جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  61 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  178 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  196 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: شنبه 2 بهمن 1395 21:32
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر میکنم که شجاعت در اصل، نترسیدن از یک حادثه نیست و به جرئت میگم که هیچ وقت نشده این ترس من رو رها کنه. اما در نظر خودم نسبتا آدم شجاعی هستم و همیشه سعی میکنم خودم در مقابل مشکلاتم بایستم و باعث به دردسر افتادن دیگران نشم. اما با کمال میل کمک دیگران رو قبول میکنم و همیشه از اونها نهایت قدردانی رو میکنم. اصولا پشتکار ندارم و تنبلی خاصی در من وجود داره. تا حدودی باهوشم. از قدرت خوشم میاد ولی قدرت طلب نیستم. یعنی برای رسیدن به قدرت اگر دست یافتنی بود تلاش میکنم، اما اگر رسیدن به اون باعث ایجاد مشکل برای خودم یا دیگران بشه صرف نظر از اون برام کار مشکلی نیست.
در مورد گروه هم باید بگم ترجیح میدم برم گریفیندور :)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط Lily_Luna_potter در 1395/11/2 21:37:36
Depends on the purity of the window through which we  look  

.

.

.

.

چیزی که ما از دیگران می بینیم به شفافیت شیشه ای بستگی داره که از پشت اون نگاه می کنیم
ارسال شده در: شنبه 2 بهمن 1395 15:49
نمایش جزئیات
آفلاین
hezhablack

نقل قول:
ببخشید الان که در هافلپاف افتاده ام مییتوانم یک شخصیت گریفیندوری انتخاب کنم؟

خیر...صرفا میتونید یک شخصیت هافلپافی یا شخصیتی که گروهش تو کتاب مشخص نشده بود رو انتخاب کنید.
ولی اگه شخصیتی که میخواستین بردارین گریفندوری هست،میتونستین بگین که اولویتتون گریفندور هست و من این رو لحاظ میکردم،چون هنوز ظرفیت گریفندور پر نشده!

در هر صورت اگه شخصیتی که میخوایین گریفندوریه،بگین که شما رو گریفندوری اعلام کنم تا بتونید برین معرفی شخصیت کنید...در غیر این صورت اگه میتونید شخصیت دیگه ای بردارین که هافلپافی باشه یا گروهش در کتاب مشخص نشده باشه،مستقیم برین به معرفی شخصیت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: شنبه 2 بهمن 1395 15:37
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید الان که در هافلپاف افتاده ام مییتوانم یک شخصیت گریفیندوری انتخاب کنم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Aror Moody

مرگخوارا فرار کنید,آلستور مودی برگشته .
نمونه ای از سیاهانی که طی فعالیت های او دستگیر و به آزکابان فرستاده شده اند شامل : لسترنج ها ، بارتی کراوچ پسر ، لوسیوس مالفوی ، سوروس اسنیپ ، کارکاروف و...
ارسال شده در: شنبه 2 بهمن 1395 15:35
نمایش جزئیات
آفلاین
hezhablack

نقل قول:
سلام
من فردی خجالتی هستم که خیلی زیاد نمیتوانم ارتباط برقرار کنم و همیشه دوست های قدیمی که از وقتی که 5 سالم بود باهاشان دوستم می گردم.دوست دارم تجربه های زیادی رو به دست بیارم.وقتی کاری رو انجام بدم جوگیر میشم ونمیتونم جلوی خودمو بگیرم

دوستان قدیمی و شوق برای تجربه های جدید...هوم....تمام اینایی که من در تو میبینم ثابت میکنه که تو متعلق هستی به...هافلپاف!

مرحله بعد: معرفی شخصیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: شنبه 2 بهمن 1395 15:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من فردی خجالتی هستم که خیلی زیاد نمیتوانم ارتباط برقرار کنم و همیشه دوست های قدیمی که از وقتی که 5 سالم بود باهاشان دوستم می گردم.دوست دارم تجربه های زیادی رو به دست بیارم.وقتی کاری رو انجام بدم جوگیر میشم ونمیتونم جلوی خودمو بگیرم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Aror Moody

مرگخوارا فرار کنید,آلستور مودی برگشته .
نمونه ای از سیاهانی که طی فعالیت های او دستگیر و به آزکابان فرستاده شده اند شامل : لسترنج ها ، بارتی کراوچ پسر ، لوسیوس مالفوی ، سوروس اسنیپ ، کارکاروف و...
ارسال شده در: چهارشنبه 22 دی 1395 19:21
نمایش جزئیات
آفلاین
هرمس

