جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (20 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: گزارش باگ‌های جادوگران جدید
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 فروردین 1404 16:12
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام عزیزان من!

اولا ممنون از همه اونایی که لطف داشتن و خوشحالم که از کلیت کار خوشتون اومده.

دوما میخوام تشکر کنم از کسایی که لطف می کنن و اینجا مشارکت می کنن و باگ ها رو به اطلاع ما می‌رسونن.

این کار خیلی با ما کمک می کنه چون اینقدر حجم تغییرات زیاد بوده که قطعا چیزای خیلی زیادی از دستمون در رفته و همینطور خیلی چیزا مدل جدیدی دارن ارائه و نمایش داده میشن.

این که شما به ما کمک کنین و بهمون بگین چه چیزایی مشکل داره باعث میشه ما سریع تر بتونیم درستش کنیم. (البته اگه دقیق‌تر بتونین مشکلات رو بگین و اگه نیاز شد حتی اسکرین شات بذارین خیلی بهتره.)

همینطور اگه چیزی به نظرتون میرسه که قبلا بهتر بوده یا می تونه تغییر کنه و بهتر بشه اون ها رو هم حتما باهامون در میون بذارین. شاید موفق نشیم همه ش رو اجرا کنیم ولی حداقل دید خوبی بهمون میده.

در آخر هم اگه چیزی هست که خیلی دوستش داشتین یا از نظرتون خیلی کاربردی بوده اونو هم بهمون بگین. اولش اینه که خوشحال میشیم و ذوق می کنیم، بعد هم خیلی کمکمون می کنه که با سلیقه شما بیشتر آشنا بشیم.

در آخر هم من سعی می کنم مواردی که به نظرم میرسه رو به صورت ویرایش زیر پست هاتون بنویسم.

بازم ممنون از صبوری شما

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 فروردین 1404 13:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه دست اندرکاران. ممنونیم بابت خوشگل کردن سایت. میدونیم که شبانه روز زحمت کشیدین و قدر دان زحماتتون هستیم.

این چت باکس جدیده هم به شدت باحاله ولی بطرز عجیبی آواتار آدمو بعضی وقتا یه شکل دیگه میکنه. الان که دارم اینو می نویسم آواتار کجول هات هم اون مدلی شده.
فکر نکنم اینایی که میخوام بگم باگ محسوب بشه ولی :میگم تو دلم نمونه. اول اینکه آخرین ورود افراد رو من نمی بینم. یعنی حتی نمیدونم هست یا نیست. آیکون لایک پستا هم همینطوره. گذاشتین یا من باز اشتباه کردم؟

دوم این پیام شخصیاست. قبلا زیر آواتار افراد گزینه ارسال جغد بود و لازم نبود وارد پروفشون بشیم. کاش اون برگرده. تازه امروز من رفتم به یکی پخ بدم ارسال پیامو که زدم برام اسم مخاطبمو نیاورد. بعد مجبور شدم دستی مخاطبمو تنظیم کنم و بفرستم. میشه بگین چطور مخاطبمو بصورت پیشفرض روی پخ داشته باشم؟ و اینکه بعد ارسال پخ رفتم صندوق ارسال دیدم انگاری پیامی که تازه فرستاده بودم نیست. از کجا بفهمم رفته یا نه؟

توی گوشی یه مقدار کار با سایت سخت شده کاشکی یکم درستش کنین. البته عذر میخوام میدونم جسارته این حرفا و شما کلی زحمت کشیدین و نباید اینطوری صحبت کنم. امیدوارم بی ادبی منو ببخشید.

بازم ممنون بابت زحماتتون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 فروردین 1404 09:18
نمایش جزئیات
آفلاین
یه چیز دیگه...
تعداد کلماتو نشون نمیده!

بازم گل!
اون قبلیه که ویر زدم گل ویرایششو یادم رفت، الان یه گل دیگه‌ هم میدم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 فروردین 1404 01:26
نمایش جزئیات
آفلاین
یه چیز دیگه هم به ذهنم رسید که اینم باگ نیست، فقط ظاهره.
رنگ هافپافیا قشنگ دیده میشه ولی بقیه گروها نه. ممکنه به خاطر دارک مود هم باشه ولی خب اگه بشه رنگ بقیه هم بیشتر دیده بشه خوبه...

مجددا گل بهتون!

ویرایش:
یه باگ هم یافتم!
تاریخا رو سالشو سمت راست می‌نویسه! اینجوری:
تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آریانا دامبلدور در 1404/1/5 2:13:30
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 فروردین 1404 01:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همگی و خداقوت جانانه!

۲ تا چیز که حالا شاید باگ حساب نشه ولی خوبه باشه:
یکی این که سایت قبلی خونده نشده ها رو بغلشو تو بلاک قرمز نشون میداد. فهمیدن این که کجا پست جدید اومده راحت‌تر بود.
دومی هم لایت موده اگه بشه...

بازم ممنون از زحماتتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آریانا دامبلدور در 1404/1/5 2:12:42
ویرایش شده توسط آریانا دامبلدور در 1404/1/5 2:13:09
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 فروردین 1404 00:22
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
آقا سایت خیلی خفن شده دمتون گرم کلی. بر منکرش لعنت المرلین حتی. داشتیم تو انجمن ها میگشتیم پست اینا میزدیم متوجه چیزی شدیم ما. احتمالا یک باگ ریزی باشه. مارو افلاین نشون میده. پست که زدیم. انلاین که هستیم. ولی زیر اواتارمون زده افلاین.
فعلا فقط همینو دیدم. گفتم سریع بکم لیست شه. بازم دمتون گرم.

ممنون از اطلاع رسانیت. بله این مشکل رو دیده بودیم اما ممکنه یه کمی زمان ببره حل کردنش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلگا هافلپاف در 1404/1/5 21:16:53
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

گزارش باگ‌های جادوگران جدید
ارسال شده در: دوشنبه 4 فروردین 1404 23:20
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
با سلام و درود خدمت همگی دوستان و عزیزان.
همانطور که در جریان هستید آپدیت جادوگران بالاخره عملیاتی شد و بهبودهایی در سایت صورت گرفته. بزودی گزارش تفصیلی از این تغییرات رو در اطلاعیه‌ها خدمت تون ارسال خواهیم کرد. اما خواسته فعلی از شما این هستش که اگر به بخشی از سایت مراجعه کردید و به باگ، خطا یا ایرادی برخورد کردید، لطفا اون رو در این تاپیک اطلاع رسانی کنید تا هرچه زودتر اون مشکل برطرف بشه و به مرور زمان تمام ایرادات از بین برن. همچنان پیشنهادات در مورد مسائل فنی، ظاهری و قالب رو میتونید در تاپیک «ایده‌پردازی قالب سایت» مطرح کنید.

باتشکر.
پانمدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/2/20 19:02:01
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are