جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

162 کاربر(ها) آنلاین هستند (155 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
162 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 12 آذر 1393 00:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و شب بخیر

تشکر از تدی که سوالات رو تدوین کردن.

دیگه بدی خوبیش رو ببخشید. سعی کردم همه سوالارو کامل جواب بدم. بازم اگر جایی کسی ملتفت نشد بپرسه

اینم یه لینک دانلود جدا.

هر دو فرمت ورد و پی دی اف توش هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 174.25 KB; بازدیدها: 41
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1393/9/12 0:10:14
ارسال شده در: دوشنبه 10 آذر 1393 07:42
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دوستان

غیبت کردن بسه دیگه!‌ من برگشتم و با سوالای سیریوس عزیز هم برگشتم. در واقع امروزم فکر نمیکردم برسم به نوشتن سوالا ولی خوشبختانه وقت پیدا شد چون فکر میکنم تا دو ماه آینده گرفتاریهای مشنگیم همچنان ادامه داشته باشه. با این اوصاف، مهمون دیگه‌ای رو فعلا نمیتونم دعوت کنم و دوباره شرمنده‌ی اون و شما بشم. به خاطر همین، اگه کسی مایله که مسئولیت قلم‌پر رو ، چه موقت و چه طولانی مدت، به عهده بگیره لطفا به من خبر بده چون حیفه این تاپیکه که بیکار بمونه.

بیشتر از این کشش نمیدم... این شما و اینهم سوالات از جناب وزیر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 18.39 KB; بازدیدها: 25
ارسال شده در: شنبه 8 آذر 1393 01:08
نمایش جزئیات
آفلاین
خدمت وزیر الوزرا جلالتمآب کفیل عالیه ی مقام عظمای صدارت اعظمی عرض ارادت دارم و از مقام علیای حضرتشان تمنای استفساریه ای دارم در پاسخ به چاکرشان:

یا ایها العزیز
من باب امتنان عارضم به خدمت والایتان که هنگام سپیده دم خروس سحری دانی ز چه رو همی کند نوحه گری؟؟؟ آیا حضرت والا دارن قضیه رو؟؟؟

در فراقت از مطایبه خدمتتون عرض کنم که:

آقا جان ... از نظر تو گرفتاری و مشغولیت ذهنی به چی میگن؟ چه عواملی باعث همچین چیزی میشه؟ واکنش تو یا توی نوعی چیه و بهتره چی باشه؟

دیگه این که چطور تونستی یه مدت مدیدی از فیسبوق و به تبعش از کل شبکه جهانی اینترنت دل بکنی؟ به من یاد نمیدی؟

بعدش این که اگر قرار بود گری اولدمن به جای یه کاراکتر دیگه بازی کنه تو چه نقشی رو براش مناسب تر میدیدی؟؟؟

پاسخ جلاله و جلیله ی حضرت کفیل مقام عظمای صدارت اعظم به استفساریه ی چاکرشان مزید امتنان است

با تشکر از گرگ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پیرم و گاهی دلم یاد جوانی می کند....
تو روح هرکی بد برداشت کنه

دامبلدور
یک دامبلدور
یک دامبلدور دیگر
من یک دامبلدور دیگر هستم
پیر آزرده دلی در انتظار بوسه ای از اعماق ته قلب
ارسال شده در: پنجشنبه 6 آذر 1393 10:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بهتره سریع سوال ها رو بپرسم: اول اينکه نظرت درباره ى عدد هفت چيه؟ شوخی کردم..شوخی کردم..

1- يه سوال کاملا جدى: وقتی اين شناسه رو برداشتى به اين موضوع توجه نکردى که جانورنماش سگ هستش؟ راستش من که وارد سايت شدم مى خواستم شناسه اسنيپ و اگه نشد شناسه شما رو بردارم که هر دوش نشد اما خب الان خوشحالم سيريوس رو برنداشتم..اعتراف مى کنم شخصا نمى تونستم تحمل کنم اين حرفايى که به شما مى زنن رو..خدا صبرت بده.

2- بهترین... دوست زياد هست اما بهترین دوستتت تو جادوگران کيه؟

3- آيا فکر مدیر شدن هستى؟

4- نظرت درباره ى حال و هواى سايت چيه؟ در گذشته بهتر بوده وضعش آيا؟ چرا الان اوضاع تغيير کرده؟

5- آدم خونسردى هستى؟

6- بهترین رولى که نوشتى از نظر خودت کدوم بوده؟ بالينک لطفا.

7- چه جور سبکى رو دوست دارى؟ طنز يا جد؟

8- چه جور کتابايى مى خونی؟ و چه جور کتاب هايى رو توصیه مى کنى؟

9- شماره شناسنامه ت چنده؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

I'm James.
ارسال شده در: یکشنبه 11 آبان 1393 22:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دوستان...

این فقط محض اطلاع همه‌ است که به خاطر گرفتاری‌های مشنگی پیش اومده واسه بنده، مصاحبه با سیریوس بلک چند هفته‌ای عقب میفته که البته به خودش هم خبر دادم. تو این فاصله اگه سوالی داشتین حتما بنویسین!‌

تدی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 3 آبان 1393 01:59
نمایش جزئیات
آفلاین
دیدیدیدیم!
و اینک این ما و این سگ سیاه!
آقا، من فقط یه سوال دارم، شما پاچه هم میگیری؟ اگه بگیری ول هم میکنی؟ یا ول کن نیستی دیگه؟!
نه خب واقعا برام سواله!

