جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[notice]] اطلاعیه‌ها و پیشنهادات قالب و بخش فنّی سایت

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: اطلاعیه‌ها و پیشنهادات قالب و بخش فنّی سایت
ارسال شده در: شنبه 26 اردیبهشت 1405 14:43
نمایش جزئیات
آفلاین
امکانش هست واسه کامنت هایی که می زنیم و دریافت می کنیم، نوتیف داشته باشیم؟
برای آشنایی بیشتر با جهان داستانی و رمانم، 'دنیای نوکترنال کتدرال' به پروفایل لینکدینم مراجعه کنید.
ارسال شده در: پنجشنبه 24 اردیبهشت 1405 01:52
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام.

دابی به چند عدد موش آزمایشگـــ... چیز... داوطلب برای تست کردن سورپرایز جدید زوپس و فیدبک دادن نیازمند بود! دابی از بقیه استفاده ابزاری کرد! دابی بد!

سورپرایز چی چی بود؟ اگه دابی گفت که دیگه سورپرایز نبود! دابی دهن لق! دابی بد!

دابی پول هم داد؟ خیر! دابی پول گرفت. دابی شیفته‌ی مال دنیا! دابی بد!

نفری 100 گالیون هزینه‌ی داوطلبی بود. برای چیزی که ندونست چی بود چرا باید پول خرج کرد؟ اونو دیگه خودتون دونست. ولی هزینه‌ی انجام همین کار بعد از عرضه‌ی عمومی، ممکن بود خیلی بیشتر از این بود. شاید هم اصلا قابل خریدن با گالیون نبود. تازه ظرفیت تست هم محدود بود! دابی بازارگرم! دابی بد!

آیا ممکن بود بعد از تست به نظرتون چیز جذابی نرسید و حس کرد گالیونتون رو دور ریخت؟ کاملا! دابی کلاهبردار!

اگر دلتون خواست قمار کرد و عشقی پول داد و در این تست شرکت کرد، به زوپس مارکس جادوگران مراجعه کرد و 100 گالیون برای دابی صندوق به قندوق کرد.

داوطلب‌ها کی تونست در تست شرکت کرد؟ هر وقت سگ سیاه قربان پاچه‌ی ماژول رو ول کرد! فعلا قربان مشغول گاز گاز کردن بود. دابی پیش‌فروش کرد و برای تحویل وعده‌ی سر خرمن داد! دابی بد!
دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!
ارسال شده در: یکشنبه 20 اردیبهشت 1405 17:40
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
به روزرسانی آیکون‌های تاپیک‌ها!

اون آیکون‌های قلم پر رنگ و وارنگ بود کنار اسم تاپیکا؟! دابی 18 سال نتونست فلسفه‌شون رو فهمید! و حذفش کرد!

نمادهای جدید:

1. در صورتی که از آخرین بازدید شما از تاپیک، پست جدیدی در تاپیک ارسال شده باشه، یک چراغ چشمک زن کوچیک پیش از اسم تاپیک نمایش داده میشه. یعنی پست سین نشده‌ای وجود داره!

2. بالای عنوان هر تاپیک، به جای قلم‌پرهای قبلی، یک آیکون به نمایش درمیاد که نشانگر کاربرد تاپیکه. این آیکون‌ها (که به زودی توسط مدیر سایت و ناظران انجمن‌ها برای تمام تاپیک‌ها ثبت میشه) به شرح زیر هستن:

تصویر تغییر اندازه داده شده رول نویسی تک پستی / فن فیکشن

تصویر تغییر اندازه داده شده رول نویسی گروهی

تصویر تغییر اندازه داده شده گفتگوی غیر رول

تصویر تغییر اندازه داده شده فروشگاه

تصویر تغییر اندازه داده شده آموزشی (کلاس / نقد)

تصویر تغییر اندازه داده شده اطلاعیه‌ها

پ.ن: آیکون‌ها قبل از نهایی شدن یکی دوبار تغییر کرده، ممکنه برای شما آیکون‌های قبلی که چندان واضح نبودن به نمایش دربیاد. در این صورت یک بار کش مرتبط با جادوگران رو از مرورگرتون پاک کنید.
ارسال شده در: شنبه 19 اردیبهشت 1405 16:21
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
به روزرسانی جدید:

با توجه به تجربه تلخ و پرتکرار از دست رفتن پست‌ها در اثر بسته شدن تصادفی تب، ارسال نشدن پست و ... قابلیت جدیدی به سایت اضافه شد که به صورت خودکار متن‌هایی که در بخش ارسال پاسخ / ارسال پیام شخصی در حال نگارش هستند را در سیستم خود کاربر ذخیره کرده و هنگامی که مجددا به پخش پاسخ وارد شوید این متن را بازنشانی می‌کند. این فرآیند برای هر تاپیک / کاربر یک متن جداگانه ذخیره کرده؛ و در صورت نگارش همزمان در تاپیک های مختلف / پیام به کاربران مختلف، همگی در حافظه‌ی مرورگر شما باقی می‌ماند؛ و در هنگام پاسخ مجدد به هر تاپیک / کاربر، متن مرتبط با همان تاپیک / کاربر را نمایش می‌دهد.

