شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ابتدا باید بگم که اعتراضات باید در تاپیک کمیته انضباطی مطرح بشه. اما طبق گفته خودتون این یکی اعتراض نیست و صرفا مطرح کردن چندتا پرسش بود که توسط داورها به این شکل بهشون پاسخ داده شده.
داور اول:
نقل قول:
با سلام و وقت بخیر
در مورد سوال اول، از نظر من باید سوژه نقش پر رنگی در پستها داشته باشه. مهم نیست که در تمام پاراگراف ها ذکر بشه یا اینکه در اخر پست بهش برسیم، مهم اینکه معلوم باشه موضوع اصلی بوده و در اصل پستها با هدف اون عبارت یا کلمه نوشته شده.
مثلا اگر دریا سوژه است، اینکه کل اتفاقات در ساحل دریا اتفاق بیوفته ولی جز این پست هیچ ربطی به دریا نداشته باشه برای من کاملا امتیاز منفی حساب میشه چون فرد در حقیقت موضوع رو دور زده و نتونسته خلاقیت لازم برای استفاده از موضوع رو انجام بده.
اما اگر کسی بیاد به موضوع دریا یک چیز اضافه کنه مثل « جنگ با دریا» یا « رسیدن به دریا» یا «انجام کوییدیچ در دریا» یا « استفاده از دریا به عنوان بازیکن اصلی » ، این برای من خلاقیت محسوب میشه و اگر خوب نوشته شده باشه میتونه امتیاز کامل بگیره.
در مورد امتیازات هماهنگی پستهای تیم اسم نداره در بازی اول،مشکل من عدم هماهنگی پست دوم و سوم بود.
در پست سوم انگار ما یک پرش بزرگ داشتیم و یک قسمت داستان حذف شده. خواننده کمی طول میکشه تا متوجه بشه چرا این اتفاق افتاده و اگر منظور استفاده از عنصر غافلگیریه، خوب استفاده نشده.
چرا لرد می بایست چنین پیشنهادی بده؟ شاید کمی زمینه سازی بهتر لازم بود، مثلا کتری به عنوان بازیکن مرگخوار میشد و لرد به خاطر اون پیشنهاد رو میداد.
سرنوشت خود سیبل چه شد؟ معلوم نیست و انتهای داستان خیلی باز و نامعلوم رها شده. انگار بین پست دوم و سوم جای یک پست خالی بود و به همین خاطر هم هماهنگی پستها نمره کامل نگرفت.
به امید خواندن پستهای قوی تر از شما! موفق باشید!
داور دوم:
نقل قول:
با سلام و احترام! داور دوم صحبت میکنه و خوشحالم که در خدمت تون هستم. در مورد میزان پایبندی به سوژه: همانطور که تا الان از سوژه های مسابقات مشخص بوده، یک موضوع کلی در حد دو سه کلمه به هرتیم در هر مسابقه داده میشه و انتظار میره که در تمام پست های یک تیم، موضوعیت کلی که داده شده حفظ بشه. مثلا اگر یک تیم در پست هاش صرفا اشاره ای گذرا به موضوع سوژه بکنه یا نهایتا در یکی دوتا از پست هاشون بهش پرداخته باشن، طبیعتا این مسئله در امتیازدهی داوری تاثیر داره. پس در مرحله اول، قبل از اینکه چقدر یک تیم خلاقانه به اون سوژه میپردازه، مسئله مهمتر در واقع پایبندی به موضوع در همون مسابقه است. این کلیت جریان رول های مسابقه، در جریان همون سوژه و موضوع باشه.