حالا گذشته از اون سوال، یه سوال دیگه هم داشتم، رمل و اسطرلاب و پیش بینی ها و جهت باد، حکایت از آن دارد که تو وزیر آینده خواهی شد. حال کردیا! تو کتابم همه ش با سوروس کل کل داشتی! ایندفعه برنده شدی! برام سواله که اینهمه رای از کجا اومد؟ واقعا اینهمه عضو سفید داریم تو سایت؟ اگه جواب مثبته چرا فعالیت خاصی نمیکنن؟ بنظر میرسه که سیاه ها حول سوروس جمع شده بودن و سفیدها دور تو. برنامه ت فقط برای سفید هاست؟ یا سیاهم جذب میکنی؟ یا اصولا قهوه ای هستی؟! ببخشید خاکستری.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 2 آبان 1393 19:44
نمایش جزئیات
آفلاین

سام علیک!

من الان مصاحبه‌ی دانگ رو خوندم. حرف باهاش داشتم و دارم ولی فک نمی‌کنم اینجا جاش باشه و باس بعداً زیر گذر تیزی بکشم روش! فقط می‌خواستم بگم من یکی از شرمساری‌های بزرگ زندگی‌م، همون موقع بود که از مدیریت استعفا دادم به خاطر ماجراهای اعصاب‌خورد‌کُن‌ش و تنها گذاشتم این رفیقمونو و بعدشم هرگز حاضر نشدم برگردم. خلاصه که.. شرمنده هنوزم!

در مورد سیریوس آمّا! سؤالی که بنده واسم مطرحه، اینه که، سیاهی کیستی؟! می‌زنه خعلی قدیمی‌تر از هشتاد و هشت باشی، ولی شناسه‌ت خورده هشتاد و هشت! شناسه‌ی قدیمی داشتی؟ قبلاً بودی؟ می‌شناختمت من؟!

سؤال دومم هم در مورد محل زندگی‌شه! وات؟! مارکوس فلینت؟! حالت بهم می‌خوره!؟ چیشده؟!

یه چیز دیگه.. یه کم از خصوصیات اخلاقیت بگو. نظر شخصی ِ من اینه که یه کم مستکبر و خشن می‌زنی. این که پیش‌بینی می‌کنی چطور وزیری باشی؟

همین دیه فعلاً. دم شوما!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: چهارشنبه 30 مهر 1393 22:16
نمایش جزئیات
آفلاین
در کل این مدت حضور در سایت، این اولین باری هست که به قلم پر دعوت میشم.

بضیا چارتا چارتا میان به ما نمیرسه

ممنون از تدی که دعوت کرد.

بپرسید سوالاتتون رو ملت! محدود به انتخابات هم نکنید.

اینم برای شگونش:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 30 مهر 1393 21:59
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسی ماندانگاس عزیز به خاطر فرستادن سریع جوابها.. راستش واسه خود منم سوال ۱۱ مهم‌ترین سوال بود.. شاید چیزی که بیشترین تفاوت رو با مصاحبه قبلیت ایجاد میکرد. بهرحال یکسال گذشته فعالیتت تو سایت خیلی گسترده و چشمگیر بود و جوابت هم خیلی کامل و روشنگرانه! در مورد بی جادوکار موندن سایت.. تصمیم مدیریت نبود.ویولت که آیدیش شپلخ شده بود و من به نوبه‌ی خودم مشغله‌هام انقدر زیاد شد تو همین دو سه ماه که فرصت رسیدن به انجمن مهمی مثل ویزن رو فعلا ندارم ولی در آینده ی نزدیک اگه بازم کمکم لازم باشه برمیگردم بهش. نقل قول:
. به شخصه خیلی دلم می خواست می تونستم توی بازی های کیو سی ارزشی پست بزنم امسال. :))
نگو الان میان اعتراض میکنم با غرض‌ورزی بهمون امتیاز دادی! نقل قول:
- تد ریموس لوپین: مدیر! :دی
فحش بد؟ بی تربیت! نقل قول:
تدی تو معلم کلاس اول نیستی احیانا؟ :دی
نقل قول:
۶۰. و کلام آخر؟ خداحافظ جادوگران. <3
آقا خیلی بد خدافسی کردی... ته دل آدم خالی میشه! آما... آما... آما.... در مورد مهمون بعدی .. اینو باید قبلش بگم! راستش وقتی ماندانگاس رو دعوت کردم هنوز تب انتخابات نبود ولی خب مصاحبه‌اش همزمان شد نامزدیش! و بعد کناره گیری. و خب تو همین دوره متوجه شدم دو تا از نامزدهای دیگه همین تازگی مصاحبه شدن و تنهایکی مونده که شخصیت پشت شناسه‌شو شاید خیلی نشناسیم.. ضمنا ماندانگاس هم پیشنهاد کرد و احترام به مهمون واجبه! با احتیاط نزدیک شوید.. این مهمون قلم‌پر گاهی پارس میکنه، گاهی گاز میگیره! .. این شما و این‌هم.. سیریوسِ سیاه (که البته سفیده.. ولی رنگش سیاهه!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 مهر 1393 21:59
نمایش جزئیات
آفلاین
دانگ(شریف عزیز)
خوب و بی رو در واسی نوشته بودی. جالب بود، بیشتر شناختمت. با تو راحت میشه کنار اومد. آدم باهوش و اجتماعی و خوش بینی هستی. طبیعتا منم برای تو احترام قائلم و یکی از بهترین دوستانم در جادوگرانی و دوست دارم ببینمت دادا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!