لوپین پس از مرگ لیلی و جیمز با غم فراوان و مصرف متعدد شکلات های تلخ به سمت دفتر دامبلدور رفته بود تا در محفل عضو شود.
مصاحبه در حالی شکل گرفت که شکلات های لوپین با آبنبات لیمویی های دامبلدور در جنگ بودند که کدومشان با چای، بهتر هستند.
1- چرا محفل ققنوس؟
-غمی در سینه دارم….
-لوپین نیاز نیست پیاز داغشو زیاد کنی، فقط جوابمو بده.
دامبلدور آبنبات لیمویی را با چایی هورت کشید و نگاه بالا عینکی به لوپین کرد.
-خب … محفل خونه منه! احساس میکنم جیمز و لیلی و سریوس کنارمن.

2- آیا برخوردی با یه ققنوس داشتید؟ نزدیکترین برخوردتون با یه ققنوس چی بوده؟ اونو شرح بدید.
-یعنی خودت کافی نیستی دامبلدور جان؟
-نه لوپین جان.
-خب من هر موجودی

3-بهترین روشی که برای مبارزه علیه تاریکی
میدونید چیه؟
ریموس شکلات تلخ دیگری از جیبش در می آورد .
-دامبلدور جان، اول هر کاری بعد از توکل به مرلین و دست به
4-به نظرتون شایعاتی مبنی بر مصرف بی حد و اندازه سوپ پیاز توسط محفلیها حقیقت داره؟
-بنده به شخصه عاشق غذاهای مالی هستم! هرچی خانما درست کنن خوشمزس.
5-اگه قرار بود بهخاطر وفاداری به آلبوس دامبلدور، از عزیزترین چیزی که توی زندگیتون وجود داره بگذرید، اون چیز چی بود و آیا میگذشتید یا نه؟
-میگم دامبلدور جان، اگه منظورت همین شکلاتاس . خب اینا اشکال نداره. بعدا ازت آبنبات لیمویی میگیرم .

به دامبلدور نزدیک می شود با چشمانی بغض آلود می گوید.
-ولی تد و تانکس نه! اونارو نمیتونم نمیشه.

6-موقعیتی پیش اومده که شما رو مجبور کردن به اینکه جای مخفی خانه گریمولد رو لو بدین. آیا لو میدین یا شکنجه میشین؟
لوپینِتان میمیرد، شکنجه نمی پذیر. خیالت راحت راحت بنده دهنم مثل قرص ماه، قفله.

7-اتفاقی پیش اومده و شما باید برای حفظ اتحاد و همدلی محفل به سختترین ماموریت عمرتون برید. همزمان جشنی برگزار شده که کلا یه بار در کل عمرتون رخ میده و شما خیلی دوست دارین که توی اون جشن شرکت کنین. اتحاد ققنوس رو انتخاب میکنین یا جشنتون رو؟
-محفل سرای من است! خیلی حوصله جشن ندارم.

8-نظرتون درمورد آلبوس دامبلدور چیه؟
-تمام شکلاتام برای آلبوس.
9-یک راه بسیار خوب و پسندیده برای عشق ورزی به یک مرگخوار و دعوتش به راه روشنایی پیشنهاد بدید.
-خب اول یه شکلات آغشته به داروی خواب میکنیم و با چای تلخ به خوردش میدیم. بعدش دست و پاشو میبندیم میاریمش محفل. اینقدر بهش شکلات میدیم تا قبول کنه محفلی بشه؛ اگر گوش نکرد بهش آبنبات لیمویی میدیم.

6-چشم انداز پیش روتون از آیندهای که قراره توی محفل بگذرونید چیه؟
-تقوا، عمل صالح،
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

آخخخخ توروخدا یادم نیارید 

در رو باز میکنین؟