نام: یاکسلی
نام خانوادگی : ندارد
خصوصیات ظاهری:قد بلند و خوش تیب با چشم های قهوه ای و مو های قهوه ای
چوب دستی:چوب درخت یاس کبود و پر ققنوس
شغل: مرگخوار
گروه:هافلپاف
توضیحات: او یک مرگخوار است که جانش را برای لرد سیاه می دهد.دیگه چیز ی در بارش نمیدونم
تایید شد.
به ایفای نقش خوش اومدین.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] شخصیت خودتون رو معرفی کنید
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
2 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

نام :زنوفیلیوس
نام خانوادگی :لاوگود
نژاد:اصیل زاده
خصوصیات ظاهری:مو های طلایی با قد بلند و چشمان سیاه وکمی عصبی
چوب دستی:چوب گردو و مغز موی تک شاخ و 24 سانت وانعطاف پذیر
شغل:سردبیر مجله طفره زن
توضیحات:او پدر لونا لاو گود است و سردبیر مجله طفره زن.هنگامی لونا توسط مرگ خوار ها ربوده شده بود او در صدد خیانت به هری پاتر برامد.
در اینده تکمیل خواهد شد
متاسفانه این شخصیت گرفته شده و تو ایفا هم فعالیت داره.لطفا یه شخصیت دیگه معرفی کنید لطفا با ذکر نام گروهی که کلاه شمارو بهش فرستاده.
تایید نشد.
نام خانوادگی :لاوگود
خصوصیات ظاهری:مو های طلایی با قد بلند و چشمان سیاه وکمی عصبی
چوب دستی:چوب گردو و مغز موی تک شاخ و 24 سانت وانعطاف پذیر
شغل:سردبیر مجله طفره زن
توضیحات:او پدر لونا لاو گود است و سردبیر مجله طفره زن.هنگامی لونا توسط مرگ خوار ها ربوده شده بود او در صدد خیانت به هری پاتر برامد.
در اینده تکمیل خواهد شد
متاسفانه این شخصیت گرفته شده و تو ایفا هم فعالیت داره.لطفا یه شخصیت دیگه معرفی کنید لطفا با ذکر نام گروهی که کلاه شمارو بهش فرستاده.
تایید نشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/3/27 15:52:27
جزئیات کاربر

نام:هوریس اسلاگهورن
نژاد:فکر کنم اصیل زاده
خصوصیات ظاهری:مو های جو گندمی و چشم های سیاه با قد متوسط یکمی هم گیج میزنه
چوب دستی:چوب درخت یاس کبود و پر ققنوس 25 سانت و انعطاف پذیر
پاترونوس:فکر کنم خرگوش
توضیحات:هوریس استاد معجون سازی در هاگوارتز است و راز جان پیچ ها را او به لرد سیاه گفت.عاشق شاگردانش هست وهرکس افتخار افرینی کنه میره رو تاقچه.
عزیزم...شخصیتی که برداشتین مال گروه اسلیترینه در حالیکه شما به گروه هافلپاف رفتین.شخصیت دیگه ای معرفی کنید که یا گروهش مشخص نبوده یا عضو هافلپاف بوده.
فعلا تایید نشد.
نژاد:فکر کنم اصیل زاده
خصوصیات ظاهری:مو های جو گندمی و چشم های سیاه با قد متوسط یکمی هم گیج میزنه
چوب دستی:چوب درخت یاس کبود و پر ققنوس 25 سانت و انعطاف پذیر
پاترونوس:فکر کنم خرگوش
توضیحات:هوریس استاد معجون سازی در هاگوارتز است و راز جان پیچ ها را او به لرد سیاه گفت.عاشق شاگردانش هست وهرکس افتخار افرینی کنه میره رو تاقچه.
عزیزم...شخصیتی که برداشتین مال گروه اسلیترینه در حالیکه شما به گروه هافلپاف رفتین.شخصیت دیگه ای معرفی کنید که یا گروهش مشخص نبوده یا عضو هافلپاف بوده.
فعلا تایید نشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/3/27 15:47:04
جزئیات کاربر

