جام آتش!

لوگوی هاگوارتز

رویداد جام آتش

۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

جام آتش

آماده‌اید شاهد یکی از بزرگ‌ترین و نفس‌گیرترین رقابت‌های تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و این‌بار نه‌تنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانه‌ای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار می‌گیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همه‌چیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود می‌گیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته می‌شود و تنها یک گروه می‌تواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پست‌ها را بخوانید، از خلاقیت‌ها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
ارسال شده در: چهارشنبه 28 آذر 1403 16:24
والا ما که در رفتیم ولی ناموسا در و دیوار آزکابان رو به دستی بکشین!
زمینش چسبه، دیواراش چرب!
تازه نتونستم تو اون تاریک روشنی تشخیص بدم تشکا سفیده یا کرم زرد.
از شانس ما تو اوج سرما دستگیر شدیم. از تو سوراخ توالت که خروجیش کلا یه سوراخ به سمت دریا هه سوز
سگو سرما میومد.
تازه سلول من انقدر بالا بود که دو سه بار روح اقاجونمو دیدم
زیبا ترین لبخند ها بزرگ ترین درد ها رو تحمل میکنن .
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 28 آذر 1403 00:43
سلام

حقیقتش ترین ها خیلی زود بسته شد و طبیعتا افرادی مثل من که خیلی کم فرصت آمدن به سایت رو دارن نمیرسن رای بدن. ولی دوست داشتم یه جایی از چند نفر که لایق رنک جادوگر ماه هستن تشکر کنم و اسم برده بشه چون حیفه واقعا.

در هر صورت من اگه فرصت داشتم، به دوریا بلک یا هیزل یا نیکلاس رای میدادم.

دلایلشم مشخصه دیگه و در ترین های قبل مفصل توضیح داده بودم: دوریا که همیشه بخش مقالات رو آپدیت نگه میداره و کارش واقعا قابل تقدیره. همینطور هیزل و نیکلاس هم که زحماتشون در گرینگوتز واضح و مبرهنه و این بخش مهم رو دارن جلو میبرن.

گابریل و الستور و اسکورپیوس هم که خب رای ممنوع هستند و وارد جزییات نشیم.
البه اکانت هری پاتر هم هست که نمیدونم چطوری استفاده میشه و چون حدس آدم اینه که دوره ای دست مدیرا باشه نمیدونم میشه بهش رای داد یا نه ولی در هر صورت این اکانت هم فعاله و خیلی خوب پاسخگوی اعضا و بخصوص تازه واردین هست.

مرسی
ارسال شده در: چهارشنبه 25 مهر 1403 09:43
نقل قول:

گابریل نوشته:
انتقاد وارده.

نقل قول:

شما خجالت نمی‌کشی بعنوان بازیکن کوییدیچ اولین نفر داوطلب نمی‌شی؟ این بود آرمان‌های رولینگ؟

واقعا ... واقعا ... خخخخخخ

نقل قول:

بابت تقدیر هم متشکرم. مرسی از انگیزه‌ای که با تشویق کردنمون می‌دی. باعث خوش‌حالیه که پسندیدی.

قربان شما
باعث افتخاره

ارسال شده در: سه‌شنبه 24 مهر 1403 00:25
سلام.

انتقاد وارده. شما خجالت نمی‌کشی بعنوان بازیکن کوییدیچ اولین نفر داوطلب نمی‌شی؟ این بود آرمان‌های رولینگ؟

بابت تقدیر هم متشکرم. مرسی از انگیزه‌ای که با تشویق کردنمون می‌دی. باعث خوش‌حالیه که پسندیدی.

🦅 Only Raven 🦅
بزرگ شدم!
ارسال شده در: دوشنبه 23 مهر 1403 18:12
سلام

بنده میخواهم یک دانه تقدیر انجام بدهم و یک دانه انتقاد!

ابتدا از خویش انتقاد میکنم! شرم بر من! با وجود آنکه شخصیت ایفای نقشم فقط یک بار در کتاب آمده و آن هم در رابطه با کوییدیچ بوده در لیگ کوییدیچ شرکت نکردم!

سپس میخواستم از طراح بلاک کوییدیچ که بالای انجمن ها نمایش داده میشه تقدیر و تشکر کنم. چقدر خفن طراحی شده!
ارسال شده در: دوشنبه 25 تیر 1403 20:39
سلام ایزابل.

ممنون که اطلاع دادی. تو تعریف دسترسیای جدید فراموش کرده بودم دسترسی این بخش رو به گروه "جادوگر" بدم. درستش کردم و الان دیگه قاعدتا باید بتونی که تصویر آپلود کنی.
🦅 Only Raven 🦅
بزرگ شدم!
ارسال شده در: دوشنبه 25 تیر 1403 17:34
درود.
من یه مشکلی برام پیش اومده.
نمی‌تونم داخل پست‌هام عکس بذارم!

یعنی مدیریت تصاویر کلا برام نمیاد بالا که بتونم عکس آپلود کنم. این شکلی میشه.
The loudest scream in the world is a tear that silently flows from the corner of the eye
تصویر تغییر اندازه داده شده

پاسخ به: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: چهارشنبه 16 خرداد 1403 15:00
نقل قول:

یوریکا هاندا نوشته:
سلام، ظهرتون بخیر:] (هنوزم ظهره؟-)

من یه پیشنهادی دارم. پیشنهادمم اینه که کلمه "تشیخخلشقشد" و "تشیخخلشقشد.خقل" رو به key word های سایت اضافه کنید سرچشون کنیم سایت بیاد بالا. خدا میدونه چندبار یادم رفته کیبوردمو فارسی کنم و زخم خوردمTT

و اینکه لینک دیسکورد جادوگرانو به منم میدین؟:]

سلام.

انتقال داده شد به مدیر فنی سایت.
لینک دیسکورد هم با پیام شخصی فرستاده شد.
Smile my dear, you're never fully dressed without one
ارسال شده در: چهارشنبه 16 خرداد 1403 13:52
سلام، ظهرتون بخیر:] (هنوزم ظهره؟-)

من یه پیشنهادی دارم. پیشنهادمم اینه که کلمه "تشیخخلشقشد" و "تشیخخلشقشد.خقل" رو به key word های سایت اضافه کنید سرچشون کنیم سایت بیاد بالا. خدا میدونه چندبار یادم رفته کیبوردمو فارسی کنم و زخم خوردمTT

و اینکه لینک دیسکورد جادوگرانو به منم میدین؟:]

“J'ai peur de te blesser, parce que je t'aime. Je pense que je le ferai toujours.”
“What did you say?”
"I said your hair looks ridiculous."

ارسال شده در: پنجشنبه 10 خرداد 1403 01:26
سلام.

اگه منظورت بخش فرهنگ‌نامه هری پاتر خود سایت جادوگرانه، متاسفانه صفحه دایره‌المعارف طلسم‌ها وارد نشده. اما به صورت جداگانه توی دو صفحه می‌تونی یه سری از طلسم‌ها رو پیدا کنی.

اینجا و اینجا که در واقع با کلیک کردن روی طلسم‌ها تو صفحه اصلی فرهنگ‌نامه قابل دسترسی هستن.
🦅 Only Raven 🦅
بزرگ شدم!