تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
35 کاربر(ها) آنلاین هستند (19 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
32
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
پیام امروز
شوخیکده فارس د ماره
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/06/31
آخرین ورود: امروز ساعت 16:41
از: عمارت دیویس فمیلی
پستها:
63

جزئیات کاربر
شغل
کیمیاگر

سلام
وقت بخیر
طبق این پست من میتونم یک عدد نوشابه سرخوشی اینجا سفارش بدم. لطفا اونو برای @راجر دیویس فعال کنید.
وقت بخیر
طبق این پست من میتونم یک عدد نوشابه سرخوشی اینجا سفارش بدم. لطفا اونو برای @راجر دیویس فعال کنید.
افرادی که لایک کردند

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/02/26
آخرین ورود: دیروز ساعت 19:54
از: کجا تا به کجا؟!
پستها:
209
شغل
نگهبان دروازه هاگوارتز

سلام.
ما یه عدد مجسمه خروس بیمحل در گنجهمون داریم، گفتیم بیایم بدیمش به جیمز سیریوس.
درود. @جیمز سیریوس پاتر دو هفته فرصت نوشتن رولی در رابطه با درگیری خودش با این مجسمه که آسیب نمیبینه و ساکت نمیشه، داره. لطفاً بعد از انجام چالش در یک پخ به من اعلام کن.
@هوریس اسلاگهورن
ما یه عدد مجسمه خروس بیمحل در گنجهمون داریم، گفتیم بیایم بدیمش به جیمز سیریوس.
درود. @جیمز سیریوس پاتر دو هفته فرصت نوشتن رولی در رابطه با درگیری خودش با این مجسمه که آسیب نمیبینه و ساکت نمیشه، داره. لطفاً بعد از انجام چالش در یک پخ به من اعلام کن.
@هوریس اسلاگهورن
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/7/2 2:02:03
هشدار: این نوشته ممکن است بخشی از یک نقشه باشد!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/02/26
آخرین ورود: دیروز ساعت 19:54
از: کجا تا به کجا؟!
پستها:
209
شغل
نگهبان دروازه هاگوارتز

حالا که بساط معجون خوروندن به ملت پهنه چیزه، منظورم دستودلبازی و دوستی وایناست! منم یه اسنک خرناسزن میخوام!
برای @نورا پردفوت
درود. ۲۰ گالیون کسر شد.
نورا به مدت ۲۴ ساعت فقط میتونه از شکلک برای پیام دادن توی چتباکس استفاده کنه.
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/23 1:40:30
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/23 1:41:20
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/23 1:42:38
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/23 1:44:21
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/23 1:41:20
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/23 1:42:38
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/23 1:44:21
هشدار: این نوشته ممکن است بخشی از یک نقشه باشد!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/06/14
آخرین ورود: امروز ساعت 13:12
از: کوهستانهای شمال اسکاتلند
پستها:
133
شغل
ارشد ریونکلاو، خبرنگار پیام امروز

@تد ریموس لوپین
ریموس مرلین بگم چیکارت کنه
من همین چند لحظه پیش ویرایش@تلما هلمز رو دیدم
چون منشن هم انگار کار نکرده بود خبردار نشده بودم
اینم از پست شوخی
قبوله عایا؟
چون توی توصیف شوخی گفته نشده که خود شخصیت شناسه باید دچار افکت صوتی بشه من وسط متن اوردمشون.
_________
در ادامه چون یه معجون شیفتگی
دارم این معجون رو توی حلق @تد ریموس لوپین میریزم و
دعوتش میکنم به ادامه دادن همین پست و این
درود سلوینیا.
چالش شوخی عطسهزای رعدآلود انجام شد.
تد ریموس لوپین تا دو هفته فرصت داره دو پست مشخص شده رو ادامه بده و به من اعلام کنه تا از تاثیر معجون خارج بشه.
در اصل اشتباهی صورت گرفته بود و من به اشتباه گفته بودم که برای استفاده از معجون شیفتگی به اینجا مراجعه کنی؛ هرگونه چیز مربوط به معجونها توی تاپیک معجونسرا رسیدگی میشه.
@سلوینیا
[mention uid=49614]@تد ریموس لوپین[/mention]
ریموس مرلین بگم چیکارت کنه
من همین چند لحظه پیش ویرایش@تلما هلمز رو دیدم
چون منشن هم انگار کار نکرده بود خبردار نشده بودم
اینم از پست شوخی
قبوله عایا؟
چون توی توصیف شوخی گفته نشده که خود شخصیت شناسه باید دچار افکت صوتی بشه من وسط متن اوردمشون.
_________
در ادامه چون یه معجون شیفتگی
دارم این معجون رو توی حلق @تد ریموس لوپین میریزم ودعوتش میکنم به ادامه دادن همین پست و این

