جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
×

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده
×

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
0
عضو
×

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

×

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  59 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  169 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  186 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  289 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: جمعه 29 مرداد 1400 11:19
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: بریج.

نام خانوادگی: ونلاک.

جنسیت: مذکر!

معروف به: پل - بری - بلوبری - بلور - بزمجه! (البته عاقبت افرادی که آخرین مورد را می گویند، معلوم نیست!)

سن: ۷۷.

رتبه خون: اصیل زاده!

گروه: هافلپاف.

جبهه: سیاه!

چوبدستی: چوب درخت گیلاس به همراه ریسه قلب اژدها، انعطاف ناپذیر و به اندازه ۲۷.۵ اینچ!

پاترونوس: قیچی آرایشگری!

مشخصات ظاهری: متاسفانه در اثر جور زندگی، کچل شده است! - چشم های قهوه ای رنگ - نسبتاً لاغر!

علایق: ارباب، آرایشگری و عدد هفت!

هنر ها: جانور نما! (تبدیل به یک روباه قرمز می شود!)

معرفی کوتاه: بریج ونلاک... معروف به هفت! کاشف ویژگی های جادویی هفت! والا اول از همه ما تو یک خانواده اصیل اندر اصیل زاده شدیم، که بین همه جادوگران معروف به تلاش سیاه بودند! چون هم خیلی تلاش می کردند، و هم اهل جادوی سیاه بودند!
بریج سال های زیادی از زندگی اش را به بیکاری گذراند، تا اینکه یک روز آستین بالا زد و گفت: دارم میام هفت! و بعد هر چی ویژگی جادویی و غیرجادویی بود را به ۷ نسبت داد! هنوز زنده است و مدیریت برترین آرایشگاه و پیرایشگاه قرن را بر عهده دارد!



جایگزین لطفا!


انجام شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بریج ونلاک در 1400/5/29 12:02:58
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1400/5/29 12:35:09
کچلی رو عشقه!
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: چهارشنبه 27 مرداد 1400 18:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نام:لایتینا فاست

گروه:ریونکلا

لقب:لایت،تینا

چوبدستی:چوب بلوط انگلیسی ،11.5 اینچ ،مغز ریسه قلب اژدها و انعطاف پذیری فوق العاده

پاترونوس:عقاب

ظاهر:مو های بلندقهوه ای و چشم های آبی و قد متوسط

نژاد:اصیل زاده

حیوان:یه جغد کوتوله قهوه ای (گرچه یواشکی یه تسترال هم بزرگ میکنه)

توانایی خاص:ذهن خوانی و تلپاتی

ویژگی اخلاقی:باهوش و کنجکاو_خیلی احساساتیه ولی نشون نمیده_به واسطه کتابایی که میخونه اطلاعات خیلی زیادی داره
حافظشم خوبه_زودرنجه و اگه کسی به خانواده اش و دوستاش توهین کنه زود از کوره در میره و حسابشون رو میرسه
عمیقا به اطرافیانش اهمیت میده و شطرنج جادویی رو دوست داره.

زندگی نامه:
لایتینا در خانواده ای اصیل زاده متولد شد.پدرش آگوستوس مک میلان جزو یکی از 28 خانواده مقدس بود ولی وقتی با مادرش کریستینا فاست که دورگه بود ازدواج کرد از طرف خانواده اش برای همیشه طرد شد چون اون ها مخالف این ازدواج بودند و به همین دلیل هم نام خانوادگی اش را به نام خانوادگی همسرش تغییر داد.
لایتینا همراه برادر بزرگترش لوکاس و خواهر کوچکترش لوسیانا در خونه ای نزدیک دریا و جنگل و به دور از بقیه جادوگر ها بزرگ شد.از بچگی عاشق مطالعه و کشف کردن بود و همیشه دلش میخواست کتابای پدرش رو بخونه.
پدرش یک محقق و جانورشناس بود اما قبلا در وزارت سحر و جادو به عنوان کاراگاه کار می کرد،و به همین خاطر هم لایتینا به خاطر شغل پدرش با خیلی از حیوانات و گیاهان جادویی آشنا بود.مادرش کریستینا،از توانایی خدادادی خاصی برخورداربود و آن هم قدرت ذهن خوانی و تلپاتی بود که به لایتینا هم به ارث رسیده بود ولی گاهی اوقات در کنترلش مشکل داشت.
وقتی 5 سالش بود شاهد مرگ مادربزرگش به دست یکی از مرگخوار ها بود و به همین دلیل هم می تونست تسترال ها رو ببینه و حتی یکیشونم بزرگ میکرد.
استعدادش تو کوییدیچ بدک نیست ،با اینکه پدر و برادرش خیلی با استعدادن ولی لایتینا ترجیح میده تماشاچی باشه.
توی دوئل کردن سریع و ماهره و هر وقت بتونه با پدرش تمرین می کنه.
خانواده اش و خونشون رو خیلی دوست داره،عاشق حیووناشونه و طبیعت رو هم خیلی دوست داره.عاشق مطالعه است و به دوستاش خیلی اهمیت میده.