در مورد مثال دریا که زدید، باید بگم که صرفا شروع سوژه با موضوع دریا شاید کافی نباشه. در واقع همین مسئله دریا در جاهایی دیگر و در طول سوژه باید حضور داشته باشه و جریان اصلی مسیر رول نویسی در مسابقه رو تشکیل بده
در مورد علت کاهش امتیاز کوییدیچی بودن پست ها در مسابقه اول شما: بله پست های تیم شما کاملا کوییدیچی بود. نظر من این نیست که کوییدیچی نبودن. اما چرا کسر امتیاز اتفاق افتاده؟ در پست های اول و دوم، درصد کوییدیچی بودن پست ها کمی کمتر بود که البته در پست سوم این مسئله کاملا جبران شده بود. تیم حریف شما در تمام پست هاش محوریت کوییدیچی بیشتری رو رعایت کرده بود به همین دلیل در یک مقایسه، اگر اونها امتیاز کامل رو قرار بود بگیرن، شاید اختلاف یکی دو امتیازی با شما در این مورد عادلانه تر بنظر میرسید.
در مورد کسر امتیاز هماهنگی: پست های اول و دوم تیم شما هماهنگی خوبی داشتند. اما این هماهنگی در اتصال بین پست دوم و سوم کاهش پیدا میکنه. در واقع بعد از پایان اتفاقات پس دوم، پست سوم کمی بی مقدمه وارد جریانات دیگری میشه. در صورتی که برای امتیاز کامل در این مورد انتظار میره هر سه پست وقایع هم رو در یک پیوستگی کامل تکمیل کنن. همین که پست های شما وقایعش از پستی به پست دیگر یک دفعه قطع، اسکیپ و تغییر ناگهانی نشه، باعث میشه در این مورد امتیاز کامل رو دریافت کنید.
بازهم اگر مشکلی بود ما کامل در خدمت شما هستیم. هر جایی که احساس کردید ایرادی به داوری هستش، مطرح کنید تا ما هم روز به روز داوری های بهتری رو بتونیم انجام بدیم.
راستش مطمئن نبودم اینو باید کجا برد ولی چون مسئله مربوط به داورها بود بیشتر اینجا آوردم. اگه نباید اینجا باشه که بگین منتقل میکنم مکان مربوطه.
عمو سیبیلو اومده تا یه سری سوال مطرح کنه.
این سوالات میتونه هر جور صلاح میدونید برداشت بشه. یعنی اعتراض( که اسمش به نظرم یه مقدار به نظرم شبیه جنگ جهانیه) یا شفاف سازی و بازبینی. ولی چیزی که مهمه اینه که صحبت های ما هر چقدرم در ظاهر بد باشن بدون هیچگونه ناراحتی و کنایه ای قراره زده بشن.
مسئله اولی که برامون مطرحه اینه که تا چه حد باید به سوژه پایبند باشیم؟در واقع نحوه پیش بردن سوژه و خلاقیت یعنی باید در سراسر پستمون سوژه دیده بشه؟ یا اینکه فقط بتونیم اشاره ای کوچیک و گذرا بهش داشته باشیم کافیه؟ بیاید یه مثال بزنم. سوژه دریا اعلام میشه. اگه من بنویسم من رفتم کنار دریا و همونجا تصمیم گرفتم تیم کوییدیچ درست کنم. و دیگه تا اخر اشاره ای نمیکنم به دریا ولی خب بیس و پایه ایده پست هام دریا بوده دیگه، این الان قبوله؟ چون چیزی که تو قوانین اومده نحوه پیش بردن سوژه است و خب برای تیممون مهمه بدونیم تا چه حد پیش ببریم که پیش بردن حساب بشه؟
مورد بعدی اینکه طبق این: نقل قول:
همچنین قانون جدیدی برای تشخیص کوییدیچی بودن یا نبودن متن طرح شده و در این قانون اتفاقات زمین بازی، رختکن دوتیم قبل و بعد بازی، تشکیل تیم یا تشویق هواداران و کل کل بین اونها کوییدیچ محسوب میشه و یک سوم پست باید درباره این مسائل باشه.
ما برداشتمون اینه که چون بیشتر از 90 درصد پست هامون حول تشکیل تیم و بازی کوییدیچ بود باید این بخش رو امتیازش رو بگیریم قاعدتا! ولی خب داور دوم با ما موافق نیست! ما خواهان اینیم که بدونیم چرا کوییدیچی نبود تا برای مسابقه بعد اصلاحش کنیم!
