلش فقط اینه که داره کیس ها رو بالا پایین می کنه تا بینشون انتخاب کنه :pretty: حالا اگه پسر بی لیاقت من قدر شما رو ندونست دلیل نمی شه که کیس های خوب رو الکی رد کنید استاد :pretty:

خب همینطور که در برگی از خاطرات گیاه هم تلویحاً (!) بیان شد این گیاه اول بذر هست مثل همه ی گیاهای دیگه. بعد در خاک کاشته می شه و بعد از آبیاری مرتب جوونه می زنه و رشد و نمو می کنه و تبدیل به یه تیکه چوب می شه و اگه گردنش رو فشار ندن و آب و دونش هم به راه باشه تا آخر عمر زندگی گیاهی داره. آما! اگه گردنش رو فشار بدن یا آب و دون بهش نرسه از حالت گیاهی میاد بیرون و تبدیل به مار می شه.

تدریس این جلسه خوب بود (کی جرئت داره به یه استاد بگه تدریسش بد بود؟ ) ولی جدا از شوخی کلاس خوبی بود و همین خوب بودنش باعث شد من وسوسه شم و شرکت کنم. پیشنهادم اینه که همین روند معرفی کردن گیاهای جدید توی جلسه ی بعد هم باشه فقط بهتره اسم گیاه رو هم مشخص کنید توی کلاس تا نوشتن درموردش ساده تر بشه.

خوبیم، خوشیم، سلامتیم و به لطف جادوگران و هاگوارتز سرگرمیم خانواده هم خوبن. خواب بودن الان بیدار شدن سلام می رسونن. می گن کلاس رو ول کن پاشو آماده شیم بریم خونه ی مامانم اینا به همین خاطر من در این لحظه کلاس رو ترک می کنم و شما رو با تکالیفم گرانقدرم تنها می ذارم

پ.ن: راستی استاد من در سؤال اول به جای آپلود کردن تصاویر خز و خیل با استناد به این بند از پرسش شما که گفته بود: (اگه خواستید میتونید زندگی یکی از این گیاه ها رو تعریف کنید ) برگی از خاطرات مارچوبه رو نوشتم امیدوارم ایرادی نداشته باشه :pretty:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 31 مرداد 1392 15:10
نمایش جزئیات
آفلاین

عکس !

همونطور که میبینید زندگی این گیاه در 3 بخش مختلف انجام میشود .

1-این بخش مربوط به رشد جسمی و بزرگ شدن گیاه هست که به مرور 5 سال انجام میشه . این در صورتی هست که بهش برسید و اون مجبور نشه زودتر به مار تبدیل بشه .

2-این بخش زندگی ، گیاه تبدیل به مار شده . جالب اینجا هست که اگر شما از این گیاه به خوبی مراقبت کنید تا هیچوقت تبدیل به مار نشه ، عمر نامحدودی خواهد داشت . در تاریخچه هاگوارتز اومده که سالازار یکی از این گیاه ها در اتاقش داشت و به مدت 230 سال ازش نگه داری کرد و هیچوقت تبدیل به مار نشد .
باید بدونید که زمانی که این گیاه یکبار تبدیل به مار میشه وارد دوره آخر عمرش میشه و اینکه تبدیل به مار شدن فقط یک بار در طول زندگیش میتونه انجام بده .

3-این بخش زمانی هست که گیاه شما تبدیل به مار شده ، غذا خورده و دوباره تبدیل به گیاه شده . گفته شده که مدت زمانش حدود 10 سال هست . یکی از نکات جالب اینه که این گیاه از بزرگی به کوچیکی خودش تبدیل میشه و بعد میمیره که خیلی نکته جالبیه . در نتیجه هر کسی نمیتونه تو جنگل ممنوعه بفهمه که این گیاه جوان هست یا پیر !

----

من از پروفسور تشکر میکنم بابت این رفتار و ادامه دادن راه رفتار های اسنیپ گونه من با خانواده این افراد ، هری ، رون و هرمیون ! یکی از اصول کلاس همینه که باید تو سر این دانش آموز ها زد تا روشون زیاد نشه پس فردا بخوان بیان صداشون رو بلند کنن واستون .

