(البته اگه متین منو ندزده)
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
جادوگر فصل بهار
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان

جزئیات کاربر
شغل
مدیر ایفای دیوان جادوگران

سلام، هلنا ریونکلاو واقعا لایق این عنوانه. اصلا نیازی نیست توضیح بدم! هممون میدونیم چقدر لایقشه! هلنا بهترینه! باید براش یه آهنگ بنویسم.
افرادی که لایک کردند
کی گفته که رباتا نمیتونن یه جادوگر باشن؟
جزئیات کاربر
شغل
معاون مدرسه هاگوارتز، سردبیر پیام امروز

درود
من برای این عنوان مشترک هم به هلنا ی عزیزم و هم به لرد ولدمورت رای میدم.
هانا رو برای این بهش رای میدم چون لایکش رو روی اکثر پست های ملت دیدم. پیگیری هاش، فعال بودن مداوم هم به عنوان مدیر و هم به عنوان بانکدار خیلی برام با ارزشه.
لرد سیاه رو هم از این جهت که برنامه های ایشون برای انجمن مرگخواران به شدت پسندم بود و لذت بردم.
همین و فعلا!
من برای این عنوان مشترک هم به هلنا ی عزیزم و هم به لرد ولدمورت رای میدم.
هانا رو برای این بهش رای میدم چون لایکش رو روی اکثر پست های ملت دیدم. پیگیری هاش، فعال بودن مداوم هم به عنوان مدیر و هم به عنوان بانکدار خیلی برام با ارزشه.
لرد سیاه رو هم از این جهت که برنامه های ایشون برای انجمن مرگخواران به شدت پسندم بود و لذت بردم.
همین و فعلا!
افرادی که لایک کردند
بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟! 

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/09/05
آخرین ورود: امروز ساعت 08:24
از: عشق زنده بودن از عشق جون سپردن...
پستها:
133
شغل
داور دوئل

رای من در این عنوان تقدیم میشه به ارباب قدرقدرت، قوی شوکت، والا مقام، والا سزا
، والا مرام 🚬، والا کفا، والا شرار، والا صفا، والا وفا، والا قرار، والا کرار، والا سوار، والا طرار، والا فرار و هزاران والای دیگر... (همینا کافی بود دامبلدور تا باور کنه من مرگخوار وفادارشم یا والاهای بیشتری لازمه؟
)
علتشم هدایت و رهبری مرگخواران و جون تازهای به این گروه بخشیدنه. همچنین راهنماییهاش برای کاراکترسازی اعضای به ویژه تازهوارد و حمایت برای نشون دادن ویژگیهاشون در پستها و چترباکس. ایفای عالی کاراکتر لرد که در عین حفظ ابهتش بامزه هم باشه و به دل بشینه که این خودش خیلی خیلی سخته.
، والا مرام 🚬، والا کفا، والا شرار، والا صفا، والا وفا، والا قرار، والا کرار، والا سوار، والا طرار، والا فرار و هزاران والای دیگر...
)علتشم هدایت و رهبری مرگخواران و جون تازهای به این گروه بخشیدنه. همچنین راهنماییهاش برای کاراکترسازی اعضای به ویژه تازهوارد و حمایت برای نشون دادن ویژگیهاشون در پستها و چترباکس. ایفای عالی کاراکتر لرد که در عین حفظ ابهتش بامزه هم باشه و به دل بشینه که این خودش خیلی خیلی سخته.
افرادی که لایک کردند
𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓼𝓲𝓰𝓷𝓪𝓽𝓾𝓻𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓹𝓻𝓸𝓹𝓮𝓻𝓽𝔂 𝓸𝓯 𝓽𝓱𝓮 𝓗𝓪𝓵𝓯 𝓑𝓵𝓸𝓸𝓭 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/10/01
آخرین ورود: شنبه 10 مرداد 1405 19:09
از: م خوشت میاداااا.
پستها:
146
شغل
دست راست لرد ولدمورت

