آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
سلام کلاه خب من میتونم بگم که میانگرام و خب هم منطقی و هم احساسی ام اما شاید احساسات بیشتر باشه میتونم اینطور بگم که شاید چیزایی که واس بعضی ها ترسناکه کنجاوم که برم دنبالش نمیدونم اسمشو شجاعت میزارین یا چی .و خب دوستام واسم اهمیت دارن همونطور که حتی کوچیکتر بودم کسایی که دوستامو اذیت میکردن با اینکه شاید نمیتونستم بزنمشون و غد بودمو میخواستم ازشون دفاع کنم و یه چیز دیگه اینکه ممکنه عصبانی نشم کم پیش میاد ولی اگه بشم که ....... و اگه با کسی خصومت داشته باشم روحیه بخشندگیم معمولا بیشتره اما بستگی داره که اون کی باشه و چه کاری کرده باشه سعی میکنم به قوانین پایبند باشم اما خب گاهی از دستم در میره دیگه کاریش نمیشه کرد فکر میکنم فعلا کافی باشه
سلام قبل از گروهبندی باید مراحل دیگهای رو طی کنی. پس لطفا برای ورود به ایفاینقش به ترتیب زیر عمل کن:
وقتی عضو شدم هم میخواستم همینو ازتون بپرسم ولی یادم رفت و کلا خارج شدم ولی الان که برگشتم میخوام بپرسم
سلام. به محض عضو شدن تو سایت پیامشخصیای به صورت اتوماتیک برای شما ارسال میشه که مراحل ورود به ایفای نقش و چگونگی گروهبندی کامل توش توضیح داده شده. برای ورود به ایفاینقش سایت باید مراحل زیرو به ترتیب طی کنی:
Lilya نوشته: سلام سلام حالتون چطوره؟ معرفی به این صورت یه جورایی مثل تعریف از خود به یه شیوهی نادرست میمونه پس واقعاً نمیدونم چی بگم که هم معرفی کرده باشم هم اینطوری نباشه. بیشترین تعریفی که تا الان از آدمهای مختلف شنیدم، باهوش بوده. شجاع نیستم با اینکه گاهی بهم میگن ولی اگر هم کار شجاعانهای بکنم به معنی این نیست که نمیترسم. بلکه دارم از درون خودمو خیس میکنم صرفاً نمود بیرونی نداره. با اینکه گاهی خیلی زیاد میتونم حرف بزنم و همه چیو بگم اما چندان اهل بروز دادن نیستم و بیشتر گوش میدم تا حرف بزنم. البته زیاد حرف میزنما خیلی زیاد. منتها راجع به خودم نیستن. قبل از اینکه بیشتر از این پرحرفی کنم و فلسفهی زندگیمو بچینم گروهبندیم کنید ممنون.
درود بر تو فرزندم.
با چیزایی که از خودت گفتی و درون تو میبینم، مطمئنم اگه جام آتش برگزار میشد و اسمت در میومد، درست مثل سدریک دیگوری میدرخشیدی و تواناییهای بالای خودت رو نشون میدادی. پس ازت میخوام بری همونجایی که سدریک رو به چنین جادوگری تبدیل کرد...
سلام سلام حالتون چطوره؟ معرفی به این صورت یه جورایی مثل تعریف از خود به یه شیوهی نادرست میمونه پس واقعاً نمیدونم چی بگم که هم معرفی کرده باشم هم اینطوری نباشه. بیشترین تعریفی که تا الان از آدمهای مختلف شنیدم، باهوش بوده. شجاع نیستم با اینکه گاهی بهم میگن ولی اگر هم کار شجاعانهای بکنم به معنی این نیست که نمیترسم. بلکه دارم از درون خودمو خیس میکنم صرفاً نمود بیرونی نداره. با اینکه گاهی خیلی زیاد میتونم حرف بزنم و همه چیو بگم اما چندان اهل بروز دادن نیستم و بیشتر گوش میدم تا حرف بزنم. البته زیاد حرف میزنما خیلی زیاد. منتها راجع به خودم نیستن. قبل از اینکه بیشتر از این پرحرفی کنم و فلسفهی زندگیمو بچینم گروهبندیم کنید ممنون.
من میخوام اسلایترین باشم چون به نظرم باید ارزشهای باستانی رو در نظر گرفت و هر ابداعی نباید وارد جادو بشه یک قانون پایه رو لازم میدونم و ترجیح میدم افراد فرمانبردار من باشن تا بالعکس با تشکر از انتخاب درست کلاه
برای ورود به ایفاینقش سایت باید مراحل زیرو به ترتیب طی کنی:
درود یکجا بر همه شما جادوآموزان سالاولی که برای گروهبندی اومدین!
بریم برای گروهبندیاتون...
نقل قول:
Mahsd نوشته: سلام کلاه اممم نمیدونم چی بهت بگم ولی اینجوری فکر کنم بهتر باشه من خیلی احساساتی ام و درونگرا هم هستم البته میانگرا ام ولی درصد درونگراییم بیشتره با اینکه بیشتر کسایی که باهام رو به رو میشن فکر میکنن من برونگرا ام. دوستام بهم میگن کیوتم و اینم میگن که اگه قرار بود تو یه گروه باشم اون گروه ریونکلاو بود. یعنی میگن من متعلق به این گروهم یعنی رفتارام و اخلاقام و اینا.. به نظر خودمم باید توی این گروه باشم. او راستی حیوانات رو دوست دارم مخصوصا گربه ها، طبیعت رو خیلیییی دوست دارم و عاشق چیزای فانتزی و تخیلی ام و خیلی هم عاشق کتاب هستم.
