پاسخ به: ستاد انتخاباتی پاتریشیا وینتربورن
ارسال شده در: پنجشنبه 3 خرداد 1403 18:34
تولد نقش: 1403/01/17
آخرین ورود: چهارشنبه 12 دی 1403 22:56
از: وسط دشت
خب... و من چه برنامه هایی خواهم داشت؟ سوال خوبی پرسیدین! رحمت بر آن شیری که شما را خورد.

برنامه من بعنوان معاون اول خانم وینتربورن، کاملا با ایشون سازگاره و من اصلا هیچ قصد مخالفتی با ایشون ندارم. منتهی قبل از همه باید بگم که من حکومتی گوسفند سالارطور را بنا خواهم نهاد. هیچ کجای این جادوگران بنا نیست که گوسفندی نباشه. به در و دیوار سایت گوسفند آویزون میکنم. تمامی مدیریت ها بر عهده گوسفندان خواهد بود و علاوه بر اینکه همهجا پشم خواهد بود، برف نیز به چشم میخورد.
ریاست آزکابان بر عهده گوسفندان خواهد بود. مسئول ثبت اطلاعات ما، اختصارا ساواج، گوسفند خواهد بود. شاید بپرسید که انسان ها که از گوسفندان بهتر مدیریت میکنند! که باید بگویم سخت در اشتباه هستید. خواهیم دید که چگونه گوسفندان پوز انسان ها را بر خاک میمالند! شما فرض کنید که یک انسان در فضایی پر از امیال های دنیوی و مادی و کوفتی و بیادبانه و مودبانه و غیره... خود قرار میگیره. چیکار میکنه؟ میزنه، میدره، جمع میکنه، کنترل خودشو از دست میده و در نتیجه به اِفِ فنا میره!
اما یه گوسفند چطور؟ شما یه گوسفند رو در دشتی پر از علف و چمن و گل و مخدرات دیگه قرار بده. آیا کنترلشو از دست میده؟ خیر! آیا همه چیز خودشو میدره؟ خیر! آیا اون علفا رو میخوره؟ خی... چیز... یعنی میخوره! یا شایدم بکشه! ولی جنبه داره و حد خودشو رعایت میکنه. پس با همین مثال موجز میشه فهمید یک گوسفند در مقایسه با آدم بیشتر میفهمه! گوسفند مث آدم همه چیز رو میسنجه و در مدیریت با منطق برخورد میکنه. اما یک آدم، مث گوسفند سرشو میندازه پایین و به نفع خودش و خواسته هاش عمل میکنه! واضحه!
و ما همینگونه، میخوایم در دولتی سرد و پر پشم، بر شما دوستان حکومت کنیم. چه برنامه هایی خواهیم داشت؟ چه خواهیم کرد؟ آیا گوسفندان ما پشمینه های خودرا میدرند و گوسفند بازی در میارن؟ یا مث آدم به تعهدات خود پایبند خواهند بود؟ در مصاحبه ها و بیلبورد هایی در آینده به اشتراک گذاشته خواهد شد، مشخص میشه.
برنامه های وزارت، آزکابان و موزه! البته که موزه! موزه رو هم پس میگیریم از مدیریت! خاکروبیش میکنیم! بله! ما اینطور دولتی هستیم! اینا همه تا شب مشخص میشه. و اما بهتون از مهمترین سرمایهای که ما میخوایم خرج شما بکنیم بگم! وقت! طلای عزار عیار وقت! ما وقت و زندگی خودمون رو قاطی برف و پشم به شما تقدیم خواهیم کرد. بهتون قول شرف میدم که اگه فردا اسم دولت برف و پشم از صندوق های رای بیرون بیاد، اسمی که همه جا دیده شه، اسم وزیر و معاونش باشه. ما میگیم دولت برف و پشم! شما بخونید دولت تلاش های همیشگی و بی دریغ!
Lorsque vous sentirez que tout est fini, le reflet du miroir vous montrera le chemin