جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[notice]] اطلاعیه‌ها و پیشنهادات قالب و بخش فنّی سایت

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: ایده‌پردازی قالب سایت
ارسال شده در: دوشنبه 13 شهریور 1402 12:37
نمایش جزئیات
آفلاین
نمی‌دونم کار طراحی قالب به کجا رسیده و هنوز پیشنهادات پذیرفته می شن و یا خیر؟ و اینکه پیشنهاد دادن قراره چقدر هوریس عزیز رو به زحمت بندازه، ولی فکر نکنم ضرری داشته باشه که پیشنهادم رو بگم. خواستم یک کادر جدید کوچولو اضافه بشه و برای کاربرها به صورت رندوم نقل قول هایی از کتاب یا حقایقی از جهان جادویی رو نمایش بده.

افرادی که لایک کردند

پاسخ به: ایده‌پردازی قالب سایت
ارسال شده در: چهارشنبه 11 مرداد 1402 22:46
نمایش جزئیات
آفلاین
فک کنم باحال‌تر بشه اگه هر انجمنی هدر و رنگ‌بندی خاص خودشو داشته باشه، مثلاً انجمن گریف همچین هدری داشته باشه:

تصویر تغییر اندازه داده شده


بعد مثلاً به جای اون لوگوی جادوگران بالایی، لوگوی گریف نشون داده بشه و همینطور به جای پس‌زمینه و کادرهای بنفش و قهوه‌ای، از رنگ‌های گریفیندوری استفاده بشه. گروهای دیگه هم همین طراحی رو داشته باشن، ولی با والپیپرها و رنگ‌بندی‌های خاص خودشون.

واسه انجمنای غیر از هاگوارتز هم میشه از همین پترن استفاده کرد. مثلاً واسه انجمن محفل، میشه والپیپر خونه‌ی دوازدهم گریمولد رو گذاشت واسه هدر. کادرهاش هم سفید و نارنجی باشن. کلاً رنگایی که مچ باشن با اتمسفر محفل.

منظورمو گرفتین دیگه؟

افرادی که لایک کردند

If you smell what THE RASOO is cooking!
پاسخ به: ایده‌پردازی قالب سایت
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 مرداد 1402 15:36
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خب خب!

قبل از هرچیز از گودریک و یوآن بابت ایده‌های خوب و جالبی که دادن تشکر می‌کنم.

منم یه ایده‌ای اومد تو ذهنم اومدم بگم. امیدوارم این باعث بشه تاپیک دوباره تو چشم بیاد و بتونیم از ایده‌های شما استقبال کنیم. یادتون باشه که اگه طرح یا تصویری دیدین که به نظرتون برای قالب سایت مناسب میومد هم می‌تونین اینجا به اشتراک بذارین. مثلا یه تصویر با شکوه می‌بینین که به نظرتون می‌تونه تصویر هدر سایت باشه!


با توجه به این که در نظر داریم با ورود به هر انجمن تغییری تو قالب سایت ایجاد بشه، یکی از ساده‌ترین ایده‌هایی که با کم‌ترین تغییر، اما در حین حال رخ دادن تغییر به ذهنم رسید این بود که مثلا یه همچین چیزی باشه. با تصویر هدر فعلی سایت اومدم مثال بزنم.
اینطوری که اون پشت که خب تصویر اصلی هدر سایت که همه جا هم یکسانه باشه، ولی اون وسطش یه چیزی مثل اون طلائیه داشته باشیم که تصویر داخلش با ورود به هر انجمن تغییر کنه. مثلا اگه تو انجمن گروهای خصوصی هستیم، تصویر نماد اون گروه قرار بگیره. تو هاگوارتزیم یه تصویر از هاگ و... حتی شاید اون زیرش اسم انجمن هم بتونه نوشته بشه.
اون بخشای قهوه‌ای بالای سایت هم که نوشته نسختین مرجع فارسی زبان هستیم و جستجو و ورود به سایت توشه، به جای این که یه نوار مستقیم افقی باشه، به صورت کج و طرح‌دار از اون طلائی وسطیه بره بیرون تا دو گوشه سایت. که رنگ اون نواره یا جفت نوار و اون طلائی وسطیه هم می‌تونه متناسب با هر انجمن عوض شه! گریفیندور بریم قرمز شه مثلا!
بالای اون طلائیه هم که مشخصه، لوگوی خود جادوگران باشه.


