در رابطه با سوال که چرا هیجانزده نشدم،باید بگم به خاطر پیش نمایش و اسپویل هایی که شد طبیعتا!
اما خب خیلی چیزا اسپویل میشه اما بازم آدم هیجان داره که کامل و رسمی منتشر بشه ببینه چجوریه (برای من مثل کتاب هفت که قبل خوندن و یا حتی دیدن فیلم،فهمیدم چی به چیه ولی بازم هم کتاب و هم فیلم رو با هیجان خوندم!)
ولی در مورد این نمایشنامه...من راستش نخوندم،نه نسخه اصلیش رو و نه ترجمه فارسیش،صرفا یه سری هایلایت خوندم و ماجرای کلی!
میتونم توی سه کلمه توصیفش کنم..."ضعیف،افتضاح و به شدت ابتدایی!"...جدا از اینکه داستان این نمایشنامه توسط جک ترون نوشته شده و جی.کی.رولینگ اون رو فقط تایید کرده (نوشته رولینگ نیست!)،شما میتونید ببیند چقد فرق میکنه با هری پاتر هایی که ما خوندیم...یعنی اینقد که حوادث توی یه مدت کوتاه و چند صفحه تند پیش میره،توی هفت جلد هری پاتر اینقد سریع نبود...یعنی هفت جلد یا هفت سال طول کشید تا هری ولدرمورت رو بکشه مثلا...اینجا پسرش میره و میاد و میره و میاد و میره و میاد و کلللللی اتفاق تو ذوق زننده دیگه!
به طور کلی..به نظرم هری پاتر فوق العاده اس...چون هری پاتر "فقط" همون هفت جلده...این جلد هشا صرفا یه فن فیکشن ضعیفه که رولینگ هم ننوشته!
به نظرم حداقل ما طرفداری فارسی هری پاتر،بلاخص جادوگرانیا باید زیاد جدیش نگیریم...من به مدیریت یه پیشنهادایی دادم...ولی سربسته بگم که به نظرم بهتره همین فن فیکشن های خودمون رو تو سایت بچسبیم که ضعیف تریناش هم میتونه این کودک نفرین شده رو بخوره!
مشروعیت رو ما میدیم...تا وقتی که این کتاب رو جدا بدونیم از هف جلد(چون واقعا جداس)زیاد تاثر منفی نمیذاره..به قول دلفی میشه جنبه های مثبتش رو اورد توی ایفا!
امیدوارام فیلم جانوران شگفت انگیز یکم این تلخی کودک نفرین شده رو کم کنه!
آنلاینها
32 کاربر(ها) آنلاین هستند (15 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
31
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
چرا از انتشار "هری پاتر و فرزند نفرین شده" هیجان زده نشدیم؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ به: چرا از انتشار "هری پاتر و فرزند نفرین شده" هیجان زده نشدیم؟
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج