پاسخ به: گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
ارسال شده در: شنبه 22 دی 1403 17:29
تولد نقش: 1403/01/24
آخرین ورود: چهارشنبه 7 خرداد 1404 19:21
از: ایستگاه رادیویی
نقل قول:
فلیسیتی ایستچرچ نوشته:
سلام به مدیران عزیز!
راستش یه ایدهای به ذهن من رسیده که میتونه خیلی جالب باشه. توی سایت ممکنه خیلیا دوست نداشته باشن بعضیا بهشون پیام شخصی بدن. بنابراین به نظر من هرکس یه چیزی شبیه ایمیل توی سایت داشته باشه که اونو فقط در اختیار افراد خاصی بذاره. مثلا توی بخشی که فهرست پیامها قرار داره یه فهرست دیگه هم باشه که مخاطبین رو نشون بده.
حالا دربارهی اینکه این ایمیل جادویی چی باشه من یه توضیحی بدم. از اونجا که پیامها اینجا در اصل جغد هستن و توی دنیای هری پاتر برای ارسال جغد باید آدرس اون شخص موردنظر رو دونست، نظر من اینه که این ایمیل جادویی دراصل آدرس خونهی شناسهی اون شخص باشه که برای ارسال جغد باید اونو وارد کرد و بعد جغد رو فرستاد.
به نظر من که این ایدهی خیلی خوبیه و باعث میشه همه بتونن به اونایی که نمیخوان اجازه ندن براشون جغد بفرستن.
سلام.
خیلی از اعضا راستش رو بخواید همینطوریشم سختشونه یه پیام شخصی جواب بدن، که خب زیاد برخورد جالبی نیست و میتونه باعث سوء تفاهم هم بشه.
چنین امکانی میتونه که جالب باشه اگر که در محیطی باشیم که آدمای مزاحمی وجود دارن که باعث اذیت بشن. ولی اینجا که کسی اینطوری نیست. بنابراین چنین امکانی حقیقتا به درد اینجا نمیخوره.
خیلی از اعضا هم ممکنه که کار واجبی داشته باشن و خارج از سایت هم دسترسی صحبت نداشته باشن، که در نتیجه دردسر و مشکلات زیادی میتونه ایجاد کنه چنین چیزی و خیلی محدودیت ایجاد کنه.
و البته که در نهایت اگر که نمیخواید از کسی پیامی دریافت کنید، خیلی مستقیم و راحت میتونید بهشون بگید.
Smile my dear, you're never fully dressed without one