هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

فراخوان لیگالیون کوییدیچ

فراخوان اقلیت‌های جامعه جادویی!

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: سازمان اقلیت‌های جادویی
پیام زده شده در: ۱۷:۴۵:۴۶ پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۴ سه شنبه ۸ آذر ۱۳۸۴
آخرین ورود:
امروز ۲۰:۴۱:۳۰
از تالار اسرار
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
پیام: 389
آفلاین
سالازار اسلیترین با حرکتی ناگهانی و با صدای بلندی که در فضای اتاق پیچید، درب سازمان اقلیت‌های جادویی را با ضربه‌ای محکم باز کرد و با قدم‌های استوار وارد شد. نگاه سرد و نافذش به تمام موجودات حاضر در اتاق افتاد. چهره‌ای پر از غرور که هیچ احترامی برای جمع درون اتاق قائل نبود، چشمانش را به آرامی به همه‌جا دوخت و با نیشخندی بر لبانش، به آرامی به جلو رفت. ریموس لوپین، که سرپرستی این سازمان را به عهده داشت، با حالتی مودبانه به سمت سالازار آمد و گفت:

- جناب اسلیترین... افتخار دادید به سازمان ما قدم گذاشتید. ولی با توجه به اینکه... خب، همه می‌دونن شما... نژادپرستید، می‌تونم بپرسم چی باعث شده که به اینجا بیاید؟

سالازار نیشخندی زد و با صدای خشن و تمسخرآمیز خود شروع به خندیدن کرد:

- نژادپرست؟! پسر جان، اگه قرار بود نژادپرست باشم، الان اینجا در میان شما جادوگران بی‌ ارزش نمی‌بودم. من فقط با حیوانات ماگلی مشکل دارم. ولی نژادهای جادویی؟ این دیگه فرق داره! می‌دونی، حیوانات غیر جادویی رو نمی‌تونم تحمل کنم. اما حیوانات جادویی؟ مخصوصاً باسیلیسک عزیزم؟ خیلی هم دوسشون دارم!

ریموس با حالتی متعجب ابروهایش را بالا انداخت:

- خب، پس چی شد که تصمیم گرفتید اینجا تشریف بیارید؟

سالازار با چشمانی پر از غرور به او نگاه کرد و گفت:

- تو چی فکر می‌کنی؟ جادوگران مثل شما به دنیا اومدن تا زیردست ما باشن و جایگاه خودشون رو باید بدونن. اگر شما این حقیقت رو بپذیرید، هیچ مشکلی باهاتون ندارم. حتی می‌تونید به ارتش من ملحق بشید! هرچی بیشتر بشید، بهتره.

سالازار دوباره به خنده افتاد، این‌بار خنده‌اش بلندتر و بیشتر تمسخرآمیز بود. ریموس، با حالتی بین ناراحتی و تعجب به او نگاه کرد و گفت:

- پس یعنی شما فکر می‌کنید ما... از بقیه جادوگران اصیل زاده، ارزش کمتری داریم؟

سالازار با تکان دادن سرش گفت:

- بله، دقیقاً. ولی نمی‌خوام به دل بگیرید. همیشه یک جایی برای ضعیف‌ترها هم هست، اگه نقش خودشون رو بدونن. فقط بدونید که هرچه زودتر بفهمید جایی که در این جهان دارید، زندگی راحت‌تر میشه. ارتش من هم به افرادی نیاز داره که بفهمن باید خدمت کنند.

در نهایت، سالازار یک برگه از داخل ردایش بیرون آورد و با حرکتی تند، آن را به سمت ریموس پرتاب کرد. بدون اینکه حتی منتظر پاسخ ریموس بماند، ناپدید شد و تنها صدای خنده‌ی تمسخرآمیزش در فضا باقی ماند.

