جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

24 کاربر(ها) آنلاین هستند (19 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
24
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  169 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  251 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: جادوگر فصل
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1403 02:11
نمایش جزئیات
آفلاین
نتایج هفتاد و دومین دوره ترین‌ها، جادوگر فصل:

سیریوس بلگ: 6
هلگا هافلپاف: 3
ولدمورت: 2
سالازار اسلیترین: 1

با تشکر از همه رای دهندگان عزیز.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1403 00:00
نمایش جزئیات
آفلاین
درود
بابت تاخیر در رای‌دهی عذرخواهم!

بنده هم به هلگا هافلپاف و سیریوس بلک عزیز رای می‌دم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 22 اسفند 1403 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین
منم به سیریوس بلک رای میدم. به نظرم خیلی برای سایت تلاش میکنن و اینکه حاضرن انقدر از وقتشون رو در اختیار جادوگران قرار بدن، خیلی ارزشمنده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 22 اسفند 1403 01:13
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
همونطور که سالازار گفت، واقعا انتخاب سختیه. توی این فصل و تا الان، گابریلا زحمات بسیار زیادی کشیده. حتی در گروه فنی در مباحث ما مشارکت داشته و کمک های زیادی کرده. لرد ولدمورت ایده نبرد رو مطرح کرد که ساختار و آیتم‌های جالبی داشت و همچنین در اجراش سنگ تمام گذاشت. در عین حال سالازار اسلیترین با مدیریت خیلی خوبش در هاگوارتز، حقیقتا شایسته تقدیره. سالازار با یک نظم زیبا و یک روند منظم و دقیق، در حال تحول و فعال کردن مدرسه، قلعه و گروه‌هاست. از طرفی کسی که تا الان در مسیر به روز رسانی سایت کمک بسیار شایسته‌ای کرده هلگا هافلپافه. کسی نمیتونه ببینه این زحمات رو تا وقتی که ازش رونمایی بشه ولی میتونم جدا بگم که روی چنین کمکی قیمت نمیشه گذاشت!

با این توصیفات نمیتونم به یک نفر رای بدم و چون گاها دو رای هم پذیرفته میشه، من مشترکا به هلگا هافلپاف و سالازار اسلیترین رای میدم. ممنون از جفت‌تون بابت این همه زحمت.

در نهایت این رنک ممکنه به هرکسی برسه. اما من خیالم راحته که اسم کسانی که به چشم دیدم زحمت فراوانی کشیدن و لایق این رنک هستند رو اوردم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: سه‌شنبه 21 اسفند 1403 22:00
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
انتخاب یک نفر برای این عنوان واقعا سخته. تو دوره ای که من برگشتم و دیدم سالازار کلی ایونت و فعالیت مختلف برگزار کرد و همه جا اسمش بود. فعالیت ها و ایونت هایی بسیار با کیفیت و خفن. اما در کنار ایشون نمیشه فعالیت و حضور لرد عزیزمون رو هم نادیده گرفت. لرد با وجود همه مشغله هایی که داره فعال و پررنگ دیده میشه. ایونت مشترک با وزارتخانه هم که نگم. سختی های خیلی زیادی داشت. لرد حتی در پشت صحنه هم فعالیت های خوبی داره انجام میده که من درجریان یه بخشیش هستم.
علاوه بر این ها نمیشه زحمات سیریوس، هلگا و گابریلا رو برای سایت جدیدمون نادیده گرفت. واقعا انتخاب سختیه.
با وجود همه این ها من تصمیم گرفتم این بار به لرد ولدمورت رای بدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: دوشنبه 20 اسفند 1403 15:40
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سیریوس بلک

من کاملا با هلگا هم نظرم:

نقل قول:

سیریوس داره کاری می کنه که نسل‌های زیادی از جادوگران منتظر اتفاق افتادنش بودن و هیچ کس نتونست این کار رو انجام بده.
آپدیت سایت یکی از جذاب ترین اتفاقاتیه که همیشه دوست داشتیم انجام بشه و حالا به لطف تلاش های شبانه روزی سیریوس داره واقعی میشه. چیزی که میشه یه نقطه عطف برای کل سایت باشه.
پس به نظر من واقعاً عنوان جادوگر فصل لایق سیریوس عزیزه.

