جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کارت قورباغه شکلاتی
آنلاین‌ها
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

کارت قورباغه شکلاتی

1

آنلاین‌ها

40 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
38
مهمانان
2
اعضا
اعضای آنلاین

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

فن‌ فیکشن‌ها

اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

انتخاب برترین‌ها

wand
انتخاب بهترین‌های بهار 1404 جادوگران

انتخاب برترین های فصل پاییز آغاز شد!

از 24 آذر تا پایان روز 27 آذر فرصت دارید تا بهترین‌های خود در پاییز را انتخاب نمایید.

wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: گزارش باگ‌های جادوگران جدید
ارسال شده در: دیروز ساعت 16:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام آقای سیاه جدی!

با اینکه در چارچوب کاراکتر اسنیپ می‌خوام از پشمات فرش دستبافت درست کنم پهن کنم کف دخمه کلاسم ( ) ولی خارج از اون خواستم تشکر کنم ازت که این همه زمان می‌ذاری و زحمت می‌کشی برای کارای فنی سایت. اکثر شبا می‌بینم تا نزدیک صبح داری روی سایت کار می‌کنی و واقعا بهت خسته نباشید می‌گم و ازت ممنونم.

خیلی عکسای پس‌زمینه خوشگلن. مخصوصا پس زمینه لندنو واقعا دوست دارم... خیلی بهش میاد. این برفیم که می‌باره فضای قشنگی به سایت داده. یه پیشنهادیم که داشتم این بود مثلا این رنگ بنفش می‌تونه طی فصل‌ها عوض بشه. مثلا پاییز نارنجی‌طور باشه، زمستونا توی مایه‌های سفید و آبی، بهار همین بنفش مثلا و تابستون یه رنگ سبز یا زرد طور. البته می‌دونم هماهنگ‌سازیش با پس زمینه‌ها و چیزای دیگه ممکنه واقعا سخت باشه برای همین صرفا در حد پیشنهاد بود که گفتم بگم.

از اینکه توی گوشی، مود دسکتاپش این منوی پایین صفحه اضافه شده هم خیلی خوشحالم. واقعا لازم بود چون ورود و خروج از سایت سخت شده بود به شدت.

با اینکه گفتی صبوری کنیم برای بهینه‌سازی قالب ولی گفتم اینم بگم حالا شاید به کار اومد. اگر امکانش هست این به دنبال تحصیل در هاگوارتزی یه کوچولو بره بالاتر که لاگین از اون منو پایین راحت‌تر بشه و آدم هی انگشتش اشتباهی نره روی کسب علم و دانش! نمی‌دونم چرا یه وقتا پشت منو قرار می‌گیره یه وقتا میاد روی منو قرار می‌گیره ولی به هر حال اگر یه کوچولو بره بالاتر مشکلش حل می‌شه. اصلا برای خودت می‌گم... فکر کن با اون پنجه‌های گِلی هی زدن روی دکمه ورود چقدر می‌تونه دشوار باشه.

نکته بعدی هم که می‌خواستم بگم این بخش تماس با ما و بلیتاست. من کش و کوکی پاک کردم بارها و بارها ولی یکی دو ماهه هرکاری می‌کنم بهم می‌گه ماژول وجود نداره. هم اون لینک پایین صفحه توی بخش گنجینه جادویی اینو می‌گه هم اون لینک داخل فهرستش.

لینکی هم که برام میاره اینه:

https://www.jadoogaran.org/modules/xhelp/

نکته بعدیم در مورد لینک فضاهای اجتماعی پایین صفحه هست که هیچکدوم درست نیستن. مثلا لینک اینستاگرام سایت‌مونو این می‌ده:

https://instagram.com/jadoogaran

در حالی که الان صفحه فعال‌مون اینه:

https://www.instagram.com/jadoogaranorg?igsh=MTk3NmlneGZyZTNuZw==

لینک فیسبوک‌مون که دیگه ته مسمومیته و سر از یکی از فن پیج‌های زدبازی در میاره! واقعا چرا؟!

اینه لینک اون پیج زدبازیه:

https://m.facebook.com/jadoo.garan/

که پیشنهاد می‌دم اگر فیسبوک نداریم اصلا برداریمش... چه کاریه!

لینک دیسکوردم می‌نویسه برای من که نامعتبره. به نظرم لازمم نیست توی فضای عمومی باشه. فعلا که میتینگا رفته گوگل میت اصلا ولی هرکیم عضو سایت شد و لینکو خواست برای خودش پخ می‌کنیم نهایتا.

