جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  169 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  186 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  289 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: پنجشنبه 22 بهمن 1394 07:29
نمایش جزئیات
آفلاین
اخراج هاگرید از هاگوارتز به دلیل رسوایی اخلاقی!

شکاربان پیر و تنومند هاگوارتز اخیرا به دلایل نامعلومی مدرسه را ترک کرده بود. دلایلی که او و دوستانش قصد داشتند روی آن سرپوش بگذارند اما خبرنگاران ویژه ما با نفوذ به منابع اطلاعاتی این مسائل را افشا کردند.
غیبت روبیوس هاگرید که عموما دلیلش را مرخصی یا بازنشستگی تلقی میکردند، بابت رسوایی اخلاقی او است که منجر به اخراج او شده. اخراجی که با تلاش های مدیریت قرار بود سری بماند.

طبق گزارش خبرنگاران مخفی ما، روبیوس هاگرید با چتر کوچک صورتی رنگش گونه های نادری از پرنده های جنگل ممنوعه را از بین برده است. چند تن از دانش آموزان هاگوارتز نیز اظهار کرده اند که او را چتر به دست در کنار گونه های آسیب دیده رویت کرده اند.

چه سری در پس چتر صورتی چهار سانتی هاگرید نهفته است؟ او به کدامین گونه ها آسیب رسانده؟ آیا هاگرید فقط به پرندگان علاقه نشان میدهد؟ جزییات بیشتر و تصاویر تکمیلی به زودی از مجله شایعه سازی منتشر خواهند شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I'm sick of psychotic society somebody save me

ارسال شده در: شنبه 3 بهمن 1394 13:17
نمایش جزئیات
آفلاین
آیا می دانید که مدیریت جادوگران ، با اینکه درصد کمی از جامعه جادوگری را تشکیل می دهند، بیشترین سرمایه و امکانات را در اختیار دارند؟
آیا می دانید که آنها چیز هایی در جیب خود دارند که دیدن آنها که چه عرض نمایم بلکه شنیدن درباره آن ها نیز شما را متواری می نماید؟
اینجا هستیم تا یکی از قسمت های منوی یکی از مدیران که برخی می گویند همان گرداننده اصلی سایت هست را برای شما رو کنیم برید حالش را ببرید.

شایعه شده است که در مسابقه فرار از آزکابان، آرسینوس جیگر که از گرمای هوای زیر ماسکش رنج می برده، پس از گرفتن چوب دستی مدیر مذکور، فراموش کرده این آپشن را نیز از او بگیرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

«میشه قسمت کرد، جای اینکه جنگید، میشه عشقو فهمید، باهاش خندید
میشه سیاه نبود، سفید نکرد. میشه دنیا رو باهمدیگه ببینیم
رنگی
منو حس میکنی؟ نه؟ نه! تو سینه‌ت دیگه شده سنگی.
و سنگین. و سنگین‌تر بیا روی سطح برای روز بهتر...»

ارسال شده در: جمعه 29 خرداد 1394 22:26
نمایش جزئیات
آفلاین
بنده به عنوان دایی ارباب قدرقدرت و مسئول روابط عمومی خانه ریدل شایعه ی اخیر که توسط جروشا مون مطرح شده را تکذیب نموده و اعلام می کنم تصویر منتشر شده از ارباب مربوط به جامپینگ و این سوسول بازی ها نمی باشد چون من خودم این عکس را گرفته ام و مال آن روزی است که با هم رفتیم هاگوارتز تا ارباب درخواست تدریس دفاع در برابر جادوی سیاه بدهد و همانطور که می دانید دامبل بخیل که تازه مدیر شده بود عقده ای بازی درآورد و نگذاشت که ارباب استاد هاگوارتز بشود.خلاصه وقتی داشتیم برمی گشتیم چشم ارباب به مالی ویزلی افتاد که جهازش را جمع کرده بود و داشت می رفت زن آرتور ویزلی بشود. ارباب از همان دوران تحصیل خیلی مالی را دوست داشت و می خواست با او ازدواج کند ولی مالی دوست نداشت شوهرش کچل باشد و مخالفت می کرد.

