جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

23 کاربر(ها) آنلاین هستند (20 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
21
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  92 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  202 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: گزارش باگ‌های جادوگران جدید
ارسال شده در: شنبه 19 اردیبهشت 1405 11:57
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
آموزش رفع خطای امنیتی (SSL یا Connection is not ecure) و خطای DNS هنگام باز کردن صفحات سایت در صورتی که همچنان این خطا رو دریافت میکنید.

در مرورگر کروم (گوشی های آندرویدی و کامپیوتر ویندوز)

این آدرس رو در مرورگر کپی و باز کنید:

chrome://net-internals

از منوی سمت چپ گزینه‌ی DNS رو انتخاب کنید.
در بخش سمت راست ابتدا در قسمت دامنه وارد کنید: jadoogaran.org (بدون پیشوند www یا http)
lookup رو بزنید. صبر کنید تا یک IP زیرش درج بشه. وقتی که درج شد (یا فرضا پیغام خطایی درج شد) دکمه‌ی clear host cache رو بزنید.

از منوی سمت چپ گزینه‌ی Sockets رو انتخاب کنید.
در بخش سمت راست ابتدا دکمه‌ی Close Idle Sockets و سپس دکمه‌ی Flush socket pools رو بزنید.

از منوی سمت چپ گزینه‌ی Domain Security Policy رو انتخاب کنید.
در آخرین ورودی قسمت سمت راست با عنوان Delete domain security policies وارد کنید: jadoogaran.org
دکمه delete رو بزنید.
مرورگر رو ببندید و مجددا وارد شید.
در صورتی که همچنان خطا پایدار بود، می‌تونید 24 ساعت صبر کنید و مجددا این پروسه رو تکرار کنید. احتمالش وجود داره که اطلاعات جدید به خاطر اختلالات شبکه با تاخیر برای شما نمایش داده بشه.
اگر همچنان نتیجه نگرفتید، میتونید از تنظیمات گوشی، قسمت Apps مرورگر کروم رو پیدا کنید و Clear storage رو بزنید. توجه کنید که در صورت انجام این کار تمام اطلاعات مرورگر شما حذف میشه و در صورتی که به این اطلاعات نیاز دارید این روش رو انجام ندید.
اگر باز هم نتیجه نگرفتید دو راه دارید: 1. گوشیتون رو توی دیوار بکوبید و زیر لب بگید: «ای خارش رو از پاش در آوردم!» با گوشی جدیدی که میخرید، دیگه خطا دریافت نخواهید کرد. 2. با لبخندی بی معنی بگید: «گور بابای جادوگران و هر چی که هست!» و دیگه تا آخر عمر وارد سایت جادوگران نشید. باز هم خطایی نخواهید دید.

در مرورگر فایرفاکس کامپیوتر

کلید میانبر Ctrl + Shift + Delete رو بزنید یا خودتون مسیر منتهی به حذف History رو طی کنید. هیستوری رو با زدن تمام تیک‌ها شامل "Active Logins" و "Site Settings" پاک کنید.

در مرورگر فایرفاکس گوشی‌های آندروید

وارد سایت بشید. روی علامت قفل یا علامت تعجب داخل مثلث که کنار آدرس سایت نمایش داده میشه ضربه بزنید (آروم!) گزینه‌ی Clear Cookies and Site Data رو انتخاب کنید. Delete رو بزنید. صفحه رو از ابتدا بارگزاری کنید.

در گوشی‌های آیفون

دابی این کالاهای لوکس و نمادهای سرمایه‌داری رو به رسمیت نشناخت! اگر شناخت هم بلد نبود چجوری توشون باید گواهی امنیتی cache شده رو حذف کرد تا سایت گواهی جدیدش رو فرستاد! شما هم بهتر بود با گوشی آیفونتون به تفریحات لاکچری‌تر و دور دور در Mall های بزرگ شهرتون بپردازید به جای جادوگران!