نقل قول:
نام کامل:
گروه هاگوارتز:
جبهه: جبهه نیاز ندارم خودم تنهایی قوی ترینم!
دسته اقلیت: قدرتمند‌ترین جادوگر زمانه!
زیرمجموعه دسته: باهوش‌ترین جادوگر زمانه!
القاب منسوب: بهترین جادوگر زمانه!
چی شد فهمیدید با بقیه جامعه جادوگری متفاوتید؟ داستان‌تون رو شرح بدید: وقتی فهمیدم که با بقیه جامعه جادوگری متفاوت هستم، دقیقاً همون لحظه‌ای بود که متوجه شدم من نه‌تنها بهترین هستم، بلکه بهترینِ بهترین‌ها هستم. این واقعیت به‌تدریج در طول ساخت هاگوارتز و بعد از اون آشکار شد، وقتی دیدم بقیه جادوگران برای انجام کارهایی که برای من مثل آب خوردن بود، به خودشون زحمت می‌دادن. همه درگیر مسائل بی‌اهمیت بودن و درک نمی‌کردن که در این دنیا، تنها کسانی که لیاقت واقعی قدرت رو دارن، کسانی هستن که از قدرت خالص و اصیل برخوردارن. من خیلی زود فهمیدم که جای من بالاتر از همه‌ست و هدفم تسلط کامل بر جهان جادوگریه. وقتی این حقیقت رو دریافتم، هیچ‌چیز و هیچ‌کس نمی‌تونست جلوی من رو بگیره.

پیام زده شده در: ۱۷:۲۳:۲۴ پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳

ریونکلاو، محفل ققنوس

جوزفین مونتگومری

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۵ چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸
آخرین ورود:
امروز ۲۰:۳۹:۰۸
از دستم حرص نخور!
گروه:
جـادوگـر
ریونکلاو
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
شـاغـل
پیام: 359
آفلاین
نام کامل: جوزفین مونتگومری
گروه هاگوارتز: ریونکلاو
جبهه: محفل ققنوس
دسته اقلیت: جنگلیان
زیرمجموعه دسته: تارزان‌صفتان
القاب منسوب: جو، جوز، مونت، مونتی
سابقه فعالیت در هرگونه گروهک مستقل یا سازمان‌یافته: گروه جستجو برای یافتن آنجا که هرگز پیدا نشد، کمیته‌ی امدادگری به پاچه‌های گشاد خندان آبولوموفیست، کاشت درختان لواشک‌ده بین تیغه‌های موزر، شعله‌ی چشمان پارافینی‌اش شو، سرقفلی‌ها برای مرطوب‌کارانِ سوخته فیلمنامه می‌نویسند اما فیل‌ها پاستیل خرسی قاچاق می‌کنند، انجمن درخت‌نشینان زبان‌دراز وحشی، ارواح آزاد سرگردان هوازی درمان‌ناپذیر تیمارستان سوراخ دندان‎‌خرگوشی، و غیره.
چی شد فهمیدید با بقیه جامعه جادوگری متفاوتید؟ داستان‌تون رو شرح بدید: از اون وقتی که فهمیدم می‌خوام اینجا یه سر و گوشی آب بدم.

بسوز! شعله‌ور شو، با اشتیاق. چنان بسوز که گرمای وجودت رو بشه حس کرد...

پیام زده شده در: ۱۶:۳۶:۴۸ پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳

