وندلین عزیز اصلاً کلاً ورود به ساختمون کمیته انضباطی نیازمند داشتن بازوبند کاپیتانی ـست! ربطی به نوع اعتراض نداره.
الان شوما بازوبند داری؟ نه کو بازوبندت؟ بازوبندت کو؟ هان؟ کو؟ د نشون بده بازوبندتو دیگه!
ببین اگه بخوایم هر کی دلش خواست راهشو بکشه و بیاد وسط کمیته انضباطی داد و هوار راه بندازه که کلاً انضباط کمیته میره زیر سوال که!
در نتیجه ما با اجازه ی شما چنین بندی رو توی قانون گنجوندیم که 200 نفر نریزن توی این اتاق 2*3 و شروع کنن به داد و بیداد و مشت و لگد! هر تیم یه نماینده داره به نام کاپیتان که کلیه ی اعتراضات، حرف و حدیث و هر چیز دیگه رو اون انجام میده. بقیه باید حرفشونو توی زمین بازی بزنن.
یه نکته ای رو بگم در مورد حرفات. من به عنوان داور بازی این کارا رو نکردم. من به عنوان رئیس فدراسیون کوییدیچ که نهاد اجرایی مسابقاته این تصمیمات رو می گیرم. قطعاً محدوده ی اختیارات این دو گزینه خیلی فرق داره.
گفتی که توی قانون چیزی مبنی بر این نیومده که می تونین متأخر باشین. کاملاً حرفت درسته. اما آیا توی قانون جایی اومده که یه تیم نمی تونه متأخر باشه؟! جایی اومده که در صورتی که تیمی تأخیر کرد چه مجازاتی براش باید تعیین بشه؟
متأسفانه یا خوشبختانه توی قانون چنین چیزی نیومده و همونطور که اگه از سیو بپرسی کامل برات توضیح میده در چنین مواقعی تشخیص این که چه مجازاتی در نظر گرفته بشه با قاضی ـه که اینجا بنده هستم.
فرض رو بر این بذاریم که به قول توی عدالت نیست این حکمی که من دادم و ظلمه. من همینجا رسماً اعلام می کنم تا وقتی من رئیس فدراسیون باشم هر اتفاق مشابه این مورد بیفته و تیمی توی یکی از پستاش تأخیر کم و قابل اغماضی داشته باشه فقط جریمه ی نقدی میشه. حتی شما دوست عزیز!
ممکنه این ظلم در حق تیم مقابل باشه ولی ظلمیه که برای هر تیمی می تونه اتفاق بیفته. در نتیجه می تونیم بگیم ظلم علی السویه، عدله!
در مورد مبحث دیگه ای که مطرح کردی. کاملاً حرفت درسته من با این که همون روز آخر مسابقه دیدم این پست بعد از زمان مجاز زده شده ولی فراموش کردم که مجازاتی رو براش در نظر بگیرم. علاوه بر این که از تیم شما عذر خواهی می کنم بابت تذکر ـتون هم ممنونم.
اما اگه یه بار دیگه پست قبل منو با دقت بخونی متوجه میشی که من گفتم برای هر دقیقه تأخیر 10 گالیون. یعنی برای 2 دقیقه میشه 20 گالیون.
و بله، داور نمی تونه تبصره بسازه. ولی رئیس فدراسیون می تونه در جاهایی که قانون گویا نیست خودش تصمیم بگیره.
در کل فکر می کنم این بحث خیلی بیهوده س. چون الان این پست امتیاز ش صفر هم بشه نه تیم شما زا جاش تکون می خوره و نه تیم اونا. به معنای واقع کلمه هیچ سودی نداره. ضررش هم اینه که بعد از یه لیگ سخت به جای این که من به شما و شما به من خسته نباشید بگیم اومدیم داریم بحث می کنیم با هم. همین کارا رو می کنین که ملت از مسئولیت فرار می کننا!
حالا باز هم اگه صحبت دیگه ای هست به کاپیتان ـتون انتقال بدین که بیاد اینجا صحبت کنه. اگه هم چیزی هست که خودت میخوای بگی من توی مسنجر آنلاینم اغلب. البته کلاً تمایل دارم این بحث به صورت خصوصی دنبال بشه. چون روی جو سایت این بحثا تأثیر خوبی نداره.