ممنون از وقتی که گذاشتید. امیدوارم مشکل ورود به سایت برای همه‌ی دوستان حل بشه. در صورتی که کسی کلا پشت در مونده یا این خطاها رو در روزهای آتی همچنان داشت، حتما از طریق ارسال جغد به من خبر بده.
دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!
ارسال شده در: پنجشنبه 27 فروردین 1405 23:21
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

جیمز سیریوس پاتر نوشت:
سلام و خسته نباشید به مدیرای فنی سایت
من وقتی پخ میدم به کسی صفحه پیام ارسال شده میاد قبلا روی لینک اول که میره به اینباکسم کلیک میکردم و میرفت.
الان لینک رو نشون میده وقتی روش نگه دارم ولی منو ریدایرکت نمیکنه به صفحه اصلی!
مرسی

من یک پخ تستی ارسال کردم و بعد از ارسال پخ، پیام زیر اومد:

روی لینک اولی که کلیک کردم، رفت توی اینباکس پیام شخصی.
لطفا دوباره تست کن و اگر مشکلی هست یا من دقیق متوجه نشدم، بگو حتما.
ممنون.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: پنجشنبه 27 فروردین 1405 20:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و خسته نباشید به مدیرای فنی سایت
من وقتی پخ میدم به کسی صفحه پیام ارسال شده میاد قبلا روی لینک اول که میره به اینباکسم کلیک میکردم و میرفت.
الان لینک رو نشون میده وقتی روش نگه دارم ولی منو ریدایرکت نمیکنه به صفحه اصلی!
مرسی

افرادی که لایک کردند

برو جلو یک قهرمان بشو فقط بجنگ و نا امید نشو
ارسال شده در: یکشنبه 30 آذر 1404 15:11
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

کوین کارتر نوشت:
سلاااااام! حسابی خسته نباشین!
سایت خیلی ناز و خوشگل شده. دستتون درد نکنه.

فقط یه چیزی... نمی دونم چرا ولی بعضی از تاپیک های خارج از ایفا باز نمی کنن یا باز می کنن و می خوای پست بزنی یا ویرایش کنی ارور میدن و برت می گردونن صفحه اصلی سایت. مثلا تاپیک قلم پر برای من اینطوری میاره.

ممنون کوین.
فکر کنم مشکل تاپیک قلم پر حل شده باشه. یه نگاهی بنداز لطفا.
میشه دقیق بگی توی چه تاپیک های دیگه ای این اتفاق افتاده تاحالا؟

افرادی که لایک کردند

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: یکشنبه 30 آذر 1404 14:43
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلاااااام! حسابی خسته نباشین!
سایت خیلی ناز و خوشگل شده. دستتون درد نکنه.

فقط یه چیزی... نمی دونم چرا ولی بعضی از تاپیک های خارج از ایفا باز نمی کنن یا باز می کنن و می خوای پست بزنی یا ویرایش کنی ارور میدن و برت می گردونن صفحه اصلی سایت. مثلا تاپیک قلم پر برای من اینطوری میاره.

افرادی که لایک کردند

تو اشتیاق بسوز و سرت رو بالا نگه دار!
سریعتر از باد به آسمون شیرجه بزن!
دنیایی فراتر از تصور تو دستاته و این باشکوهه!

ارسال شده در: چهارشنبه 26 آذر 1404 10:44
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

سوروس اسنیپ نوشت:
سلام آقای سیاه جدی!

با اینکه در چارچوب کاراکتر اسنیپ می‌خوام از پشمات فرش دستبافت درست کنم پهن کنم کف دخمه کلاسم ( ) ولی خارج از اون خواستم تشکر کنم ازت که این همه زمان می‌ذاری و زحمت می‌کشی برای کارای فنی سایت. اکثر شبا می‌بینم تا نزدیک صبح داری روی سایت کار می‌کنی و واقعا بهت خسته نباشید می‌گم و ازت ممنونم.