سلام :) هرميون گرنجر هستم جنسیت: مونث
رنگ مو: قهوهای
رنگ چشم: قهوهای
گروه: گریفیندور
مدرسه: هاگوارتز
نژاد: مشنگزاده
قدرتهای ویژه: بهترین دانشآموز در تمامی دروس مدرسه
عضویت در: ارتش دامبلدور - ت.ه.و.ع (تشکیلات هواداری و عمرانی جنهای خانگی) و هميچنين علاقمند به بافتن كلاه و لباس براي جن هاي خانگي.
اِهم همين حالا بخوام خودم رو بگم من نيوشا هستم كه توي دنياي هري پاتر غرقم.. شايد شيش باري باشه كه خوندمش.. نميدونم والا يادم نيست..و در ضمن من پارسال اينجا عضو شدم و نميدونم فازم چي بود اسممو اين زدم^__^ همين ديه خيلي هم خوشبختم=))
برای ورود به ایفای نقش باید مراحل زیر رو طی کنید:
1- خواندن قوانین ورود به ایفای نقش
2- شرکت در تاپیک کارگاه نمایشنامه نویسی و نوشتن یه نمایشنامه بر اساس آخرین تصویر ارسالی در همین تاپیک.
3. مراجعه به کلاه گروهبندی
4- انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی در تاپیک معرفی شخصیت
تایید نشد.
رنگ مو: قهوهای
رنگ چشم: قهوهای
مدرسه: هاگوارتز
نژاد: مشنگزاده
قدرتهای ویژه: بهترین دانشآموز در تمامی دروس مدرسه
عضویت در: ارتش دامبلدور - ت.ه.و.ع (تشکیلات هواداری و عمرانی جنهای خانگی) و هميچنين علاقمند به بافتن كلاه و لباس براي جن هاي خانگي.
اِهم همين حالا بخوام خودم رو بگم من نيوشا هستم كه توي دنياي هري پاتر غرقم.. شايد شيش باري باشه كه خوندمش.. نميدونم والا يادم نيست..و در ضمن من پارسال اينجا عضو شدم و نميدونم فازم چي بود اسممو اين زدم^__^ همين ديه خيلي هم خوشبختم=))
برای ورود به ایفای نقش باید مراحل زیر رو طی کنید:
1- خواندن قوانین ورود به ایفای نقش
2- شرکت در تاپیک کارگاه نمایشنامه نویسی و نوشتن یه نمایشنامه بر اساس آخرین تصویر ارسالی در همین تاپیک.
3. مراجعه به کلاه گروهبندی
4- انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی در تاپیک معرفی شخصیت
تایید نشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/3/27 9:44:52
هرگز یک اژدهای
خفته را قلقلک ندهید
#گريفيندور
خفته را قلقلک ندهید
#گريفيندور
جزئیات کاربر

نام:جینی ویزلی
رنگ مو: قرمز
نژاد: اصیلزاده
عضویت در: ارتش دامبلدور
گروه:گریفندور
مشخصات اخلاقی:عصبی,بعضی وقتا شوخ,بعضی وقتا جدی
مشخصات ظاهری:لاغر و بلند قد,موهای قرمز
همین دیگه
اگر قبلا در ایفا بودین نیازی نبود دوباره تو کارگاه شرکت کنین.همینجا پست می زدین و شخصیت خودتون رو معرفی می کردین کافی بود.معرفی شخصیتتون هم یه مقداری کنه.بعدا تکمیل ترش کنین.
تایید شد.
رنگ مو: قرمز
نژاد: اصیلزاده
عضویت در: ارتش دامبلدور
گروه:گریفندور
مشخصات اخلاقی:عصبی,بعضی وقتا شوخ,بعضی وقتا جدی
مشخصات ظاهری:لاغر و بلند قد,موهای قرمز
همین دیگه
اگر قبلا در ایفا بودین نیازی نبود دوباره تو کارگاه شرکت کنین.همینجا پست می زدین و شخصیت خودتون رو معرفی می کردین کافی بود.معرفی شخصیتتون هم یه مقداری کنه.بعدا تکمیل ترش کنین.
تایید شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/3/27 9:39:45
not only wizards,witches are here too
قدم قدم تا روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی !!!
برای عشق !!!!
برای گریفیندور.
http://upload.tehran98.com/img1/5atum4n9ui53pjad2p3k.jpg
قدم قدم تا روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی !!!
برای عشق !!!!
برای گریفیندور.
http://upload.tehran98.com/img1/5atum4n9ui53pjad2p3k.jpg
جزئیات کاربر