هافلپاف، مرگخواران

تام ریدل

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۲:۰۱:۱۳ سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
دیروز ۲۲:۰۹:۱۲
از عمارت ریدل ها
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
هافلپاف
مرگخوار
شـاغـل
پیام: 101
آفلاین
نام کامل: تام ریدل
گروه هاگوارتز: هافلپاف
جبهه: مرگخوار
دسته اقلیت: گیاه شناس نابغه ماگلی وسط جادوگران
زیرمجموعه دسته: گیاهان. اها خودم؟ متخصص گل و گیاه.
القاب منسوب: تام، تامی، گور به گور شده.
سابقه فعالیت در هرگونه گروهک مستقل یا سازمان‌یافته: یه بار با دوستان جمع شدیم رفتیم نهال کاری گروهک محسوب میشه؟ حقیقت گروه کوچیکی بود گمونم محسوب شه.
چی شد فهمیدید با بقیه جامعه جادوگری متفاوتید؟ داستان‌تون رو شرح بدید: گمونم همینکه شجاعانه اومدم وسط خونه ریدل هارو بیل زدم اون طرف تر تو حیاط هم گلخونه زدم خودش گویای همه چیز باشه. البته که چیزای زیاد دیگه هم هست مثلا: ماگلی هستم که هیچکدوم از جادوگرا جرات ندارن بهم چپ نگاه کنن، همین خودش خیلیه. چی؟ به خاطر اینه که مروپ همیشه از پشتم مثل عقاب تشنه به خون، ملتی رو که بهم نزدیک میشن نگاه میکنه؟ نه! زیادی اغراق میکنین. محاله. همش از صدقه سری ابهت و جلال و جبروت خودمه که ازم حساب میبرن.

S.O.S

پیام زده شده در: ۱۲:۵۲:۴۴ پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین، وزارت سحر و جادو، مرگخواران

اسکورپیوس مالفوی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۱ پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰
آخرین ورود:
امروز ۱۹:۲۶:۲۹
از دست حسودا و بدخواها!
گروه:
جـادوگـر
مرگخوار
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
هیئت مدیره
اسلیترین
مترجم
مدیر دیوان جادوگران
پیام: 306
آفلاین
نام کامل: اسکورپیوس مالفوی
گروه هاگوارتز: اسلایترین
جبهه: مرگخواران
دسته اقلیت: جبهه ستم دیده جامعه. استعمار شده توسط طبقه بالا.
القاب منسوب: دله دزد البته اینو بدخواهان میگن من به خودم میگم اسکور ماسک جادوگران.
سابقه فعالیت در هرگونه گروهک مستقل یا سازمان‌یافته: زمانی مسئول گونی پیچ کردن بچه های مردم بودم.

چی شد فهمیدید با بقیه جامعه جادوگری متفاوتید؟ داستان‌تون رو شرح بدید:

بذار بهت بگم، یه روز داشتم توی زیرزمین عمارت مالفوی‌ها راه می‌رفتم، همین‌جوری که داشتم به یه کپه سکه طلا نگاه می‌کردم، یهویی فکری به ذهنم رسید: "نکنه من فرق دارم؟!" خب، بعد به خودم گفتم: "آره اسکورپیوس! وقتی بقیه دارن برای امتحان جادوگری درس می‌خونن، تو داری با سکه‌ها حرف می‌زنی!"

اون لحظه بود که فهمیدم من یه مالفوی واقعی‌ام... یه مالفوی که اگه بتونه، طلسم Accio رو فقط برای جلب سکه‌ها استفاده می‌کنه!

ویرایش شده توسط اسکورپیوس مالفوی در تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۵ ۱۶:۴۳:۳۳

ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.

پیام زده شده در: ۰:۰۰:۳۹ پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳

محفل ققنوس

ریموند

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۳:۵۰ چهارشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۸
آخرین ورود:
۱۸:۴۱:۱۵ چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳
از میان قصه ها
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
جـادوگـر
پیام: 330
آفلاین
نام کامل: ریموند
گروه هاگوارتز: فارغ‌ التحصیل ریونکلاو
دسته اقلیت: جانوران سخن گو
زیرمجموعه دسته: چهارپایان پرحرف
القاب منسوب: ری
سابقه فعالیت در هرگونه گروهک مستقل یا سازمان‌یافته: کمیته شبدر یاب، سبزی خوران خوش قد و بالا، تعمیرکاران سم دار، نویسندگان شاخ دار، سخن گویان چهارپا، چهارپایه داران سخن گو( از این جا اخراج شدم همه چهارپایه داشتن من نه)، کمیته جوندگان علف و....

