اولا ممنون از همه اونایی که لطف داشتن و خوشحالم که از کلیت کار خوشتون اومده.
دوما میخوام تشکر کنم از کسایی که لطف می کنن و اینجا مشارکت می کنن و باگ ها رو به اطلاع ما میرسونن.

این کار خیلی با ما کمک می کنه چون اینقدر حجم تغییرات زیاد بوده که قطعا چیزای خیلی زیادی از دستمون در رفته و همینطور خیلی چیزا مدل جدیدی دارن ارائه و نمایش داده میشن.
این که شما به ما کمک کنین و بهمون بگین چه چیزایی مشکل داره باعث میشه ما سریع تر بتونیم درستش کنیم. (البته اگه دقیقتر بتونین مشکلات رو بگین و اگه نیاز شد حتی اسکرین شات بذارین خیلی بهتره.)
همینطور اگه چیزی به نظرتون میرسه که قبلا بهتر بوده یا می تونه تغییر کنه و بهتر بشه اون ها رو هم حتما باهامون در میون بذارین. شاید موفق نشیم همه ش رو اجرا کنیم ولی حداقل دید خوبی بهمون میده.
در آخر هم اگه چیزی هست که خیلی دوستش داشتین یا از نظرتون خیلی کاربردی بوده اونو هم بهمون بگین. اولش اینه که خوشحال میشیم و ذوق می کنیم، بعد هم خیلی کمکمون می کنه که با سلیقه شما بیشتر آشنا بشیم.
در آخر هم من سعی می کنم مواردی که به نظرم میرسه رو به صورت ویرایش زیر پست هاتون بنویسم.
بازم ممنون از صبوری شما
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

میدونیم که شبانه روز زحمت کشیدین و قدر دان زحماتتون هستیم.
اول اینکه آخرین ورود افراد رو من نمی بینم. یعنی حتی نمیدونم هست یا نیست. آیکون لایک پستا هم همینطوره. گذاشتین یا من باز اشتباه کردم؟