---

من فک میکنم که پروفسور در رلیشن شیپ هستن و اون نمایشی که برگذار شد در اول کلاس فقط برای گمراهی دانش آموزان بود . 2 جلسه قبل ایشون با دوستشون (!) به جزایر قناری رفته بودن و در حال خوش گذرونی و آفتاب گیری بودن و به همین دلیل بود که نتونستن بیان و تدریس کنن که البته من کاملا درک میکنم و بهشون حق میدم .

---

این گیاه دونه ای عجیب داره که از تخم گذاری های مار مادر که زمانی به وجود اومده به دست میاد . زمانی که مار مادر تخم های مارگونش رو میذاره و بچه هاش به وجود میان ، پوسته تخم ها بعد از مدتی تبدیل به چوب میشن و کم کم به درون زمین میرن . یکی از وظایف هاگرید این بوده که این پوست تخم ها رو برداره و بیاره برای کاشت این گیاه .

چوب رو باید کمی درون زمین قرار بدین و هر یک ساعت بهش آب بدید . بعد از اون باید حتما چند تا تسترال از روش راه برن تا خوب جا بیفته گیاه .

بعد از یک هفته رسیدگی ، گیاه کم کم شروع میکنه به رشد کردن و از زمین در اومدن . این فرآیند 1 هفته طول میکشه و شما نمیتونید زودتر از 1 هفته گیاه رو برداشت کنید چون به احتمال زیاد خواهد مرد .

نکته ای که حتما باید بهش توجه کنید این هست که ممکنه که ماری که از همین تخم به وجود اومده به شما حمله کنه به این دلیل که این گیاه رو ناموس خودش میدونه و وقتی شما برداشتش کردید انگار دارید کارهای بی ناموسی انجام میدید باهاش .

---

کلاس خوب بود و رول نوشته شده بود قشنگ در مورد اتفاقات 2 هفته پیش توضیح داده بود . با این حال من همیشه موافق این بودن که خود استاد در مورد چیزی که داره تدریس میکنه توضیح بیشتری بده .
جلسه بعد لطفا تعداد تکلیف ها رو کمتر کنید .

---

والا دست رو دلم نذار که الان میزنم زیر گریه ! تمام زندگی و خانواده من لیلی بود که اون هم کشته شد و ...

ملت : بس کن باب 10 ساله سر همین قضیه داری اعصاب مارو میخوری ! :vay:
آیلین پرنس :

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد
ارسال شده در: پنجشنبه 31 مرداد 1392 10:37
نمایش جزئیات
آفلاین

اینم عسک!
همانطور که مشاهده میشه این گیاه در حالت چوبیتش ، جنس مذکر و مونث نداره. به همین جهت فاقد ازدواج و ایناست و با قلمه زدن تکثیر میشه. یعنی اگه کاری به کاریش نداشته باشی همینجور رشد میکنه و بزرگ میشه تا حدود دوبرابر سایز اولیه اش . اگه اون وقت قلمه بزنیش، تکثیر میشه. اگه بهش دست نزنی همینجور چوب باقی میمونه تا آخر دنیا.
اگه بهش غذا نرسه و یا گردنش رو هی فشار بدی، این گیاه تبدیل به مار میشه و مار میمونه و تخم میذاره بچه مار بدنیا میاره و مار میمونه و به زندگی ماری ش ادامه میده.
به همین دو دلیل ، این نوع گیاه همینجوری داره منقرض میشه بنده خدا.

به طور کلی خانواده ی ویزلی ها زیادن و دارن زیاد تر هم میشن. از این بابت حتی از نظر سیاست کنترل جمعیت میشه با اونها رفتار شدیدتری هم داشت. اما رفتار پروفسور با این دو نفر به خاطر اتفاقات عمیخ عاطفی که موجب شکست عشقی استاد شد، از هر نظر اوکی هست. این خونواده ی موقرمز ها کلا خانه خراب کن هستن... ببینین چه به روز استاد آوردن؟ باید اینکارا رو استاد تشدید کنه تا درس عبرتی برای هر موقرمز خانه خراب کنی باشه!

