-معجون هواپیرو باز کن بدم؟

-منه به بعنوان یک روستایی باهوش پیشنهاد میدِم شیر گاومیش ره بریزِم توی در هواپیشتــه! چون شیر گاومیش یک شیر همه کاره هسته میتونه دره ره باز کنه.
-بسته موندن در رو حرام کنم؟
-درشو آتیش بزنیم ذوب شه.

-با کلیـــد اسرار بازش کنیم!
-بالای بالا؛ انگار رو ابرام؛ حسی که دارم؛ بهترین حس دنیاست!

گاومیش ها و مرگخواران پوکرفیس شده و به ماری مک دونالد نگاه کردند. ماری تا آن لحظه هیچوقت کاری نکرده بود که باعث پوکرفیس شدن گاومیش جماعت شود. ماری از این حجم پوکرفیس معذب شد. هوای اطراف ماری خفقان آور شده بود. ماری دیگر نمی توانست تحمل کند. ماری دیگر نمی توانست نفس بکشد. ماری بی تاب، ماری خسته، ماری تنها، ماری واسه من، ماری واسه تو، ماری از همه زیبا تری!
چیزی نگذشت که بقیه مرگخواران هم یکی یکی به وضعیت مک دونالد دچار شدند. هوای خفقان آور مثل یک شال دور گردنشان پیچید و آنها را به مرز خفگی کشاند.
-نگفتم این وزارت... عوهو عوهو... از پایه مشکل داره؟ حالا که جامعه ـمون خفقان آور شده و توی باتلاق فساد شنا میکنه باید به حرف من... عوهو هوعو... برسین؟
-جامعه شنا میکنه؟

-با راهروهای فیـلــتـردار تن تاک از شر هوای خفقان آور وزارت خلاص بشید.

-بنده به عنوان وزیر سحر و جادوی مملکت، شایعات رو... عوهو عوهو... تکذیب میکنم.

روونا با دیدن وضع مرگخواران به فکر فرو رفت. نورون های مغزش را در هم پیچید و توی فضای مغزش با آن ها گل کوچیک ـی هم زد تا کمی از استرس های روزانه اش کم شود. از آن جایی که مغز روونا ها بسیار فشرده و پرچگالی و در نتیجه پُر تر از افراد عادی است، توپِ نورونی روونای قصه ما خیلی زود به در و دیوار مغزش خورد و او را دچار ضربه مغزی ناقص کرد.
-عه! چه باحال! داریم خلبانی یاد میگیریم. من برجای دوقلو رو سه قلو میکنم. من این بازی کثیفو جمع میکنم. من بِن لادنم!
-

-

-خااااااااااک عالم! اینم که دیوونه شد. هواپیما هم الانه که برسه. چه گِلی به سرمون بگیریم؟

-گِل گاومیش ره بگیر حل میشه.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

طور به او نزدیک میشدند دست و پایش را گم کرد و به من من کردن افتاد. حتی بدون چوبدستی هم خطرناک به نظر میرسیدند.
خوب حیوان هسته! نیازه ره داره ... یه هفتس تو خونه ریدل چرا نرفته، الانم که وسط آب هسته ... شما شهری ها گرسنه باشین گوشت همدیگه ره ره میخورین! از این زبون بسته چه انتظاری دارین؟