حالا این چیزی بود که به ذهن من رسید. شاید ملت ایده‌هایی داشته باشن که تغییرات مفصل‌تر باشه و مثلا حتی هدر سایت یا پس زمینه سایت تو هر انجمن عوض شه؟ اگه ایده‌ای دارین بدین لطفا. شاید با ایده‌های بیشتر، چیزای جدیدتر و بهتری به ذهنمون بیاد برای ظاهر سایت.

فعلا همین دیگه. مشارکت کنین.

افرادی که لایک کردند

پاسخ به: ایده‌پردازی قالب سایت
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1402 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همگی.

کاملاً موافقم با پیشنهادات گودریک، مخصوصاً اون Dark Mode که البته فونت پست‌ها توی این تم بهتره خاکستری باشه. فونت سفید اذیت می‌کنه و خیلی جالب نیس واسه خوندن متن‌های طولانی‌ای مث رول و اخبار و اینا.

یه مقدار هم تمرکز کنین روی اضافه کردن انیمیشن‌ها و افکت‌ها و جلوه‌های ویژه. یه مثال خفن بزنم در این مورد. یه مدت پیش که توی سایت github لاگین می‌کردم، بعد از تایپ کردن یوزرنیم و پسورد و کلیک کردن روی دکمه‌ی لاگین، محتویات صفحه واسه چند ثانیه کلاً کنار می‌رفت و کل صفحه اینجوری میشد که انگار داری با سرعت نور توی کهکشان میری جلو و وارد یه جایی میشی و بعد از چند ثانیه صفحه یواش یواش سفید میشد و دوباره محتویات صفحه نشون داده میشد. الآن فک کنم حذف شده ولی انیمیشنش انقد خفن بود که من چند بار همینجوری پشت سر هم لاگین و لاگ‌اوت می‌کردم و خلاصه خیلی کیف می‌داد.
از اینجور چیزا نمیشه گذاشت توی سایت؟ فک کنم بشه با تصاویر GIF یه کارایی کرد؟ فکرشو بکنین تازه‌واردا بعد از عضویت و لاگین یه انیمیشن چند ثانیه‌ای با زاویه‌ی اول شخص ببینن که انگار توی قطارن و دارن میرن هاگوارتز.

یه پیشنهادی هم که در مورد طراحی و رنگ‌بندی کلّی سایت دارم اینه که گوگل توی ورژن‌های جدید اندروید و اپلیکیشن‌هاش و صفحات وبش از یه طراحی خاصی استفاده می‌کنه که اسمشو گذاشته Material You. یه سرچ بکنین کاملاً متوجه میشین که ساختارش چجوریاس. سایت خیلی مدرن‌تر و شکیل‌تر میشه اگه همچین شکل و شمایلی داشته باشه.

لینک تصاویرش واسه اونایی که حال ندارن تب جدید باز کنن و سرچ کنن: LINK

افرادی که لایک کردند

ویرایش شده توسط یوآن آبرکرومبی در 1402/4/2 17:16:01
ویرایش شده توسط یوآن آبرکرومبی در 1402/4/2 17:18:31
If you smell what THE RASOO is cooking!
پاسخ به: ایده‌پردازی قالب سایت
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1402 18:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم سایت.

بنده اومدم یه چندتا ایده و تفکر که داشتم رو مطرح کنم.
ببینید... اولین نکته، سایت به شدت حس نوستالژی داره برای خیلی از کاربرای قدیمی، که اون حس و حال قدیمی و ظاهر باستانیشو دوست دارن و حق هم دارن.
بنده اولین تقاضام در مورد ظاهر سایت این هست که اون قابلیت اینکه سایت چندین قالب داشته باشه که بشه بینشون انتخاب کرد رو برگردونیم و بذاریم ملت حق انتخاب داشته باشن، کسی اگر دوست داره ظاهر قدیمی و نوستالژی سایتو حفظ کنه انتخابش رو داشته باشه چون چرا که نه.

دومین مورد، خواهشا یه حالت dark mode اضافه کنید! یعنی یه قالب نمیدونم... سیاه با نوشته های خاکستری یا سفید باشه که ملت تو تاریکی میخوان وارد سایت شن و بخونن یا بنویسن چشم اذیت نشه. اکثریت وبسایتای بزرگ هم البته دارن الان یه قالب dark mode رو که خب سایت ما هم داشته باشه بسی کاربردی و زیباست به نظر بنده.

بعد اون حالت که فرمودید با ورود به هر انجمن یه ظاهر خاص داشته باشه سایت برای اون انجمن، واقعا جذابه، حتی میتونه یه پس زمینه حالت لایو (اون قسمتای سمت چپ و راست هر تاریک میتونه تصاویر لایو باشه، مثلا تو انجمن کوییدیچ یه جادوگر/ساحره سوار بر جارو بره دنبال گوی زرین؟ ) هم داشته باشه (مرورگر opera gx داره این حالتو و بسی بامزه س، یه چک کنید متوجه میشید کاملا چی میگم البته اگر تا الان چک نکرده باشید) و به نظرم ملتو حتی بیشتر جذب میکنه که بیان بگردن تو انجمنای مختلف.

و اینکه در نهایت خواستم بگم که هاگوارتز و کلا دنیای هری پاتری تو بازی هاگوارتز لگسی حس و حال عجیب و خیلی خفن و جالبی داره، میشه الگو گرفت به نظرم ازش برای قالب سایت.

افرادی که لایک کردند

,I was tucked in snow
,And beaten by the rain
And covered in dew
I've been dead for so long
اطلاعیه‌ها و پیشنهادات قالب و بخش فنّی سایت
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1402 15:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

با توجه به این که قراره نسخه جدیدی از سایت جادوگران رو داشته باشیم، این تاپیک زده شد تا همه‌ی کاربران جادوگران بتونن پیشنهاداتشون در مورد "ظاهر و قالب" سایت جدید رو اینجا مطرح کنن.

بنابراین پیرو این اطلاعیه، اگه کسی طرحی برای قالب سایت مد نظر داره، به صورت گرافیکی توی این تاپیک بفرسته.

از جمله ایده‌هایی که برای ظاهر سایت جدید در گذشته مطرح شده بود این بود که با ورود به هر کدوم از انجمنای ایفای نقش، تغییری تو تم و پس‌زمینه سایت ایجاد بشه. مثلا با ورود به هرکدوم از گروه‌های چهارگانه هاگوارتز طرح و رنگ مربوط به همون گروه دیده بشه و به همین ترتیب انجمنای مختلف ایفای نقش مثل مدرسه هاگوارتز و کوچه دیاگون و... هرکدوم متفاوت از دیگری باشن. لطفا طرح‌ها و ایده‌هاتون در این زمینه رو مطرح کنین.

علاوه بر این، هر پیشنهاد جدیدی که برای ظاهر سایت دارین بیان کنین. به دنبال همچین ایده‌هایی هستیم که چی واسه چه کاربری یا تو چه لینکی متفاوت باشه.

این تاپیک به پیشنهاد خود هوریس زده شده تا پذیرای نظرات شما باشه که تا جای ممکن هرکدوم مقدور بود پیاده‌سازی بشه، ولی حداقل فعلا چون شناسه فعالی تو سایت نداره قادر به شرکت تو بحثا نیست.


* لطفا توجه داشته باشین که تمام صحبت‌هایی که توی این تاپیک صورت می‌گیره صرفا به ظاهر و قالب سایت مربوطه و قرار نیست راجع به امکانات بیشتری که سایت می‌تونه داشته بشه توی این تاپیک بحثی صورت بگیره. در صورت نیاز تاپیک مهاجرت: نسخه جدید سایت جادوگران برای این گفتگوها باز خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

ویرایش شده توسط دابی در 1405/2/19 16:12:48
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1405/2/20 12:16:41
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1405/2/20 12:16:43