جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  119 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  133 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  253 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  167 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  212 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: شنبه 2 مرداد 1395 22:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
آقا من یه خواهشی دارم.
ببینین سر مسابقات کوییدیچ یه قانونی اضافه شده که دو روز اول اگه پست بزنیم از صده و سه روز بعدش از 95 و الخ. خب؟ این قانون ترم های پیش هم که نبود، ما با کلی بدبختی از تمامی موجودات زنده موجود در تالار از علیرضا گرفته تا پیوز، از بانوی چاق گرته تا فنجون هلگا-که روح عزیز ارباب در اون حلول کرده و به واسطه دارا بودن روح زنده محسوب می گردد، پایان جمله معترضه - استعلام می گرفتیم چار نفر جمع می کردیم کوییدیچ بزنن:دی
الان که این قانون هست، با توجه به اینکه سه تا از شیش تا عضو تیم من تازه واردن، قطعا پست هاشون ویرایش لازم داره و برای نوشتن هم وقت بیشتری لازم دارن تا مثلا من یا آریانا که ارشدیم. بعد این سه نفر خب توی اون دو روز نمی تونن پست بزنن-یا میزنن و کیفیتش به حدی نیست که اجازه ارسال بگیره-و می مونن سه تا ارشد که اگه برای فقط یک نفرشون مشکل پیش بیاد، ما نمی تونیم توی اون دو روز مسابقه رو تکمیل کنیم.

در واقع حالا سوای اینکه ما کمیم و نمی رسی تو اون دو روز تموم کنیم مسابقه رو، انگار زمان مسابقه رو به جای یه هفته کردین دو روز! چون اگه ما بذاریم توی روز های بعدی پست بزنیم عملا بازی رو واگذار کردیم چون الله بختکی پنج الی ده امتیازمون رو دادیم رفته! بنابراین تیم ها سعی می کنن تو همون دو روز جمع کنن مسابقه رو و خب، خیلی فشار زیاده.

خلاصه میشه این قانونو وردارین، یا تلطیفش کنین که مثلا پست های روز آخر از 90 حساب شه، یا خلاصه یه جوری باشه که از حالت فعلی آسون تر بشه؟

زیاده قربانتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دیدمش از این جا رفت، اون بالا بالاها رفت!
ارسال شده در: پنجشنبه 31 تیر 1395 09:47
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
این خیلی نامردیه که غیر رسمی ها نتونن تو امتحانات اخر ترم شرکت کنن.
خوب بهرحال همه باید در یک سطح باشند .
این تنها عرضم بود.با تشکر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 25 تیر 1395 22:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

می‌خواستم بدونم که آیا رقابت تو هاگوارتز واقعا ارزش این‌همه دعوا و کشمکش رو داره؟ تا الان 3 تا مدیر استعفا دادن همین ترم. مگه هدف هاگوارتز از زمان خلقتش این نبود که تازه واردا رو آموزش بده؟ مگه جایی برای ادامه تحصیل دختر کبری خانوم نبود که وقتی خواستگار اومد به بهونه ی ادامه تحصیل بپیچونتش؟ پس چرا الان انقدر مسئله ی رقابت بولد شده؟ بنشینید تدریس کنید، تکالفیتون رو انجام بدین، یاد بدین و یاد بگیرین آقا.

به عنوان فکر کنم اولین نفری که گفتم چرا تقسیم بر تعداد و بعد از این حرف من بحثا پیش اومد و در آخر هم قانون 0.5 نمره به ازای هر پست اضاف بر 3 پست تصویب شد باید بگم خب اگه چنین قانونی نباشه یه گروه تو یه کلاس می‌تونه 3 تا از شاخاش رو بفرسته که همه بالای 32 رو بگیرن حداقل. بعد هم تازه واردا می‌ترسن برن برولن و در نتیجه نمره رو بیارن پایین و ملت هم گروهی بهشون فحش بدن. این نیم نمره باعث می‌شه حداقل اون تازه وارد یه انگیزه داشته باشه که علاوه بر اون 3 نفر شاخ بره و رول بزنه. علاوه بر این، این قانون باعث می‌شه افراد بیشتری تو کلاسا شرکت کنن پس انقدر فقط به فکر گروها و رقابت نباشین، این به نفع تازه واردا، هاگوارتز و سایته. در حقیقت قرار بود مثل چند سال پیش تاثیرش از این هم بیشتر باشه که انگیزه بیشتر بشه اما خب موافقت نکردن بازرسا.

از استرجس هم خواشمندم برگرده و کاری که داشته انجام می‌داده رو تموم کنه و حداقل اون جلسه چهارمی که ازش حرف می‌زد رو اجرا کنه. اگه هم واقعا نمی‌خواد برگرده به نظر من یه مدیر برای این انجمن پیدا کنین که هم رول نویس خوبی باشه و بتونه الگو باشه، هم حساب و کتابش قوی باشه و اعصاب پولادین داشته باشه و هم این‌که انقدر گروها رو بولد نکنه. تا وقتی چنین مدیری یافت نشه همین آشه و همین کاسه. البته مشکل فقط از این‌جا آب نمی‌خوره، ملت هم باید از جامه دریدن برای رقابت و قهرمان شدن دست بردارن، هیچ کس دلش نمی‌خواد این ترم هم مثل ترم قبل بشه، می‌خواد؟

ببخشین انقدر حرف زدم و اینا، خدافظ!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
All you touch and all you see, is all your life will ever be

ارسال شده در: جمعه 25 تیر 1395 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سولان
آقا داستان از چه قراره هي زرتي اعلاميه و قانون و فيلان و بيسار ميدين ، يدونه بدليل اعتراض هم ميندازين تنگش؟
تنها مكان اعتراض مگه اين تاپيك نيست؟
كو پس؟ من كه اعتراضي نمي بينم.
اگه قرار باشه همينطور پشت پرده عشق و حال كنيد ما اينجا زير آفتاب بسوزيم، ما هم شب كه پشت پرده داغ شد نميذاريم شما بياين بيرون باد بخورينا...

ما يه خانواده ايم! اگه ارزني عقل تو سرمون مونده باشه و هنوز آفتاب جلوي پرده مغزمونو تجزيه نكرده باشه، فكرمونو كار ميندازيم كه با يه سري اعمال اشتباه، بين اعضاي خانواده خودمون اختلاف و ناراحتي راه نندازيم.
تشكر!

سولان چیه ؟ کم کنم ازت؟
والا در محیط پشت پرده اعتراضاتی بود که استادها در این ترم تدریس نمیکنن ما هم گفتیم آخه قانونی برای تدریس کردن نوشته نشده این شد که قانون رو نوشتیم !
زیر آفتاب بسوز
مثلا مرلین عزیز این جلسه که پست خودشون رو انجام دادن در یک خط نوشته بودن نماینده ها اعتراض کردن که یعنی چی این چیه ! والا من به کدوم قانون آخه از مرلین امتیاز کم کنم ؟ ولی نماینده ها از من میخواستن که امتیاز هم کم بشه از مرلین ! وقتی قانونی نیست من چطوری از شخصی امتیاز کم کنم ؟ الان باروفیو عزیز در پایین استعفا دادن من میتونستم ازشون امتیاز کنم ؟ مسلما نه چون قانونی برای این قضیه ننوشتم و نخواهم نوشت چون هاگوارتز زوری نیست و تدریس کردن هم زوری نیست! من چندین سال هستش که میگم کسی تو سایت مسئولیتی رو قبول میکنه واقعا لطف میکنه چون هیچ مزیتی براش نداره جز اینکه باید زمانش رو در دنیا واقعی در دنیا مجازی بسوزونه!

صحبت هایی که در محیط غیر رسمی میشه هیچ گونه رسمیتی نداره اگر دیدین که مثلا چیزی اینجا زده شد باید پیگیری بکنین ! من دیدم اگر تدریس از طرف استاد انجام نشه خیلی خوب نیستش مخصوصا برای جلسه چهارم به همین دلیل تصمیم گرفتم که این قانون رو بزارم

یک توضیح کوچیک بدم:
والا من جزو گریفیندور نزدیک به 12 سال هستش که هستم ولی خب از سال 87 تا حالا مدیریت هاگ رو به عهده داشتم طرفداری از گروهم نکردم ! تو این ترم نماینده های گروه ها هر چی گفتن ما گفتیم چشم اجرا میشه و نمیخوام قسم بخورم همین امروز صبح برای ریگلوس پیام شخصی دادم که جمع امتیازات اشتباهه درستش کن تا وقتی مهلت ویرایش داری که امتیاز ازت کم نشه ! حالا این رو میتونستم انجام ندم و بگم بزار از گروهش امتیاز کسر بشه !
من حداکثر تلاشم رو میکنم که گروه های اسلیترین و ریونکلاو و هافلپاف که عضو کم دارن حقشون ضایع نشه به همین دلیل هر قانونی خواستم بنویسم با نماینده ها مشورت کردم و بعد از اون قوانین رو نوشتم !
در مورد تقسیم امتیازات و اضافه شدن 0.5 هم من اصلا درجریان نبودم و اطلاعیه ای که زدم اصلا این قانون رو نداشت و مثل 3 ترم پیش ساده بود
نماینده ریونکلاو مطرح کردن که شما زیاد هستین تقسیم بر تعداد.1 بکنین که من حتی متوجه نشدم ایشون چی میگن ! خلاصه توضیح دادن و بعد به این نتیجه رسیدن که این تقسیم زیاد میشه ! خلاصه بعد از یک روز و موافقت نماینده ها 0.5 تصویب شد ! من خودم این ترم رو خیلی قصد داشتم ساده بگیرم ولی گویا ترم های پیش و بحث هایی که ویزنگاموت به وجود اومده اجازه ساده برگزار شدن این ترم رو نمیداد !
حتی قوانین تازه واردها رو که گویا خیلی روش کار شده بوده توی دو سال پیش به خاطر سه گروه دیگه حذف کردم که حقشون ضایع نشه !
در هر صورت اگر عزیزی از دست من ناراحت هستش همین جا ازش عذرخواهی میکنم و امیدوارم که بتونم هاگ رو با شادی به اتمام برسونم !
ممنون از همه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1395/4/25 15:30:30
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: جمعه 25 تیر 1395 14:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سولان
آقا داستان از چه قراره هي زرتي اعلاميه و قانون و فيلان و بيسار ميدين ، يدونه بدليل اعتراض هم ميندازين تنگش؟
تنها مكان اعتراض مگه اين تاپيك نيست؟
كو پس؟ من كه اعتراضي نمي بينم.
اگه قرار باشه همينطور پشت پرده عشق و حال كنيد ما اينجا زير آفتاب بسوزيم، ما هم شب كه پشت پرده داغ شد نميذاريم شما بياين بيرون باد بخورينا...

ما يه خانواده ايم! اگه ارزني عقل تو سرمون مونده باشه و هنوز آفتاب جلوي پرده مغزمونو تجزيه نكرده باشه، فكرمونو كار ميندازيم كه با يه سري اعمال اشتباه، بين اعضاي خانواده خودمون اختلاف و ناراحتي راه نندازيم.
تشكر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

«میشه قسمت کرد، جای اینکه جنگید، میشه عشقو فهمید، باهاش خندید
میشه سیاه نبود، سفید نکرد. میشه دنیا رو باهمدیگه ببینیم
رنگی
منو حس میکنی؟ نه؟ نه! تو سینه‌ت دیگه شده سنگی.
و سنگین. و سنگین‌تر بیا روی سطح برای روز بهتر...»

ارسال شده در: سه‌شنبه 22 تیر 1395 21:06
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب در این صورت امتیازی از گروهم کسر نمیشه؟ قصد داشتم استادی جایگزین کنم تا از متضرّر شدن گروه و همچنین تغییر برنامه‌ی مدوّن این ترم جلوگیری کنم. اگر نمیشه که خوب اوکی من مورد دوّم رو انجام میدم. ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I'm sick of psychotic society somebody save me

ارسال شده در: سه‌شنبه 22 تیر 1395 19:05
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

باروفیو نوشته:
عرض سلام و خسته نباشید.

تدریس در این ترم زمانی به من پیشنهاد شد که مدیریت بر عهده شخص دیگه ای بود. با توجّه به این که نظر ایشون بر ادامه روال چند ترم اخیر یعنی تمرکز بر رول نویسی و تقویت رول نویسی تازه وارد ها بود من تدریس رو پذیرفتم. با تغییر مدیریت و با نظر ناظران گروه ها به مرور قوانین تغییر کرد و تمرکز از روی تازه واردها برداشته شد با این حال تصوّر من به غلط بر این بود که روال همچنان به شکل سابق خواهد بود امّا خوب با شروع جلسه اوّل متوجّه شدم که تصوّرم اشتباه بوده. ابتدائاً متوجّه وجود سؤالات تاریخی در تدریس پروفسور مرلین شدم که توقّع پاسخ‌های مبتنی بر تاریخ رو هم دارن. قصد اعتراض به این مورد رو داشتم که دیدم در تدریس شخص مدیر هم به پاسخ‌های مبتنی بر خلّاقیّت برای بعضی سؤالات نمره‌ای تعلّق نمی‌گیره. به هر حال سلایق متفاوته و من با دوستان اختلاف نظر دارم. قصد هم ندارم دوباره بحث‌هایی که بارها مطرح شده و در پی اون‌ها با نظر اکثریّت اعضا و تأیید اعضای باتجربه سایت در انجمن ویزنگاموت، رویّه فعلی منسوخ شده رو مطرح کنم. فقط با توجّه به این که فعّالیّت هاگوارتز رو در حال حاضر به هیچ وجه مفید نمی‌دونم تقاضا دارم با درخواست من مبنی بر این که استادی معرفی کنم که تدریس درس مراقبت از موجودات جادویی رو تا پایان ترم به جای من برعهده بگیره موافقت بشه.

با تشکّر.