تغییربدین لطفا





لطفا از این به بعد روی ویرایش ناظر، ویرایش نزنید و پست جدید ارسال کنید.


تایید شد. خوش اومدین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1400/5/27 20:36:54
ویرایش شده توسط Rosabella در 1400/5/27 22:38:17
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1400/5/28 0:04:07
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1400/5/28 0:05:26
ONLY RAVEN PRIDE
تصویر تغییر اندازه داده شده
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: جمعه 22 مرداد 1400 21:16
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: اسکورپیوس

نام خانوادگی: مالفوی

گروه: اسلایترین

جبهه:
مرگخوار!

چوبدستی: چوب درخت زیتون، مو بدن گراز! و اندازه ۷ نیم سانتی متر.

خصوصیات ظاهری: موهای سفید و بور، چشمانی خبیث و بنظر مکار - و ردای اسلایترین همیشه در تنش خودنمایی می‌کنه.

خصوصیات اخلاقی: یه کلاهبردار پر افاده و تنبله که مدام در حال اذیت کردن دیگرانه.

توضیحی از زندگی: از همون روزی که بدنیا اومد در حال ایجاد خشونت و فساد و کلاهبرداری بود و هر جایی رو که به عنوان مسئولیت بهش میسپردن رو به گند میکشید و سعی می کرد بتونه ازش کلاهبرداری کنه و همیشه وقتی بازخواست میشد ادعای بی طرفی و بی گناهی می کرد و می گفت تقصیر اینه تقصیر اونه امکانات نداشتم سرمایه نداشتم کنترل چیزی دستم نبود و از این حرفا!
کار به جایی رسید که پدرش دراکو، اسکورپیوس رو تو اتاقش حبس کرد تا به کار های بدش فکر کنه و خودشو اصلاح کنه ولی پدراسکورپیوس در اشتباه بود.
اسکورپیوس که تمام راه های مخفی و سری عمارت مالفوی ها عین کف دستش بلد بود از عمارت فرار کرد و خودشو جایی گم و گور کرد و مشغول زورگیری و خوش محبوبش کلاهبرداری شد تا بتونه خودش از راه حلال درامد به دست بیاره و خرج خودشو بده.
اسکورپیوس که توی کار هاش به شهرت قابل توجه ای رسیده بود تصمیم گرفت کارش رو گسترش بده و به همین دلیل با رشوه به مقامات هاگوارتزی تونست وارد مدرسه بشه و در گروه اسلایترین بیفته و بعد نشون دادن لیاقت خودش به مرگخوارا پیوست.

جایگزین لطفا


انجام شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1400/5/22 23:46:52
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.


Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.


الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: جمعه 22 مرداد 1400 12:15
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: رابرت هیلیارد.

گروه: ریونکلاو.

رتبه خون: دورگه.

پاترونوس: قوچ!

جارو: نیمبوس ۲۰۰۱.

چوب دستی: چوب درخت سپیدار و ریسه قلب اژدها.

ویژگی های ظاهری و اخلاقی: شوخ طبع - خسته - باحال - گاهی هم بداخلاق! - چشمانی پر رنگ تر از عسل - مو هایی فرفری و پریشون - حدودا ۱۷۰ متر.

