جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  103 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  116 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  244 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  160 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  191 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 10:14
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر همه

اول از همه بگم آقا مجمع فدراسیون ما رو انداخته بیرون و سیریوس رو به عنوان رییس انتخاب کرده. در نتیجه من هیچ سمت اجرایی ندارم و حرفم همینجوریه.
حالا ممکنه براتون سوال پیش بیاد که اگه اینطوریه پس اینجا چه غلطی می کنی؟! در جواب باید بهتون بگم که بنده آلبوس پرسیوال ولفریک برایان دامبلدور هستم و تو هر کاری که دوست داشته باشم و عشقم بکشه سرک می کشم.

من پیشنهاد می کنم که بازی ها رو عقب نندازین. همونطور که تدی هم اشاره کرد، اگه این بازی عقب بیفته بازی آخر میره دقیقاً وسط تعطیلات عید. و مطمئن باشین اون خیلی بدتره.
به نظر من اگه می تونین همین روند رو برین که حداقل تا شب عید بازی ها تموم بشه و جام قهرمانی رو بدن به ملت.

در پایان هم بگم که، نامردا! مادر سیریوسا! توله بلاجر ها! من تیم ملی رو بردم جام جهانی! این همه بازی دوستانه با تیم های خفن دنیا گذاشتم. میزبانی جام ملت ها رو گرفتم! ایشالا ریاست فدراسیون از گلوتون پایین نره. ایشالا به تسترال گرم بخورین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

موفقیت برای انسان بی جنبه مقدمه گستاخی ـست...
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 04:04
نمایش جزئیات
آفلاین
درود قربان!

والا دروغ چرا پست‌های بچه‌های کیوسی تقریبا آماده است و یکی دو تا کوافل و بلاجرو دیگه بزنن، بازی تمومه! ولی موقعیت تیم‌های دیگه رو درک می‌کنیم، خودمون هم بازی قبل تو همین شرایط بودیم و اگه می‌دونستیم میشه درخواست تمدید کرد، شاید اینکارو میکردیم و انقدر مورد لطف دوستان قرار نمی‌گرفتیم! بهرحال .. شاید برای بازی آخر بسته به اینکه تاریخ کی بشه نوبت ما برسه!

دردسرتون ندم.. کیوسی مشکلی با تمدید چند روزه نداره فقط امیدواریم باعث نشه هفته‌ی آخر بیفته وسط تعطیلات عید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اسفند 1393 20:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
به عنوان كاپيتان( سوباسا )من هم درخواست وقت بيشتر رو دارم. به هر حال همونطور که سيوروس عزیز گفت و آرسينوس عزیز تأييد کرد مشکل هست, کار هست, خرید هم هست. پس لطفا وقت رو بيشتر کنید.

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

I'm James.
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اسفند 1393 20:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام علیک

بنده به عنوان نایب کاپیتان تیم مرلین گاه سازی لندن اینجا هستم. ( خود کاپیتان تیم یعنی تراورز به من اختیارات کامل دادن در نبود خودشون! )

خوب... والا ما اینجاییم که درخواست وقت بیشتری داشته باشیم برای مسابقه، دلایل رو هم سیوروس اسنیپ عزیز کاملا ذکر کردن براتون.

با تشکرات

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اسفند 1393 19:51
نمایش جزئیات
آفلاین
درود!

بلک جان من جدا درخواست تمدید وقت مسابقه پیش رو رو خواستارم.
موقعیت بدیه.آخر ساله.همه گرفتار و درگیرن.تشکر مینماییم اگر یه چند روز بیشتر بهمون وقت بدی.
قربان پنجه ت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اسفند 1393 14:34
نمایش جزئیات
آفلاین

سام علک!

عامو این انجمن صاحب ماحب نئاره؟! پاسخگوی خلق‌الله هس کسی؟! سؤال پیش اومده بود واس حاجی‌تون!

عنایت بفرمویید به ای تاپیک، خو؟ فرمودین؟ اینو می‌شه هنو توش نوش؟ اصن دوئل بخوره تو سر غرب ِ منحط ( ) می‌شه رول ِ تکی کوییدیچی نِوِش توش؟ یا چی؟ امتیاز ممتیازم نمی‌خواد. فقط همی که بشه واس رول تکی کوییدیچیای ملّت.