چی شد فهمیدید با بقیه جامعه جادوگری متفاوتید؟ کسی از من توقع نداشت صحبت کنم، من فقط یه گیاه خوار بی دردسرم.

پیام زده شده در: ۲۱:۴۸:۴۴ دوشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۳

ریونکلاو، وزارت سحر و جادو، محفل ققنوس

آلنیس اورموند

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۱:۲۲ دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۹
آخرین ورود:
امروز ۱۶:۳۴:۳۱
از دست این آدما!
گروه:
جـادوگـر
ریونکلاو
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
شـاغـل
پیام: 219
آفلاین
عـــــــــاعو به همگی.

نام کامل: آلنیس لومین اورموند
دسته اقلیت: انسان‌نما
زیرمجموعه دسته: کیک‌پز
القاب منسوب: پشمک
سابقه فعالیت در هرگونه گروهک مستقل یا سازمان‌یافته: آم... وقتایی که با جوزفین می‌ریم بالای درختش آتیش می‌سوزونیم حسابه؟
چی شد فهمیدید با بقیه جامعه جادوگری متفاوتید؟ داستانتون رو شرح بدید. والا دورانی که با گله‌ام بودم که همه چی عادی بود. ولی وقتی اومدم پیش آدما، فهمیدم اونا با پنجه‌هاشون غذا رو جر نمی‌دن، خونه‌هاشون رو با گلاب‌به‌روتون علامت‌گذاری نمی‌کنن، گوشت خام نمی‌خورن و تو غار زندگی نمی‌کنن. این شد که با کمک پروف و خود شخص ریموس تصمیم گرفتیم منم آدم کنیم و بشم یکی از شماها، منتهی بازم جواب نداد و شدم از اونجا رونده و از اینجا مونده! هر چندوقت یه بار شبا باید بزنم بیرون تا گوشت تازه شکار کنم و وقتایی که ذوق می‌کنم دمم ناخودآگاه تکون می‌خوره که راحت منو لو می‌ده! به‌علاوه، رزالین همیشه از ریزش زیاد موهام شاکیه و ریموند بد نگام می‌کنه. سمت رفقای گرگم هم که می‌رم ادعا دارن من گرگی در لباس گوسفندم و می‌خوام برای پوست‌شون شکارشون کنم!
آره خلاصه که، اومدم اینجا چندتا دوست پیدا کنم؛ شاید انسان‌نماهای بیشتری هم دیدم.

Though we don't share the same blood
You're my family and I love you, that's the truth

پیام زده شده در: ۱۲:۳۹:۰۵ دوشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۳

ریونکلاو، محفل ققنوس، مرگخواران

گابریل دلاکور

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۲۰:۰۲ پنجشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۲۱:۱۷:۴۱
از اعماق خیالات 🦄🌈
گروه:
هیئت مدیره
جـادوگـر
مرگخوار
محفل ققنوس
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
ریونکلاو
مدیر دیوان جادوگران
پیام: 383
آنلاین
منم زنده باد اقلیت! منم زنده باد آزادی! من من من!

نام کامل: گابریل دلاکور
جبهه: محفل ققنوس و مرگخواران
دسته اقلیت: پریزاد
زیرمجموعه دسته: نیمه پریزاد-ساحره
القاب منسوب: گب
سابقه فعالیت در هرگونه گروهک مستقل یا سازمان‌یافته: به سنم قد نمی‌ده.
چی شد فهمیدید با بقیه جامعه جادوگری متفاوتید؟ داستانتون رو شرح بدید. وقتی خردسال بودم صرفا متوجه نگاه‌های خیره‌ی مردم به مامان و خواهرم می‌شدم که از زیباییشون انگشت به دهن می‌موندن و کارای عجیب غریبی از ملت سر می‌زد تا توجهشونو جلب کنن. بزرگ‌تر که شدم دیدم مشابها برای منم قضیه به همین شکله و بهم گفتن علتش پریزاد بودنه که زیبایی و جاذبه‌ی خاص خودشو داره. شاید وقتش رسیده این بعد از شخصیتم شکوفا بشه.

قبولم دیگه؟ یا باید از قدرت‌های خاص پریزاد بودنم استفاده کنم؟

آیا وزیر مملکت بذار رو نوشت بزار؟ البته من می‌دونم منظورش این بود که زار بزنه و بره و توصیه من به ایشون اینه که گریه نکنن زار زار.

🦅 Only Raven 🦅

پیام زده شده در: ۰:۰۴:۵۶ دوشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۳

گریفیندور، وزارت سحر و جادو، محفل ققنوس

سیریوس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۳۹ پنجشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۸
آخرین ورود:
امروز ۳:۴۶:۳۷
از خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
گریفیندور
شـاغـل
مشاور دیوان جادوگران
جـادوگـر
پیام: 301
آفلاین
زنده باد اقلیت! زنده باد آزادی!

نام کامل: سیریوس بلک
گروه هاگوارتز: گریفیندور
دسته اقلیت: جانورنما (Animagus)
زیرمجموعه دسته: سگ‌های سیاه افسرده و مست
القاب منسوب: پانمدی
سابقه فعالیت در هرگونه گروهک مستقل یا سازمان‌یافته: به عنوان عضوی از گروه غارتگران ارزشی در هاگوارتز فعالیت داشتم.
چی شد فهمیدید با بقیه جامعه جادوگری متفاوتید؟ داستان‌تون رو شرح بدید: از همون بچگی احساس متفاوت بودن داشتم. زود عصبی میشدم و پاچه میگرفتم. مامان اینا بهم میگفتن بچه مگه تو سگی که اینکارارو میکنی؟ همیشه یک سگ سیاه غمگین در درون خودم احساس میکردم. تا اینکه بالاخره توی کلاس جانورنماها فهمیدم که واقعا من یک سگ سیاه و غمگین در درونم دارم. اولین بار که تبدیل به سگ شدم خیلی حس خوبی بهم داد. احساس کردم میتونم شکار کنم، بپر بپر کنم و هرجا که میخوام با سرعت و بدون خستگی برم. شعار اقلیتیم هم اینه: تن سگ شریف است به جان سگّیت / نه همین پوستین زیباست نشان سگّیت

من که واق واق میکنم براتون، بزارم برم؟

تصویر کوچک شده

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

پیام زده شده در: ۲۱:۳۱:۴۸ یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳

ریموس لوپین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۲۱ جمعه ۲۱ مهر ۱۴۰۲
آخرین ورود:
امروز ۱۷:۵۰:۱۶
از مصرف شکلات‌های تقلبی بپرهیزید!
گروه:
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
گریفیندور
محفل ققنوس
جـادوگـر
مشاور دیوان جادوگران
پیام: 76
آفلاین
سلام!
به وزارت سحر و جادو، سازمان اقلیت‌های جادویی خوش اومدین.

سازمان قصد داره به‌عنوان اولین اقدام، به ثبت‌نام اعضایی که جزو دسته اقلیت‌ها محسوب می‌شن بپردازه.

هدف از این اقدام، علاوه بر تهیه یک لیست از اعضای مشمول و تهیه یک جامعه آماری، سامان‌دهی و برگزاری یک سری ماموریت، به سود اقلیت‌های جامعه جادوگریه.

به همین منظور یک فرم تهیه شده، که در صورتی که واجد شرایط هستید (شرایط پایین‌تر توی بخش نکات قابل‌ذکر مطرح شده‌ن) می‌تونید فرم رو پر کنید و توی همین تاپیک ارسال کنید. مهلت عضوگیری برای مأموریت اول تا ساعت ۲۳:۵۹:۵۹ روز پنجشنبه، ۲۲ شهریور خواهد بود، اما پس از اون عضوگیری همچنان ادامه خواهد داشت.

فرم به این که صورته که پایین‌تر مشاهده می‌کنید. خودم برای نمونه پر کردم. می‌تونید همین متن رو کپی کنید و موارد رو نسبت به شخصیت خودتون تغییر بدید.

