جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  64 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  138 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  251 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  328 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: جمعه 18 بهمن 1392 08:21
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

درود

از اونجایی که هیچ تأیید یا اعلام شروع بازی، یا حتی اعلام محل برگزاری بازی بین دو تیم هافلپاف و
گریفیندور انجام نشد، در نتیجه بازی برگزار نشده. قاعدتاً اگه قراره مسابقات کوییدیچ توی این ترم برگزار بشه باید دوباره زمان بندی بشه و مسابقه ی ما با گریفیندور هم تکرار بشه.

مرسی

نقل قول:

سلام استرجس جان!
من اومدم سوالی بپرسم که خیلی خیلی ذهنمو مشغول کرده و فک کنم اعضای دیگه ی هافلپاف هم به این سوال اهمیت بدن. این چهارتا پستی که توی چهار پنج ساعت آخر گریف فرستاده نشونه ی تموم شدن مسابقه ی هافل و گریفندوره؟
چرا شروع مسابقه اعلام نشد؟
چرا هیچ تایید و اعلان بعدی ای نبود که ما بدونیم مسابقه شروع شده؟
نباید فرقی باشه بین شروع یه مسابقه با بقیه ی وقتا؟
پستی که هلگا چند ساعت پیش زده کاملا نشون میده تعجب ما رو از اینکه چرا مسابقه شروع نشده بوده!
اگه میشه بیا و جواب بده به ما!
مرسی!

به دو عضو خوب هافلپاف :

مسلما بزرگترین اشتباه شما چک نکردن تابلوی اعلانات بوده ! من این ترم برای هیچ موردی اطلاع رسانی نکردم و نمیکنم چون شیوه ی برگزاری هاگوارتز در ترم بعدی به این صورت هستش و از الان باید این قضیه جا بیفته ! من در تاریخ ۱۰:۳۸:۴۲ پنجشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۲ برنامه ی مسابقات رو زدم فکر نمیکنم کار خیلی سختی بوده که این برنامه روز جایی یادداشت بکنین ! این مال این قضیه ! در رابطه با اینکه شما نمیدونستین و خبر نداشتین اصلا هیچ موردی مورد قبول نیستش چون خود هلگا عزیز در ساعت 11 صبح دیروز اعلام کردن که روز آخر مسابقشون هستش پس بنابراین اطلاع داشتن از این قضیه ! در رابطه با چهار پستی که توی تاپیک مسابقات زده شده باید بگم که تیم گریفیندور از قبل آماده بوده و خودتون هم این قضیه رو میدونستین چون تیم از از اول دی ماه تکمیل بوده و کمبودی چیزی نداشته و اینم باید ذکر کنم که خود من که برنامه ی کوییدیچ رو چیندم از تاریخ های آن اطلاعی نداشتم و بعد از چک کردن تابلوی اعلانات در تالار گریفیندور اعلام کردم تازه دو روز بعد از شروع مسابقه ! یعنی حتی خود منم دیر یادم افتاده بود ولی به موقع تابلو چک کردم و تو تالار اطلاع رسانی کردم !
یک قضیه ای هم هلگا عزیز اشاره کردن مبنی بر اینکه اعلام نشده ما کجا مسابقه بدیم مگه به غیر از تاپیک زمین کوییدیچ هاگوارتز تاپیک دیگه ای برای مسابقه وجود داشته ؟ شایدم داشته من اطلاعی نداشتم . سالهای سال هستش که مسابقات داخل اون تاپیک برگزار میشه !

در هر صورت چون من نمیخوام حالت های عادی هاگوارتز به هم بریزه یک صحبتی با اعضای تیم گریفیندور و اعضای تیم راونکلاو میکنم که اگر مشکلی نداشتن در انتهای مسابقات یک روز برای ارسال پست های شما در نظر گرفته بشه ! البته بازم بگم من مشغول صحبت میشم و خبرشو به شما میدم و اگرم قرار شد که همچین کاری انجام بشه بازم هیچ اطلاع رسانی ای صورت نمیگیره ها! اگرم که نشد که هیچ !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1392/11/18 8:26:47
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: جمعه 18 بهمن 1392 02:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام استرجس جان!
من اومدم سوالی بپرسم که خیلی خیلی ذهنمو مشغول کرده و فک کنم اعضای دیگه ی هافلپاف هم به این سوال اهمیت بدن. این چهارتا پستی که توی چهار پنج ساعت آخر گریف فرستاده نشونه ی تموم شدن مسابقه ی هافل و گریفندوره؟
چرا شروع مسابقه اعلام نشد؟
چرا هیچ تایید و اعلان بعدی ای نبود که ما بدونیم مسابقه شروع شده؟
نباید فرقی باشه بین شروع یه مسابقه با بقیه ی وقتا؟
پستی که هلگا چند ساعت پیش زده کاملا نشون میده تعجب ما رو از اینکه چرا مسابقه شروع نشده بوده!
اگه میشه بیا و جواب بده به ما!
مرسی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!