+ اینکه خود هلگا هم داره تو این راه به سیریوس کمک میکنه و شایسته تقدیره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

ارسال شده در: دوشنبه 20 اسفند 1403 14:39
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
خب از اونجایی که من از وسطای فصل رسیدم و متأسفانه یه سری از داستان ها مثل ایونت ها و این چیزا رو از دست دادم!
اما جدای از فعالیت عالی و جالب سالازار عزیز که می‌بینم، به نظر من سیریوس داره کاری می کنه که نسل‌های زیادی از جادوگران منتظر اتفاق افتادنش بودن و هیچ کس نتونست این کار رو انجام بده.
آپدیت سایت یکی از جذاب ترین اتفاقاتیه که همیشه دوست داشتیم انجام بشه و حالا به لطف تلاش های شبانه روزی سیریوس داره واقعی میشه. چیزی که میشه یه نقطه عطف برای کل سایت باشه.
پس به نظر من واقعاً عنوان جادوگر فصل لایق سیریوس عزیزه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 20 اسفند 1403 12:49
نمایش جزئیات
آفلاین
با توجه به این که ترین‌های فصل زمستون هست و شامل سه ماه فعالیت می‌شه، این‌بار من رایم رو به لرد ولدمورت می‌دم!

لرد هم زمانی که کوییدیچ در حال برگزاری بود در کنارش سایر بخش‌های سایت هم فعالیت می‌کرد و هم ایونت جنگ بین وزارتخونه و ارتش تاریکی رو راه انداخت که استقبال زیادی ازش شد و خودشم جلو و پشت صحنه تلاش زیادی کرد تا ایونت به خوبی جلو بره! اقلامی که برای ایونت در نظر گرفت هم بسیار خلاقانه و طوری بود که برای ایونتای آینده هم به راحتی می‌شه ازش استفاده کرد. بنابراین این فصل رایم برای خودشه.

سیریوس و هلگا هم دارن تلاش‌های خفن و بزرگی برای سایت می‌کنن که این تازه شروعشه و اصن واویلام من از شدت هیجان! همین‌جا مراتب تشکرم رو بهشون می‌رسونم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 19:06
نمایش جزئیات
آفلاین
من به سیریوس بلک رای می‌دم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در پایان روز می‌فهمیم که خیلی بیشتر از آنچه فکر می‌کردیم در توان داریم تحمل کرده‌ایم.
-فریدا کالو-
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 18:45
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام بر تمام جادوگران سایت

در ابتدا باید بگم که انتخاب جادوگر فصل بسیار کار سختیه. در این فصل و در برگزاری ایونت افراد بسیار زیادی که در راس اونها سیریوس بلک هستند به من کمک کرده و فعالیت چشمگیری داشتن. در اینجا باز هم از همه به خصوص سیریوس عزیز تشکر میکنم.

اما چیزی که مهمه ذکر بشه اینکه واقعا باید به کارهای خارق العاده سالازار اسلیترین نگاه کرد. این جادوگر تکرار نشدنی نه تنها در ایونت جنگ فعالیت کرده بلکه با ایده پردازی قوی و معرفی سبک "پازلی" قلمرو جادوگران رو تا خود جهنم گسترش داده!
در مورد هاگوارتز هم من به شخصه دوره ایی فعال تر از دوره فعلی رو به یاد ندارم و به نظرم هاگوارتز به چنان شکوفایی رسیده تا به حال به خودش ندیده. این نظم دهی به فعالیت هاگوارتز واقعا قابل تقدیره.

به نظر ما این موارد کاملا نشون دهنده این هستش که سالازار اسلیترین عزیزم، جادوگر بزرگ فصله و به ایشون رای میدیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT