نمی دونم چرا امروز هرچی فکر می کنم چیزی به ذهنم نمی رسه که اول پستم بگم! راه حل حکیمانه ش اینه که بی تفوات از کنارش رد بشیم..
خب!
نقل قول:
در طی این تاپیک ملت میان رول میزنن(!) موضوع هم بنا به روند پیشبرد رول ممکنه سفید سیاه یا خاکستری باشه. قضیه هم اینکه یه جادوگری هست که خیلی مغزه و میشینه برای کسایی که نیاز دارن کارها رو ریدیف میکنه و خودش هم کلهم عجمعین پشت صحنست. مدیونید اگه فکر کنید اون جادوگر مغزه منم :-" من موریانه ای بیش نیستم و اینا
جیم فعال خارجی موریارتی! به قول خودت "ببین" محفل ققنوس یا مثلا خونه ی ریدل های جادوگران یه کم در این زمینه دستشون بسته ست. ما توی سایت از دیرباز از این تاپیک ها داشتیم که حتی بعضا خیلی شخصی و فردی هم بودن و اسم اعضا هم توشون ذکر شده بود، مثلا شرکت خدمات جادویی بارون و شرکا، بنگاه گرگینه صورتی و از این قبیل تاپیک ها..
اگه بخوای به اسم خودت مثل اون تاپیکی که من یادمه دفتر کارآگاهی داشته باشی راهش اینه که یه سری هم به ناظرهای هاگزمید و دیاگون و لندن بزنی.. و اگر هدف نوشتن داستان های اسرار آمیز و پلیسی- جنایی و این حرفاست یه راه حل داریم.
ابزارهای نقره ای دامبلدور که تو کتاب زیاد بهشون اشاره شده بود و اطلاعات مرموزی از ناکجا میوردن و راه نشون می دادن و اسرار آمیز و عجیب غریب بودن سوژه ی جالبی برای این موضوعات هستن.
حالا شما فکر کن ببین دقیقا چی می خوایم!