و در اخر میخواستیم بدونیم که اگر امکانش هست داورا بگن چرا به نظرشون پست های ما هماهنگ نبود.
این سوالات صرفا برای شفاف سازی مطرح شدن تا بدونیم ایرادمون کجا بوده تا بتونیم رفعش کنیم و بازی های بعدی بهتری داشته باشیم.
با آرزوی لب سوزی دمنوش اسوخودوستون! بعدش بیارید با برگاش براتون فال بگیرم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
سلام، با نتایج رایزنیها در مورد اعتراض به نتایج نیمهنهایی خدمت رسیدم!
اعتراض تیم اوزما کاپا شامل دو مورد میشد، یکی امتیازات داور دوم در بخش هماهنگی و خلاقیت و یکی عدم تاثیرگذاری کمیت تو امتیاز کوییدیچی بودن تیم پیامبران مرگ.
توضیحات داور دوم که بابت تاخیر هم عذر خواستن به شرح زیره:
اول هماهنگی... من فکر میکنم درست باشه که چون دو تا پارامتر داریم پس به هر کدوم پنج نمره بدیم. اوزما کاپا پنج نمره گرفت به خاطر عدم تناقض اما پنج نمرهی دنبالهی هم رو نمیگیره.
دوم کم بودن نمرهی خلاقیتشون و ... نمرات نسبی داده نشده و امتیاز خودشون رو گرفتن. همونجور که بازی قبل امتیاز بالایی گرفتن چون واقعا گرفتن. یعنی من نگفتم چون لردولدمورت ۳۰ گرفته و برنده میشه؛ حالا به آلینس ۲۹ بدم فرقی نمیکنه توی نتیجه. نه خیر. نمرههاشون بازخورد واقعی از پستهاشونه.
و اما امتیاز کوییدیچی بودن پیامبران مرگ.
نقل قول:
7. براساس کمیت و کیفیت کوییدیچی بودن سوژه مشخص میشه. براین اساس حتمایک سوم تعداد رولهای ارسالی تیم (و نه بازیکن) باید به خود مسابقه کوییدیچ و ماجراهای زمین بازی اختصاص داده بشه.
در این مورد گفتگوهای زیادی شکل گرفت که چون توی قانون صریحا ذکر شده "حتما" و "باید" یک سوم پستا خود مسابقه کوییدیچ رو شرح بدن، اگه رعایت نشه چی میشه. 0 میگیره؟ یا به همون نسبتی که رعایت نشده از 20 کم میشه و هر مقداری موند، حالا کیفیت توش لحاظ بشه؟
داوران در نهایت دومی رو انتخاب کردن و به ترتیب تغییر امتیازاتشون در بخش کوییدیچی بودن تیم به این شکله:
داور اول: 10 داور دوم: 7 داور سوم: 10
بر این اساس نتایج مسابقه عوض میشه و اوزما کاپا با برد از طرف داور اول و سوم، با نتیجه 2-1 به فینال صعود میکنه و پیامبران مرگ حذف میشه و مقام سوم رو کسب میکنه.
فکر نکنم در این حالت اوزما اعتراضی داشته باشه (مگه این که بیان بگن ما راضی به برد نبودیم )، بنابراین تیم پیامبران مرگ از حالا 24 ساعت فرصت داره که اگه اعتراضی دارن مطرح کنن. من فعلا تغییرات رو تو پست اعلام نتایج اعمال نکردم تا مطمئن بشیم پرونده اعتراض رسما بسته میشه یا نه.
اگه این اعتراض صورت نگرفت، تیم اوزما کاپا بعنوان مهمان از ساعت 00:01 تا ساعت 11:59 یکشنبه 9 دی مهلت قرار دادن جارو داره و تیم برتوانا هم بعنوان میزبان از ساعت 12:01 تا 23:59 همون روز در جواب جاروی انتخابی رو بذاره و در صورت تمایل به برگزاری بازی در زمین خودشون اعلام کنن. فینال مسابقات هم از دوشنبه 11 دی تا پایان جمعه 28 دی خواهد بود.