لینک کانال تلگرام سایت‌مونم با آی دی اشتباه گذاشته شده. اینم به نظرم بهتره درست شه چون اگر می‌خوایم جذب عضو داشته باشیم باید بتونن کانال‌ تلگرام‌مونم پیدا کنن. حالا باز هرطور مدیرا صلاح می‌دونن و از نظر امنیتی برای سایت مشکلی ایجاد نمی‌کنه.

آره خلاصه... فعلا همینا. امیدوارم همین‌روزا شهرداری لندن فکری به حال سگ‌ شب‌گرد‌مون کنه. امنیت نداریم از دستش که!

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: دوشنبه 17 آذر 1404 13:44
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

توجه!

قالب سایت به علت بهینه نبودن و مشکلات آن، در چند روز آینده درحال به روز رسانی می‌باشد و با تغییراتی همراه خواهد بود. اگر حین استفاده از سایت با مشکلاتی مواجه شدید، لطفا صبوری کنید تا به روز رسانی قالب به پایان برسد.

با تشکر.

مدیریت فنی سایت.

افرادی که لایک کردند

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: شنبه 15 آذر 1404 18:19
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

بازگشت کامل مقالات از سایت آرشیو

به لطف زحمات دابی عزیز، مقالات ارزشمند سایت جادوگران که در سایت آرشیو همچنان باقی مانده بودند، تماما وارد سایت جدید شدند و با ماژول دنیای هری پاتر ادغام شدند. تمام این مقالات را ماژول دنیای هری پاتر میتوانید مشاهده کنید. مشاهده دسته بندی‌های ماژول دنیای هری پاتر فعلا در دسترس نیست که بزودی در دسترس کامل قرار خواهد گرفت.

مدیریت فنی جادوگران

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: چهارشنبه 12 آذر 1404 23:02
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

بازگشت گالری هری پاتر

گالری هری پاتر از سایت آرشیو به نسخه جدید جادوگران منتقل شد و از طریق منوی بالای سایت یا این لینک قابل دسترس میباشد. قالب این گالری هنوز کامل بازطراحی نشده است و همچنین احتمالا در آینده نزدیک دو گالری موجود در سایت با هم ادغام خواهند شد. 

باتشکر

پانمدی.

ارسال شده در: شنبه 10 آبان 1404 18:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خوب هستین؟ من برگشتم و از اون موقع سایت خیلی تغییرات داشته.
ینی واقعا واو. ساچ عه واو. واقعا گل کاشتین. دست مریزاد. دمتون گرم. خسته نباشین. خدا خیرتون بده.
نه واقعا بزار من موهامو از پشت ببندم اینجوری نمیشه.

آقا رنگ بندی عالی شده. یعنی چه روزانه اش چه شبانه اش. نه چشمو میزنه نه چیزی.
قابلیت لایک ها عالیه. قابلیت کامنت ها عالیه. البته دستم نیومده هنوز چرا بعضی جاها میشه کامنت گذاشت بعضی جاها نه.

خلاصه که عالیه. فقط دو تا مطلب کوچک میخوام بگم.
یک اینکه بلوک های ساید بار سمت راست...همین بلوک های تالار خصوصی و چمیدونم وزارت خونه اینا.
میشه شخصی سازیش کنیم؟ مثلا من نمیخوام اصلا تازه های جادوگران پلاس رو ببینم. یا مثلا هاگ رو....
برای مثاله ها. و یا میخوام به جای دوتا، شش تا از اخرین تاپیک های گروه های شخصیمو نشون بده. امکانش هست؟ که هر کاربر بتونه برای خودش رو تغییر بده؟
مثلا شبکه پرواز....این شبکه مسیر مارو کمی کم کرده که عالیه. اما پتانسیل داره. اگه من بتونم شخصی سازیش کنم. به جای مرداب هالادورین میزارم یکی از تاپیک های هالادورین رو که بیشترین کار رو اونجا دارم. مثلا مدیر تاپیک ارتباط با هالادورین رو پین میکنه برای خودش و سریع میپره اون تو....در کل سوالم در مورد امکان شخصی سازی بود. ممنون.

دوم...سیستم مون هنوز زوپسه مگه؟ چه باحال. مگه زوپس اینقدر امکانات داشت؟
ما فکر میکردیم سایت جدید قراره کلا زوپس نباشه چون زوپس امکانات نداره. ایا این امکانات همیشه توی زوپس بودن؟ یا خودتون درستش کردین؟

بازم ممنون از وقتی که بنده دادین. خیلی خوشحالم و حال میکنم با این سایت.

