جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

62 کاربر(ها) آنلاین هستند (24 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
62 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

در محضر بزرگان محفل (ارتباط با ناظرین)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: مشورت با آلبوس دامبلدور
ارسال شده در: جمعه 9 آذر 1397 21:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.ببخشید محفل تاپیک تک پستی نداره؟همه تاپیکایی که من دیدم دنباله دار بودن تعداد پستاشونم خیلیه نمیشه از اول خوند و فهمید قضیه چیه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
&وفاداری و شجاعت در رگهای من جریان دارند&
پاسخ به: مشورت با آلبوس دامبلدور
ارسال شده در: چهارشنبه 23 خرداد 1397 00:51
نمایش جزئیات
آفلاین
حمله نیروهای وزارت خونه به محفل !

چندی پیش خبر به دستم رسید که نیرو های وزارت خونه به همراه پادشاه ظالم دنیای جادوگری در حال آماده سازی برای حمله به محفل ققنوس هستن. هدف این حمله دستگیری بنده ( یه بارم تو کتاب دستگیرم کردن ولی نتونستن به اهداف کثیفشون برسن ) هست و به همین دلیل این اعلامیه رو به عنوان سخن آخرم قبل از بازداشت شدن دارم مینویسم.

جامعه جادوگری نگران نباشید، اعضای محفل از همیشه آماده تر برای مقابله با این وزارت خونه هستن. مثل همیشه محفلی ها پشت مردم هستن و مثل بعضی گروه ها تا رهبرشون از بین میره فرار نمیکنن و تغییر اسم نمیدن. محفل اینجا هست، حتی اگر من نباشم. ترس به خودتون راه ندین و عشق به خودتون، اعضای خانوادتون و دوستاتون رو مثل شمعی جلوتون بگیرید تا از این دوران تاریک خارج شیم.

سه تاپیک ، در جستجوی راز ققنوس، نقد پست های انجمن محفل ققنوس، مشورت با آلبوس دامبلدور قفل شدن. طلسمی بر روی این تاپیک ها گذاشتم که حتی پدر آرسینوس هم نتونه واردشون بشه. من نمیخوام که این ستمگران از این تاپیک ها برای خراب کردن ذهن عموم مردم و به خصوص جوانان محفلی سوء استفاده کنن و به همین دلیل تا اطلاع ثانوی این تاپیک ها قفل باقی میمونن. به محض پیروزی سفیدی بر وزارت خونه و برگشت من به آغوش گرم محفل، تاپیک ها دوباره باز خواهند شد.

لطفا صبر پیشه کنید. با عصبانیت و بدون فکر و نقشه نمیشه جلو رفت چون نتیجه ای جز شکست نخواهد داشت. با اعتماد به محفلی های بزرگتر، نقشه های هلویی بریزید که بتونین وزارت خونه رو سر جاش بشونید. تا آرسینوس و نقاب در آزکابان زندانی نشدن و به جزایر بالاک ارسال نشدن دست از مبارزه بر ندارید.

امید من به شما جوانان هست. شیر بخورید، شیر موز بخورید، موز خالی حتی بخورید و انرژی بگیرید تا بتونین مشت محکمی بر دهان اینها بزنید.

به امید پیروزی عشق بر وزارت،
آلبوس دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: در محضر بزرگان محفل ققنوس
ارسال شده در: جمعه 11 تیر 1395 00:14
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

لوئیس ویزلی نوشته:
سلام پروفسور!
می خواستم بگم این تاپیک هایی مثل پادگان ققنوس، قلعه روشنایی، دره گودریک،ققنوس میوزیک،خانه 13 پرتلند و... مشکلی دارن که سوژه نمیخورن؟!
اگر نه که من حاضرم مسئولیت این تاپیک هارو به عهده بگیرم و واسشون سوژه بزنم!

سلام پسرم.

والا مشکلی ندارن، ولی خب ایده میخواد پسرم، کسی هم ایده ای داشته باشه میتونن توشون سوژه بدن مشکلی واسه مسئولیت واسه تایپک و اینا ندارن شمام اگه ایده داری سوژتو بده پدر جان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 تیر 1395 15:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور!
می خواستم بگم این تاپیک هایی مثل پادگان ققنوس، قلعه روشنایی، دره گودریک،ققنوس میوزیک،خانه 13 پرتلند و... مشکلی دارن که سوژه نمیخورن؟!
اگر نه که من حاضرم مسئولیت این تاپیک هارو به عهده بگیرم و واسشون سوژه بزنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 25 تیر 1394 02:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ملیکم

آقا اول یه انتقاد: اون کسی که اسم این تاپیک رو گذاشته "بزرگان" بنظر من خودشو خیلی تحویل میگرفته. دامبلدور رو هر کی دوس داشت میتونست با اسم کوچیک صدا کنه. حتی به دابی گفته بود میتونه بهش بگه پیرمرد خنگ، همچین دامبلدور باحال و کاردرستی، میومد به خودش بگه بزرگ؟! معمولا افراد مستبد و کسانی که جو میگیرتشون از این اسما میذارن و القاب و عناوین خاص دارن و خودشونو جمع میبندن و مثلا به جای "من" میگن " ما". در هر صورت انتقاد بود دیگه اگه دوست داشتید یه اسم راحت تر و بهتر برای تاپیک بذارید.

دوم، یه پیشنهاد در مورد تاپیک راز ققنوس داشتم. همیشه تاپیک های عضویت گروهی مزه ش به اینه که یه فرمی چیزی داشته باشه که بقیه پر کنن و بتونن توش عضو شن. بنظر من اینجوری که فقط میان درخواست میدن یه جوریه. خیلی خشکه و باعث بی انگیزگی میشه. حالا بنظرم با توجه به اسم تاپیک به جای سوالات معمول میشه برای عضویت معما طرح کرد! چون اسمشم راز ققنوسه.

و این مورد از اونجا به ذهنم رسیده بود که امشب هوس کرده بودم دوباره برم الکی فرم عضویت محفل رو پر کنم که دیدم ای دل غافل هیچی نیست که آدم پر کنه.

مرسی آلبوس، هری یا هر شخص دیگه ای که رسیدگی میکنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 24 تیر 1394 19:02
نمایش جزئیات
آفلاین
من قسم میخورم وقتی پست اعتراضمو پاک کردم این دو تا پاسخ اینجا نبود:|
خب...مرسی بهرحال!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دیدمش از این جا رفت، اون بالا بالاها رفت!
ارسال شده در: چهارشنبه 24 تیر 1394 17:12
نمایش جزئیات
آفلاین
وندلین

با سلام.

وندل من بعد از پستت تو همین تایپک برات پخ فرستادم و همه چیزو توضیح دادم برات. اینکه ندیدم رزرو و اخطاراتو تو چت باکس و یه سری مشکلات پیش اومد که نتونستم رزرو رو پاک کنم که البته تقصیره منه. منم که با شما پدر کشتگی ندارم که بخوام توهین یا مسخره بکنم.

به هرحال عذرخواهی میکنم ازت اگه برداشت اشتباهی شد.

موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به یاد گیدیون پریوت!

قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی !!!‏
برای عشق !!!!
برای گریفیندور ‏.

ارسال شده در: چهارشنبه 24 تیر 1394 17:00
نمایش جزئیات
آفلاین
وندلین عزیز...

یه کم آروم باش، خونسرد باش فرزندم.

من با هری صحبت کردم و ظاهراً مشکلاتی براش پیش اومده بوده که باعث این اتفاق شده بوده و کاملاً ناخواسته و بدون هیچ عمدی این اتفاق افتاده. از طرف دیگه تدی هم بی خبر از همه جا اومده و پست تو رو ادامه داده. الان من پست تو رو برگردوندم و روند سوژه درسته دیگه.

در این قضیه کاملاً مشخصه که اشتباه از تو نبوده و تو کاملاً حق داشتی رزرو کنی و پست بزنی. قاعدتاً هم باید پست تو حفظ میشد که شد.

در مورد رزرو هم کاملاً درسته که مهلت ـش محدوده و نمی تونه چندین و چند ساعت تاپیک رو نگه داره.

در هر صورت من به خاطر این اتفاقات صمیمانه ازت عذر خواهی می کنم و امیدوارم دیگه چنین چیزی پیش نیاد.

شاد باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

موفقیت برای انسان بی جنبه مقدمه گستاخی ـست...
ارسال شده در: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 16:05
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور! من اینجام پروفسور!

نه بابا! من که گفتم هدفم رو، اسم مودی اهمیت زیادی نداشت.
همین دیگه، نیازی به پرسش نبود. همینی که شما میگی، منتها یکم کوتاهتر. یعنی مثلا: دفتر کاراگاهان ققنوس
اصن اسم مهم نیست، خودت بهتر می دونی.
با تچکر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چوبدستی لازم نیست..
به یک ضربه ی عصایم بند هستید!

×××××

ارسال شده در: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 13:12
نمایش جزئیات
آفلاین
آلستور!

کجایی تو فرزندم؟ می دونی من چقدر منتظرت بودم؟

اهم! سنگین باشم.

فرزندم منم دلم با اتاق خون نیست و دوست ندارم مرگخوار ها رو شکنجه بدیم. اما از طرف دیگه کلا با این قرتی بازیا که تاپیک به اسم اعضا بزنیم موافق نیستم.
نتیجتاً این که من نظرم اینه اسمش رو به «دفتر کاراگاهان خصوصی ققنوس» تغییر بدیم.
دیگه از اسم هم همه چیز مشخصه.
اگه موافقی که هیچی من به زودی تغییر نام می دم و کاراشو اوکی می کنم. اگه هم مخالفی بیا بگو.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

موفقیت برای انسان بی جنبه مقدمه گستاخی ـست...