نقل قول:
فقط یه سوال: من معرفی کنم تاپیک هارو یا خودتون معرفی می کنید؟
از اونجایی که بابتش واست حقوق تعیین کردیم دست خودتو میبوسه انجامش بدی.
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

فقط یه سوال: من معرفی کنم تاپیک هارو یا خودتون معرفی می کنید؟

الستور نوشته:
سلام بردلی.
خیلی ممنون بابت نظرات زیبات، و امیدوارم که دور بعد فرصت کنی در ترینها شرکت کنی.

آقا دوباره سلام.
ما این رو یه بحث و بررسی بریم روش با مدیرا و برمیگردم با جواب همینجا یه پست میزنم یا جغد میفرستم یا خلاصه یه جایی و یه جوری بهت اطلاعات رو میرسونم.
مرسی از ایدهت واقعا.

اسکورپیوس نوشته:
درود بر بردلی خلاق
معذرت بابت تاخیر
ایدهای که گفتی خیلی خوبه و به نظرم ارزش امتحان کردن داره. اینکه تاپیکهای کمتر دیدهشده دوباره بیاد تو مرکز توجه، هم باعث تنوع تو انجمن میشه و هم اعضا رو بیشتر درگیر میکنه.
فعلاً به خاطر ...
و در آخر بگم جای این پیشنهادات در این تاپیکه نه این مکان.

فلیسیتی ایستچرچ نوشته:
سلام به مدیران عزیز!
راستش یه ایدهای به ذهن من رسیده که میتونه خیلی جالب باشه. توی سایت ممکنه خیلیا دوست نداشته باشن بعضیا بهشون پیام شخصی بدن. بنابراین به نظر من هرکس یه چیزی شبیه ایمیل توی سایت داشته باشه که اونو فقط در اختیار افراد خاصی بذاره. مثلا توی بخشی که فهرست پیامها قرار داره یه فهرست دیگه هم باشه که مخاطبین رو نشون بده.
حالا دربارهی اینکه این ایمیل جادویی چی باشه من یه توضیحی بدم. از اونجا که پیامها اینجا در اصل جغد هستن و توی دنیای هری پاتر برای ارسال جغد باید آدرس اون شخص موردنظر رو دونست، نظر من اینه که این ایمیل جادویی دراصل آدرس خونهی شناسهی اون شخص باشه که برای ارسال جغد باید اونو وارد کرد و بعد جغد رو فرستاد.
به نظر من که این ایدهی خیلی خوبیه و باعث میشه همه بتونن به اونایی که نمیخوان اجازه ندن براشون جغد بفرستن.

بردلی نوشته:
سلام
حقیقتش ترین ها خیلی زود بسته شد و طبیعتا افرادی مثل من که خیلی کم فرصت آمدن به سایت رو دارن نمیرسن رای بدن. ولی دوست داشتم یه جایی از چند نفر که لایق رنک جادوگر ماه هستن تشکر کنم و اسم برده بشه چون حیفه واقعا.
در هر صورت من اگه فرصت داشتم، به دوریا بلک یا هیزل یا نیکلاس رای میدادم.
دلایلشم مشخصه دیگه و در ترین های قبل مفصل توضیح داده بودم: دوریا که همیشه بخش مقالات رو آپدیت نگه میداره و کارش واقعا قابل تقدیره. همینطور هیزل و نیکلاس هم که زحماتشون در گرینگوتز واضح و مبرهنه و این بخش مهم رو دارن جلو میبرن.
گابریل و الستور و اسکورپیوس هم که خب رای ممنوع هستند و وارد جزییات نشیم.
البه اکانت هری پاتر هم هست که نمیدونم چطوری استفاده میشه و چون حدس آدم اینه که دوره ای دست مدیرا باشه نمیدونم میشه بهش رای داد یا نه ولی در هر صورت این اکانت هم فعاله و خیلی خوب پاسخگوی اعضا و بخصوص تازه واردین هست.
مرسی

زاخاریاس اسمیت نوشته:
والا ما که در رفتیم ولی ناموسا در و دیوار آزکابان رو به دستی بکشین!![]()
زمینش چسبه، دیواراش چرب!
تازه نتونستم تو اون تاریک روشنی تشخیص بدم تشکا سفیده یا کرم زرد.
از شانس ما تو اوج سرما دستگیر شدیم. از تو سوراخ توالت که خروجیش کلا یه سوراخ به سمت دریا هه سوز
سگو سرما میومد.
تازه سلول من انقدر بالا بود که دو سه بار روح اقاجونمو دیدم![]()

بردلی نوشته:
سلام
من یک چیزی در راستای شغل کیمیاگری به ذهنم رسیده که گفتم ضرر نداره اینجا مطرح کنم. وقتی داری کیمیاگری و اجی مجی لاترجی میکنی () ناغافل تاپیک های نابکاری را میبینی که ظرفیت زیادی دارند اما در گوشه ای مخفی شده اند و خاک میخورند و روزگار میگذرانند. حالا بنظر من کاری که میشه کرد اینه که هر هفته یک دانه از این تاپیک ها را در بلاک بالای انجمن یا هر جایی که در چشم اعضا باشه معرفی کنیم و لینک بگذاریم و همینطور به ازای پست زدن در آن ها با گالیون جایزه بدهیم.
اگر خودتون وقت میکنید و دوست دارید این کار را انجام بدهید که فَبَها ولی اگه بخواین منم میتونم در قالب یک شغل جدید با ردیف حقوقی جدید () به نام کاوشگر (بر وزن کیمیاگر
) این کار را انجام بدهم. چون در هر صورت من که تاپیک ها را چک میکنم، اینم روش.
متشکرم

) ناغافل تاپیک های نابکاری را میبینی که ظرفیت زیادی دارند اما در گوشه ای مخفی شده اند و خاک میخورند و روزگار میگذرانند. حالا بنظر من کاری که میشه کرد اینه که هر هفته یک دانه از این تاپیک ها را در بلاک بالای انجمن یا هر جایی که در چشم اعضا باشه معرفی کنیم و لینک بگذاریم و همینطور به ازای پست زدن در آن ها با گالیون جایزه بدهیم.
) به نام کاوشگر (بر وزن کیمیاگر
) این کار را انجام بدهم. چون در هر صورت من که تاپیک ها را چک میکنم، اینم روش.