پروفسور بعد از شکست عشقی در مورد هری پاتر، متوجه شد که "مَرد خوبه اگه مُرده باشه" به همین جهت از کل جماعت مردها متنفر گشته و تارک دنیا گردیده است.

اول گیاه رو میکاری. بعد بهش آب میدی. زمانی که خوشه ی پروین تو آسمونه نباید بهش آب داد چون پژمرده میشه ! بهش مقداری کود اژدهایی میدی هر 3 روز یه بار تا غذای کافی داشته باشه.
اگه بهش رسیدگی بشه، همونطور که بالاتر توضیح دادم تا دو برابر سایز اولیه اش بزرگ میشه. اون وقت قلمه میزنی ش ، در حین قلمه زدن میشه عصاره ی گیاه رو گرفت که خواص درمانی داره. خواص درمانی عصاره ی گیاه، درمان مارگزیدگی هست و همینطور مخلوطش با خیار محلی باعث لطافت پوست میشه.
نصفه ی پایینتر گیاه بعد از قلمه زدن رو دوباره در خاک میذاریم تا دوباره رشد کنه!

اگه یکم اتفاقات خطرناک برای اون ویزلی و بچه ی جینی بیفته بسیار خوب تر خواهد بود! تو گلخونه ی پروفسور اسپراوت پر از این گیاه های خطرناک هس!

ما که مُرده ایم... خبری نیست اینورا. حس و حالی هم احساس نمیکنیم.. معلوم نیست خوبیم بدیم چطوریم اصن! داداش بزرگه ی ما هم که به ملکوت اعلی پیوست 3 سال پیش. گاهی به عکس و سیبیلش نگاه میکنم بعد تو عکسش زل میزنم و صدای سگ ها رو تقلید میکنم و میخندم ننه هم که رو تابلوش داره به خونه ی خالی مون نگاه میکنه و از اینکه دیگه محفلیا توش نیست خوشحال خوشحاله! شب جمعه ای رفته بودم خونه مون دیدم پارتی گرفته!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اینم طاخچه ی افتخارات... ریا نشه البته!
ارسال شده در: پنجشنبه 31 مرداد 1392 03:30
نمایش جزئیات
آفلاین
تکالیف بویاکاشــــــــایی من

همون طور که میبینید، تو دوره نهالیوس اوشون نمیتونن به مار تبدیل بشن! اما در دوره کرمیوس اوشون میتونن به یه مار کوچولو و فانتزی (اندازه کرم) تبدیل بشن. در دوره تینیجریوس اوشون کمی بزرگ تر میشن اما هنوز نیش ندارند و شبیه یک مار کامل نیستند. تا اینکه در نهایت اوشون به بلوغ میرسن و در دوره ادالتیوس میتونن نیش بزنن و خیلی خیلی هم بزرگ میشوند.

بله! کاملا درست بود! نتیجه آن هم اینه که اینا اعتماد به نفس ـشون رو از میدن، بعد تو پیدا کردن همسر آینده خود میمونن، بعدش میترشن، بعدش جمعیت خانوار تنظیم میشه. جمعیت خانوار که تنظیم بشه، جمعیت کشور تنظیم میشه. جمعیت کشور که تنظیم بشه، مشکل گرسنگی حل میشه! هورررا! تبریک میگم استاد! شما مشکل گرسنگی جهانی رو حل کردید!

ما کار به مسائل شخصی استادامون نداریم! اما از اون جایی که شما استاد نیستید و پرفسور هستید، حدس میزنم که سینگل باشید