خیلی عکسای پس‌زمینه خوشگلن. مخصوصا پس زمینه لندنو واقعا دوست دارم... خیلی بهش میاد. این برفیم که می‌باره فضای قشنگی به سایت داده. یه پیشنهادیم که داشتم این بود مثلا این رنگ بنفش می‌تونه طی فصل‌ها عوض بشه. مثلا پاییز نارنجی‌طور باشه، زمستونا توی مایه‌های سفید و آبی، بهار همین بنفش مثلا و تابستون یه رنگ سبز یا زرد طور. البته می‌دونم هماهنگ‌سازیش با پس زمینه‌ها و چیزای دیگه ممکنه واقعا سخت باشه برای همین صرفا در حد پیشنهاد بود که گفتم بگم.

از اینکه توی گوشی، مود دسکتاپش این منوی پایین صفحه اضافه شده هم خیلی خوشحالم. واقعا لازم بود چون ورود و خروج از سایت سخت شده بود به شدت.

با اینکه گفتی صبوری کنیم برای بهینه‌سازی قالب ولی گفتم اینم بگم حالا شاید به کار اومد. اگر امکانش هست این به دنبال تحصیل در هاگوارتزی یه کوچولو بره بالاتر که لاگین از اون منو پایین راحت‌تر بشه و آدم هی انگشتش اشتباهی نره روی کسب علم و دانش! نمی‌دونم چرا یه وقتا پشت منو قرار می‌گیره یه وقتا میاد روی منو قرار می‌گیره ولی به هر حال اگر یه کوچولو بره بالاتر مشکلش حل می‌شه. اصلا برای خودت می‌گم... فکر کن با اون پنجه‌های گِلی هی زدن روی دکمه ورود چقدر می‌تونه دشوار باشه.

نکته بعدی هم که می‌خواستم بگم این بخش تماس با ما و بلیتاست. من کش و کوکی پاک کردم بارها و بارها ولی یکی دو ماهه هرکاری می‌کنم بهم می‌گه ماژول وجود نداره. هم اون لینک پایین صفحه توی بخش گنجینه جادویی اینو می‌گه هم اون لینک داخل فهرستش.

لینکی هم که برام میاره اینه:

https://www.jadoogaran.org/modules/xhelp/

نکته بعدیم در مورد لینک فضاهای اجتماعی پایین صفحه هست که هیچکدوم درست نیستن. مثلا لینک اینستاگرام سایت‌مونو این می‌ده:

https://instagram.com/jadoogaran

در حالی که الان صفحه فعال‌مون اینه:

https://www.instagram.com/jadoogaranorg?igsh=MTk3NmlneGZyZTNuZw==

لینک فیسبوک‌مون که دیگه ته مسمومیته و سر از یکی از فن پیج‌های زدبازی در میاره! واقعا چرا؟!

اینه لینک اون پیج زدبازیه:

https://m.facebook.com/jadoo.garan/

که پیشنهاد می‌دم اگر فیسبوک نداریم اصلا برداریمش... چه کاریه!

لینک دیسکوردم می‌نویسه برای من که نامعتبره. به نظرم لازمم نیست توی فضای عمومی باشه. فعلا که میتینگا رفته گوگل میت اصلا ولی هرکیم عضو سایت شد و لینکو خواست برای خودش پخ می‌کنیم نهایتا.

لینک کانال تلگرام سایت‌مونم با آی دی اشتباه گذاشته شده. اینم به نظرم بهتره درست شه چون اگر می‌خوایم جذب عضو داشته باشیم باید بتونن کانال‌ تلگرام‌مونم پیدا کنن. حالا باز هرطور مدیرا صلاح می‌دونن و از نظر امنیتی برای سایت مشکلی ایجاد نمی‌کنه.