بابت تاخیر عذرخواهی میکنم !
شما استاد جایگزین دارید اگر شخص جایگزین شما توانایی تدریس را دارد الویت با این شخص است !
اگر هم که نه مشکلی نیست امتیازات جلسه اول را ارسال و کلاس را ادامه ندهید نیازی به معرفی شخص دیگری نیست !
ممنون از شما
موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: یکشنبه 20 تیر 1395 19:41
نمایش جزئیات
آفلاین
عرض سلام و خسته نباشید.

تدریس در این ترم زمانی به من پیشنهاد شد که مدیریت بر عهده شخص دیگه ای بود. با توجّه به این که نظر ایشون بر ادامه روال چند ترم اخیر یعنی تمرکز بر رول نویسی و تقویت رول نویسی تازه وارد ها بود من تدریس رو پذیرفتم. با تغییر مدیریت و با نظر ناظران گروه ها به مرور قوانین تغییر کرد و تمرکز از روی تازه واردها برداشته شد با این حال تصوّر من به غلط بر این بود که روال همچنان به شکل سابق خواهد بود امّا خوب با شروع جلسه اوّل متوجّه شدم که تصوّرم اشتباه بوده. ابتدائاً متوجّه وجود سؤالات تاریخی در تدریس پروفسور مرلین شدم که توقّع پاسخ‌های مبتنی بر تاریخ رو هم دارن. قصد اعتراض به این مورد رو داشتم که دیدم در تدریس شخص مدیر هم به پاسخ‌های مبتنی بر خلّاقیّت برای بعضی سؤالات نمره‌ای تعلّق نمی‌گیره. به هر حال سلایق متفاوته و من با دوستان اختلاف نظر دارم. قصد هم ندارم دوباره بحث‌هایی که بارها مطرح شده و در پی اون‌ها با نظر اکثریّت اعضا و تأیید اعضای باتجربه سایت در انجمن ویزنگاموت، رویّه فعلی منسوخ شده رو مطرح کنم. فقط با توجّه به این که فعّالیّت هاگوارتز رو در حال حاضر به هیچ وجه مفید نمی‌دونم تقاضا دارم با درخواست من مبنی بر این که استادی معرفی کنم که تدریس درس مراقبت از موجودات جادویی رو تا پایان ترم به جای من برعهده بگیره موافقت بشه.

با تشکّر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I'm sick of psychotic society somebody save me

ارسال شده در: پنجشنبه 17 تیر 1395 20:47
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

وندلین شگفت انگیز نوشته:
آقا دو تا سوال:
1-اون ترم که سالازار هم مدیر بود هم شاگرد یه سری هرج و مرج ها رخ داد و مثلا به علت نامدیریتی ازش امتیاز کسر شد که بعد گفتن مدیر مدیره دانش آموز نیست که گروه داشته باشه و بعد اعتراض شد که چرا مدیر پس تو کلاسا شرکت می کنه و آخرش نگرفتیم امتیاز کم شه یا نشه و در انتها همه چی گورید به هم:|
الان که شما هم مدیری هم استادی هم کاپتان کوییدیچی- یحتمل دانش آموزم هستی، مرحبا بکم :همر- باز همه نگوره به هم؟

2- اگه یکی بین ترم عضو ایفا بشه ثبت نام هم بسته باشه چه کار کنه؟ نیاد هاگ؟:-؟ ثبت نامو باز نگه میداریم؟ چه؟

با تشکر:)

ما کلا همه کاره هیچ کاره ایم
نه از منم امتیاز کم بشه حسابه از اولشم همین طوری بوده ترم سالازار حالا چه مشکلاتی پیش اومده دقیقا خبر ندارم ولی من هم مثل بقیه هستم و هیچ استثنایی وجود نداره

در مورد ثبت نام اون شخص میتونه شرکت کنه ولی سوال 5 امتیازی رو نمیتونه پاسخ بده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 17 تیر 1395 14:43
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا دو تا سوال:
1-اون ترم که سالازار هم مدیر بود هم شاگرد یه سری هرج و مرج ها رخ داد و مثلا به علت نامدیریتی ازش امتیاز کسر شد که بعد گفتن مدیر مدیره دانش آموز نیست که گروه داشته باشه و بعد اعتراض شد که چرا مدیر پس تو کلاسا شرکت می کنه و آخرش نگرفتیم امتیاز کم شه یا نشه و در انتها همه چی گورید به هم:|
الان که شما هم مدیری هم استادی هم کاپتان کوییدیچی- یحتمل دانش آموزم هستی، مرحبا بکم :همر- باز همه نگوره به هم؟

2- اگه یکی بین ترم عضو ایفا بشه ثبت نام هم بسته باشه چه کار کنه؟ نیاد هاگ؟:-؟ ثبت نامو باز نگه میداریم؟ چه؟

با تشکر:)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دیدمش از این جا رفت، اون بالا بالاها رفت!