فن فیکشن (فن فیک، داستان پردازی طرفداران. به انگلیسی: Fan fiction)، داستان هایی تخیّلی که توسّط طرفداران یک کتاب، مجموعۀ تلویزیونی، فیلم یا گروه موسیقی نگاشته میشوند. نویسندگان این داستانها با الهام از شخصیتها و ساختار داستانهای نویسندگان اصلی، حکایت جدیدی را در قالبی نو پیریزی میکنند. این مجموعهها معمولاً بطور رسمی منتشر نمیشوند و در ابتدا تنها در مجلّات طرفداران جای میگرفتند. امّا امروزه همچون دیگر فعّالیتهای هواداران به سادگی قابل دستیابی در اینترنت اند.
فن فیکشن نویسی هری پاتر محبوب ترین نوع هواداری آنلاین و قلم محور طی یک دهه اخیر به شمار می رود. علیرغم پایان انتشار مجموعه کتاب های هری پاتر در سال ۲۰۰۷، طرفداران دنیای خیالی جی.کی.رولینگ همچنان با شوق خاصی به این نوع از فعالیت ادامه می دهند. طی تاریخ هفده ساله سایت، فن فیکشن نویسی همواره از فعالیت های پرطرفدار میان اعضا بوده است. دوران اوج فن فیکشن نویسی هری پاتر در سایت ما مربوط به پیش از انتشار کتاب های ششم و هفتم بود که از طریق مولفه هایی همچون خیال پردازی، خلاقیت و دقت، اعضا را با شوق خاصی به سوی پیش بینی قلم محور پایان هری پاتر سوق می داد.
🦉 آقا/خانم عزیز [جادوگر]
با افتخار اعلام میداریم که به مدرسه جادوگری هاگوارتز پذیرفته شدهاید
شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام بر کاندیدای مورد علاقه ارباب باره فیو چند تا سوال داشتم اومدم ازت بپرسم 1برای موجودات جادویی چه برنامه ای داری؟ اگه قول بدی من واردبخش موجودات جادویی کنی اسم گاومیشتو داخل کتابم می نویسم شیرات پاستوریزه هستن؟ مدال مرلین درجه دو منو پس میدی؟
منو که به یاد میاری؟! بزرگترین معجون ساز تمام ادوار تاریخ هستم! اومدم اینجا بپرسم برنامه روستایی برای معجون سازی مملکت چیه؟ چه کاری برای گسترش معجون سازی در سطح جامعه انجام میدی؟ آیا برنامه ای داری تا این قشر مظلوم رو به بلندای افتخار برسونی؟ و آیا فرهنگ معجون خوردن رو گسترش میدی یا میخوای اون رو با شیر جایگزین کنی؟ اصلا بگو تو تا به حال معجون شیر خوردی؟
آیا حاضری در راه گسترش معجون سازی هر روز یک نفر رو بفرستی تا در راستای تحقیقاتم معجون های منو تست کنه؟ خودت تست نمیکنی؟
همین دیگه فعلا سوالاتم تموم شد!
به عنوان هدیه یه شیشه معجون مجانی هم ریختم رو اون شیشه شیر دم در!
توره سلام میگویم مایکل! اونجای تو که سوخته ره بیار من برای تو ضماد مخصوص روستایمان را بذارم که خیلی سریع سوختگی توره برطرف میکنه. بساط شیر و کیک هم همیشه در این ستاد به راه هسته.
و امّا در پاسخ به سؤالت؛ این ها همه شایعه هسته ... ما روستاییها کلّاً علم درمانگریره قبول نداریم، طبّ روستایی با تکیه بر درمانهای گیاهی و تغذیه سالم پیشگیری و درمان ره یکجا در خود نهفته داره. پزشکی یک تجارت کثیف هسته که بیماریهایی مثل سرطان ره ایجاد و نشر میکنه تا بابت هزینه درمانش از مردم پولهره بگیره و استاد رائفی پور همهی اینهاره به خوبی توضیح داده که زیر سر آستاکبار هسته.
اون آقا هم به جای قطع مصرف شیر، فست فوده ره بذاره کنار حسّاسیّتش برطرف میشه، اگه نشد بیاد شیرش ره بریزه رو سر من!
امّا به هر حال اگر کسی هسته که با مصرف شیر مشکل داره و نمیخواد شیر بخوره، به درک! از مملکت خارج شه! هر کس شیره ره نمیخواهد برود! برود در میان مشنگها!
این صدای کی هسته؟ حملهی تروریستی؟ لوییس تو هستی؟ اومدی ستاد منه ره به آتش بکشی؟ بانز؟ بانز کی هسته؟ مرگخواری؟ چرا من تو خانهی ریدل ندیدم توره پس؟
ایده های جدید ... کی هسته که استقبال نکنه؟ امّا یک نکتهای که وجود داره این هسته که ما روستاییها به سنّتهای خویش وفادار هستیم. این به این معنی نیست که ما در جا زدن ره دوست داریم، بلکه سنّتهای امروز ره حاصل مدّتها آزمون و خطای پیشینیان میدونیم و لزوماً بیحکمت نیسته! پس هر ایده جدیدی هم لزوماً درست نیسته و باید قبل از اجرایی شدن جوانب اینه ره به خوبی سنجید و بیگدار به آب نزد. گفتم معنای سنّت گرایی که داریم ره توضیح بدم که کاملاً موضع دولتم ره مشخّص کنم.
با انجمن نامرئی من خودم شخصاً مخالف هستم چون اینه ره نمیشه روش نظارت کرد ... اومدیم و فردا روزی شما در این انجمن نامرئی فسق و فجور کردی! کی پاسخگو هسته؟ کی حواسش به جوونایی هسته که وارد فضای نامرئی میشن و معلوم نیست که به چه جهاتی میگرایند؟ اینه که حتّی اگر مدیرا هم تن به خواستههای شما بدن من با انجمن نامرئی اصلاً نمیتونم و وجدان من درد میگیره و ممکنه دشمنان برن پشت من توطئه کنن در این فضا!
مسئولیّت پایمال شدن حقوق شما هم با وزارت نیسته و حتّی با شخص پایمال کننده هم نیسته چون حقوق شما نامرئی هسته و اگر پایمال بشه مقصّر شما هستی که اینهره گذاشتی زیر دست و پا، حقوقت ره بذار یک جای مرتفع که کسی اینهره پایمال نکنه.
در مورد توانایی و قدرت ما روستاییها که نیازی نیست من چیزی بگم و همه میدونن روستایی چقدر توانا هسته و سر و کلّه زدن با گاومیشها یا شخم زدن هکتارها زمین باعث شده زور روستایی خیلی زیاد باشه!
امّا در مورد اندیشیدن همیشه این تصوّر غلط در بین مردم وجود داشته که روستایی بیشتر از زور پیروی میکنه تا فکر که این کاملاً غلط هسته و ما به خاطر تغذیه سالم بدن سالمی داریم و عقل سالم هم در بدن سالم هسته.
دانش و سواد مگه فقط به مدرسه رفتن هسته؟ یک کلاس مکتب ما انقدر آموزنده هسته که به هفت سال هاگوارتز میارزه چون در مکتب از روشهای سنّتی مانند ترکهی بید کتک زن و کروشیو استفاده میشه که همه میدونن چقدر مؤثّر هسته.
گاومیشهای من علاوه بر شاخ زدن به آپشن جفتک هم مجهّز هستن!
موقع پذیرایی هم همین کارو کردین ها. از جلوی من عبور کردین. انگار نه انگار که من هستم.
جناب باره فیو. شما چقدر از ایده های جدید استقبال میکنین؟
مثلا من خودم یک رویداد جدیدی هستم. رودولف دائم میگه هست، حتی وقتی نیست. ولی اون منم! شعار من باید باشه. الان من حق دارم بصورت نامرئی فعالیت کنم.تاپیکی بزنم که دیده نشه. حتی درخواست انجمنی نامرئی برای خودم کنم. مدیرا موظفن پاسخگوی خواسته های من باشن. موظف نیستن؟
یا همین شما
اگه وزیر شدین چه تدابیری اندیشیدین که حقوق من پایمال نشه؟ تدابیری اندیشیدین اصلا؟ میتونین بیاندیشین؟ توانش رو دارین؟
تحصیلات شما در چه سطحی هست؟ هاگوارتز که نرفتی. تو روستا هم فکر نمیکنم امکانات خوب و کافی وجود داشته باشه. من حتی شک دارم که سواد خوندن و نوشتن داشته باشی.داری؟
گاومیشاتون شاخ میزنن؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چهره و هویتم مال شما...از زیر سایه ی ارباب تکان نخواهم خورد!
