بسّه ناموساً! بسّه! انقدر دم از سابقهی ننگینت نزن! ما که نبودیم، نسل عوض شده و ندیدیم دوران شما پیشکسوت هارو! ولی خوندیم! هست! پست هاش هست! شاهدان زنده هستن که من و امثال من بپرسیم ازشون! هست پستای همین تاپیک که آدمای بزرگ سایت با کارنامه مشخص، متن هایی طویل با چاشنی نوتلّا نوشتن تا به یک کاربر فضول که با دخالت های بیجا مخلّ آسایش ملّت شده بود و چوب لای چرخ آدما میکرد تا خودشو بکشه بالا و توی فضای مجازی ای که به خاطر حقارت خودش واسش مهم بود به جایی برسه، بگن ساکت شو و دهنش رو ببندن! ما که نبودیم ولی دیدن افرادی که همون کاربر فضول وقتی بر اثر مصرف بی رویهی نوتلا مرض قند گرفت و موفق نشد به چیزی برسه دمش رو گذاشت رو کولش و رفت و بعد از مدتی از در آویزون شدن به دمب ردای آدمای قابل احترام و خریدن بخش عمده ای از سهام کارخونه دستمال سازی اسکاور وارد شد ... اما این رو داریم به وضوح با چشم خودمون میبینیم که همون کاربر وقتی از این طریق هم به جایی نرسید رفت و وقتی برگشت که جمع پوست انداخته باشه و بتونه با لفظ اومدن و دم زدن از این که «شما یادتون نیس ما این بودیم ما اون بودیم، اونجوری بود اینجوری بود ال کردیم بل کردیم» به آرزوی دیرینهی دیده شدن و عضو مهمی بودن از جمع برسه.
آقای کینگ!
والله قسم پستت هیچ معنایی نداره! هیچ حرفی پشتش نیست! هیچ جاش به هیچ جاش مربوط نیست! من و سایر کسایی که میدونم پستت رو خوندن حاضریم شرط ببندیم حکایت این پستت دقیقا معادل پست های نمره دهی کوییدیچته که از سر رفع تکلیف بدون خوندن پست ها نوشته بودی تا تکلیف مسابقاتو روشن کنی ... الانم برای این که بچسبی به ردای مدیر هاگوارتز اومدی مخالفینش رو بکوبی و بری ولی غافل از این که بد گاف دادی و این که خبر نداری چی به چیه و کی چی گفته از روز روشن تره!
چه کسی و کجا بحثی خارج از چارچوب هاگوارتز و سایت مشخص کرده که وعض و خطابه راه انداختی در مورد اهمیت دوستی؟!
با چه منطقی اعتراض تیمی که قهرمان شده رو ریشه دار در حرص و جوششون برای رنک و جام میدونی؟!
به جز پست کسی که پشتش درومدی، کجا حرفی در مورد زندگی شخصی و هویت واقعی پشت شناسه افراد مطرح شده؟
به قدری مضحک پستت رو نوشتی که هرکس خواست جواب بده توش موند و گفت «فلانی! این اصلا هیچ منطق و معنایی پشت پستش نیست ما چی بهش بگیم؟!»
آقای پیرمرد!
شمایی که تاکسی خطی ریون و گریف بودی و تا صبح از هر دو گروه میتونم آدم اسم ببرم که با هر بار جابجاییت بین این دو گروه، از بابت این که یک آدم معلوم الحال از گروهش رفته خوشحال شده یا بابت خراب شدن وجهه ی گروهش به خاطر حضور شما ناراحت شده، سعی نکن ریونو تخریب کنی که حسابی در واقع با این کار قسمتی از نوتلّا رو خودت نوش جان میکنی!
آقای بیش از چهار سال سابقه!
فقط یک بار و یک شخص از طرف گروه ریونکلا اعتراضات بی اساس و غیرمنطقی و جوسازانه انجام داده که همون یک بار هم اعضای قدیمی و جدید گروه چندین بار از طرق مختلف رفتار ناصحیح اون ناظر رو به گوش مدیرا رسوندن و بهش معترض شدن که تماماً مدارکش موجوده. شما از داخل بطن بکش بیرون قضایا رو تا ما هم ببینیم! یک مورد به جز اون بکش فقط! و اگر نکشیدی در دهنت رو بسته نگه دار چون اگه باز هم بی موقع باز کنی و نشر اکاذیب کنی شخصا جلوی بسته شدنش رو به طور کلی میگیرم.
نقل قول:
میگن باهوشای مملکت! :)))))))))
شیر گاومیش.
نقل قول:
با زیر کسی رو کشیدن، هیچ کسی به جایی نرسیده.
کاش این رو موقعی که سعی میکردی زیر کسی رو بکشی که الان کف کفششم میلیسی میدونستی!
امیدی به بینایی کسی که نمیخواد چشاش رو باز کنه ندارم ولی عالم و آدم میتونن ببینن که آیا توهین و زیر کسی زدن وجود داشته توی اعتراضات ما یا نه!
حواست رو هم جمع کن وقتی سر و ته فعالیت های ارزندت برای سایت توی اون لیگ کوییدیچ با اسپانسری نوتلا خلاصه میشه، در مورد فعالیت های کس دیگه ای صحبت نکنی.
من سابقه ای ندارم اما در حال حاضر به جای لب و دهن بودن، توی وزارتخونه دارم کار میکنم و حالا حالا طرحای حساب شده داریم که اولیش شروع شده و پشت سر هم اجرا میکنیم.
در مورد سابقهی ویولت بودلر هم حرف نزنم بهتره!
ولی جنابعالی قبل از این که به هر کسی که گف بالا چش فعالیت رفیقت ابروئه، انگ دلسوز نبودن و تیشه به ریشه زدن بچسبونی یه نگاه بکنی که طرف کیه و چی کار داره میکنه تا سوژهی خنده عام و خاص نشی.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

I'm sick of psychotic society somebody save me

قضیه خیلی توهم تو توهم شد. الان لردم میاد میگه منظورم تو نبودی، دیگه اوضاع خیلی خیط میشه. آخه اونی که در مورد حقوق برابر مدیران و کاربران بوق میزد توی این چند وقت اخیر من بودم!

حتی نظر منو خواستن و منم گفتم که برید با دلفی صحبتت کنید ببینید چه توصیه هایی بهتون میکنه. غیر از اینه آقا؟ نیومدن سراغت؟
کاریم نداریم که اومدی گندزدی به زندگی غیرمجازی ما، امثال منو فاقد اعتماد بنفس و نیم وجبی خطاب کردی و چندتا هم جوش گذاشتی روی صورتمون!
برای اینکه مطمئن بشی میگم، یه شناسه توی توتییرم دارم که اسمش "کنت بولشتیان"ـه. توی توضیحاتش نوشته پایه گذار خاموشفکری اصلا! این کامبیزم شاهده حتی
آقای ولدمورت، آقای کارمای... این که منم، هیچی... آقای ریدل، آقای قمه، و بقیه آقایان و خانمها و ممدهایی که پستهای طولانی میزنین.
(شیر عالی پرچرب !
)