افرادی که لایک کردند

تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 26 مهر 1404 09:09
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

دابی نوشت:
با تشکر بسیار ... دابی عادت داشت سایت رو از طریق صفحه‌ی تمام پست‌ها باز کرد. الان یک ساعت بود که فکر کرد سایت اصلا داون شده! الان تازه فهمید فقط همون صفحه ارور داد!

دابی خجالت نکشید که علیه زوپس همیشه قهرمان سیاه‌نمایی کرد؟ صفحه‌ی مورد نظر فیکس شده بود و مثل ساعت کار کرد! دابی شانتاژگر! دابی بد!

افرادی که لایک کردند

دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!

ارسال شده در: سه‌شنبه 22 مهر 1404 18:38
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
با تشکر بسیار ... دابی عادت داشت سایت رو از طریق صفحه‌ی تمام پست‌ها باز کرد. الان یک ساعت بود که فکر کرد سایت اصلا داون شده! الان تازه فهمید فقط همون صفحه ارور داد!

افرادی که لایک کردند

دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!

ارسال شده در: سه‌شنبه 22 مهر 1404 17:56
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

قابلیت لایک کردن پست‌ها به انجمن های جادوگران اضافه شد

از هم‌اکنون میتوانید پست های مورد علاقه خود را در انجمن های جادوگران لایک کنید و لیست سایر کسانی که آن پست را لایک کرده اند مشاهده کنید. قابلیت لایک جادوگران فعلا به صورت آزمایشی در دسترس همگان قرار گرفته است و در صورت وجود هرگونه مشکل فنی و ظاهری، لطفا به مدیران فنی سایت اطلاع دهید.

با احترام.

پانمدی.

ارسال شده در: شنبه 29 شهریور 1404 10:53
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

سایت آرشیو جادوگران در دسترس همگان قرار گرفت

از هم اکنون می‌توانید با مراجعه به آرشیو جادوگران ، مقالات قدیمی، فرهنگ‌نامه هری پاتر، اخبار قدیمی، بخش دریافت فایل قدیمی و گالری هری پاتر را مشاهده کنید. در سایت آرشیو امکان عضویت وجود ندارد و همچنین اعضای سایت که در نسخه قبلی سایت عضو شده بودند، امکان فعالیت نخواهند نداشت و تنها قادر به خواندن مطالب هستند.

باتشکر.

مدیریت فنی.

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: چهارشنبه 22 مرداد 1404 00:53
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

سلام دوباره به همه عزیزانم! بیا بغلم

عرضم به حضورتون که من نیومدم اینجا باگ گزارش بدم!
یه امکان جدیدی به سایت اضافه شده که می‌دونم خیلیاتون منتظرش بودین و قطعاً کمک زیادی می‌تونه بکنه، اما با توجه به این که جای کار زیاد داره، فعلاً در مرحله آزمایشیه. من اومدم اینجا که این امکان جدید رو بهتون معرفی کنم و بعد ازتون بخوام که به صورت تستی ازش استفاده کنید تا مطمئن بشیم که مشکلی نداره و می‌تونیم ازش استفاده کنیم.

حالا این امکان جدید چیه؟

ادیتور جدید برای ارسال و ویرایش پست! 

بله دوستان! شما می‌تونید روی دکمه‌ی پاسخ توی هر کدوم از تاپیک‌های مورد نظرتون بزنید و در اون قسمت، اون گزینه «انتخاب» رو روی TinyMCE5 بذارید و ادیتور جدید رو ببینید.

ادیتور جدید

همونطور که می‌بینید یه سری گزینه‌های جدید اضافه شدن و همینطور گزینه‌هایی که توی ادیتور قبلی بودن هم بهبود پیدا کردن. از همین الان می‌تونید از این بخش استفاده کنید و تجربه خودتون رو همینجا یا از طریق ارسال جغد برای من بفرستید.

اما توجه کنید! 

• این ادیتور جدید هنوز در حال تسته، و پیشنهاد می‌کنم فعلاً پست‌های حساستون رو باهاش ننویسید چون ممکنه مشکلی به وجود بیاد و مجبور بشید پستتون رو دوباره بنویسید. در نتیجه شما رو تشویق می‌کنم برین توی تالارهای خصوصی‌تون و اسپم پراکنی کنید که سالازار هم این وسط حرص بخوره! چشمک
  • یه نکته دیگه هم بگم که دکمه پیش نمایش برای این ادیتور جدید کار نمی‌کنه و خب با توجه به این که خودش همه چیز رو لایو نشون میده نیازی هم بهش نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلگا هافلپاف در 1404/5/22 1:09:21
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