سلام بر کاندید نسل روستایی، آقا از اونجایی که دیگه هیشکی نمونده بهش رأی بدیم و الانم رفتیم ستاد لوئیس ویزلی و به دلیل آتیشی بودن، یه جاییمون سوخت، اومدیم ببینیم اینجاها شام میدن یا نه :دی
1.سوال اینه که: جادوگری با نام لئونارد هافستادر داریم که به لاکتوز حساسیت داره و نمیتونه هضمش کنه و در واقع باعث خروج الریاح (جمع مکس ریح، به معنای باد ) از انسان میشه :دی و حالا بازم تو جامعه امثال ایشون هستن. شما شیر بدون لاکتوز هم پخش میکنین؟ یا سوال گراب رو تکرار کنم، جایگزینی برای شیر دارین؟ یه چیز بدون لاکتوز؟ :-؟
پیش از این که پاسخگوی گراوپ عزیز باشم جا داره آخرین عضوی که در مذاکرات توافق کرده که به کابینه احتمالی وزارت بپیونده ره معرّفی کنم و اون کسی نیسته جز لینی وارنر که منه ره تهدید کرد همه بچّه محلهاش ره میریزه تا گاومیشهای منه ره نیش بزنن و منم مجبور شدم برای حفاظت از سلامت گاومیشها اینه ره پست بدم.
خانوم ... آقا ... نه همون خانوم ... نه دیگه آقا ... خانوم جناب کراب! خیلی خوش تشریف آوردید به ستاد بنده، فقط با توجّه به حضور همزمان شما و هاگرید و گراوپ یکم فضای ستاد خفه هسته که من بابتش عذر میخوام.
نقل قول:
وینسنت کراب نوشته: جناب روستایی
منو به خاطر دارین؟
کمی بیشتر دقت کنین. از این ور....از اون ور...
کی؟ من؟ توره؟ یکم ته چهره تو آشنا هسته ... شاید بدون آرایش بشناسم نه نه الان که نگاه میکنم اصلا نمیشناسم
نقل قول:
وینسنت کراب نوشته: 1-نمیدونم در جریان هستین یا نه. ما یک همسری داشتیم که در ماموریتی به همسری ما درآمد. بعد یهو ناپدید شد. الان تکلیف ما چیه؟
عجب شوهر ... نه البته عجب زن ... عجب تسرالی سوار شدیما عجب همسر نامردی! در روستای ما کلّاً طلاق معنایی نداره و من این فرهنگ ره در شهر پیادهسازی میکنم که تا ابد زن و شوهرها به بیخ ریش هم بچسبن.
نقل قول:
وینسنت کراب نوشته: 2-نظر شما درباره قیافه و ظاهر من چیه؟ شنیدم روستاییان اعتقاد زیادی به آزادی افکار ندارن. آیا این حقیقت داره؟ آیا در صورت وزیر شدن منو مجبور به گذاشتن سیبیل خواهید کرد؟
نه من کاری به شما ندارم فقط اگر سیبیل بذارید همهی مرداره مجبور میکنم سیبیلشونه بزنن!
نقل قول:
وینسنت کراب نوشته: 3-شاید یکی به شیر حساسیت داشته باشه. شما جایگزینی برای شیر دارین؟ یا وزارتتون بر پایه همین بنا شده؟
ما در فاز اوّل فقط شیره ره توزیع میکنیم امّا سعی میکنیم زود وارد فاز دوّم بشیم که شامل شیر غنیسازی شده به صورت شیرکاکائو و خامه عسل هسته میشیم تا رضایت تمام سلایق ره جلب کنیم.
