جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

90 کاربر(ها) آنلاین هستند (69 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
89 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شدهٔ وزارت سحر و جادو

مهلت ثبت‌نام به پایان رسیده است و نامزدها می‌توانند در بازهٔ قانونی برنامه‌های خود را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارند.

ثبت‌نام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده

مکان‌های مجاز فعالیت

سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: جمعه 20 بهمن 1396 22:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
خب من عاشق کتاب خوندم، البته درسی نه😊
تقریبا باهوشم
حافظه‌ام داغونه
مهربون و شوخم
درمورد شجاعتم میشه گفت تقریبا کله خرابم
اولویت خاصی‌ام ندارم ک کودوم گروه بیفتم
❤

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: انتخاب گروه
ارسال شده در: جمعه 20 بهمن 1396 21:35
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ehsan1372 نوشته:
سلام کلاه گروه بندی عزیز،از نظر خصوصیات شخصیتی باید بگم اول از همه دوست ندارم از خودم اصلا تعریف کنم و از کسی که از خودش تعریف میکنه هم خیلی خیلی متنفرم،اگر تعریف از خودم نباشه شجاع هستم ولی فقط از عنکبوت میترسم،با مرامم و اگر با کسی دوست بشم و بفهمم واقعا رفیقمه تا پای جون پاش وایمیستم عاشق فیلم های ترسناکم و دوست دارم در حد توانم گره از کار خلق الله باز کنم، به گفته ی پاتر به پسرش اگر فردی به گروهی واقعا از ته دل علاقه داشته باشه و اون رو به کلاه بگه حتما اون رو در نظر میگیره واقعیتش من دیوونه وار عاشق گریفیندور هستم و دوست دارم تو این گروه فقط فعالیت کنم و گروه های دیگه رو خیلی دوست ندارم . راستی چیز دیگه که میخواستم بگم من دوست دارم شخصیت ابرفورث دامبلدور را انتخاب کنم ولی متاسفانه تو لیست اصلا نیست : باید چه کنم ایا میشه تقاضا کنم اسم این فرد تاثیر گذار رو اضافه کنید. بابت همه چیز متشکر

درود بر تو فرزندم.

شجاعت قابل تحسینی داری... درست همینجاست، توی وجودت. خوب میدونم تو رو کجا بفرستم... برو به گریفیندور و موفق شو!

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت ها و معرفی در تاپیک معرفی شخصیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کلاه گروهبندی در 1396/11/21 0:03:02
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
انتخاب گروه
ارسال شده در: جمعه 20 بهمن 1396 01:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه گروه بندی عزیز،از نظر خصوصیات شخصیتی باید بگم اول از همه دوست ندارم از خودم اصلا تعریف کنم و از کسی که از خودش تعریف میکنه هم خیلی خیلی متنفرم،اگر تعریف از خودم نباشه شجاع هستم ولی فقط از عنکبوت میترسم،با مرامم و اگر با کسی دوست بشم و بفهمم واقعا رفیقمه تا پای جون پاش وایمیستم عاشق فیلم های ترسناکم و دوست دارم در حد توانم گره از کار خلق الله باز کنم، به گفته ی پاتر به پسرش اگر فردی به گروهی واقعا از ته دل علاقه داشته باشه و اون رو به کلاه بگه حتما اون رو در نظر میگیره واقعیتش من دیوونه وار عاشق گریفیندور هستم و دوست دارم تو این گروه فقط فعالیت کنم و گروه های دیگه رو خیلی دوست ندارم . راستی چیز دیگه که میخواستم بگم من دوست دارم شخصیت ابرفورث دامبلدور را انتخاب کنم ولی متاسفانه تو لیست اصلا نیست : باید چه کنم ایا میشه تقاضا کنم اسم این فرد تاثیر گذار رو اضافه کنید. بابت همه چیز متشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ehsan1372 در 1396/11/20 15:22:00
ارسال شده در: چهارشنبه 18 بهمن 1396 16:31
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

niloojavadi99 نوشته:
درود بر کلاه همه چی دونِ هاگوارتز

به حساب بصیرت بی بدیل ات خودمو چند کلمه فقط توصیف میکنم

حساس،مهربون،مغرور،آزاد،باهوش،عاشق تخیل و کتاب و رمزوراز

اولویت هام
۱-ریونکلاو
۲-ریونکلاو
3-گریفندور

باشد که رستگار شوم

درضمن
Wit beyond the measure is man's
greatest treasure
😇

درود بر تو فرزندم.

الان من رو کلاه با بصیرتی خوندی؟ چقدر مهربون و با وقار... اشک در چشمان این کلاه پیر جمع شد از این میزان محبت.
و اما در مورد گروهبندیت... علاوه بر خصوصیاتی که داری به تندی و پشت سر هم ذکر میکنی، شجاعت خاصی در وجودت داری. شجاعتی که اگر با قلب مهربانت ترکیب بشه، میتونی کارهای بزرگی انجام بدی. پس برو به گریفیندور!