آره خلاصه... فعلا همینا. امیدوارم همین‌روزا شهرداری لندن فکری به حال سگ‌ شب‌گرد‌مون کنه. امنیت نداریم از دستش که!

درود سوروس.
دقیقا همینطوره. منم میخوام از فرش دستبافتت پشم درست کنم. ولی خب چه کنم که گاهی باید از نقشم خارج شم و در قالب مدیر فنی ظاهر شم.

ممنونم از لطفتت. اگر خیلی وقت گیره کار فنی. امیدوارم بتونم تمامشو درست و برطرف کنم و بهبود ببخشم تا جای ممکن. سورپرایز جدید رو توی اطلاعیه بعدی این تاپیک اعلام میکنم. مربوط به همین عکس پس زمینه هستش. رنگ بنفشم تغییر دادم چون درخواست زیادی برای تغییرش بود. حالا یک ترکیب رنگ خیلی خفن داریم.

تمام مشکلاتی که گفتی در اسرع برطرف میشن حتما. اون لینکای فوترم (قسمت پایین پایین سایت) فعلا دست نزدم تا خود فوتر رو بهینه و درست کنم و بعدش لینک هاشو درست کنم.

ممنون از فیدبکت.

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: یکشنبه 23 آذر 1404 16:36
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام آقای سیاه جدی!

با اینکه در چارچوب کاراکتر اسنیپ می‌خوام از پشمات فرش دستبافت درست کنم پهن کنم کف دخمه کلاسم ( ) ولی خارج از اون خواستم تشکر کنم ازت که این همه زمان می‌ذاری و زحمت می‌کشی برای کارای فنی سایت. اکثر شبا می‌بینم تا نزدیک صبح داری روی سایت کار می‌کنی و واقعا بهت خسته نباشید می‌گم و ازت ممنونم.

خیلی عکسای پس‌زمینه خوشگلن. مخصوصا پس زمینه لندنو واقعا دوست دارم... خیلی بهش میاد. این برفیم که می‌باره فضای قشنگی به سایت داده. یه پیشنهادیم که داشتم این بود مثلا این رنگ بنفش می‌تونه طی فصل‌ها عوض بشه. مثلا پاییز نارنجی‌طور باشه، زمستونا توی مایه‌های سفید و آبی، بهار همین بنفش مثلا و تابستون یه رنگ سبز یا زرد طور. البته می‌دونم هماهنگ‌سازیش با پس زمینه‌ها و چیزای دیگه ممکنه واقعا سخت باشه برای همین صرفا در حد پیشنهاد بود که گفتم بگم.

از اینکه توی گوشی، مود دسکتاپش این منوی پایین صفحه اضافه شده هم خیلی خوشحالم. واقعا لازم بود چون ورود و خروج از سایت سخت شده بود به شدت.

با اینکه گفتی صبوری کنیم برای بهینه‌سازی قالب ولی گفتم اینم بگم حالا شاید به کار اومد. اگر امکانش هست این به دنبال تحصیل در هاگوارتزی یه کوچولو بره بالاتر که لاگین از اون منو پایین راحت‌تر بشه و آدم هی انگشتش اشتباهی نره روی کسب علم و دانش! نمی‌دونم چرا یه وقتا پشت منو قرار می‌گیره یه وقتا میاد روی منو قرار می‌گیره ولی به هر حال اگر یه کوچولو بره بالاتر مشکلش حل می‌شه. اصلا برای خودت می‌گم... فکر کن با اون پنجه‌های گِلی هی زدن روی دکمه ورود چقدر می‌تونه دشوار باشه.

نکته بعدی هم که می‌خواستم بگم این بخش تماس با ما و بلیتاست. من کش و کوکی پاک کردم بارها و بارها ولی یکی دو ماهه هرکاری می‌کنم بهم می‌گه ماژول وجود نداره. هم اون لینک پایین صفحه توی بخش گنجینه جادویی اینو می‌گه هم اون لینک داخل فهرستش.