نقل قول:
وینسنت کراب نوشته: 4- پس از وزارت شما، آیا جامعه ما بوی گاومیش و پهن خواهد گرفت؟
نمیخواستم ریا کنم و به اینصورت تمام رقبای انتخاباتیره نابود کنم امّا حالا که شما گفتی دیگه جا داره اعتراف کنم که بله ... تمام نقاط جامعه در دوران من عطر خوش گاوداریره خواهد داد.
نقل قول:
وینسنت کراب نوشته: 5- شما واقعا فکر میکنین هاگرید یک میلیمتر از اون تی تاپ ها رو به کسی خواهد داد؟ واقعا اینقدر خوش بین هستین؟
من بارها گفتم و باز هم تأکید میکنم که هاگریده ره براساس جثّه قضاوت نکنید. پشت اون هیکل گاومیشطور هاگرید یک نخود مغز و یک دریا قلب رئوف هسته که باعث میشه از تکخوری بیزار باشه و خوراکیهاشه به بقیه هم بده. ما همخونه که بودیم همیشه از غذای هر دوی ما میزد تا جونوراره سیر کنه و ما گشنه میخوابیدیم!
نقل قول:
وینسنت کراب نوشته: کسی که اینقدر برای ایفای نقش سوژه سازه لایق وزیر شدنه.چون به نظر من مهم ترین وظیفه وزیر همینه. وزیر روستایی میتونه تجربه جالب و متفاوتی باشه.
مرحمت شما زیاد!
امیدوارم پاسخ تعریف شما ره به خوبی در دوران وزارت بدم و یک شوهر ... نه ... یک همسر مناسب برای شما دست و پا کنم که رسیدگی به مسائل جوانان خیلی مهم هسته و در فرهنگ روستا هیچکس نباید عزب بمونه.
1-نمیدونم در جریان هستین یا نه. ما یک همسری داشتیم که در ماموریتی به همسری ما درآمد. بعد یهو ناپدید شد. الان تکلیف ما چیه؟
2-نظر شما درباره قیافه و ظاهر من چیه؟ شنیدم روستاییان اعتقاد زیادی به آزادی افکار ندارن. آیا این حقیقت داره؟ آیا در صورت وزیر شدن منو مجبور به گذاشتن سیبیل خواهید کرد؟
3-شاید یکی به شیر حساسیت داشته باشه. شما جایگزینی برای شیر دارین؟ یا وزارتتون بر پایه همین بنا شده؟
4- پس از وزارت شما، آیا جامعه ما بوی گاومیش و پهن خواهد گرفت؟
5- شما واقعا فکر میکنین هاگرید یک میلیمتر از اون تی تاپ ها رو به کسی خواهد داد؟ واقعا اینقدر خوش بین هستین؟
کسی که اینقدر برای ایفای نقش سوژه سازه لایق وزیر شدنه.چون به نظر من مهم ترین وظیفه وزیر همینه. وزیر روستایی میتونه تجربه جالب و متفاوتی باشه.
سلام بر پشه ... نه یعنی همون پیکسی مخصوص ارباب! خوش اومدی به ستاد ... فقط حواس تو ره جمع کن که گاومیش ها با دم شکار نکنن توره چون به حشره حسّاس هستن!
نقل قول:
لینی وارنر نوشته: میخواستم بدونم از اونجایی که تو خودت روستایی هستی و گاومیش داری و کلا اهل طبیعت و حیوانات و اینا هستی ... جایگاه حشرات در نزدت چطوره؟
یه بار که خانه ریدل قدم گذاشته بودی، منو مگس پنداشتی! حالا هی از من اصرار اصرار که پیکسی هستم، از تو انکار انکار که مگس هستی!
آیا قراره در دوران وزارتت، گونهی حشرات قر و قاتی شه و هیچکس نشناسدشون؟
برنامهی شما برای این قشر قوی، اما ضعیفواقعشدهی جامعه چیه؟
یک وقت فکر نکنی ما دامدار ها حشرات ره موجودات مزاحم محسوب میکنیم ها! تازه این ره هم فکر نکنی که گاومیش ها هی حشرات ره شکار میکنن، من همهی این هاره تکذیب میکنم. تازه از مگس کش هم استفاده نمیکنم.
ما روستایی ها کلّاً معتقدیم که مهم نیّت هسته ... حیوان حیوان هسته دیگه ... حالا غزال یا گوزن ... مگس یا پیکسی ... شنونده باید عقل ره داشته باشه.
برنامهی من این هسته که مصرف هرگونه اسپری حشره کش ره ممنوع کنم چون شما اینجوری اصلاً نمیتونید و اگر کسیره نیش نزنید کاری با شما نداریم و اگر هم نیش بزنید به جای پشه کش زدن شما ره میفرستیم آزکابان که هم بقیه در امان بشن هم زندانیها شکنجه بشن. چه تدبیری اندیشیدم!
نقل قول:
لینی وارنر نوشته: برنامههات واسه موزه چیه؟ دوران وزارت مورفین و چندی بعدش شدید اونجا عملیات انجام میگرفت، اما مدتیه تار عنکبوت بسته.
اگه قراره از خشکی در بیاد، چطور قراره در بیاد؟ و اینکه تکلیف اون عنکبوتهایی که جزء جامعهی حشرات هستن و مدتها اونجا سکنی گزیده بودن چی میشه؟
چیزی که واضح هسته اینه که فعّالیتهای ارزندهی موزه باید با قدرت ادامه پیدا کنه. امّا، برای نظارت موزه و ادامه فعّالیت ها دارم سعی میکنم مخ چند نفر ره بزنم که هنوز زیر بار وعدههای شیر پرچرب من نرفتن امّا بیشتر معتقد هستم که این کار ره باید به صورت مردمی و خورد خورد انجام داد، همونطور که یادمه یک مدّت اینطوری بود که هر کس یک دوره از ترینها ره جمع کرد و خیلی سریع و بدون این که کسی وقت زیادی ره از دست بده آمار ترینها جمع شد. این روش به نظرم مؤثّر تر هسته و باعث میشه اون ناظر فرسوده نشه و فقط کارها ره تقسیم بندی و اولویّت بندی کنه و بیشتر نقش مدیریّتی داشته باشه.
عنکبوتها ره میدم هاگرید پرورششون بده. نگاه به ظاهر زمخت این نکنید، از مادر براشون مهربان تر هسته.
نقل قول:
لینی وارنر نوشته: آیا برنامهای واسه انواع و اقسام مسابقات داری؟ اگه داری، برنامهت در مورد مسابقات رو شرح بده. دیدیم که وزیر سابق جیگر، مسابقاتی تحت عنوان "فرار از آزکابان" که البته ایده اصلیش با ویولت بود رو برگزار کرد. آیا تو هم برنامه مشابهی خواهی داشت؟ جایگاه جامعهی حشرات تو این مسابقات چطور خواهد بود؟ حق شرکت دارن؟ میتونن داور بشن؟ مگسا میتونن برای تماشا بیان؟ پشهها میتونن در جایگاه ویژه تماشاچیا حضور به عمل برسونن؟
در مورد کیفیّت مسابقه ای که گفتی من چون اون موقع در روستا بودم و جادوگر تیوی هم اینه ره پخش نمیکرد، بیخبرم که بگم آیا برنامه مشابه دارم یا ندارم. فقط یک سری از حواشیره در جراید خواندم که سر از صفحه حوادث درآورده بود و یکسری به قتل رسیده بودند و یک سری دیگه به دفاع از اون یک سری اوّل با تفنگهای آبپاش سراغ قاتلین رفته بودن!
امّا بیشتر از این که روی مسابقات فکر کنم، این ایده ره داشتم که یک طرح ره مطرح کنم و سعی کنم مدیران ره برای این کار مجاب کنم، اون هم این هسته که انجمن کوییدیچ مثل کتاب، تبدیل به سازمان ورزش ها و تفریحات جادویی بشه و زیرمجموعه وزارت سحر و جادو باشه. البته نه با دخالت مستقیم وزیر، بلکه وزیر ناظرش ره معرّفی کنه و در صورت رأی اعتماد مدیران اون شخص این انجمن ره جلو ببره. اون وقت میشه خیلی از تاپیکهایی که توشون مسابقات ایفایی برگزار میشه و مدّت ها هسته که غیرفعّاله ره توی این انجمن کرد و به طور متناوب مسابقات مختلف برگزار شه. خوبی این هسته که تمام این مسابقات زیر نظر یک انجمن قرار میگیره و مسابقه ها در سال پخش میشه. این طور که یک فصل لیگ کوییدیچ ره داریم، بعد از یک مدّت [مثلا] المپیک دیاگون ره داریم و ... و فعّالیت این انجمن از دورهای بودن درمیاد و یکپارچگی خوبی ره ایجاد میکنه.
به هر حال نمیشه گفت که این طرح قطعی هسته چون موافقت مدیران ره لازم داره امّا من اصرار زیادی روی این کار دارم و نهایت تلاشم ره برای اجرایی شدنش میکنم.
با انجام این طرح وزارت میتونه به این سازمان کمک کنه و بودجهی لازم ره برای تأسیس ورزشگاههای مینیاتوری مخصوص حشرات تأمین کنه.
خوش اومدی، تا نرفتی توی این سطل خامهی محلّی یک شنا بکن که برای پوست تو خوب هسته!
میخواستم بدونم از اونجایی که تو خودت روستایی هستی و گاومیش داری و کلا اهل طبیعت و حیوانات و اینا هستی... جایگاه حشرات در نزدت چطوره؟
یه بار که خانه ریدل قدم گذاشته بودی، منو مگس پنداشتی! حالا هی از من اصرار اصرار که پیکسی هستم، از تو انکار انکار که مگس هستی!
آیا قراره در دوران وزارتت، گونهی حشرات قر و قاطی شه و هیچکس نشناسدشون؟
برنامههات واسه موزه چیه؟ دوران وزارت مورفین و چندی بعدش شدید اونجا عملیات انجام میگرفت، اما مدتیه تار عنکبوت بسته.
اگه قراره از خشکی در بیاد، چطور قراره در بیاد؟ و اینکه تکلیف اون عنکبوتهایی که جزء جامعهی حشرات هستن و مدتها اونجا سکنی گزیده بودن چی میشه؟
برنامهای واسه برگزاری انواع و اقسام مسابقات تو دوره وزارتت داری؟ دیدیم که تو دوران وزارت وزیر سابق جیگر مسابقات "فرار از آزکابان" که البته ایدهشو ویولت داده بود برگزار شد. آیا برنامهای واسه مسابقه داری؟
اگه داری جایگاه جامعهی حشرات تو این مسابقات چطور خواهد بود؟ حق شرکت دارن؟ میتونن داور بشن؟ مگسا میتونن برای تماشا بیان؟ پشهها میتونن در جایگاه ویژه تماشاچیا حضور به عمل برسونن؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1395/4/5 23:56:56 ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1395/4/6 0:36:53
میخواستم بدونم از اونجایی که تو خودت روستایی هستی و گاومیش داری و کلا اهل طبیعت و حیوانات و اینا هستی... جایگاه حشرات در نزدت چطوره؟
آیا قراره در دوران وزارتت، گونهی حشرات قر و قاتی شه و هیچکس نشناسدشون؟
برنامههات واسه موزه چیه؟ دوران وزارت مورفین و چندی بعدش شدید اونجا عملیات انجام میگرفت، اما مدتیه تار عنکبوت بسته.
آیا برنامهای واسه انواع و اقسام مسابقات داری؟ اگه داری، برنامهت در مورد مسابقات رو شرح بده. دیدیم که وزیر سابق جیگر، مسابقاتی تحت عنوان "فرار از آزکابان" که البته ایده اصلیش با ویولت بود رو برگزار کرد. آیا تو هم برنامه مشابهی خواهی داشت؟ جایگاه جامعهی حشرات تو این مسابقات چطور خواهد بود؟ حق شرکت دارن؟ میتونن داور بشن؟ مگسا میتونن برای تماشا بیان؟ پشهها میتونن در جایگاه ویژه تماشاچیا حضور به عمل برسونن؟