برادر من، گریفندور در مورد اینکه باید داور دومی بیاد و قضاوت کنه هیچ نظری نداده و دخالتی نداشته و اصن معنی نداره دخالتی داشته باشه. کاپتان تیم اسلیترین اگر صلاح میدونست باید خودش میومد اینجا اعتراض می کرد در مورد قضاوت داور دوم و اصن بودن ِ داور دوم!
و این به ما مربوط نیست اگه این هندونه رو با گریفندور بودی
اگه به داور دوم قرار بوده اعتراضی باشه باید همون اول جلوی قضاوت ایشونو می گرفتین. وقتی داور دوم وارد شده دیگه امتیازات داور اول از دور خارجه. اسلیترین فینالیست شده و خب مبارکه. برا گریف فرقی نداره واقعا که کی حریفش باشه تو فینال. خوش میگذره در هر حال

اما در مورد محاسبه امتیازات اول برای بهترین بازیکن نامردی محضه.
سورس عزیز، رفیق من، نمی خوام بحث کنم سر داور اول و دوم. من گریفندوری ام و هافلی نیستم اما واقعیت اینه که از همون اولش هم داور بودن یک اسلیترینی برای بازی اسلیترین و هافلپاف بی عدالتی بود. داور باید بی طرف باشه.
نه مدیری که اسلیترینیه و برای امتیازآوردن اسلیترین توی کلاسا شرکت میکنه و طرف گروهش رو داره طبیعتا. من خرده نمی گیرم به پست های اسلیترین، شاید اگه داور اول گریفی هم بود نتیجه همین بود ولی وقتی داور اسلیه شبهه ایجاد میشه.
خود شما وقتی مدیر هاگوارتز بودی یکی از بامرامی هات همین بود که به عنوان یه اسلیترینی مدیر تو کلاسا حتی شرکت نمی کردی که برای تیمت امتیاز بیاری. در حالیکه هیچکس تو رو منع نکرده بود از این کار. الانم هیچ قانونی نمیگه سالازار نباید تو کلاسا شرکت کنه. حرفم سر ِ این عدالته ست. واقع بین بودن. احساساتی عمل نکردن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج