سلام!
به وزارت سحر و جادو، سازمان اقلیتهای جادویی خوش اومدین.

سازمان قصد داره بهعنوان اولین اقدام، به ثبتنام اعضایی که جزو دسته
اقلیتها محسوب میشن بپردازه.
هدف از این اقدام، علاوه بر تهیه یک لیست از اعضای مشمول و تهیه یک جامعه آماری، ساماندهی و برگزاری یک سری ماموریت، به سود اقلیتهای جامعه جادوگریه.
به همین منظور یک فرم تهیه شده، که در صورتی که واجد شرایط هستید (شرایط پایینتر توی بخش
نکات قابلذکر مطرح شدهن) میتونید فرم رو پر کنید و توی همین تاپیک ارسال کنید. مهلت عضوگیری برای مأموریت اول
تا ساعت ۲۳:۵۹:۵۹ روز پنجشنبه، ۲۲ شهریور خواهد بود، اما پس از اون عضوگیری همچنان ادامه خواهد داشت.
فرم به این که صورته که پایینتر مشاهده میکنید. خودم برای نمونه پر کردم. میتونید همین متن رو کپی کنید و موارد رو نسبت به شخصیت خودتون تغییر بدید.
نام کامل: ریموس جان لوپینگروه هاگوارتز:
گریفیندورجبهه:
محفل ققنوسدسته اقلیت: گرگینهزیرمجموعه دسته: گرگینههای پرنسسی.
القاب منسوب:
مهتابیسابقه فعالیت در هرگونه گروهک مستقل یا سازمانیافته: والا یه زمانی با داداشیم سیریوس و جیمز و پیتر هاگوارتز رو به آتیش میکشیدیم، به خودمون میگفتیم غارتگر.
چی شد فهمیدید با بقیه جامعه جادوگری متفاوتید؟ داستانتون رو شرح بدید: راستش دوران طفولیت، یه پیشی اومد صورتم رو پخپخ کرد. بعدش ارتباطم با جهان بیرون کلا قطع شد توسط خونواده. ماهی یکبار هم میفرستادنم توی یک اتاق. یه روز یه مرد مسن با ریش بلند اومد خونهمون و به پدر و مادرم گفت که من هم میتونم مثل بقیه بچههای همسن خودم برم مدرسه. مگه همسنوسالهای من مدرسه میرفتن؟ مگه ماهی یه بار توی یه اتاق زندونی نمیشن؟ بعد همون آقا پیرمرده از یه درختی میگفت که ملت رو کتک میزنه و هرکی نزدیکش بشه چوب بید میکنه تو آستینش. به والدینم گفت درخته رو مخصوص من کاشتن و کسی غیر من قرار نیست
بره و کتک بخوره. زکی! تازه اونجا متوجه شدم همه مثل من نیستن.
نکات قابلذکر:• دسته ذکرشده تحتعنوان
دسته اقلیت لزوما باید درصد اندکی از جامعه جادوگری رو شامل بشه. در غیر اینصورت دسته ذکرشده و افراد شامل اون
اقلیت محسوب نشده، و واجد شرایط عضویت نیستند.
• درصورتی که هریک از موارد (بهطور مثال
زیرمجموعه دسته) برای شما شخصیت شما تعریف نشده، میتونید اون بخش رو بدون پاسخ بگذارید.
• داستانتون باید خلاقانه و قابل پذیرش باشه. میتونید از زندگیتون بهعنوان یک فرد متفاوت در جامعه بگید، اما مختصر باشه، کفایت میکنه.
• توی بخش
سابقه فعالیت از فعالیتهایی که بهعنوان فردی از جامعه اقلیتی خودتون داشتید بگید. کاری که مربوط به ویژگی خاص شما باشه.
درصورتی که همچنان سوالی بود میتونید از طریق پیام شخصی با من ارتباط باشید، یا در صورت نیاز توی همین تاپیک پست ارسال کنید تا پاسخ داده بشه.
درپناه سایه درختان کاکائو.