اممم... اعتراض رو باید میبردین کمیته انضباطی، ولی به هر حال ما به درخواست شما رسیدگی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که هر دو تیم اوزما کاپا و پیامبران مرگ باید در این دوره حذف شن. شما چون طبق نتایج اولیه نتونستین پیامبران رو شکست بدین و پیامبران چون کوییدیچشون یک سوم نبود.
بنابراین تیم برتوانا بدون برگزاری فینال، بعنوان قهرمان لیگالیون کوییدیچ معرفی میشه.
اطلاعیهها، جامهای اهدایی و بازیکنان برتر و اینا، به خاطر ناگهانی بودن این تصمیم تا هفته آینده تقدیم میشه. پس منتظر باشین.
. . . . . . . . . . . . . .
ها ها ها. سکته کردین یا نه؟
بالاخره گشتن با دوقلوهای ویزلی گاهی منو هم شوخطبع میکنه دیگه. حتی اگه شوخیام از نوع متفاوتی باشه که خب... خودمم متفاوت و برگزیدهم نه؟
اومدم اطلاع بدم که هنوز قادر به برقراری ارتباط با یکی از داورها نشدیم و بر طبق هر کدوم از سناریوهای زیر که رخ بده، مسابقه فینال به تاخیر میفته تا نتیجه اعتراض مشخص بشه و بنابراین این که تیمها باید فردا جاروهاشون رو قرار میدادن تا شنبه فینال آغاز بشه، رخ نمیده.
سناریوی اول که باعث تاخیر نامعلوم در برگزاری فینال میشه: تا ساعت 12 شب موفق به ارتباط و دریافت پاسخ داور مذکور نشیم.
سناریوی دوم که باعث تاخیر حداقل 2 دو روزه در برگزاری فینال میشه: تا ساعت 12 شب نتیجه اعتراض ارسال بشه و اوزما کاپا همچنان به داوری اعتراض داشته باشه که در این صورت باید حتما تا فردا شب، پست اعتراض دومشون ارسال بشه.
سناریوی سوم که باعث تاخیر یک روزه در برگزاری فینال میشه: تا ساعت 12 شب نتیجه اعتراض ارسال بشه و اوزما کاپا تا فردا شب اعتراض مجددی نزنن، به این معنا که نتیجه رو پذیرفتن.
سلام و وقت بخیر خدمت پسری که زنده موند. خسته نباشید. بدون حرف اضافهای، مستقیم میرم سر اعتراضم.
توی قوانین ذکر شده که حداقل باید یک سوم کل پستهای تیم به مسابقه کوییدیچ اختصاص پیدا کنه. و پیامبران مرگ اون حداقل رو رعایت نکردن. هر سه داور قاعدتا نباید برای اون "کمیت"، امتیازی لحاظ کنن؟
مورد دوم هم درباره امتیازدهی داور دوم بود. توی مورد هماهنگی با سایر پستهای تیم جوری امتیاز کم کردن از بازیکنامون که واقعا متوجه نمیشم اون ناهماهنگی کجا اتفاق افتاده. و همینطور درباره بخش توصیف و دیالوگ و خلاقیت هم خیلی دست پایین امتیاز دادن و این همه امتیاز کم کردن حق پستهای اوزما نبود. خوشحال میشیم دلیل این امتیازدهیشون رو بدونیم.
با تشکر از شما، کاپیتان اوزما کاپا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Together we do whatever it takes We're in this pack for life We're wolves We own the night!
Hell is empty And all the devils are here William Shakespeare
از دوریا بابت اضافه کردن جزئیات بیشتر در مورد اعتراض ممنونم. من با هر دو داور صحبت کردم و هر دوشون توضیحاتی در رابطه با علل امتیازدهیشون ارائه دادن.