شناسه نمایشی: جیم مک گافین
گروه:
ویژگی های ظاهری و اخلاقی:
کلاه روی سرم خنده روی لبم آماده و لباس سفید و شلوارک آبی هم که پوشیدم و به به چه قدر هم به من می آد و اخلاقم که همه در و هم سایه تعریف می کنن ازم.زیاد چیز خاصی نیست که بگم.
چوبدستی: فلزی با مغزی فلزی فنری ساخت آلمان 0.9 و خوش دست طولشم حدودای یازده سانت مناسب برای هر ورد و طلسمی.
جارو: دست ساز.
معرفی: خب یه مشنگ بود که برای خودش خوش خرم زندگی می کرد تا این که یک روز وقتی که رفته بود توی یاهو تا پیاماش رو چک کنه می بینه که یه پیام از مدرسه علوم و فنون ... براش اومده، خیال می کنه که از دبیرستان نمونه مردمی ماساچوسته ولی وقتی نامه رو باز می کنه می بینه که با فونت arial و رنگ سبز نوشتن که اون به عنوان یه جادوگر باید برای ادامه تحصیلاتش به لندن انگلستان بره و از این جاست که ماجراهای جیم رینالد شروع می شه.
جیمی پس از کشمکش های بسیار به انگلیس میره و تازه اونجا می فهمه که فامیلی اصلیش مک گافینه و اون یه جادوگر اصیل از یه خاندان قدیمیه.
سلام کلاه من رو فرستاد به گروه هافلپاف ولی من اصلا اصلا اصلا دوست ندارم برم هافلپاف و این رو بخاطر این می گم وقتی اینقدر از یه گروه خوشم نمی آمد چه طور می تونم برای اون گروه تلاش کنم، لطفا من رو تو گریفندور اسلایترین بندازین.(خیلی خیلی از هافل پاف بدم می آد!) ریونکلاو هم بد نیست ولی هافل ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننه!
متاسفانه فرآیند گروهبندی هوشمنده و اگر اون تشخیص داده شما متعلق به این گروهین پس متاسفانه از عهده ما خارجه.با این همه طبق این پست در خصوص اعتراض به فرآیند گروهبندی شما بعد از 50 روز فعالیت در گروه هافلپاف و اخذ مجوز از ناظر تالارتون در خصوص داشتن فعالیت مناسب با زدن بلیت می تونین گروه رو عوض کنید.
در نظر داشته باشین اینجا گروه ها اون چیزی نیستن که در کتاب رولینگ اعلام شدن.اینجا دنیایه دیگه ای و وقتی شما حتی هنوز وارد این تالار نشدین و فعالیتی تو بخش ایفای نقش نکردین چطور می تونید انقدر مطمئن باشین که مورد پسندتون نیست؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/3/26 19:00:53
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 23 مهر 1394 18:36
از: شبنم عشق، خاک آدم گل شد!
پستها:
67

شرمنده آقای اسنیپ! میشه این رو با قبلی عوض کنین؟ با لحن بهتری نوشتم.
معرفی جدید!
نام: جروشا مون (Jerusha Mon)
گروه: با من تکرار کن! <<گریفیندور>>
معرفی: جودی هستم! دختر ریزنقش و خجالتی. پدر و مادرم نمردن و برام اهمیتی نداره که مسئول یتیم خونه چی فکر می کنه! بله... من هیچ وقت ندیدمشون. پس لطفا در مورد وضعیت خون ازم سوال نپرسید! هرچند که تردیدی نیست که یه گریفیندوری اصیلم.
تا یازده سالگی زندگی من توی لباس های کهنه ی بچه پولدارها، کتاب های درسی دست دوم و یه پرورشگاه کسل کننده برای چهل-پنجاه تا بچه ی یتیم خلاصه می شد. برای جودی کوچولو، "یتیم همیشه خندان"، یکنواخت بودن زندگیش از همه آزاردهنده تر بود. هیچ هیجانی وجود نداشت، حتی بستنی روز یکشنبه هم توفیری نمی کرد!
به هرحال اون روز شگفت انگیز اومد و زندگی جادویی "همیشه خندان"شروع شد. هاگوارتز بی نظیر با سرعت طی شد و هفت سال زندگی محشرم هم تموم شد. حالا جودی باید چیکار می کرد؟ با کمک یه جادوگر پیر و سخاوتمند تحصیلات عالیم رو هم تموم کردم، هرچند که هیچ وقت برای استخدام توی وزارت خونه تلاشی نکردم. من دنبال علاقه هام بودم؛ هنر! نـقـاشـی!
خانومای محترم! اگه خاله صداتون می کنم ناراحت نشید! من بیچاره همیشه آرزوی داشتن مامان، بابا، خاله عمه و کلا فک و فامیل داشتم خب!
خلاصه اینکه اگر یه روز بین شلوغی های لندن، تو کوچه پس کوچه های هاگزمید یا هرجای دیگه دختری با مو و لباس بنفش دیدین که مدام به شکل
درمیاد تعجب نکنید! حتی اگه یه عروسک سخنگو به اسم "حافظک" روی شونه اش نشسته بود و براش شعر می خوند! شما جودی رو دیدین؛
انجام شد.
معرفی جدید!
نام: جروشا مون (Jerusha Mon)
گروه: با من تکرار کن! <<گریفیندور>>
معرفی: جودی هستم! دختر ریزنقش و خجالتی. پدر و مادرم نمردن و برام اهمیتی نداره که مسئول یتیم خونه چی فکر می کنه! بله... من هیچ وقت ندیدمشون. پس لطفا در مورد وضعیت خون ازم سوال نپرسید! هرچند که تردیدی نیست که یه گریفیندوری اصیلم.
تا یازده سالگی زندگی من توی لباس های کهنه ی بچه پولدارها، کتاب های درسی دست دوم و یه پرورشگاه کسل کننده برای چهل-پنجاه تا بچه ی یتیم خلاصه می شد. برای جودی کوچولو، "یتیم همیشه خندان"، یکنواخت بودن زندگیش از همه آزاردهنده تر بود. هیچ هیجانی وجود نداشت، حتی بستنی روز یکشنبه هم توفیری نمی کرد!
به هرحال اون روز شگفت انگیز اومد و زندگی جادویی "همیشه خندان"شروع شد. هاگوارتز بی نظیر با سرعت طی شد و هفت سال زندگی محشرم هم تموم شد. حالا جودی باید چیکار می کرد؟ با کمک یه جادوگر پیر و سخاوتمند تحصیلات عالیم رو هم تموم کردم، هرچند که هیچ وقت برای استخدام توی وزارت خونه تلاشی نکردم. من دنبال علاقه هام بودم؛ هنر! نـقـاشـی!
خانومای محترم! اگه خاله صداتون می کنم ناراحت نشید! من بیچاره همیشه آرزوی داشتن مامان، بابا، خاله عمه و کلا فک و فامیل داشتم خب!
خلاصه اینکه اگر یه روز بین شلوغی های لندن، تو کوچه پس کوچه های هاگزمید یا هرجای دیگه دختری با مو و لباس بنفش دیدین که مدام به شکل
درمیاد تعجب نکنید! حتی اگه یه عروسک سخنگو به اسم "حافظک" روی شونه اش نشسته بود و براش شعر می خوند! شما جودی رو دیدین؛"یتیمِ همیشه خندان و خجالتی!"
انجام شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جروشا مون در 1394/3/20 13:01:29
ویرایش شده توسط جروشا مون در 1394/3/20 13:09:23
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/3/20 16:10:37
ویرایش شده توسط جروشا مون در 1394/3/20 13:09:23
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/3/20 16:10:37
"عمه ریتا پاره ی تن من است! دوستش بدارید! ... فقط باهاش مصاحبه نرین، خطرناکه!
"
"***

رستاخیز ققنوس!

کاراگاه ارشد
ریاست دایرهی کاراگاهان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 9 اسفند 1394 17:25
از: آنجا که عقاب پر بریزد...
پستها:
212

