ابتدا باید بگم که اعتراضات باید در تاپیک کمیته انضباطی مطرح بشه. اما طبق گفته خودتون این یکی اعتراض نیست و صرفا مطرح کردن چندتا پرسش بود که توسط داورها به این شکل بهشون پاسخ داده شده.
داور اول:
نقل قول:
با سلام و وقت بخیر
در مورد سوال اول، از نظر من باید سوژه نقش پر رنگی در پستها داشته باشه. مهم نیست که در تمام پاراگراف ها ذکر بشه یا اینکه در اخر پست بهش برسیم، مهم اینکه معلوم باشه موضوع اصلی بوده و در اصل پستها با هدف اون عبارت یا کلمه نوشته شده.
مثلا اگر دریا سوژه است، اینکه کل اتفاقات در ساحل دریا اتفاق بیوفته ولی جز این پست هیچ ربطی به دریا نداشته باشه برای من کاملا امتیاز منفی حساب میشه چون فرد در حقیقت موضوع رو دور زده و نتونسته خلاقیت لازم برای استفاده از موضوع رو انجام بده.
اما اگر کسی بیاد به موضوع دریا یک چیز اضافه کنه مثل « جنگ با دریا» یا « رسیدن به دریا» یا «انجام کوییدیچ در دریا» یا « استفاده از دریا به عنوان بازیکن اصلی » ، این برای من خلاقیت محسوب میشه و اگر خوب نوشته شده باشه میتونه امتیاز کامل بگیره.
در مورد امتیازات هماهنگی پستهای تیم اسم نداره در بازی اول،مشکل من عدم هماهنگی پست دوم و سوم بود.
در پست سوم انگار ما یک پرش بزرگ داشتیم و یک قسمت داستان حذف شده. خواننده کمی طول میکشه تا متوجه بشه چرا این اتفاق افتاده و اگر منظور استفاده از عنصر غافلگیریه، خوب استفاده نشده.
چرا لرد می بایست چنین پیشنهادی بده؟ شاید کمی زمینه سازی بهتر لازم بود، مثلا کتری به عنوان بازیکن مرگخوار میشد و لرد به خاطر اون پیشنهاد رو میداد.
سرنوشت خود سیبل چه شد؟ معلوم نیست و انتهای داستان خیلی باز و نامعلوم رها شده.
انگار بین پست دوم و سوم جای یک پست خالی بود و به همین خاطر هم هماهنگی پستها نمره کامل نگرفت.
به امید خواندن پستهای قوی تر از شما!
موفق باشید!
داور دوم:
نقل قول:
با سلام و احترام!
داور دوم صحبت میکنه و خوشحالم که در خدمت تون هستم.
در مورد میزان پایبندی به سوژه: همانطور که تا الان از سوژه های مسابقات مشخص بوده، یک موضوع کلی در حد دو سه کلمه به هرتیم در هر مسابقه داده میشه و انتظار میره که در تمام پست های یک تیم، موضوعیت کلی که داده شده حفظ بشه. مثلا اگر یک تیم در پست هاش صرفا اشاره ای گذرا به موضوع سوژه بکنه یا نهایتا در یکی دوتا از پست هاشون بهش پرداخته باشن، طبیعتا این مسئله در امتیازدهی داوری تاثیر داره. پس در مرحله اول، قبل از اینکه چقدر یک تیم خلاقانه به اون سوژه میپردازه، مسئله مهمتر در واقع پایبندی به موضوع در همون مسابقه است. این کلیت جریان رول های مسابقه، در جریان همون سوژه و موضوع باشه.
در مورد مثال دریا که زدید، باید بگم که صرفا شروع سوژه با موضوع دریا شاید کافی نباشه. در واقع همین مسئله دریا در جاهایی دیگر و در طول سوژه باید حضور داشته باشه و جریان اصلی مسیر رول نویسی در مسابقه رو تشکیل بده
در مورد علت کاهش امتیاز کوییدیچی بودن پست ها در مسابقه اول شما: بله پست های تیم شما کاملا کوییدیچی بود. نظر من این نیست که کوییدیچی نبودن. اما چرا کسر امتیاز اتفاق افتاده؟ در پست های اول و دوم، درصد کوییدیچی بودن پست ها کمی کمتر بود که البته در پست سوم این مسئله کاملا جبران شده بود. تیم حریف شما در تمام پست هاش محوریت کوییدیچی بیشتری رو رعایت کرده بود به همین دلیل در یک مقایسه، اگر اونها امتیاز کامل رو قرار بود بگیرن، شاید اختلاف یکی دو امتیازی با شما در این مورد عادلانه تر بنظر میرسید.
در مورد کسر امتیاز هماهنگی: پست های اول و دوم تیم شما هماهنگی خوبی داشتند. اما این هماهنگی در اتصال بین پست دوم و سوم کاهش پیدا میکنه. در واقع بعد از پایان اتفاقات پس دوم، پست سوم کمی بی مقدمه وارد جریانات دیگری میشه. در صورتی که برای امتیاز کامل در این مورد انتظار میره هر سه پست وقایع هم رو در یک پیوستگی کامل تکمیل کنن. همین که پست های شما وقایعش از پستی به پست دیگر یک دفعه قطع، اسکیپ و تغییر ناگهانی نشه، باعث میشه در این مورد امتیاز کامل رو دریافت کنید.
بازهم اگر مشکلی بود ما کامل در خدمت شما هستیم. هر جایی که احساس کردید ایرادی به داوری هستش، مطرح کنید تا ما هم روز به روز داوری های بهتری رو بتونیم انجام بدیم.
ممنونم. موفق باشید!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

)، بنابراین تیم پیامبران مرگ از حالا 24 ساعت فرصت داره که اگه اعتراضی دارن مطرح کنن. من فعلا تغییرات رو تو 

ندیدین جد بزرگوار ما چطوری مجبور شد به لوسیفر رو بندازه؟