لازم به ذکر است که این قابلیت تنها در صفحه‌ی پاسخ (و پیام شخصی) وجود دارد. بنابراین پاسخ سریع انتهای تاپیک شامل این موضوع نیست.

پ.ن: لطفا این قابلیت را جایگزین ذخیره کردن محتواهای در حال نگارش خود در جای امن نکنید. امکان وجود باگ، یا پاک شدن اطلاعات مرورگر شما وجود دارد!

ویرایش: قابلیت ذخیره خودکار به ویرایشگر TinyMCE هم اضافه شد!
ویرایش شده توسط دابی در 1405/2/19 16:47:43
ویرایش شده توسط دابی در 1405/2/19 18:08:35
پاسخ: ایده‌پردازی قالب سایت
ارسال شده در: پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405 20:30
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
عرض سلام و درود و احترام و خداقوت و همه‌ی انرژی‌های مثبت و اینا، خدمت مسئولین و مدیران عزیز و محترم فنی سایت!

خدمت رسیدم که در ابتدا بابت قالب جدید سایت تشکر کنم. این جدیده که کنتراست تیرگی طیف رنگی رو یکم بالا برده و در عین تیرگی، رنگ‌های سایت رو روشن کرده اصلا خیلی ماهه! خیلی عسله لامصب! دست و پنجه‌تون سلامت واقعا! خیلی زحمت می‌کشید...

و بعد، برحسب نیاز یه ایده‌ای رو مطرح کنم. آقا من خیلی با این مشکل سر و کله نرم می‌کنم و دست و پنجه می‌زنم. توی باقی پیامرسان‌ها، چه ایرانی و چه خارجی وقتی حرفی نداری که بزنی و مکالمه رو قطع می‌کنی، یه‌ ری‌اکشن هست که اونو می‌زنی تا نگن آقا طرف سین کرد، چیزی نگفت. چقد زشت و خجالت و اوف‌ها بر تو و داستان... ولی خب توی پخ ما همچین چیزی نداریم. یهو مثلا طرف می‌ره و بعد تو با خودت می‌گی که ناراحت شد؟ نشد؟ مشکلی داره؟ مشکلی دارم؟ الان چی شده؟ من به شخصه خیلی همچین حرکت‌ها می‌زنم و یهو محو می‌شم و به این فکر هم می‌کنم که طرف ناراحت نشه...

ایده‌ای که داشتم، این بود که اگه بشه و امکانش هست و زیاد هم وقت‌گیر نیست، فیلدهای سه‌گانه پخ چهارتا بشن.

حالا اگه بشه یه فیلد کنار اون قسمتی که نشون می‌ده پیام سین شده یا نه تحت عنوان لایک یا پسند باز بشه، که وقتی روی پاسخ پخ می‌زنی، یه گزینه باشه حالت on و off که حالا آخر و قبل گزینه ارسال باشه یا هرجای دیگه، و اون طرف توی فیلدها همینطوری یه اسنیچ باشه که وقتی روی on تنظیم می‌کنیم، اسنیچه پراش باز بشن و وقتی روی off هست، پراش بسته باشن. که به معنی لایک باشه و طرف بفهمه که ما سین کردیم و موافقیم یا ری‌اکشن نشون دادیم. نه اینکه بی‌توجه بودیم.

یا حتی اگه این موضوع قابل اجرا باشه چه بسا بهتر باشه که ری‌اکشن داشته باشیم. که به‌جای اون دو گزینه‌ی on و off، یه فیلد نوشتاری باز بشه که فقط کد شکلک و ایموجی‌های سایت رو قبول کنه. و اون‌طرف‌ توی فیلد همون شکلک رو نشون بده. که بازم ری‌اکشن ما باشه و فکر نکنن توجه نکردیم.

نمی‌دونم اینا چقد قابل اجراست و می‌دونم اجراش ضرورتی نداره اصلا! ولی اگه وقت کردین و لازم دیدین، ممنون می‌شم یه وقت کوچولو روش بذارین و بهش فکر کنین.