فصل بهار، یکی از پر رونقترین فصلهای جادوگران بود. کلی عضو جدید داشتیم با کلی شور و اشتیاق و اعضای قدیمی عزیزی که براشون تلاش میکردن. بر همین اساس، رای من برای لین عنوان، لرد ولدموردت هستن. من توی این فصل شاهد تلاش خیلی زیاد ارباب برای زنده کردن انجمن مرگخواران و خانهی ریدلها بودم. از دادن ایدههای جالبی مثل مسئول کردن خود مرگخوارها و شراکت دادنشون توی ایدهپردازی بگیر، تا تلاشی که برای اعضا، چه محفلی و مرگخوار میکردن تا شخصیتشونو جا بندازن و پستهای قشنگقشنگ بزنن. تلاشی که خیلی زود هم نتیجه داد.
خلاصه که، در پناه ارباب!
خلاصه که، در پناه ارباب!
افرادی که لایک کردند
حالا که این پستو تا آخر خوندی، پس یعنی خیلی درگیرمی! 

جزئیات کاربر
شغل
خبرنگار پیام امروز، کیمیاگر

هلنا ریونکلاو
من هم با تلما و نیمفا موافقم. به هر جای سایت سر بزنی اثری از فعالیت مفید و خلاقانه هلنا مشاهده میکنی. این رنک شایسته ایشونه.
من هم با تلما و نیمفا موافقم. به هر جای سایت سر بزنی اثری از فعالیت مفید و خلاقانه هلنا مشاهده میکنی. این رنک شایسته ایشونه.
افرادی که لایک کردند

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/01/31
آخرین ورود: امروز ساعت 10:29
از: یه قبر قدیمی و سرسبز🌿🫐
پستها:
152
شغل
مسئول چتباکس جادوگران

من به هلنا رای می دم. چون منی که کلا تو این فصل جادوگران رو شناختم ، اونو با هلنا شناختم.
از چوبدستی گستران بگیریم تا زوپس مارکت( قبل ازینکه مرگ دستش بگیره.)
از پشتیبانی فنی گرفته تا پاسخ به سوالات.
در مورد ایده هم از نه به مدیران تا گشنه در نت.
خلاصه از فلان تا بهمان ما هر وقت این بیلبیلک معجون طور پای صفحه رو باز کردیم دیدیم هلنا یه جایی داره یه کاری می کنه. :))
افرادی که لایک کردند
شاد و آروم و امیدوار باش.
به بیان دیگه شجاعانه زندگی کن.
ترسوها عرضه ی عشق ورزیدن ندارن.
به بیان دیگه شجاعانه زندگی کن.
ترسوها عرضه ی عشق ورزیدن ندارن.

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/07/15
آخرین ورود: امروز ساعت 13:40
از: من دور شو! تو خیلی مشکوکی!
پستها:
465
شغل
مدیر خزانه دیوان جادوگران، ارشد گریفیندور، کدخدای هاگزمید، بانکدار گرینگوتز
افتخارات

از اون جهت که ترینهای زمستون برگزار نشد، من ترجیح میدم که به فعالیتهایی که توی دو فصل اخیر در سایت شکل گرفت توجه کنم.
توی شرایطی که خیلیها به سایت دسترسی نداشتن و یا با وجوو دسترسی، میلی به فعالیت و حتی توانی براش نداشتن، افراد انگشت شماری بودن که تموم تلاش شون رو برای جادوگران کردن.
با وجود اینکه از همهی عزیزان قدردانم، میخوام رای خودم رو به هلنا ریونکلاو بدم.
هلنا ریونکلاوی که تقریبا تموم زمستون و اوایل فروردین، فقط مسئولیت مدیریت کل سایت رو نداشت. بلکه همزمان به نظارت انجمنهای عمومی، بانک و... هم رسیدگی میکرد و علاوه بر اون با تموم توانش فعالیت میکرد و تا سایت رو سرپا نگه داره. حتی تحت همون فشار هم به درخواست ها با خوشرویی رسیدگی میکرد. بعد از اون هم با کلی ایدههای جالب، با قدرت ادامه داد. از همون موقع میدونستم قراره رای خودم برای رنک جادوگر فصل رو به کی بدم!
ممنون از هلنا که جادوگران رو با وجود گرمش برامون قشنگتر کرد!
توی شرایطی که خیلیها به سایت دسترسی نداشتن و یا با وجوو دسترسی، میلی به فعالیت و حتی توانی براش نداشتن، افراد انگشت شماری بودن که تموم تلاش شون رو برای جادوگران کردن.
با وجود اینکه از همهی عزیزان قدردانم، میخوام رای خودم رو به هلنا ریونکلاو بدم.
هلنا ریونکلاوی که تقریبا تموم زمستون و اوایل فروردین، فقط مسئولیت مدیریت کل سایت رو نداشت. بلکه همزمان به نظارت انجمنهای عمومی، بانک و... هم رسیدگی میکرد و علاوه بر اون با تموم توانش فعالیت میکرد و تا سایت رو سرپا نگه داره. حتی تحت همون فشار هم به درخواست ها با خوشرویی رسیدگی میکرد. بعد از اون هم با کلی ایدههای جالب، با قدرت ادامه داد. از همون موقع میدونستم قراره رای خودم برای رنک جادوگر فصل رو به کی بدم!