مخلص شوما.
زت زیات.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: یکشنبه 26 بهمن 1393 18:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
ببخشید من الان شناسمو عوض کردم تو رول های کوئیدیچ باید نام شناسه جدیدمو رو برد یا همون قبلی رو؟اگه باید از لاکریتا استفاده شه میشه از بازی بعدی باشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 25 بهمن 1393 00:57
نمایش جزئیات
آفلاین

با سلام

پیشنهاد می کنم معیار های معینی برای امتیاز دهی قرار بدین تا بازیکنان ایراد های خودشون رو بیشتر متوجه بشن! مثلا صد امتیاز رو به این نحو تقسیم کنین:

نحوه پیشبرد سوژه: 35 نمره
نگارش و املا و نظم پست: 15 نمره
جذابیت رول: 25 نمره
...

البته اینایی که این بالا نوشتم الکی هستن! من خودم تو خیلی از مسابقات این روش امتیاز دهی رو دیدم! چون نقدی در کار نیست لااقل اینطوری نویسنده می فهمه بیشتر نمرش تو کدوم قسمت کم شده و سعی می کنه اون قسمتش رو تقویت کنه!

همین!

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 10 بهمن 1393 23:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

روبيوس هاگريد نوشته:
نع خیر
تیم ما مشکلی نداره
هر یک از اعضا هم که اعتراضی داشت میتونه درخواست نقد بده...
ولی خوب احتمالا سطح رول های این دو تیم از اون دو تیم پایین تر بوده که اختلاف اینجوری شده.

با اجازه، حرف‌هایی که توی چت زدم رو اینجا تکرار می‌کنم که دو تا تیم ببینند:

نقل قول:
آرسینوس جیگر؛ یکی از بزرگترین مشکلات پستتون اصلا سوژه نداشت؛ هیچ موضوع خاصی رو نشون نمی‌داد. فقط بازی رو داشتید بازی رو هوا جلو می‌بردید، هیچ طرح اولیه‌ای نداشت سوژه‌تون؛ کلا انگار فقط برای رفع مسئولیت پست زدید!

نیفا جان، تیم شما سوژه داشت؛ ولی نه سوژه‌ی گیرایی بود نه اتفاقی خاصی قرار بود بیفته! انگار فقط خواستید یه سوژه طبق تیم مقابلتون بچینید که خالی نباشه فقط؛ در اصل منظورم اینه ایده‌تون خوب بود ولی انگار علاقه‌ای به پرورش سوژه نداشتید!

جفت تیم‌ها هم، علاقه‌ای به رعایت کردن خیلی چیزا نداشتن؛ مثل منظم کردن پست و ظاهر پستشون؛ فضاسازی، استفاده درست از فعل‌ها، نداشتن غلط املایی، پیشبرد سوژه، گیرا نوشتن، داشتن سوژه‌های فرعی، رعایت علائم نگارشی و خیلی چیز‌های دیگه که جاش اینجا نیست، اگر نیاز داشتید درخواست بدید براتون اونجا بیشتر توضبح بدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و آن هنگام که انتظارش را ندارید؛ یهویی می‌شه!

ماجراهای خانواده پاتر
ارسال شده در: جمعه 10 بهمن 1393 17:27
نمایش جزئیات
آفلاین
نع خیر
تیم ما مشکلی نداره
هر یک از اعضا هم که اعتراضی داشت میتونه درخواست نقد بده...
ولی خوب احتمالا سطح رول های این دو تیم از اون دو تیم پایین تر بوده که اختلاف اینجوری شده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

«میشه قسمت کرد، جای اینکه جنگید، میشه عشقو فهمید، باهاش خندید
میشه سیاه نبود، سفید نکرد. میشه دنیا رو باهمدیگه ببینیم
رنگی
منو حس میکنی؟ نه؟ نه! تو سینه‌ت دیگه شده سنگی.
و سنگین. و سنگین‌تر بیا روی سطح برای روز بهتر...»