ارسال شده در: جمعه 18 بهمن 1392 01:39
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

از اونجایی که هیچ تأیید یا اعلام شروع بازی، یا حتی اعلام محل برگزاری بازی بین دو تیم هافلپاف و
گریفیندور انجام نشد، در نتیجه بازی برگزار نشده. قاعدتاً اگه قراره مسابقات کوییدیچ توی این ترم برگزار بشه باید دوباره زمان بندی بشه و مسابقه ی ما با گریفیندور هم تکرار بشه.

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 17 بهمن 1392 22:21
نمایش جزئیات
آفلاین
به آلبوس :

در مورد پست اولتون توی بهار میشه همچین کاری کردش ولی در حال برگزاری ترم اونم تو زمستون تقریبا به دلیل کمبود اعضا کار سختی میشه ولی پیشنهادتون عالیه !

در مورد پست دومتون باید بگم که باید روز قبل از تدریس اطلاع میدادید الان کاری نمیشه کرد !

به هلگا:

بله حق با شماست امتیازات تو این هفته به روز میشه!

به جیمز :

مشکلی نداره شما تدریستون رو سه شنبه ارسال کنید ولی به تمام دانش آموزانی که تا سه شنبه در کلاس شما شرکت میکنن امتیاز بدین !

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: پنجشنبه 17 بهمن 1392 17:25
نمایش جزئیات
آفلاین
آممم.. آسوو پسرم!

ما امروز به شدت مریضیم و نمی تونیم رو پامون بند بشیم فرزندم.. پیری ـه و فرسودگی و هزار جور درد و مرض.. فردا پست تدریسمو می نویسم.

به امید بهبودی خودم.. فعلا باباجان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 17 بهمن 1392 16:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام استرجس. 19 ام تدریس و امتیازدهی کلاس من هست که نمیتونم بهش برسم این هفته متاسفانه. خیلی به هم ریخته س برنامه هام. سه شنبه تدریس میکنم چفت شدگی رو اگه ایرادی نداره.
تشکر، فعلا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 17 بهمن 1392 11:48
نمایش جزئیات
آفلاین
آقاجان سلام

میگم چیزه.
دو تا نکته.

اول این که قبلاً هر جلسه که تموم می شد امتیازا رو می زدن که مثلاً کدوم گروه چقدر امتیاز گرفته و جمع امتیازا و اینا. این دفعه چرا همچین نمی کنین؟

دوم این که امروز روز آخر مسابقه ی ما با گریفیندور بود. خیلی هم خوب بود. دستتون درد نکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 11 بهمن 1392 19:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام آسو! چطوری پسرم؟!

اومدم یه سری بهت بزنم یه آب کدو حلوایی بزنیم و یه کم گپ بزنیم، بعد من سخنان حکیمانه بزنم برات تو فیض ببری و پند بگیری یه کمم کار اداری باهات دارم! حالا نظرت چیه.. چیکار کنیم؟!

سرت شلوغه نه؟ خب سر من شلوغه.. بریم سر اصل مطلب.

من یک سری به پیشینه ی کلاسهای تدریس هاگوارتز زدم و بعضی کلاسها رو خوندم.. از دیرباز تا امروز! به نظرم حیفه این گذشته و سابقه ی بسیار پر و پیمون همینجوری الکی افتاده ته تاپیک! یه گروهی تشکیل بشن و همت کنیم و همه ی تدریسها جمع بشن و به صورت کتابهای جادویی هاگوارتز جادوگران در بیان. هم یه منبعی میشن هم خیلی کار خاص و جالبیه.. ضمن این که می تونیم برای امتحانای سمج از این کتابا استفاده کنیم.

مخصوصا که قصد داریم به هاگوارتز یه شکل جدید بدیم کم کم، به نظرم خیلی مفید واقع میشه! حالا تا نظر شما چی باشه.

همین دیگه پسرکم، الان می تونی آب کدو حلوایی بیاری تا من حرفای حکیمانه بزنم و پند بگیری! هووم؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 6 بهمن 1392 23:54
نمایش جزئیات
آفلاین

دروازه‌بان: تافتی

مدافعان: مروپی گانت ( کاپیتان ) - آسپ [ مجازی ]

مهاجمان: هلگا هافلپاف - پیوز [ مجازی ] - نیمفادورا تانکس [ مجازی ]

جستجوگر: رز ویزلی

داور: النور برنستون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دوستش بدارید که آنچه می‌توانست، انجام داد تا دوستش بدارند...
ارسال شده در: شنبه 5 بهمن 1392 23:39
نمایش جزئیات
آفلاین
دروازه بان: هوکی

مدافعان: لودوبگمن © - مرلین

مهاجمان: لینی وارنر - دافنه گرینگراس - پروفسور فلیت ویک

جستجوگر: فلور دلاکور

داور: تام ریدل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!