ممنون از هلنا که جادوگران رو با وجود گرمش برامون قشنگتر کرد!
واسه چی داری تعقیبم میکنی؟ 
فکر میکنی نمیدونم میخوای ازم آشرشته درست کنی؟
خیلی مشکوکی!

فکر میکنی نمیدونم میخوای ازم آشرشته درست کنی؟

خیلی مشکوکی!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/04/20
آخرین ورود: امروز ساعت 14:27
از: جایی میان خیال و واقعیت
پستها:
422
شغل
ارشد ریونکلاو، ساحره سرشمار

جادوگران عزیز، سلام!
فصل دیگری از فعالیتهای جادوییمون به پایان رسیده و وقتشه که مثل همیشه، با رأی شما، جادوگر برتر این فصل رو انتخاب کنیم.
جایزهی جادوگر فصل یکی از مهمترین و کلیترین عناوینیه که در برترینهای جادوگران اهدا میشه. این عنوان، فقط به پرکارترین یا خلاقترین عضو تعلق نمیگیره، بلکه به کسی تعلق میگیره که در طول این فصل، بیشترین تأثیر رو روی جامعهی جادوگران داشته؛ چه در ایفای نقش، چه در ترجمه و مقالات، چه در طراحی فنی، چه با ایدهپردازی برای فعالیتها یا حتی زحمات پشتصحنهای که همیشه دیده نمیشن ولی حیاتیان.
پس به کسی رأی بدید که فکر میکنید این فصل، بودنش واقعاً باعث بهتر شدن تجربهی ما در سایت شده؛ کسی که اگر نبود، انگار یه چیزی کم بود.
لطفاً نامزدی که از نظرتون لایق این عنوانه رو با یک دلیل کوتاه زیر همین پست اعلام کنید.
ترینها از تاریخ 24 خرداد شروع شده و تا پایان روز 27 خرداد ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.
بیصبرانه منتظر خوندن انتخابهاتون هستیم!
فصل دیگری از فعالیتهای جادوییمون به پایان رسیده و وقتشه که مثل همیشه، با رأی شما، جادوگر برتر این فصل رو انتخاب کنیم.
جایزهی جادوگر فصل یکی از مهمترین و کلیترین عناوینیه که در برترینهای جادوگران اهدا میشه. این عنوان، فقط به پرکارترین یا خلاقترین عضو تعلق نمیگیره، بلکه به کسی تعلق میگیره که در طول این فصل، بیشترین تأثیر رو روی جامعهی جادوگران داشته؛ چه در ایفای نقش، چه در ترجمه و مقالات، چه در طراحی فنی، چه با ایدهپردازی برای فعالیتها یا حتی زحمات پشتصحنهای که همیشه دیده نمیشن ولی حیاتیان.
پس به کسی رأی بدید که فکر میکنید این فصل، بودنش واقعاً باعث بهتر شدن تجربهی ما در سایت شده؛ کسی که اگر نبود، انگار یه چیزی کم بود.
لطفاً نامزدی که از نظرتون لایق این عنوانه رو با یک دلیل کوتاه زیر همین پست اعلام کنید.
ترینها از تاریخ 24 خرداد شروع شده و تا پایان روز 27 خرداد ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.
بیصبرانه منتظر خوندن انتخابهاتون هستیم!
افرادی که لایک کردند
Only Raven

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج