نمرات جلسهی اول!
طول پاراگراف نمره نداره![مگه اینکه مثل سوال یک گفته باشم.] جواب ها می تونن در حد تک خطی باشن ولی با خلاقیت نمره کامل بگیرن. برای جلسات بعدی در نظر داشته باشین.
گریفندور: 9/5
هرمیون= 7+3
خیلی هوا ویبریه!
صرفا برای هندونه هایی که تو سوال دو زیر بغلم گذاشتی.
فنریر گری بک= 7+3
سوال اینکه شما جاسوسی منو میکردی که دیدی داشتم می چیدمشون؟
آلکتو=7+1
هکتور
عمده ای. به تعداد زیاد! شما فقط یه هکتور رو توضیح دادی. گرچه من واقعا متشکرم برای اطلاعات دقیقت از آزمایشکاهش.
لیزا= 5/5+ 2
نقل قول:
وات؟
راستش دلیل اولت یکم غیر منطقی بود. عموما وقتی بریزی داخل دستگاه خرابش نمیکنه، تازه خوبم هم میخورن. و همچنین من تاحالا
تهیه دادن رو به عنوان فعل نشنیدم، احتمالا منظورت انجام دادن بوده نه؟
همچنین " کی" عامیانه س وقتی داری کتابی مینویسی. [نمره کم نکردم به خاطر این آخری.]
و یه چی دیگه، تهش من نگرفتم عطر چه ربطی به هکتور در تعداد زیاد داشت؟ یعنی خونش رو گرفتن ودادن رز و بعدش؟ رز (من یعنی) چیکار کرد؟
رون ویزلی= 6+3
این رول بودعا، نبود؟ اینو سال پیش به مسابقهی سریال میبردی برنده میشدی.
ولی هدف من از حد تعیین کردن برای سوال اول کم کردن و کوتاه کردن پست بود که خیلی تو پستت بش توجه شد.
دامبلدور= 7+2
دلیل اولت رو دونفر دیگه، من جمله رون تو پست قبلیت اشره کرده بودن. و بز و ساختمان و خرابی ها رو نگرفتم چی شد؟ یعنی چه نفعی میبری از خراب شدن ساختمون ها؟ مثلا اگه میگفتی یه شرکت ساختمون سازی تاسیس میکنم و با این روش هی خراب می کنم و خودم میسازم قبول میکردم.
بزه و شیرش البته دلیل منطقی بود.
آرتور ویزلی= 7+3
همر شکلک محبوبیه ولی جای خودش رو داره و وقتی زیاد استفاده شه اون جذابیتش رو از دست میده. یکم به بقیه شکلک ها توجه کن.
از کاما وقتی استفاده میکنیم که بخوایم مکث رو نشون بدیم ولی پشت سر هم یکم تاثیرش از بین میره. و خوب وقتی کاما میذاری به کلمه ی قبلش باید بچسبه ولی با یه اسپیس، به کلمهی بعدش فاصله میدی.
تاتسویا=7+3
اسمت سخت بود. امیدوارم درست نوشته باشمش.
آتریکس=7+3
اسم توعم سخت بود. چرا گریفیا اینقدر اسمای سخت دارن؟
ریونکلاو:10
یوآن= 7+3
فقط و فقط یه یوآن میتونست جوابی با زیر سوال بردن کل سوال دو بده.
گادفری= 7+3
ذات خشنی برای یه محفلی داری! دور بمون از من.
لادیسلاو: 7+3
وقتی معجون به این خوبی رو توی فاضلاب می ریزین واقعا انتظار بهتر از اینو دارین؟
و سوال دو دقیقا ترین و بهترین جواب بود. کوتاه ولی گویا.
لایت= 7+3
منم میام! منم میام با وسایلت و خودت ویبره بزنیم.
پنه لوپه= 7+3
لیسا=7+3
با گوشی ننویسین!
ببین الان با پی سی چهار خط ودو کلمه س. احیانا چون نگفته بودم که پنج خط "کامل" کم نمیکنم ولی لطفا دفعهی بعد با گوشی ننویس.
هافلپاف:9
ماتیلدا=5/5+ 2/5
نه خیرم. اون منم که زلزله ایجاد میکنم!
سوال یک رو کامل جواب ندادی. یعنی من نگرفتم که چه جوری ویبره زدن به غذا اضافی و زودتر ربط داره؟
بیا یادم بده که منم ازش استفاده کنم.
یکم بیشتر توضیح میدادی و بیشتر راجع بش حرف می زدی بهتر بود.
تعدد فعل داشته باش. توی یه پاراگراف از فعل های تکراری استفاده نکن، به خصوص پشت سرهم.
نیمفادورا= 7 + 3
بازم معجون خواستی بگو! هیچ چی بیشتر از این خوشحالم نمیکنه که بتونی باشون کلاس ها رو بپیچونی، مشنگیا البته!
ارنی مک میلان!= 7+3
باید حالا لوم میدادی حتما؟
سدریک=7+0
هکتور ویبره زن البته معجون نبود بلکه خود هکتور در حال ویبره بود.
بعدم من معجون رو اختراع کردم!
اسلیترین9
نجینی=6+3
درسته که عامیانه داریم مینویسیم ولی بازم مخصوصا رو مخصوصن نمینویسیم. و جمله ها رو همین طوری رها کرده بودین. بدون هیچ نقطهای.