یه نگاهی به این بنداز

یُختِچی عجیب نیست؟
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

»

سلام و درود
وقتی که می خواهیم پیام ارسال کنیم و از منشن استفاده می کنیم وقتی که روی پیش نمایش می زنیم منشن رو درست نمایش نمیده یعنی بهصورت همون متنی نشون میده. وقتی که ارسال می کنیم درست هست ولی روی پیشنمایش درست نماید داده نمیشه

نمی دونم این مشکل فقط برای منه یا بقیه هم همینطورن، اما توی بخش آنلاین ها، گاهی پیش میاد که می بینم صد تا کاربر مهمان، اومدن مهمونی! در حالیکه خودم تنها عضوِ سایتم که آنلاینم!
این عجیب نیست؟!
اصلا مشکل محسوب میشه یا نه؟!

خب دملزا راست می گفت برای منم هست الان 167(تا همین چند دقیقه پیش 173) تا کاربر آنلاین و 3 تا هم عضو آنلاین هستن

آبر گفت بیام اینجا، گفت اگه بز داشته باشم بهم چایی میدید با قندِ اضافی!
منم پریدم یکی از بز های آبرفورث رو قرض گرفتم و اومدم.

»

نمی دونم این مشکل فقط برای منه یا بقیه هم همینطورن، اما توی بخش آنلاین ها، گاهی پیش میاد که می بینم صد تا کاربر مهمان، اومدن مهمونی! در حالیکه خودم تنها عضوِ سایتم که آنلاینم!
این عجیب نیست؟!
اصلا مشکل محسوب میشه یا نه؟!

»

هرپوی کثیف نوشت:
درود و صد درود.
نمیدونم این باگه فقط مشکل منه یا نه. ولی مثلاً توی پروفایلها، وقتی میرم پستهای اون شناسه در انجمنها رو ببینم، اون دکمهای که میزدیم بریم صفحهی قبلتر و پستهای قدیمیتر اون شناسه رو ببینیم ناپدید شده برام مدتیه. در نتیجه فقط به همون مثلاً لیست ده تا از آخرین پستها دسترسی دارم. با مرورگر دیگه هم امتحان کردم و همین بود.

جیمز سیریوس پاتر نوشت:
سلام و خسته نباشید به مدیرای فنی سایت
من وقتی پخ میدم به کسی صفحه پیام ارسال شده میاد قبلا روی لینک اول که میره به اینباکسم کلیک میکردم و میرفت.
الان لینک رو نشون میده وقتی روش نگه دارم ولی منو ریدایرکت نمیکنه به صفحه اصلی!
مرسی