نقل قول:
سلام
طبق گفته ی شما عمل کردم و اول تاییدیه رو از مقامات بلایی گرفتم و دوباره مزاحم اوقات شما شدم همونطور که گفته بودم من دختر تقریبا سردی ام اما اگه تصمیمی بگیرم تا اخرمسیر باتمام توانم با موانع میجنگم تا به پیروزی برسم به دوستام وفادارم و برای افکار اونها ارزش قایلم اهل مبارزه و ورزش ام و ریسک هم میکنم سرمم برای هیجان همیشه درد میکنه توی شطرنج هم عالی ام,ذهنم بیشتر استعداد و هوش خودشو توی مسایل منطقی و سیاسی نشون میده ادم درونگرایی هستم ولی کنار دوستام خیلی شیطون میشم حالا من باید کجا برم؟

هووووووووووووووووم...تو خودت رو میشناسی ولی من همه رو بهتر از خودشون میشناسم...تو باید بری به...هافلپاف!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: چهارشنبه 22 دی 1395 18:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
طبق گفته ی شما عمل کردم و اول تاییدیه رو از مقامات بلایی گرفتم و دوباره مزاحم اوقات شما شدم همونطور که گفته بودم من دختر تقریبا سردی ام اما اگه تصمیمی بگیرم تا اخرمسیر باتمام توانم با موانع میجنگم تا به پیروزی برسم به دوستام وفادارم و برای افکار اونها ارزش قایلم اهل مبارزه و ورزش ام و ریسک هم میکنم سرمم برای هیجان همیشه درد میکنه توی شطرنج هم عالی ام,ذهنم بیشتر استعداد و هوش خودشو توی مسایل منطقی و سیاسی نشون میده ادم درونگرایی هستم ولی کنار دوستام خیلی شیطون میشم حالا من باید کجا برم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 22 دی 1395 01:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من به طور کل ادم اهل ریسکی هستم و به مسابقه و مبارزه علاقه دارم اگه دست رو ی کاری بذارم تا وقتی که به هدفم نرسم دست از مبارزه نمیکشم به دوستانم وفادارم و اونها را حمایت میکنم در مسایل سیاسی و منطقی هوش بالایی دارم

فعلا نمیتونم گروهی بفرستمت چون قدم اول برای گروه بندی شدن اینه که بری کارگاه نمایشنامه نویسی و مطابق یکی از تصاویر این تاپیک یه داستان بنویس. وقتی تایید شدی بیا اینجا که گروهبندی بشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کلاه گروهبندی در 1395/10/22 2:10:38
ارسال شده در: پنجشنبه 16 دی 1395 17:47
نمایش جزئیات
آفلاین
گرگوویچ

نقل قول:
من یه دختر آرومم ولی اکه یخم باز بشه خیلی شلوغم .
خودم علاقه ی زیادی به درس خوندن ندارم و پشتکارم کمه .
ولی بقیه می گن استعداد داری . ولی ازش استفاده نمی کنم.
عاشق گریفیندورم. فکر می کنم به دردم بخوره . تقرییاً گوشه گیرم و از تنهایی خوشم میاد. ریسک هم زیاد می کنم.
یا اصلاً کاری رو انجام نمی دم یا اگه بخوام دست به کار های خیلی بزرگونه می زنم. هوش خیلی بالایی هم ندارم . از اسلیترین هم خوشم نمی یاد. امیدوارم منو توی گریفیندور بگذارید کلاه عزیز. ( خواهش می کنم من رو توی گریفیندور بگذارید. خواهش می کنم ، خواهش ! )

هووووووم...سعی نکن من رو گول بزنی...من میتونم همه چی رو ببینم...و میبینم که تو باید بری به......گریفندور!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: پنجشنبه 16 دی 1395 16:41
نمایش جزئیات
آفلاین
من یه دختر آرومم ولی اکه یخم باز بشه خیلی شلوغم .
خودم علاقه ی زیادی به درس خوندن ندارم و پشتکارم کمه .
ولی بقیه می گن استعداد داری . ولی ازش استفاده نمی کنم.
عاشق گریفیندورم. فکر می کنم به دردم بخوره . تقرییاً گوشه گیرم و از تنهایی خوشم میاد. ریسک هم زیاد می کنم.
یا اصلاً کاری رو انجام نمی دم یا اگه بخوام دست به کار های خیلی بزرگونه می زنم. هوش خیلی بالایی هم ندارم . از اسلیترین هم خوشم نمی یاد. امیدوارم منو توی گریفیندور بگذارید کلاه عزیز. ( خواهش می کنم من رو توی گریفیندور بگذارید. خواهش می کنم ، خواهش ! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گرگوویچ در 1395/10/16 16:44:49
ویرایش شده توسط گرگوویچ در 1395/10/16 16:48:58
ویرایش شده توسط گرگوویچ در 1395/10/16 16:56:54