خلاصه ارباب خواست آخرین شانسش را هم امتحان کند و حالا که استاد هاگوارتز نشده حداقل شوهر مالی بشود و دست خالی هاگوارتز را ترک نکند. این شد که رفت جلو و گفت: سلام مالی. چرا می خواهی با آرتور فقیر ازدواج کنی؟ من تو را دوست دارم. بیا زن من شو!
مالی: نه، تو کچلی!
ارباب: ولی من تو را دوست دارم مالی.
مالی: پس ثابت کن.
ارباب: باشد!

و ارباب برای اینکه ثابت کند مالی را دوست دارد رفت بالای برج ستاره شناسی و به خاطر عشقش از بالای برج خودش را پرت کرد پایین و این عکس مال آن لحظه است که من گرفتم تا سندی باشد بر عشق جاویدان ارباب.

طی همین حادثه بود که دماغ ارباب با آسفالت یکی شد و بهانه ای شد دست مالی که بگوید من شوهر کچل بی دماغ نمی خواهم و بعدش هم رفت زن آرتور شد.

ارباب که تحمل دو شکست پیاپی شغلی و احساسی را نداشت، اول یک نفرین به دامبل ول داد که ایشالا هیچ وقت استاد درس دفاع در برابر جادوی سیاه ثابتی پیدا نکنی و نفرین دوم را هم به ویزلی ها فرستاد که الهی همیشه فقیر باشید. بعدش هم ارباب تصمیم گرفت از جامعه انتقام بگیرد؛ فوقع ما وقع!

تمام این ها را گفتم تا از آبروی ارباب دفاع کرده باشم و همه بدانند که این تصویر نه تنها نشان دهنده ی ترس ارباب نیست بلکه نشان شجاعتی جاویدان است و حتی ارباب را به برنامه ماه عسل جادویی دعوت کردند ولی نرفت چون مناعت طبع دارد و ارباب است و قدرت است!

زنده باد ارباب!
زنده باد تابستان!
زنده باد چیز!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1394/3/29 22:31:11

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: جمعه 29 خرداد 1394 20:27
نمایش جزئیات
آفلاین
لردولدمورت و تفریحات مشنگی!

به گزارش «مجله ی شایعه سازی!» آرسینوس جیگر مکسور الگاف، در پی فرا رسیدن روز تولدش درحالی که با ماسک پلوخوری در محضر لرد ولدمورت ظاهر شده بود...

آرسینوس جیگر با ماسک تولد

... از وی دعوت کرد تا برای جشن تولدش به سکوی «بانجی جامپینگ» ِ بام لندن بروند.
به گزارش شاهدان عینی، ایشان ابتدا مردد بودند اما جهت مراعات حال مرگخوار وفادارشان و همچین اثبات به جهانیان که از ارتفاع ترسی ندارند؛ قبول می کنند.

در بالای سکو نیز ایشان پس از اینکه جیگر و سایر مرگخوارانشان از سکو پریدند، درحالی که می لرزیدند طناب به کمر بستند و آماده ی پریدن شدند. ظاهرا در این هنگام جناب لرد چشمانشان را بسته و جهت حفظ آرامش مقداری «کروشیو هوایی» زده و سپس پریدند که تصویرش را مشاهده می کنید.

لرد ولدمورت در حین سقوط از سکو

به نظر می رسد تلفات برجای مانده پس از مراجعت لرد و یاران، اجساد کسانی بوده که جرات خندیدند داشته اند.

پایان گزارش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جروشا مون در 1394/3/29 20:33:22
"عمه ریتا پاره ی تن من است! دوستش بدارید! ... فقط باهاش مصاحبه نرین، خطرناکه! "

رستاخیز ققنوس!

کاراگاه ارشد
ریاست دایره‌ی کاراگاهان
ارسال شده در: چهارشنبه 17 دی 1393 21:45
نمایش جزئیات
آفلاین
گول این شایعه های بزرگ رو نخورید...