متشکر!
مرگ اوت!
MAYBE YOU ARE NEXT

ارسال شده در: دوشنبه 1 دی 1404 16:05
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
لرد نوشته:
نقل قول:
با سلام و احترام...

در وحله اول بسیار خسته نباشید میگم به اعضای تیم فنی سایت. خیلی زحمت کشیدید و سایت بسیار زیبا شده. خلاقیت بالا و تصاویر منحصر به فرد خیلی سایت رو جذاب کردند.

نکته ای که میخوام بهش اشاره کنم، رنگ زرد در پس زمینه آبیه. در حقیقت به شبکه پرواز اشاره میکنم. شاید نکته کوچکی در میان تغییرات بزرگ سایت باشه ولی برای ما که مدام از شبکه پرواز استفاده میکنیم، این ترکیب رنگ به خصوص در موبایل آزار دهنده است. اگر ممکنه یا رنگ نوشته و یا رنگ پس زمینه رو تغییر بدهید.
ممنونم.

سلام. ممنون لرد عزیز.
شبکه پرواز مشکلش حل شد. هرمشکل دیگه ای بود حتما بگید.

نیکلاس نوشته:
نقل قول:
ممنون از لردولدمورت که مثل همیشه خط شکن و پیشتاز بودن.
قالب صفحه ی ارسال پیام و جغد به هم ریخته لطفا درست بشه.

اره اون صفحه یکی از معضلات فعلیه. درستش میکنیم یکمی دیگه. روی همون صفحه یه CTRL+F5 بزن ولی. شاید بهتر شد.

نقل قول:
وقتی صفحه در حالت روزه ☀️ متون بین بلاک ها یا همون مسیری که الان توش هستیم. مثلا
جادوگران>انجمن ها> قلعه> فلان تاپیک چون بکگراند هم نورانیه و رنگ اینا هم زرده به سختی دیده میشن.

این مشکلات درست میشن به مرور.

نقل قول:
ایرادات موبایل خب بیشتره به خاطر اینکه واقعا این سیستم خیلی سخت ریسپانسیو میشه و اصلا نمیشه. اما گالری ها و اخبار بعضا اگر نظر بزاریم قالبشون به هم میریزه.

لطفا اسکرین شات بده. چون این مشکلی که میگی مشاهده نشده.

نقل قول:
چرا هلگا هافلپاف فقط مدیر فنیه؟ مگه وزیر نباید هم مدیر فنی باشه هم مدیر داخلی؟

وزیر صرفا وزیره. بقیه مسئولیت های فنی و داخلی و ... توی سایت ربطی به مسئله وزیر بودن نداره.

نقل قول:
چرا از قابلیت لایک به عنوان رفیق بازی استفاده میشه؟
ما نیت مون این بود که ملت انگیزه بگیرن از اینکه پست هاشون خونده میشه، پس لطفا گزینه ی نمایش لایک کنندگان به نمایش خوانندگان تغییر پیدا کنه و فرهنگ سازی هم بشه که ملت هر پستی رو خوندن روی گزینه ی خواندم(به جای لایک) کلیک کنن.

والا من چنین چیزیو احساس نکردم. البته درست میگی که نیت چی بوده. روی این پیشنهاد فکر میشه. پیشنهاد میکنم خودت شخصا با هلنا مطرحش کنی تا ببینی اون نظرش چیه.

نقل قول:
دابی جان من نبودم توی میتینگ اما الان موتورم داغه میخوام بگم...
یه پیج داریم،جادوگران آفیشال، که باید فقط اخبار هری پاتری و پیام امروز رو پوشش بده توی اینستا.
یه پیج هم باید بزنیم مثلا جادوگران rp و از همه ی اعضا درخواست کنیم تا پست بسازن بدون هیچ کنترل کیفیت خاصی و در واقع عین همین سایت باشه ولی تو اینستا.
نیاز نیست همه ادیتور باشن.
یکی یه متن قشنگ داره با یه عکس معمولی از گوگل همونو بفرستین به نامش.
بعضیا مثل دوستان موزیک مغزمون، اهنگ و موسیقی میفرستن...
یکی میم و جک بلده میفرسته...
اینا همه ایدی سایتشون هم تگ میشه زیر پست و به نظرم خیلی جنجالیه و کامنت هایی که میزاریم خودش میتونه مردم رو مشتاق و کنجکاو کنه. نیاز هم نیست که یک تیمی یا یک شخص دهن خودشو مچاله کنه و محتوا تولید کنه.