اوه فرزندم، گروهبندی تو برای من خیلی سخته. حتی اگه خود هلگا هافلپاف و روونا ریونکلاو هم اینجا حضور داشتن، در انتخاب این که کدوم گروه برات بهتره دچار اختلاف نظر میشدن. ولی ازت میخوام این شانس رو به نوادگان هلگا بدی و بری به...
بلک نوشته: سلام دختری هستم که انواع مود ها رو دارم و همه چیز رو باید یاد بگیرم ساکت و شلوغ جدی و شوخ هنر و ریاضی و پیانو و انواع زبان ها رو دوست دارم و بلدم برام درک مهمه و شجاعتم بستگی به موقعیت داره و و همیشه برای هر سوالی میگم بستگی به موقعیت داره و هر حرکتی میتونه میلی متری تغییرت بده سعی میکنم دختر خوبی باشم 🤣 کلاه امیدوارم همیشه خوب باشی و تو یکی از جالب ترین های منی تو شخصیت ما رو رمز گشایی میکنی موفق باشی و سلامت
برخلاف نفر قبل، به خوبی میدونم که تو به کجا تعلق داری. این دیدِ باز تو باعث میشه بدون معطلی ازت بخوام که بری به...
2010 نوشته: سلام کلاه من میانگرام هستم و احساساتی ام اما میتونم گریه هام رو کنترل کنم.من راز ها و درد هام رو به افراد زیادی نمیگم.من با توجه به موقعیت های مختلف میتونم از خودم شجاعت نشون بدم ترجیحم تو شرایط بد اینه که بجنگم.تو موقعیت های سخت ترجیح میدم حتی اگر بترسم هم بهش غلبه میکنم و سعی میکنم جلو تر برم تا زود تر باهاش روبه رو بشم.من درس خونم و درسم خوبه!من مغرور هم هستم البته نه پیش خانواده و دوستام! اولویت هام:گریفیندور و اسلایترین هستند.
نقل قول:
2010 نوشته: البته من خیلی اوقات میتونم در برابر کسایی که ازشون بدم میاد یا در حقم بدی کردن بی رحم بشم و خب خودم رو کنترل میکنم کلا از هیجان خوشم میاد دوستان زیادی دارم اما دوستان صمیمیم خیلی کم و محدود هستند.من غرورم رو بزرگترین داراییم میدونم و اینکه منتظر تصمیمت هستم.
خوشحالم که اولویتهای تو دقیقا همون دو گروهی هستن که تو ذهن منم بود. اما تفاوتهای این دو گروه از زمین تا آسمونه و این که همزمان جفتشون رو بخوای کمی عجیبه. پس توصیهم بهت اینه که فراموش نکن این انتخابهای ماست که شخصیت ما رو شکل میده. ازت میخوام بری به...
Mtsa422 نوشته: سلام کلاه خوبی چه خبرا خانواده خوبن؟ خیلی طولانیش نکنم من میانگرام احساساتی نیستم منطقی ام به شدت زود جوشم اولویتم اسلیترینه! از سالنش خوشم میاد :) ترجیح میدم بجنگم تا سازش کنم!:) بی رحم باشم تا نیازمند ترحم تخیل قوی دارم از کتاب ها به شدت خوشم میاد اما از ژانر عاشقانه ابداً میگن آدم شوخ طبعی هستم امم دیگه همین
هممم... به نظر میاد اینجا اختلاف نظری وجود نداره و هر دو موافق هستیم که میتونی بری به...
سلام کلاه خوبی چه خبرا خانواده خوبن؟ خیلی طولانیش نکنم من میانگرام احساساتی نیستم منطقی ام به شدت زود جوشم اولویتم اسلیترینه! از سالنش خوشم میاد :) ترجیح میدم بجنگم تا سازش کنم!:) بی رحم باشم تا نیازمند ترحم تخیل قوی دارم از کتاب ها به شدت خوشم میاد اما از ژانر عاشقانه ابداً میگن آدم شوخ طبعی هستم امم دیگه همین
البته من خیلی اوقات میتونم در برابر کسایی که ازشون بدم میاد یا در حقم بدی کردن بی رحم بشم و خب خودم رو کنترل میکنم کلا از هیجان خوشم میاد دوستان زیادی دارم اما دوستان صمیمیم خیلی کم و محدود هستند.من غرورم رو بزرگترین داراییم میدونم و اینکه منتظر تصمیمت هستم.
سلام کلاه من میانگرام هستم و احساساتی ام اما میتونم گریه هام رو کنترل کنم.من راز ها و درد هام رو به افراد زیادی نمیگم.من با توجه به موقعیت های مختلف میتونم از خودم شجاعت نشون بدم ترجیحم تو شرایط بد اینه که بجنگم.تو موقعیت های سخت ترجیح میدم حتی اگر بترسم هم بهش غلبه میکنم و سعی میکنم جلو تر برم تا زود تر باهاش روبه رو بشم.من درس خونم و درسم خوبه!من مغرور هم هستم البته نه پیش خانواده و دوستام! اولویت هام:گریفیندور و اسلایترین هستند.
سلام دختری هستم که انواع مود ها رو دارم و همه چیز رو باید یاد بگیرم ساکت و شلوغ جدی و شوخ هنر و ریاضی و پیانو و انواع زبان ها رو دوست دارم و بلدم برام درک مهمه و شجاعتم بستگی به موقعیت داره و و همیشه برای هر سوالی میگم بستگی به موقعیت داره و هر حرکتی میتونه میلی متری تغییرت بده سعی میکنم دختر خوبی باشم 🤣 کلاه امیدوارم همیشه خوب باشی و تو یکی از جالب ترین های منی تو شخصیت ما رو رمز گشایی میکنی موفق باشی و سلامت