ازونجایی که به نظر میاد اعتراض شما به داور دوم نبوده، ایشون فقط خیلی کوتاه توضیح داد که پستای تیم شما رو بیشتر دوست داشته، هم از نظر داستانبندی روند داستانتون و هم شخصیتپردازیها.
داور اول تجدید نظری در مورد امتیازات یکی از بازیکنان تیم شما، یعنی لرد ولدمورت کرد. ایشون گفت شاید در مورد امتیاز دادن بخش نوشتاری پست لرد زیادی سخت گرفته و بنابراین امتیاز این بخش رو به 13 افزایش داد (که اعمال شد). مثال هم زد که مثلا تو پست دوریا کد یکی از شکلکا اشتباه وارد شده یا جملاتی که با سه نقطه تموم میشدن اشتباها "... ." بودن که از جمله مواردی بوده که بابتش سر ظاهر امتیاز کم شده.
اینو هم از طرف خودم اضافه میکنم که کاملا درست میگی برای یه پست طولانی رخ دادن چنین اشتباهاتی طبیعیه (که اکثرا با یک دور خوندن تماما حل میشن همونطور که خیلی از بازیکنان از این بخش امتیاز کامل رو گرفتن)، ولی متاسفانه وقتی توی بارمبندی صریحا بخشی برای همین مورد اختصاص داده میشه مجبوری که برای تکتکش امتیاز کم کنی (در حالی که مثلا برای دوئل ممکنه اینطور نباشه). من خودم موافق این نبودم که این بخش بارم بالای 15 امتیاز داشته باشه و حتی 10 امتیاز رو هم براش زیاد میدیدم، ولی من هری پاتری هستم حرفگوشکن که مدیران زوپس هر تصمیمی بگیرن اطاعت میکنم و این شد که این شد. بنابراین متاسفانه باید بگم هر مورد اشتباهی باید تو امتیازدهی لحاظ شه.
اما در مورد بخش توصیف و اینا داور اول گفت سختگیره و به نظرش پستای تیم پیامبران مرگ شکلکم کم داشته. اگه شما هم در نگاه اول مثل من این سوال براتون پیش میاد که مگه این مال بخش ظاهری نیست (که البته تاثیری در نتیجه نداره، صرفا مکان امتیاز تغییر میکنه)، باید بگم در نگاه دوم متوجه خواهید شد که شکلک یکی از راهای توصیف حالت شخص حین بیان دیالوگه و بنابراین میتونه برای بخش توصیف محسوب بشه.
امیدوارم این توضیحات براتون کافی و قانعکننده بوده باشه، چون تفاوت سلیقه یه چیز انکار ناپذیره و میتونه منجر به نتایج متفاوت بشه. ولی اگه هنوز اعتراض دارین، میتونین مجددا برگردین و پاشنه درو از جا در بیارین.
ای فدراسیون محترم! ما به اون سختی از جهنم جان سالم به در بردیم به این امید که یه مدال طلا بندازین گردنمون! فقط هم گردن خودمون!
ندیدین ارباب قدر قدرت تاریکیها چطوری مجبور شد کنار کاکرو هی بدوئه و بدوئه و بدوئه تا جمعهی بعدی؟ ندیدین جد بزرگوار ما چطوری مجبور شد به لوسیفر رو بندازه؟ ندیدین دوریا چقدر هی حرص خورد هی خرس خورد... نه همون حرص خطای تایپی بود! به هرحال! دیدین یا ندیدین؟
زحمت شما، ما درخواست ویدیو چک داریم بلکه جملهي «نان پدر و شیر مادر حلالت دلاور» قشنگ به جونمون بشینه!
با تشکر از تمام زحماتتون!
*** از بالا دستور رسید که باید با جزئیات اعتراض خودمون رو مطرح کنیم و من هم به عنوان کاپیتان حرفگوشکنترین تیم کوییدیچ سایت، گفتم سمعا و طاعتا و اومدم که جزئیات مربوطه رو مطرح کنم!