اینستاگرام سایت به تازگی فعال شده اتفاقا.
آدرسش Jadoogaranorg@ هستش. میتونی فالو کنی. بقیه پیج هایی که هستش فعال نیستن و کلا نباید درنظرشون گرفت. بعد از دیدن این پیج، پیشنهادی داری برای شبکه های اجتماعی حتما مطرح کن.

وین نوشته:
نقل قول:
من خودم جدیدا وارد سایت شدم از همه ی مدیران هم می خوام تشکر کنم واقعا همه چی عالیه .مرسی .

ممنون از انگیزه دادن قشنگت وین. موفق باشی دوست خوبم.

باتشکر از همگی.
پانمدی.

افرادی که لایک کردند

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: دوشنبه 1 دی 1404 15:26
نمایش جزئیات
آفلاین
من خودم جدیدا وارد سایت شدم از همه ی مدیران هم می خوام تشکر کنم واقعا همه چی عالیه .مرسی .
ارسال شده در: یکشنبه 30 آذر 1404 06:11
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
ممنون از لردولدمورت که مثل همیشه خط شکن و پیشتاز بودن.
قالب صفحه ی ارسال پیام و جغد به هم ریخته لطفا درست بشه.
وقتی صفحه در حالت روزه ☀️ متون بین بلاک ها یا همون مسیری که الان توش هستیم. مثلا
جادوگران>انجمن ها> قلعه> فلان تاپیک چون بکگراند هم نورانیه و رنگ اینا هم زرده به سختی دیده میشن.
ایرادات موبایل خب بیشتره به خاطر اینکه واقعا این سیستم خیلی سخت ریسپانسیو میشه و اصلا نمیشه. اما گالری ها و اخبار بعضا اگر نظر بزاریم قالبشون به هم میریزه.

چرا هلگا هافلپاف فقط مدیر فنیه؟ مگه وزیر نباید هم مدیر فنی باشه هم مدیر داخلی؟

چرا از قابلیت لایک به عنوان رفیق بازی استفاده میشه؟
ما نیت مون این بود که ملت انگیزه بگیرن از اینکه پست هاشون خونده میشه، پس لطفا گزینه ی نمایش لایک کنندگان به نمایش خوانندگان تغییر پیدا کنه و فرهنگ سازی هم بشه که ملت هر پستی رو خوندن روی گزینه ی خواندم(به جای لایک) کلیک کنن.

دابی جان من نبودم توی میتینگ اما الان موتورم داغه میخوام بگم...
یه پیج داریم،جادوگران آفیشال، که باید فقط اخبار هری پاتری و پیام امروز رو پوشش بده توی اینستا.
یه پیج هم باید بزنیم مثلا جادوگران rp و از همه ی اعضا درخواست کنیم تا پست بسازن بدون هیچ کنترل کیفیت خاصی و در واقع عین همین سایت باشه ولی تو اینستا.
نیاز نیست همه ادیتور باشن.
یکی یه متن قشنگ داره با یه عکس معمولی از گوگل همونو بفرستین به نامش.
بعضیا مثل دوستان موزیک مغزمون، اهنگ و موسیقی میفرستن...
یکی میم و جک بلده میفرسته...
اینا همه ایدی سایتشون هم تگ میشه زیر پست و به نظرم خیلی جنجالیه و کامنت هایی که میزاریم خودش میتونه مردم رو مشتاق و کنجکاو کنه. نیاز هم نیست که یک تیمی یا یک شخص دهن خودشو مچاله کنه و محتوا تولید کنه.

ممنون شنیدین.

نیکلاس اینجا بود....
ارسال شده در: یکشنبه 30 آذر 1404 01:26
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام و احترام...

در وحله اول بسیار خسته نباشید میگم به اعضای تیم فنی سایت. خیلی زحمت کشیدید و سایت بسیار زیبا شده. خلاقیت بالا و تصاویر منحصر به فرد خیلی سایت رو جذاب کردند.

نکته ای که میخوام بهش اشاره کنم، رنگ زرد در پس زمینه آبیه. در حقیقت به شبکه پرواز اشاره میکنم. شاید نکته کوچکی در میان تغییرات بزرگ سایت باشه ولی برای ما که مدام از شبکه پرواز استفاده میکنیم، این ترکیب رنگ به خصوص در موبایل آزار دهنده است. اگر ممکنه یا رنگ نوشته و یا رنگ پس زمینه رو تغییر بدهید.
ممنونم.
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
ارسال شده در: شنبه 29 آذر 1404 01:17
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

شرکت در نظرسنجی

لطفا در نظرسنجی قرار داده شده شرکت کنید و ما را در بهبود تجربه کاربری و مسائل فنی سایت یاری فرمایید.

باتشکر

مدیریت فنی سایت.

افرادی که لایک کردند

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are