لینکی هم که برام میاره اینه:

https://www.jadoogaran.org/modules/xhelp/

نکته بعدیم در مورد لینک فضاهای اجتماعی پایین صفحه هست که هیچکدوم درست نیستن. مثلا لینک اینستاگرام سایت‌مونو این می‌ده:

https://instagram.com/jadoogaran

در حالی که الان صفحه فعال‌مون اینه:

https://www.instagram.com/jadoogaranorg?igsh=MTk3NmlneGZyZTNuZw==

لینک فیسبوک‌مون که دیگه ته مسمومیته و سر از یکی از فن پیج‌های زدبازی در میاره! واقعا چرا؟!

اینه لینک اون پیج زدبازیه:

https://m.facebook.com/jadoo.garan/

که پیشنهاد می‌دم اگر فیسبوک نداریم اصلا برداریمش... چه کاریه!

لینک دیسکوردم می‌نویسه برای من که نامعتبره. به نظرم لازمم نیست توی فضای عمومی باشه. فعلا که میتینگا رفته گوگل میت اصلا ولی هرکیم عضو سایت شد و لینکو خواست برای خودش پخ می‌کنیم نهایتا.

لینک کانال تلگرام سایت‌مونم با آی دی اشتباه گذاشته شده. اینم به نظرم بهتره درست شه چون اگر می‌خوایم جذب عضو داشته باشیم باید بتونن کانال‌ تلگرام‌مونم پیدا کنن. حالا باز هرطور مدیرا صلاح می‌دونن و از نظر امنیتی برای سایت مشکلی ایجاد نمی‌کنه.

آره خلاصه... فعلا همینا. امیدوارم همین‌روزا شهرداری لندن فکری به حال سگ‌ شب‌گرد‌مون کنه. امنیت نداریم از دستش که!

افرادی که لایک کردند

ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1404/9/23 16:40:28
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1404/9/23 17:09:54
𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓼𝓲𝓰𝓷𝓪𝓽𝓾𝓻𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓹𝓻𝓸𝓹𝓮𝓻𝓽𝔂 𝓸𝓯 𝓽𝓱𝓮 𝓗𝓪𝓵𝓯 𝓑𝓵𝓸𝓸𝓭 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮
ارسال شده در: دوشنبه 17 آذر 1404 13:44
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

توجه!

قالب سایت به علت بهینه نبودن و مشکلات آن، در چند روز آینده درحال به روز رسانی می‌باشد و با تغییراتی همراه خواهد بود. اگر حین استفاده از سایت با مشکلاتی مواجه شدید، لطفا صبوری کنید تا به روز رسانی قالب به پایان برسد.

با تشکر.

مدیریت فنی سایت.

ارسال شده در: شنبه 15 آذر 1404 18:19
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

بازگشت کامل مقالات از سایت آرشیو

به لطف زحمات دابی عزیز، مقالات ارزشمند سایت جادوگران که در سایت آرشیو همچنان باقی مانده بودند، تماما وارد سایت جدید شدند و با ماژول دنیای هری پاتر ادغام شدند. تمام این مقالات را ماژول دنیای هری پاتر میتوانید مشاهده کنید. مشاهده دسته بندی‌های ماژول دنیای هری پاتر فعلا در دسترس نیست که بزودی در دسترس کامل قرار خواهد گرفت.

مدیریت فنی جادوگران

ارسال شده در: چهارشنبه 12 آذر 1404 23:02
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

بازگشت گالری هری پاتر

گالری هری پاتر از سایت آرشیو به نسخه جدید جادوگران منتقل شد و از طریق منوی بالای سایت یا این لینک قابل دسترس میباشد. قالب این گالری هنوز کامل بازطراحی نشده است و همچنین احتمالا در آینده نزدیک دو گالری موجود در سایت با هم ادغام خواهند شد. 

باتشکر

پانمدی.