حقیقتا موردی که در ابتدا خیلی به نظرمون رسید بحث امتیاز توصیف، فضاسازی و دیالوگ هست. توصیف شرایط و وقایع در پستها و همینطور وجود دیالوگهای مرتبط و تعادل بین این دو، مخصوصا در پست سالازار اسلیترین، به خوبی به انجام رسیده. از بین دو پست دیگه، شاید بشه پست خودم رو دیالوگمحورتر و پست لرد ولدمورت رو واقعهمحورتر توصیف کنیم اما علاوه بر در نظر گرفتن سبک نوشتاری هر فرد که محتوای موردنظرش رو چطور به مخاطب منتقل میکنه، میشه گفت که این تغییر محوریت مطابق با پیشرفت سوژه جلو رفته و ناهمخوانی بارزی با داستان نداره.
مورد بعدی که وجود داره، میزان امتیازی هست که بابت خطای نگارشی و تایپی از همهي اعضا کم شده. متنهای طولانی، حتی پس از ویرایش، معمولا به هرحال تعداد محدودی خطای تایپی دارن. با این حال چون همیشه سعی کردیم این موارد رو رعایت کنیم و بعد هم اگر خطایی ایجاد شد ویرایشش کنیم، برامون عجیب بود که دو امتیاز و حتی سه امتیاز از ۱۵ نمره رو از دست بدیم.
البته قطعا نظر داورها بسیار محترم هست و ما هم در هر صورت به تصمیمشون احترام میذاریم اما به نظر میرسید شاید بهتر باشه این موضوعات رو مطرح کنیم تا روی دلمون نمونه.
ممنون از وقتی که میذارید و تمام تلاشتون رو میکنید تا کوییدیچ به بهترین نحو برگزار بشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دوریا بلک در 1403/8/20 23:30:43 ویرایش شده توسط دوریا بلک در 1403/8/20 23:38:29
هر تیمی می تواند بر حسب یکی از شرایط اعتراض گفته شده در قوانین مسابقات، به نتیجه بازی خود اعتراض داشته باشد. اعتراض را می توانید در همین تاپیک مطرح بکنید و منتظر نتیجه شوید. حداکثر تا 48 ساعت بعد از ارسال پستتان برای شما داور دوم تعیین می شود تا دوباره امتیاز دهی نماید.
نکات و تبصره های امتیاز دهی دوم:
- تیم های برنده میدان حتی با شرط نگرفتن گوی زرین، حق اعتراض به داوری را ندارند. فقط تیم هایی که مسابقه را باخته اند حتی با گرفتن گوی زرین، می توانند به نتایج اعتراض بکنند.
- داور دوم از میان کاپیتان های گروه دیگر انتخاب خواهد شد. مثلا اگر اعتراض دهنده از تیم های گروه اول باشد، یکی از کاپیتان های گروه دوم به انتخاب رئیس فدراسیون مسئولیت داوری دوم را به عهده خواهد گرفت.
- حداکثر تفاوت امتیاز با امتیازات داور اول، 15 امتیاز می باشد و به تفاوت بیشتر از آن ترتیب اثر داده نخواهد شد. به عنوان مثال اگر تیمی 10 امتیاز گرفته باشد، حداکثر امتیاز موثر برای آنها 25 می باشد. اگر داور دوم 50 امتیاز نیز بدهد، همان 25 محسوب می شود.
- داور دوم بعد از تعیین، پست (ها) ( برحسب نوع اعتراض) را خوانده و نتیجه را به رئیس فدراسیون ( بنده) پیام شخصی می کند. سپس بنده نتایج را در این تاپیک ارسال می کنم.
- اگر امتیازات داور دوم چه بیشتر و چه کمتر از امتیازات داور اول باشد، برای تعیین برد و باخت و صاحب گوی زرین از آن امتیازات استفاده خواهد شد.