در اولین ثانیه های ورود پسر برگزیده،مرگخواران که با کروشیو به جان وی افتاده بودند کاری از پیش نبردند،دست به اقدامات بی ناموسی علیه مادر هری پاتر زدند.
به عنوان نماینده تام الاختیار خودم باید بگم تمامی این ها کذبی بیش نیست...
و تمامی سخنان بی ناموسی لیلی تحت تاثیر معجون های داغان(داغون) هکتور بوده.
هری پاتر
ما پشتتیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

«میشه قسمت کرد، جای اینکه جنگید، میشه عشقو فهمید، باهاش خندید
میشه سیاه نبود، سفید نکرد. میشه دنیا رو باهمدیگه ببینیم
رنگی
منو حس میکنی؟ نه؟ نه! تو سینه‌ت دیگه شده سنگی.
و سنگین. و سنگین‌تر بیا روی سطح برای روز بهتر...»

ارسال شده در: چهارشنبه 17 دی 1393 19:15
نمایش جزئیات
آفلاین
Believe It Or Not!

شاید به هیچ وجه من الوجوه باور نکنید. شاید همین الآن، "الکیــــــــه" گویان، مجله را با پرتاب سه امتیازی، به سمت نزدیکترین سطل آشغال موجود، هدایت نمایید. شاید هم ابعادِ چشمانِ بیوفیتول ‌ـتان به اندازه‌ی چشمِ مصنوعیِ الستور مودی بن پنجعلی باباقوری، ری-سایز گردد.

مهم نیست چه واکنشی از خود نشان میدهید! مهم این است که بدانید...

بالاخره "آنتونین دالاهوف" پیدا شد!

بــــلـــه! آنتونین دالاهوف! همان مرگخوار سابق الفعالیتی که پس از جنگ هاگوارتز و سقوط حکومت "مرگخواریه"، ظاهراً در ناکجاآبادی دور افتاده به سَر میبُرد، چند روز پیش و بر حسب اتفاق، توسط خبرنگارِ کاذب الهویه‌ی ما که قصد تهیه‌ی گزارشی را از "▒▓▒▓" داشت، در همین حوالی، یعنی در اعماق جنگل ممنوعه‌ی هاگوارتز یافت شد!

همانطور که در عکس چاپ شده‌ی رنگی و با کیفیتِ فوق ملاحظه می‌نمایید، دالاهوف در طی این هفده سال، دچار تغییرات بسیاری از لحاظ ظاهری شده و به طرز وحشتناکی به "تارزان" مُبَدل گردیده است!

به گفته‌ی خبرنگارِ ما، او با حضورِِ فعال در کمپِ اعتیادِ کشتارِ موسوم به "داش فایرنز و رفیقان پاکِ پاک"، آن روحیه‌ی منفی و سیاهِ خود را خداحافظ گفته و با گرویدن به جبهه‌ی خاکستری، دیگر قصدِ کشتن و به قتل رساندنِ شخصی را، چه ماگل و چه دشمن خونین، ندارد.

و وقتی آقای کاذب الهویه از وی، دلیل طولانی بودن این غیبت و علت سکونت او در جنگلِ ممنوعه را پرسید، دالاهوف اینگونه پاسخ داد:

نقل قول:
میدونید؟ لذت‌های جنگل گوناگون و متنوع هستن. لذت‌ِ کندویِ عسل خوری.. از هر درخت یا شاخه‌ای، موزِ خوشمزه‌ای رو می‌چینی و تو سبدت میزاری. لذت‌هایی تند، گذرا و موقتی. مثل لذتِ تندِ نیشگون گرفتنِ میمون‌ها از لُپِ من.. یا لذتِ کشدار مثل پرواز با طناب‌هایی با روکِشِ برگ و سبزه.. لذت‌های دلنشین مانند سانتور سواری.. به دور از هر فشار و جنگی.. با آرامش و آسودگی و برای خودم..

با این حال، به نظر میرسد مرگخوار سابق، در حال گذراندنِ دوره ای جدید و متفاوت از زندگیِ خود باشد.. دوره ای که شاید وی را تا آخر عمر، ساکنِ اعماقِ جنگلِ ممنوعه‌ی هاگوارتز نگه دارد.. شاید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
If you smell what THE RASOO is cooking!
ارسال شده در: شنبه 6 دی 1393 21:32
نمایش جزئیات
آفلاین
طبق آخرین مشاهدات روبیوس هاگرید که به عنوان جنگلبان هاگوارتز مشغول به کار بوده حرف هایی بر سیوروس اسنیپ، یکی از وزرای حال حاضر، زده است و گمان می‌رود مشغول برنامه ریزی برای کودتا بر علیه اوست.

روبیوس هاگرید گفته است که سیوروس اسنیپ در گذشته از روغن مو استفاده می‌کرده و حالا که وزیر شده آن را مسخره می‌داند. می‌توان از حرف او چنین برداشت کرد که از نظر او سیوروس وزیری دو رو و نالایق است.

حال باید منتظر بمانیم تا ببینیم واکنش سیوروس به این قضایا چیست و آیا واقعا روغن مو چیزی مسخره است و ماسک مو یا به گفته ی هاگرید ماکص مو بهتر است؟! آیا هدف از حرف های سیوروس اسنیپ تبلیغ کردن برای ماسک مو بوده است؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
every fairytale needs a good old-fashioned villain

حاجیت بازی رو بلده

حاجی بودیم وقتی حج مد نبود...

ارسال شده در: یکشنبه 13 مهر 1393 19:10
نمایش جزئیات
آفلاین
هری پاتر دوزنه است!!!

به نقل از مجله شایعه سازی،دیروز،مورخ 4 اکتبر 2014 هری پاتر مشهور همراه با زنی بغیر از جینورا ویزلی،همسر و خواهر دوست او دیده شده اند که با توجه به رفتار های عاشقانه ی آن دو،این تصور به وجود آمده که هری پاتر دو زنه است.عده ای اورا "چوچانگ" دوست دختر هری پاتر می دانند.عده این نیز بر این باورند که این دختر خواهر گمشده ی هری پاتر است(به نقل از هاگوارتز اکسپرس) اما خود هری پاتر،امروز ساعت 8 صبح اعلام کرد که آن فرد،جینورا ویزلی همسر وی بوده که به روش مشنگی آرایش و موهایش را رنگ کرده است.حدس و گمان ها هنوز پابرجاست...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

jpg  (9.51 KB)
36257_5431668c7da46.jpg 211X239 px
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!

ارزشی انفجاری

شناسه قبلی:لاوندر براون
ارسال شده در: دوشنبه 2 تیر 1393 21:30
نمایش جزئیات
آفلاین
این یک شایعه نیست!

توضیح عکس : ماندانگس فلچر و دار و دسته، با بهره بردن از بند «آزادی کامل حکمفرما برجامعه جادویی» در اعلامیه مدیر ایفا که تصادفا او هم ماندانگس فلچر نام دارد، در حال خالی کردن ردا فروشی خانم تالکین.هویت بقیه اعضای دار و دسته در هاله ای از ابهام قرار دارد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1393 00:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سال ها بعد از آخرین جنگ سرنوشت ساز هاگوارتز و مشاهده نشدن هرگونه مرگخوار و علامت شوم نشانی در سطح جزیره انگلستان و اسکاتلند و حومه،... امروز در یکی از مسابقات کوییدیچ، شخصی شبیه مرگخواران دیده شد که عکس آن را در ادامه مشاهده خواهید کرد. شایان ذکر است شایعات در این زمینه بسیار زیاد است و یک جغد چهل جغد شده است... همچنین پس از مشاهده این عکس به دستور مستقیم رییس اداره کارآگاهان، جناب پسری که زنده ماند، هری پاتر، آموزش طلسم اکسپلیارموس مجددا در مدارس هاگوارتز، دورمشترانگ و بوباتون اجباری شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!