لطف می کنین اینارم جایگزین کنین،ممنون می شم...
نام:اوتو
نام خانوادگی:بگمن
پاترونوس:خفاش
گروه:راونکلاو
چوبدستی:چوب درخت بلوط با مغز ریسه ی قلب اژدها،۱۰ اینچ و فنری.
ظاهر:موهای بلند و چشم هایی به رنگ ابی اسمان.همیشه همراهش یک شالگردن راه راه ابی و سفید که یادگار مادرش است دارد.لاغر با دماغی کوتاه و معمولی.عینک گردی درست مانند عینک هری و معمولا بدون ردا.
اخلاق:پسری خبیث و بی نهایت باهوش،طرفدار پر و پا قرص لرد سیاه،عاشق کوییدیچ،جادوی سیاه و معجون سازی!!
توضیحات:اوتو یک مرگ خوار است و یکی از خادمان تا پای جان لرد عزیز،.برادر لودو بگمن رییس بازی های جادویی و ادامه برنده راه او...
در اینده اضافه خواهد شد
انجام شد.
نام:اوتو
نام خانوادگی:بگمن
پاترونوس:خفاش
گروه:راونکلاو
چوبدستی:چوب درخت بلوط با مغز ریسه ی قلب اژدها،۱۰ اینچ و فنری.
ظاهر:موهای بلند و چشم هایی به رنگ ابی اسمان.همیشه همراهش یک شالگردن راه راه ابی و سفید که یادگار مادرش است دارد.لاغر با دماغی کوتاه و معمولی.عینک گردی درست مانند عینک هری و معمولا بدون ردا.
اخلاق:پسری خبیث و بی نهایت باهوش،طرفدار پر و پا قرص لرد سیاه،عاشق کوییدیچ،جادوی سیاه و معجون سازی!!
توضیحات:اوتو یک مرگ خوار است و یکی از خادمان تا پای جان لرد عزیز،.برادر لودو بگمن رییس بازی های جادویی و ادامه برنده راه او...
در اینده اضافه خواهد شد
انجام شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اوتو بگمن در 1394/3/19 12:31:23
ویرایش شده توسط اوتو بگمن در 1394/3/19 12:34:44
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/3/19 13:55:44
ویرایش شده توسط اوتو بگمن در 1394/3/19 12:34:44
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/3/19 13:55:44
Only Raven

.:.بالاتر از مرگ را هم تجربه خواهم کرد.:.
جزئیات کاربر

نام:دراکو
نام خانوادگی:مالفوی
رنگ مو:زرد
چوب دستی:چوب درخت زالزالک با مغز موی تک شاخ-10 اینچ-انعطاف پذیر
گروه اسلیترین
تاریخ تولد:5 ژوئن ۱۹۸۰
زندگی نامه:دراکو مالفوی دراکو یک پسر بی روح و از خود راضی است پدر او لوسیوس مالفوی یک مرگخوار اصیل است. دراکو مالفوی نیز یک اصیل زاده پولداراست او در 11 سالگی به هاگوارتز فرستاده میشود تا جادوگری را به خوبی یاد بگیرد و سپس در سن 17 سالگی با تشویق های خانواده اش به جمع مرگخواران می پیوندد.
*امیدوارم این یکی تایید شه.
تایید شد.
به ایفای نقش خوش اومدین.
نام خانوادگی:مالفوی
رنگ مو:زرد
چوب دستی:چوب درخت زالزالک با مغز موی تک شاخ-10 اینچ-انعطاف پذیر
گروه اسلیترین
تاریخ تولد:5 ژوئن ۱۹۸۰
زندگی نامه:دراکو مالفوی دراکو یک پسر بی روح و از خود راضی است پدر او لوسیوس مالفوی یک مرگخوار اصیل است. دراکو مالفوی نیز یک اصیل زاده پولداراست او در 11 سالگی به هاگوارتز فرستاده میشود تا جادوگری را به خوبی یاد بگیرد و سپس در سن 17 سالگی با تشویق های خانواده اش به جمع مرگخواران می پیوندد.
*امیدوارم این یکی تایید شه.
تایید شد.
به ایفای نقش خوش اومدین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/3/19 11:10:23

جزئیات کاربر

اسم:میرتل یا مارتل(معروف به مارتل گریان و یا نالان)
چوبدستی:در موردش چیز خاصی گفته نشده!
گروه:ریونکلاو
رنگ مو و چشم:مشخص نیست اما به احتمال زیاد رنگ
موهاش مشکی یا قهوه ای بوده!
زندگی:مارتل یه دو رگه بود که به هاگوارتز دعوت شد و
توی یکی از سال های تحصیلش تو ی هاگوارتز توسط تام
ریدل که در تالار اسرار را باز می کند کشته می شود و از
آن موقع چون در دستشویی دخترانه کشته می شود همان
جا می ماند و معمولا صبح تا شب گریه می کند و هیچ دختر
یا پسری حاضر نیست به آن دستشویی برود!
امیدوارم سریع تایید بشود!
تایید شد به ایفا خوش اومدین.