پاسخ به: اگه مي رفتيد هاگوارتز و وقتي مي رسيديد مي گفتن اشتباه شده و بايد برگرديد چيكار مي كرديد؟
ارسال شده در: چهارشنبه 10 تیر 1394 04:24
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
این سوال خیلی جالبیه که میتونه یکی از سوژه های ناب ایفای نقش باشه منتها پرسیدنش در انجمنی که قراره بحث های هری پاتری جدی در اون انجام بشه جالب بنظر نمیاد ولی چون باز هم تا حدودی جای بحث کردن داره قفل یا پاکش نمیکنم.
اگه من توی همچین موقعیتی قرار میگرفتم، اوووم حتما خودمون توی موقعیت هایی شبیه این قرار گرفتیم من هم به هاگوارتز نرفتم ولی جایی رفتم که همچین سوالی رو در ذهن برام تداعی میکنه و جوری باهام برخورد کردن که همچین حسی برام تداعی شد، یادمه برخوردم این بود که با مدیر اونجا جر و بحث کردم و گیر دادم و هر چند بودن در اون محیط بینهایت رو اعصابم بود و کلی ماجرای دیگه م تو زندگیم بود ولی با همه اون تفاصیل جوری تلاش کردم که در نهایت اونجا موندم.

منظور اینکه حتی در بدترین حالت هم باید تلاش کرد و اینکه وقتی کسی هاگوارتز و دنیای جادوگران رو ببینه معلومه دیگه نمیتونه توی دنیای مشنگ ها زندگی کنه. کسی که بهشت رو ببینه زندگی عادی روی زمین براش جهنمه. بنابراین بنظر من حتی اگه همه آدم های محیط اطرافتون و همه محیط هم بر علیهتون باشه و انگشت نما و تحقیر بشید و به معنای واقعی کلمه توی جهنم باشید هم نباید دست از جنگیدن برداشت چون حتما شما هم مثل من نمونه هاشو دیدید یا شنیدید که میشه پیروز شد در هر صورت.