شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ما کاملا عاقلانه و عادلانه آمدیم تا به شما بگوییم که ما نیز هاگ میخوایم، یعنی چی که یکی وسط ترم میاد دیگه نمیتونه بیاد هاگوارتز شرکت کنه؟ اصلا چه معنی ای میده؟ ما تازه واردا مگه چیکار کردیم که باید منتظر بمونیم که تا شاید اجازه ی ورود داشته باشیم و اینا؟ اصلا آخه چرا؟ تدریس هم بهمان دادید، مشکلی نیست و قبول میکنیم!
این بار عاقلانه و عادلانه بررسی کردیم، دفعه ی بعدی بنا بر اقتضای مرلینی مان دستور میدهیم، پس صلاح است زودتر نظر مثبتتان را برای حضور ما( بقیه رو بیخی!) در هاگوارتز اعلام کنید!
نه قربون دستت تدریس با خودمه. فقط اینکه تمدید ممدید میشه باز ثبت نام؟ من آخر هفته ی بعد امتحانام تمومه دو هفته ولم! بیکاری فساد میاره درو وا کن بیام تو
ها! ضمنا! به تدی گفتی موفق باشه. به منم بگو. فرق نذار بین کارکنات. به بابا عله م میگما!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1392/10/19 19:23:03
مشکلی بابت تدریس شما وجود نداره 19 دی ماه تدریس بعدی شما هستش ! ضمنا کی گفته که 55 امتیاز باید از گروه شما کم بشه یا شده ؟ دوستان شما یک مقدار عجله کرده بودن و این 55 امتیاز رو که اگر شما تا وسط بهمن حضور پیدا نمیکردین از الان دنبالشو گرفته بودن تا الان شما فقط 5 امتیاز از دست دادی که با تدریس های به موقع شما میتونی امتیاز از دست رفته رو جبران کنی !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!
اول از همه از تمام عزیزان تشکر میکنم که کل ابروی جمع شده ما را در چند پست کلا به باد دادن،و از لقب ها بی مسئولیت،سرخوش و... برای ما استفاده کردن و ما را مورد عنایت خویش قرار دادن :|
همون طور که در عکسی که فلور عزیز بخشی از گفتگو ما رو شرح داده بنده به اینترنت تا اطلاع ثانوی شرکت مخابرات دسترسی ندارم الانم از خونه خودمون وارد نشدم و خونه یکی از اقوام هستم!
در ضمن همون طور که من گفتم من نه توقع داشتم که انتخاب بشم و نه توقع داشتم که توی دی کلاس تشکیل بشه! من یک بار به طور پنهانی با نت مدرسه وارد سایت شدم و فقط تونستم اخبار رو بخونم توی اخبار نوشته بودید که برای رعایت حال اعضای محصل مسابقات تا اخر دی ما کنسل میشه!
خوب منم برداشتم این بود که وقتی مسابقات رو کنسل کردید پس باید کلاس ها رو هم که دردسرش از مسابقات بیشتره رو هم کنسل کرده باشید!
واقعا هم از شما همین انتظار رو باید داشت بلاخره بیشتر اعضای سایت توی این فصل امتحان دارن!
من خودم به شخصه هر روز پشت سر هم امتحان ترم دارم! حالا شما رو نمیدونم الانم که این جا هستم برای اینه که فقط برای امتحان ریاضی دو روز وقت دادن و منم از این وقت استفاده کردم! ببینید من حتی نتونستم فن فیکشنم رو بفرستم!
حالا من نمیدونم این عدالته که از یک گروه 55 امتیاز کم بشه اون برای اتفاقی که هیچ نقشی داخلش نداشتن امتیاز کم بشه من از کجا خبر داشتم که قراره مخابرات این همه وقت بزنه تلفن و نت رو قطع کنه؟ من خودم الان به جز این جا هزار کار دیگه به خاطر همین قطع بودن نت ریخته روی سرم که باید همین امشب تمومشون کنم.
فکر نکنم حق کسی با در نظر نگرفتن حق کسی خورده بشه! چون اگه شرایط ما رو در نظر بگیرید میبینید که ما واقعا گناه کار نیستیم! توی این چند ترمی که من توی هاگ شرکت داشتم مورد های از این قبیل پیش اومده بود که گروه های دیگه شکایتی نکردن و حق به حق دار رسید!
من ادم بی خیالی نسبت به این سایت نیستم! هر کسی که با من در ارتباط هست میدونه که مهمترین قسمت های زندگی من این سایته! و تا همین الانم نشته بودم داشتم از پشت تلف یکی از دوستانم رو توی تهران برای عضو شدن توی سایت راهنمایی میکردم! چرا؟ چون این جا برام مهمه! هری پاتر برام مهمه! دوستایی که این جا پیدا کردم برام مهم هستن! پس لطفا نیاید بگید از روی بی مسئولیتی و بی توجهی بوده!
این دیگه توضیح من بود حالا دیگه خودتون با تفسیری که از عدالت دارید تصمیم بگیرید!
گروه های دیگه هم اگه رقابتی نظر بدن که معلومه! میگن 55 امتیاز رو کم کن بره!
ولی اگه از روی وجدان بخوان تصمیم بگیرن رای اون ها باید سمت ما باشه
دیگه واقعا نمیدونم چی بگم و دیگه چه دلیلی بیارم! :|
اگه قراره تا 18 دی بازم کلاس باشه من همین جا میگم که کلاس رو نمیخوام و تحویلش میدم،اگه هم که میگید که تدریس کنم تا قبل جمعه بهم خبر بدید تا ببینم میتونم یه زمانی برای ارسال پیدا کنم یا نه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ... OnlyRaven