معرفی کوتاه (شایدم بلند!): رابرت هیلیارد... معروف به رابرت میلیارد! فردی پولکی و عاشق تجارت و کسب و کار، او یک دورگه است و پدرش یک مشنگ است اما مادرش یک اصیل زاده واقعی است! او در سنین کم عاشق تجارت بود از همان سن با کسب و کار های کوچک مانند آدامس فروشی توانست تا سنی که درخواست نامه مدرسه علوم و فنون هاگوارتز آمد و او می خواست به دنیای جادویی برود که با خود گفت: "مگه بدون پول میشه؟!" و بعد هم رفت و حسابش را که حدودا یک میلیارد و نیم پول داشت را برداشت و به دنیای جادویی در کوچه دیاگون اولین قدم های جادویی اش را گذاشت و پولش را اول به تبدیل گالیون کرد و بعد بهترین تمام وسایل را خرید!
او در سال اول و دوم هاگوارتز توانست، تجارت حل تکالیف را در مدرسه راه بیاندازد و با این کار نانش را در روغن زد اما در سال سوم، در خارج از مدرسه یک دکه زد و وارد تجارت تقلب فروشی شد و از این کار توانست پولی حدودا سه برابر سود های دفعات پیش سود کند!
در سال چهارم دیگر با این بچه بازی ها خداحافظی کرد و وارد تجارت حمل فنون شد... او تمام فنون مورد نیاز را که بهش می گفتند به آنها یاد می داد و پول خوبی به جیب می زد و سال پنجم هم بر همین روال گذشت اما در انتهای سال پنجم او تصمیم می گیرد وارد تجارتی بهتر و قوی تر و پر پول تر شود بنابراین وارد تجارت قاچاق اسلحه جادویی تیر به همه جا انداز شد و هر روز نونش بیشتر از قبل در روغن غرق می شد ولی خوشبختانه بابا دامبلدور پشتش بود!


***


سلام، لطفا تغییر بدید!


انجام شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1400/5/22 13:28:48
بابا دامبلدور!

یه ریونی خفن...

Only Raven
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: چهارشنبه 20 مرداد 1400 21:39
نمایش جزئیات
آفلاین
شخصیت نام:رون ویزلی

جنسیت :مرد

چوبدستی:از جنس درخت بید و موی دم اسب تک شاخ

رنگ مو: قرمز آتشین

محل اقامت: پناهگاه

گروه: گروه قرمز و طلایی گریفیندور

مدرسه: هاگوارتز

نژاد: اصیل‌

توضیح کوتاه:فرزند ششم از یک خانواده نه نفری ام که مثل سایر برادرانم برای تحصیل به هاگوارتز میرم و در اونجا دو دوست گرانبها به نامهای هری پاتر و هرمیون گرنجر پیدا میکنم. از اولین سال ورود من به هاگوارتز و آشنا شدن با هری پاتر اتفاقات زیادی در هاگگوارتز رخ میدهد که ما هم در آن اتفاق ها حضور داریم....

ویژگی های ظاهری: مو قرمز دوست داشتنی به همراه صورت پر از کک و مک و به طور کلی جنتلمنم

ویژگی های اخلاقی: از مقایسه شدن نفرت دارم دوست دارم همیشه تک و همیشه تو چشم باشم


تایید شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1400/5/20 21:51:16
تصویر تغییر اندازه داده شده
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: چهارشنبه 20 مرداد 1400 10:29
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: گیبن

گروه: اسلیترین

جبهه و این داستانا: مرگخوار

حرفه: قاتل زنجیره ای (همیشه در حال فرار)

سلاح: همیشه یک داس بزرگ در دست و چاقویی در جیب

شکل ظاهری:
مردی قد بلند در آستانه بیست سالگی با هودی ای قهوه ای(که همیشه پر خونه) و شلواری سیاه که هر دو از رنگ و رو رفتند در طی زمان. ( نه اینکه پول نداشته باشم بخرم ها، معمولا این کار هارو ضروری نمی‌بینم)
تمام بدنش با باند هایی پوشیده شده که برای پنهان کردن پوست سوختش استفاده می‌شه. (پوستی که ناپدری عزیزم که چندین سال پیش خودم دفنش کردم، سوزوند)، موهای کوتاه مشکی ای که همیشه نامرتبن و چشم‌های نامساوی و عجیب غریب که چشم چپش قهوه ای روشن و چشم راستش نارنجیه. (نیاز دیدم بفرمایم پوستم قبل سوختن سفید بود).