- هرگونه ارسال پست اعتراض یا پست هایی از این قبیل برای بازی هایی که مربوط به شما نیست، حتی اگر هم گروهی یا دوست شما باشند و یا شرکت در بحث اعتراضی ای که مربوط به تیم شما نیست، باعث کسر 500 گالیونی بودجه تیم و همچنین صفر شدن قیمت بازیکن(ها)ی که پست زده است، می شود. در صورتی که از افرادی که در این دوره بازیکن کوییدیچ نیستند نیز پستی ارسال شود، آن پست پاک خواهد شد. برای سنجیدن میزان علاقه رئیس فدراسیون به شما و یا اثبات دوستی تان به فرد معترض، راه های دیگری را انتخاب کنید، این قانون برای همه یکسان می باشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرلین کبیر در 1394/7/27 10:05:11 ویرایش شده توسط مرلین کبیر در 1394/7/27 10:09:11
جناب اسنیپ تا اونجایی که من در جریانم یک بار بیشتر این مسئله مطرح نشد و وقتی هم مطرح شد بنده بررسی کردم ولی متأسفانه اشتباه رو دوباره تکرار کردم و باز به همون نتیجه رسیدم. اگه هم اشتباه نکنم جواب هم دادم! حالا دوباره بررسی کردم و دیدم به اشتباه به جای این که از پست های یه بازی میانگین بگیرم با هم جمعشون کردم. با تشکر از تذکرتون به زودی ویرایش می کنم.
البته واضحه ربط دادن این چیز ها به قضاوت ناعادلانه و طرفدارانه و تمسخر به ضعف در درس ریاضیات و چیز هایی از این قبیل ادب و شعور نگارنده ی پست رو می رسونه. به شخصه برای شما هم متأسفم که چنین پستی رو به طور مستقیم نقل قول کردین و مهر تأیید بهش زدین.
ضمناً تا اونجایی که بنده به یاد میارم حذف کردن پستی که توسط ناظر ویرایش شده خلافه قوانینه و به وضوح به یاد میارم که سر چنین قضیه هایی کاربرانی بودن که از انجمن معلق شدن.
خب ظاهرا قرار شد فقط کاپیتان بیاد حرف بزنه اینجا.هکتور ما به امتیازها و قیمت های داده شده به بازیکن ها اعتراض داره.اینم نقل قولش:
نقل قول:
هکتور دگورث گرنجر نوشته: جناب رئیس محترم فدراسیون کوییدیچ! یه مسئله ای هست دو سه بار هی تو پخ و جاهای دیگه مطرح شد ولی پیگیری نشد. گفتیم بیایم در ملا عام مطرح کنیم بلکه تونستیم جوابی برای این سوال پیدا کنیم!
در راستای لیگ کاملا عادلانه و بی طرفانه ای(!) که برگزار شد من امروز یه نگاهی به قیمت بازیکن های کوییدیچ انداختم و فکر کنم مسئول محترم فدراسیون ریاضیات مشنگی پاس نکردن ظاهرا! گفتم بیام یه دور با هم حساب کنیم شاید فرجی شد.
امتیازات خودم به ترتیب از هفته اول تا پنجم:
هفته اول: دو پست یکی 73 و اون یکی 75(که طبق قوانین لیگ ازش میانگین میگیریم میشه 74)
هفته دوم: 80
هفته سوم: 82
هفته چهارم: 82
هفته پنجم: 86
امتیاز کل:
74+80+82+82+86= 404 (که البته در جدول 403 اعلام شده!)
امتیازات فلورانسو:
هفته اول: 73
هفته دوم: 65
هفته سوم: دو پست یکی 71 و اون یکی 73(بازم طبق قوانین لیگ ازش میانگین میگیرم میشه 72)
هفته چهارم: 76
هفته پنجم: 81
امتیاز کل:
73+65+72+76+81= 367 (که در جدول لیگ 439 اعلام شده)
اینا چجوری اینجوری شدن؟ معجون رشد امتیاز ریخته روشون؟ بعد چرا رو امتیاز من معجون کسر امتیاز ریخته؟