کاشت گیاه اگه مایه چیله در بند و بساط ـتون باشه تنها یه مرحله داره اونم اراده کردن! اما اگه از اونایی باشین که آه در بساط ندارین، میتونه براتون بینهایت مرحله داشته باشه. ما در اینجا با توجه به بارم سوال میایم مراحل کاشت تا برداشت گیاه بدون پول رو شرح میدیم.
ابتدا ما باید ماشین زیر پایمان را بفروشیم تا از آن حالت بی پولی در بیاییم. سپس به سمت فروشگاه دانه میرویم و از فروشنده تقاضای دانه می کنیم. سپس فروشنده به ما میگوید که به دانه درخواست شده ارز مبادلاتی تعلق نمیگیرد و دانه ها را دوبل حساب می کند. مرحله بعدی این است که به بانک مراجه کرده و از آن ها طلب وام کنیم. سپس متصدی وام میگوید که باید جیب را شل کنید تا وام شما در غلطک بیفتد. در مرحله بعد شما پس از کلی رشوه دادن می روید دنبال زمین. پس از اینکه زمین خوبی یافتید و وام شما در غلطک افتاد، کلی پول در جیب معاملات ملکی خالی میکنید و زمینی را خریداری می کنید. در مرحله بعد از آن میروید و دانه خود را می کارید. سپس صدای قلبتان به شما میگوید که این گیاهان به آب نیاز دارند. به پیش شهرداری میروید و پس از شش ماه کار های اداری، بالاخره مجوز حفر چاه میگیرید و آب مورد نیاز کشاورزی را تامین می کنید. هنگامی که برای آب یاری به زمین خود میروید، میبینید که زمستان شده است و گیاهان شما که در اثر بی آبی خشک شده بودند، منجمد شده اند. بعد از شش ماه تحمل برف سرما و بدبختی و گرونی، تصمیم میگیرید گیاهان خود را به عنوان کود طبیعی، بفروشید. پس از اینکه با فروش گیاهان خود خرج برگشت به خانه را بدست آوردید، تاکسی ای میگیرید اما در راه، معاملات ملکی ای میبینید و قیمت زمین خود را جویا میشوید. در مرحله بعد، شما زمین خود را که طی یک سال قیمتش شونصد برابر شده است را میفروشید و با پول آن تمام بدهکاری هایتان را صاف میکنید و تصمیم میگیرید در آینده به کار معاملات املاک بپردازید

خوب بود. بهتره که درمورد گیاها توصیف و فضاسازی بیشتری بشه در آینده.

بعــــــــــــــله! اینقد خوبن! اونم نه خوب! عالی!
چیه؟ نکنه فک کردی من مث اونام که بیام اصطلاحات خز ماگلی که تو سریال های خز ماگلی استفاده شدن رو استفاده کنم؟ چی فک کردی در مورد من واقن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket
I work out
Modir look at that ticket
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

ارسال شده در: سه‌شنبه 29 مرداد 1392 00:50
نمایش جزئیات
آفلاین

همانطور که در عکس مشاهده میکنید این گونه از این گیاه ماده میباشد. گونه های ماده این گیاه به شدت کمیابند زیرا در آتش فشان رشد میکنند و به جای یک مار چندین مار در درون آن ها رشد و نمو میکند. بر خلاف گونه های نر گونه های ماده این گیاه جذاب هستند ولی این فقط ظاهر است و هر کس به آن ها نزدیک شده به دیار باقی شتافته. از گونه های ماده گیاه اطلاعات خاصی در دسترس نیست و این اطلاعات نیز از ارواح کسانی که بدست آن ها افقی شده اند گرفته شده.

بله کاملا درست بود باید اینجور دانش آموزان را ادب کرد که نتیجه ش برقراری محیطی سالم، پاک و فرهنگی در هاگوارتز میشود.

روابط شخصی و حریم خصوصی پرفسور چانگ کاملا سکرت میباشد و ما از آن خبر نداریم ولی سنگ کاغذ قیچی میگید که ایشون این ئه ریلیشن شیپ هستن.

کاشت گیاهان جادویی بسیار تخصصی و سخت است زیرا باید در محیطی باشند که بصورت کاملا تراز شده بتوانند از منابع و عناصر جادویی و آبی و خاکی بهره ببرند ولی بعد از کاشت به دلیل قدرت و مقاومت جادویی زیاد تا زمان برداشت نگهداری خاصی نیاز ندارند. در زمان برداشت باید فوق العاده مراقب بود چون برای افراد مبتدی کاملا محتمل است که در شکم این گیاهان هضم شوند!

بله بخصوص توجه به عصای مار شونده معروف مشنگ ها جالب بود. جلسه بعد در مورد گیاهان ناشناخته باشه بهتره.

سلام دارن خدمتتون پرفسور. هی وای من... دو قدم تله پورت کرده بودیم خودتونو ببینیم همه ش تو آشپزخونه اید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!