نام کامل: ریموس جان لوپین
گروه هاگوارتز: گریفیندور
دسته اقلیت: گرگینه
زیرمجموعه دسته: گرگینه‌های پرنسسی.
القاب منسوب: مهتابی
سابقه فعالیت در هرگونه گروهک مستقل یا سازمان‌یافته: والا یه زمانی با داداشیم سیریوس و جیمز و پیتر هاگوارتز رو به آتیش می‌کشیدیم، به خودمون می‌گفتیم غارتگر.
چی شد فهمیدید با بقیه جامعه جادوگری متفاوتید؟ داستان‌تون رو شرح بدید: راستش دوران طفولیت، یه پیشی اومد صورتم رو پخ‌پخ کرد. بعدش ارتباطم با جهان بیرون کلا قطع شد توسط خونواده. ماهی یک‌بار هم می‌فرستادنم توی یک اتاق. یه روز یه مرد مسن با ریش بلند اومد خونه‌مون و به پدر و مادرم گفت که من هم می‌تونم مثل بقیه بچه‌های هم‌سن خودم برم مدرسه. مگه هم‌سن‌وسال‌های من مدرسه می‌رفتن؟ مگه ماهی یه بار توی یه اتاق زندونی نمی‌شن؟ بعد همون آقا پیرمرده از یه درختی می‌گفت که ملت رو کتک می‌زنه و هرکی نزدیکش بشه چوب بید می‌کنه تو آستینش. به والدینم گفت درخته رو مخصوص من کاشتن و کسی غیر من قرار نیست
بره و کتک بخوره. زکی! تازه اونجا متوجه شدم همه مثل من نیستن.

نکات قابل‌ذکر:
• دسته ذکرشده تحت‌عنوان دسته اقلیت لزوما باید درصد اندکی از جامعه جادوگری رو شامل بشه. در غیر این‌صورت دسته ذکرشده و افراد شامل اون اقلیت محسوب نشده، و واجد شرایط عضویت نیستند.
• درصورتی که هریک از موارد (به‌طور مثال زیرمجموعه دسته) برای شما شخصیت شما تعریف نشده، می‌تونید اون بخش رو بدون پاسخ بگذارید.
• داستان‌تون باید خلاقانه و قابل پذیرش باشه. می‌تونید از زندگی‌تون به‌عنوان یک فرد متفاوت در جامعه بگید، اما مختصر باشه، کفایت می‌کنه.
• توی بخش سابقه فعالیت از فعالیت‌هایی که به‌عنوان فردی از جامعه اقلیتی خودتون داشتید بگید. کاری که مربوط به ویژگی خاص شما باشه.
درصورتی که همچنان سوالی بود می‌تونید از طریق پیام شخصی با من ارتباط باشید، یا در صورت نیاز توی همین تاپیک پست ارسال کنید تا پاسخ داده بشه.

درپناه سایه درختان کاکائو.

...you won't remember all my champagne problems

تصویر کوچک شده

سازمان اقلیت‌های جادویی
پیام زده شده در: ۱۹:۴۲:۲۱ یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳

ریموس لوپین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۲۱ جمعه ۲۱ مهر ۱۴۰۲
آخرین ورود:
امروز ۱۷:۵۰:۱۶
از مصرف شکلات‌های تقلبی بپرهیزید!
گروه:
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
گریفیندور
محفل ققنوس
جـادوگـر
مشاور دیوان جادوگران
پیام: 76
آفلاین
سلام!
به سازمان اقلیت‌های جادویی خوش اومدین.

گرگینه باشید یا خون‌آشام، سانتور باشید یا ترول، ما اینجا حرف‌هاتون رو می‌شنویم. به گفته‌ها و نگفته‌هاتون گوش می‌دیم و در پی تحقق خواسته‌هاتون تلاش می‌کنیم.

با هم، برای جامعه‌ای که همه توش حق زندگی دارن!

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.