افرادی که لایک کردند

در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 بهمن 1396 14:06
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر کلاه همه چی دونِ هاگوارتز

به حساب بصیرت بی بدیل ات خودمو چند کلمه فقط توصیف میکنم

حساس،مهربون،مغرور،آزاد،باهوش،عاشق تخیل و کتاب و رمزوراز

اولویت هام
۱-ریونکلاو
۲-ریونکلاو
3-گریفندور

باشد که رستگار شوم

درضمن
Wit beyond the measure is man's
greatest treasure
😇

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
lost between reality and dreams
ارسال شده در: جمعه 13 بهمن 1396 18:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

hermionrian نوشته:
سلام کلاه گروه بندی .
من یه دختر باهوش ، مغرور و با استعداد هستم . هوشم خیلی خوبه . همچنین ریاضیاتم . زود رنجم خیلی .
و دیگران رو خیلی قضاوت میکنم . تحلیل گر خوبیم . قوه تخیلم خیلی خوبه . اصلا پشتکار ندارم . همچنین تقصیر ها رو گردن بقیه می اندازم .

اولویت ها گروه :

1- ریونکلا
2- گریپفندور
3- هافلپاف

درود بر تو فرزندم.

فرزندم... همین که ریاضی و هوشت خوبه و قضاوت میکنی، نشون میده پشتکار انجام این کارهارو داری. پس نتیجتا توانایی هات رو کامل ببین و ازشون استفاده کن. البته توانایی های خوبت رو... و در هافلپاف قله های موفقیت رو با پشتکار و تلاشت فتح کن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: جمعه 13 بهمن 1396 14:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه گروه بندی .
من یه دختر باهوش ، مغرور و با استعداد هستم . هوشم خیلی خوبه . همچنین ریاضیاتم . زود رنجم خیلی .
و دیگران رو خیلی قضاوت میکنم . تحلیل گر خوبیم . قوه تخیلم خیلی خوبه . اصلا پشتکار ندارم . همچنین تقصیر ها رو گردن بقیه می اندازم .

اولویت ها گروه :

1- ریونکلا
2- گریپفندور
3- هافلپاف

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط hermionrian در 1396/11/13 15:55:51
ارسال شده در: دوشنبه 9 بهمن 1396 18:39
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

melika_nox.18 نوشته:
کلاه گروه بندی عزیز من یک فرد قدرت طلبم و فکرم هم خوب کار میکنه و اغلب اوقات بی حوصلم ولی بلند پرواز😞البت این هم جا نمونه ک شجاع هم هستم همیشه و هرموقع من فکرم اسلایترینی بودنم بوده و به گروه های دیگه فکر نمیکردم😕 و میدونم که باید دوتا الویت داشته باشیم و من الویت اولم صد درصد اسلایترین هست و الویت دومم رو نمیگم تا ظرفیت اسلایترین خالی بشه😅

درود فرزندم.

مطمئنی فقط به اسلیترین علاقه داری؟ من خیلی خصوصیات دیگه‌ای در تو میبینم که معتلق به گروه‌های دیگه هستن.
قبل از این که تصمیم قطعی‌تو بگیری و بخوای بدون گروه معرفی شخصیت کنی؛ معرفی گروه‌های سایت رو بخون. گروه‌های اینجا با کتاب فرق دارن و هرکدوم به نوبه‌ی خودشون جذاب هستن و خصوصیات جالب خودشون رو دارن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: دوشنبه 9 بهمن 1396 14:24
نمایش جزئیات
آفلاین
کلاه گروه بندی عزیز من یک فرد قدرت طلبم و فکرم هم خوب کار میکنه و اغلب اوقات بی حوصلم ولی بلند پرواز😞البت این هم جا نمونه ک شجاع هم هستم همیشه و هرموقع من فکرم اسلایترینی بودنم بوده و به گروه های دیگه فکر نمیکردم😕 و میدونم که باید دوتا الویت داشته باشیم و من الویت اولم صد درصد اسلایترین هست و الویت دومم رو نمیگم تا ظرفیت اسلایترین خالی بشه😅

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 8 بهمن 1396 16:07
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

sepideh1220 نوشته:
سلام کلاه جون.
من عاشق کتاب خوندنم،شجاع وباهوشم(البته ازنظرپدرم) پشتکارم عالیه وسخت کوشم و مهربون. زودناراحت میشم واشکم سرازیرمیشه😢 .دیگران میگن زیاد غرور دارم(خودم قبول ندارم) ومهم ترازهمه این که توی کارام زیادازدیگران کمک میگیرم به قوانین رو رعایت میکنم 😒البته گاهی...😉 😊.الویت اولم گریفیندور هست(نقش مورد نظرم توی اون گروهه) ولی هافلپاف هم میرم...
ببخشیدکه پُرحرفی کردم😶بای بای✋

درود فرزندم.

میبینم که مهربونی زیادی تو وجودته... هووووم پشتکار خوبی هم داری. برو به هافلپاف و پله‌های موفقیت رو طی کن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.