شخصیت:
گیبن شخصی عصبی و خشنیه که سریعا عصبی می‌شه و همین میل به کشتن رو توش بالاتر می‌بره و در نتیجه به سختی می‌تونه انگیزه کشندش رو کنترل کنه. ( Wrong، هیچوقت نمیتونم)، از دروغ متنفر و منزجره (همینطور از زیادی صادق بودن)، فردی بی سواد اما باهوش، در کل فردی ساکت که توی خانواده فقیری به دنیا اومده و بعد چند سال اون رو به پرورشگاه منتقل کردن که پرورشگاهی فرسوده و سمی بوده و سرایدار هاش گیبن رو مجبور به دفن بچه های مرده میکردن. روزی از روزها گیبن سرپرست های پرورشگاه رو ناپدید می‌کنه و خودش هم فرار می‌کنه و شب تا صبح رو توی ماشین خانمی می‌خوابه که اونم ناپدید شده بود. ( خودتون احتمالا بدونید منظورش از ناپدید شدن همون قتله!)، گیبن از مهربانی می‌ترسه و فکر می‌کنه برای سواستفاده، استفاده میشه. پیرمرد نابینایی هم که پیداش کرده بود و به سرپرستی گرفته بودش هر روز محبتش به او بیشتر میشده تا اینکه روزی غیبش میزنه (این دیگه تقصیر من نبود)، گیبن قاتلان پیرمرد رو پیدا می‌کنه و وقتی خوشحالی و شادی اونا رو میبینه و تصمیم می‌گیره در اوج شادی بکشتشون و ناامیدی رو بهشون هدیه کنه. ( مدیونید فکر کنید عقده دارم! ولی خب بلاخره هدفم رو پیدا کردم و اون هم ناامید کردن آدم های خوشحال و بیهوده با مرگشونه). سالها بعدش قتلهاش کاملاً مشهور شد و گیبن رو تبدیل به قاتل سریالی و جنایتکار کرد.


تایید شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1400/5/20 10:53:47
Ohh, and if you die, then gimme a "I'm dead!" to let me know
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: دوشنبه 18 مرداد 1400 14:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: بریج.

نام خانوادگی: ونلاک.

جنسیت: مذکر!

معروف به: پل - بری - بلوبری - بلور - بزمجه! (البته عاقبت افرادی که آخرین مورد را می گویند، معلوم نیست!)

سن: ۷۷.

رتبه خون: اصیل زاده!

گروه: هافلپاف.

جبهه: سیاه!

چوبدستی: چوب درخت گیلاس به همراه ریسه قلب اژدها، انعطاف ناپذیر و به اندازه ۲۷.۵ اینچ!

پاترونوس: بز!

مشخصات ظاهری: مو های فرفری - چشم های قهوه ای رنگ - مو های سیاه رنگ - نسبتاً لاغر!

علایق: عدد هفت!

هنر ها: جانور نما! (تبدیل به یک سگ سفید می شود!)

معرفی کوتاه: بریج ونلاک... معروف به هفت! کاشف ویژگی های جادویی هفت! والا اول از همه ما تو یک خانواده اصیل اندر اصیل زاده شدیم، که بین همه جادوگران معروف به تلاش سیاه بودند! چون هم خیلی تلاش می کردند، و هم اهل جادوی سیاه بودند!
بریج سال های زیادی از زندگی اش را به بیکاری گذراند، تا اینکه یک روز آستین بالا زد و گفت: دارم میام هفت! و بعد هر چی ویژگی جادویی و غیرجادویی بود را به ۷ نسبت داد! هنوز زنده است، در قالب یک فرد ۱۹ ساله، البته این یک طلسم خانوادگی است و برای هر یک از اعضای خانواده اش یک سنی است!


تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بریج.ونلاک در 1400/5/18 14:08:31
ویرایش شده توسط بریج.ونلاک در 1400/5/18 14:10:19
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1400/5/18 14:16:03
کچلی رو عشقه!
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: یکشنبه 17 مرداد 1400 20:01
نمایش جزئیات
آفلاین
نام شخصيت انتخابي:دافنه گرینگرس

ملیت:بریتانیایی

نژاد: اصیل زاده

حیوان خانگی : مار پیتون

گروه : اسلایترین

پاترونوس: اسب تک شاخ سفید

ویژگی های ظاهری: موی بلوند ، چشم قهوه ای روشن، قد متوسط، پوست سفید

ویژگی های اخلاقی: مغرور ، زودرنج ،مهربون، باهوش ، متفکر

چوبدستی: چوب راش با مغز قلب اسب تک شاخ 12 اینچی

جارو: چوب روس با انعطاف پذیری کم و استحکام زیاد

علایق: کتاب خواندن ، کوییدیچ، معجون سازی



معرفی شخصیتت خیلی کوتاهه! لطفا بعدا حتما برگرد و تکمیلش کن.
تایید شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1400/5/17 21:01:04
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1400/5/17 21:01:34
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: یکشنبه 17 مرداد 1400 01:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: یوآن... The Rasoo... آبرکرومبـــــی!

القاب: راسوی خوش‌بو، ادکلن، زرشکی، ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ، ﻟﯿﻤﻮ ﺷﯿﺮﯾﻦ، ﺧﺮﯾﺪﺍﺭﯾﻢ!


گروهِ هاگوارتزی: بارســلونا!
آخه می‌دونین، قبلاً هم عضو ریون بودم، هم گریف. واسه همین سرخآبی‌ام. ... اهم اهم... ولی الآن کلاه گروهبندی خیلی وحشی داره نگام می‌کنه و منظورش اینه که باید این مسخره‌بازیا رو بذارم کنار و بگم: گریفیندور!

ویژگی‌های ظاهری و اخلاقی:

ﯾﻪ ﺩﻡ راسویی ﺩﺍﺭم که کلکسیونی از بوهای مختلف هستش، ﻫﻤﯿﺸﻪ تی‌ﺷﺮﺕ ﺑﺎ ﻣﺎﺭﮎ Abercrombie ﻭ ﺷﻠﻮﺍﺭک ﺟﯿﻦ می‌پوشم، ﻗﺪم ﺣﻮﻝ ﻭ ﺣﻮﺵ 170 ﺍﯾﻨﺎﺱ، ﺳﻔﯿﺪ پوستم ﺍﻣّﺎ ﻧﮋﺍﺩ ﭘﺮﺳﺖ نیستم، ﻣﻮﻫﺎم زرشکیه، دماغم ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻋﻤﻞ ﮐﺮﺩه‌س ﺍﻣﺎ ﺑﭽﻪ ﺳﻮﺳﻮﻝ نیستم ﻭ اصلاً ﻋﻤﻞ ﻧﮑﺮﺩم، ﺍﺑﺮﻭﻫﺎم هم معمولاً ﯾﻪ ﺣﺎﻟﺖ "الآن حالتو می‌گیرم" ﺩﺍﺭﻥ!


یوآن صدای جادوگران هستش و پادکست Talk is Abercrombie یکی از پرطرفدارترین پادکست‌های اسپاتیفای به حساب میاد. همینطور شبکه‌ی EuanTV تماشاگرهای میلیونی داره و شدیداً پیشنهاد میشه.



انجام شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1400/5/17 1:22:11
If you smell what THE RASOO is cooking!
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: شنبه 16 مرداد 1400 21:50
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: پالی چپمن

گروه: اسلیترین

ملیت: بریتانیایی

رتبه خون: اصیل زاده

جنسیت: مونث، ساحره

پاترونوس: اسب سفید

حیوان خانگی: گربه سفید

توانایی های ویژه: جانورنما

چوبدستی: چوب راش با هسته قلب اژدها ، 12 اینچ و انعطاف پذیری بی وقفه

جارو: نیمبوس 2000

مشخصات ظاهری: داری موهای قهوه ای پوستی سفید و چشم قهوه ای

مشخصات اخلاقی: بسیار خجالتی,بلند پرواز,خیال پرداز

علایق: فیلم دیدن,کتاب خوندن,نقاشی کردن



معرفی شخصیتت خیلی کوتاهه. لطفا بعدا حتما برگرد و تکمیلش کن.
تایید شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط Hosnakhani1452 در 1400/5/16 21:54:09
ویرایش شده توسط Hosnakhani1452 در 1400/5/16 21:54:57
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1400/5/16 21:57:11