چند تا سوال داشتم اومدم ازت بپرسم
1برای موجودات جادویی چه برنامه ای داری؟
شیرات پاستوریزه هستن؟
مدال مرلین درجه دو منو پس میدی؟
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

حملهی تروریستی؟ لوییس تو هستی؟ اومدی ستاد منه ره به آتش بکشی؟ بانز؟ بانز کی هسته؟ مرگخواری؟ چرا من تو خانهی ریدل ندیدم توره پس؟ 
I'm sick of psychotic society somebody save me

) از انسان میشه :دی و حالا بازم تو جامعه امثال ایشون هستن. شما شیر بدون لاکتوز هم پخش میکنین؟ یا سوال گراب رو تکرار کنم، جایگزینی برای شیر دارین؟ یه چیز بدون لاکتوز؟ :-؟

وینسنت کراب نوشته:
جناب روستایی
منو به خاطر دارین؟
کمی بیشتر دقت کنین. از این ور....از اون ور...
نه نه الان که نگاه میکنم اصلا نمیشناسم 
وینسنت کراب نوشته:
1-نمیدونم در جریان هستین یا نه. ما یک همسری داشتیم که در ماموریتی به همسری ما درآمد. بعد یهو ناپدید شد. الان تکلیف ما چیه؟

وینسنت کراب نوشته:
2-نظر شما درباره قیافه و ظاهر من چیه؟ شنیدم روستاییان اعتقاد زیادی به آزادی افکار ندارن. آیا این حقیقت داره؟ آیا در صورت وزیر شدن منو مجبور به گذاشتن سیبیل خواهید کرد؟

وینسنت کراب نوشته:
3-شاید یکی به شیر حساسیت داشته باشه. شما جایگزینی برای شیر دارین؟ یا وزارتتون بر پایه همین بنا شده؟
وینسنت کراب نوشته:
4- پس از وزارت شما، آیا جامعه ما بوی گاومیش و پهن خواهد گرفت؟

وینسنت کراب نوشته:
5- شما واقعا فکر میکنین هاگرید یک میلیمتر از اون تی تاپ ها رو به کسی خواهد داد؟ واقعا اینقدر خوش بین هستین؟
وینسنت کراب نوشته:
کسی که اینقدر برای ایفای نقش سوژه سازه لایق وزیر شدنه.چون به نظر من مهم ترین وظیفه وزیر همینه. وزیر روستایی میتونه تجربه جالب و متفاوتی باشه.
مرحمت شما زیاد!

لینی وارنر نوشته:
میخواستم بدونم از اونجایی که تو خودت روستایی هستی و گاومیش داری و کلا اهل طبیعت و حیوانات و اینا هستی ... جایگاه حشرات در نزدت چطوره؟
یه بار که خانه ریدل قدم گذاشته بودی، منو مگس پنداشتی! حالا هی از من اصرار اصرار که پیکسی هستم، از تو انکار انکار که مگس هستی!
آیا قراره در دوران وزارتت، گونهی حشرات قر و قاتی شه و هیچکس نشناسدشون؟
برنامهی شما برای این قشر قوی، اما ضعیفواقعشدهی جامعه چیه؟
تازه این ره هم فکر نکنی که گاومیش ها هی حشرات ره شکار میکنن، من همهی این هاره تکذیب میکنم. تازه از مگس کش هم استفاده نمیکنم. 

لینی وارنر نوشته:
برنامههات واسه موزه چیه؟ دوران وزارت مورفین و چندی بعدش شدید اونجا عملیات انجام میگرفت، اما مدتیه تار عنکبوت بسته.
اگه قراره از خشکی در بیاد، چطور قراره در بیاد؟ و اینکه تکلیف اون عنکبوتهایی که جزء جامعهی حشرات هستن و مدتها اونجا سکنی گزیده بودن چی میشه؟
امّا بیشتر معتقد هستم که این کار ره باید به صورت مردمی و خورد خورد انجام داد، همونطور که یادمه یک مدّت اینطوری بود که هر کس یک دوره از ترینها ره جمع کرد و خیلی سریع و بدون این که کسی وقت زیادی ره از دست بده آمار ترینها جمع شد. این روش به نظرم مؤثّر تر هسته و باعث میشه اون ناظر فرسوده نشه و فقط کارها ره تقسیم بندی و اولویّت بندی کنه و بیشتر نقش مدیریّتی داشته باشه.
لینی وارنر نوشته:
آیا برنامهای واسه انواع و اقسام مسابقات داری؟ اگه داری، برنامهت در مورد مسابقات رو شرح بده. دیدیم که وزیر سابق جیگر، مسابقاتی تحت عنوان "فرار از آزکابان" که البته ایده اصلیش با ویولت بود رو برگزار کرد. آیا تو هم برنامه مشابهی خواهی داشت؟
جایگاه جامعهی حشرات تو این مسابقات چطور خواهد بود؟ حق شرکت دارن؟ میتونن داور بشن؟ مگسا میتونن برای تماشا بیان؟ پشهها میتونن در جایگاه ویژه تماشاچیا حضور به عمل برسونن؟