درود سلوینیا.
چالش شوخی عطسهزای رعدآلود انجام شد.
تد ریموس لوپین تا دو هفته فرصت داره دو پست مشخص شده رو ادامه بده و به من اعلام کنه تا از تاثیر معجون خارج بشه.
در اصل اشتباهی صورت گرفته بود و من به اشتباه گفته بودم که برای استفاده از معجون شیفتگی به اینجا مراجعه کنی؛ هرگونه چیز مربوط به معجونها توی تاپیک معجونسرا رسیدگی میشه.
@سلوینیا
[mention uid=49614]@تد ریموس لوپین[/mention]
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط سلوینیا در 1405/6/20 0:20:08
ویرایش شده توسط سلوینیا در 1405/6/20 0:22:42
ویرایش شده توسط سلوینیا در 1405/6/20 0:52:57
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/23 1:31:13
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/23 1:32:34
ویرایش شده توسط سلوینیا در 1405/6/20 0:22:42
ویرایش شده توسط سلوینیا در 1405/6/20 0:52:57
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/23 1:31:13
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/23 1:32:34
Yeah...We will return to peak...
나한테 그렇게까지 잘해주지 마
... 그게 날 무섭게 해...🦊

나한테 그렇게까지 잘해주지 마
... 그게 날 무섭게 해...🦊

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/03/07
آخرین ورود: امروز ساعت 15:25
از: اینجا تا به هاگوارتز سهگداره.../ گدار اولش بلیت و قطاره
پستها:
70

سلام!
چت باکس مثل همیشه صمیمانه و گرم بود که ناگهان دختری به نام @سلوینیا اون وسط نشست و بغض کرد که چرا کسی واسش آبنبات نمیخره و از اون موقع همه چنان تحت تاثیر قرار گرفتن که محو شدن. اصلا هم احتمال نمیدیم که فرار کردن، نکنه که مجبور باشن آبنبات بخرن. خب ما هم یه لول بالاتر میریم و واسش پودر عطسه زای رعد آلود میخریم.
پول هم نمیدیم؛ مشکل داری؟!
سلام! با توکن رایگانی که داشتی، برای سلوینیا شوخی پودر عطسهزای رعدآلود گرفتی.
چالش این شوخی: تک رول بعدی کسی که این شوخی براش خریداری میشه، اعم از ادامهدار یا تکپستی، باید حداقل ۵ و حداکثر ۷ بار وسط توصیف و یا دیالوگ با کلماتی مثل تق! بوم! شترق! دوشومب! و... ناگهانی قطع بشه و باز ادامه پیدا کنه. شما اگه پستتون شامل حداقل ۵ و حداکثر ۷ قطع ناگهانی باشه، شوخی براتون انجام شده و از زیر تاثیر شوخی در میآین.
سلوینیا دو هفته فرصت داره چالش شوخی رو انجام بده و با پخ دادن به من گزارشش کنه تا از تاثیر اپن خارج بشه.
@تد ریموس لوپین
[mention uid=35544]سلوینیا[/mention]
چت باکس مثل همیشه صمیمانه و گرم بود که ناگهان دختری به نام @سلوینیا اون وسط نشست و بغض کرد که چرا کسی واسش آبنبات نمیخره و از اون موقع همه چنان تحت تاثیر قرار گرفتن که محو شدن. اصلا هم احتمال نمیدیم که فرار کردن، نکنه که مجبور باشن آبنبات بخرن. خب ما هم یه لول بالاتر میریم و واسش پودر عطسه زای رعد آلود میخریم.
پول هم نمیدیم؛ مشکل داری؟!

سلام! با توکن رایگانی که داشتی، برای سلوینیا شوخی پودر عطسهزای رعدآلود گرفتی.
چالش این شوخی: تک رول بعدی کسی که این شوخی براش خریداری میشه، اعم از ادامهدار یا تکپستی، باید حداقل ۵ و حداکثر ۷ بار وسط توصیف و یا دیالوگ با کلماتی مثل تق! بوم! شترق! دوشومب! و... ناگهانی قطع بشه و باز ادامه پیدا کنه. شما اگه پستتون شامل حداقل ۵ و حداکثر ۷ قطع ناگهانی باشه، شوخی براتون انجام شده و از زیر تاثیر شوخی در میآین.
سلوینیا دو هفته فرصت داره چالش شوخی رو انجام بده و با پخ دادن به من گزارشش کنه تا از تاثیر اپن خارج بشه.

@تد ریموس لوپین
[mention uid=35544]سلوینیا[/mention]
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/9 17:07:46
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/9 17:09:31
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/9 17:10:43
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/9 17:09:31
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/6/9 17:10:43
- هرآینه هرآینه با شما گویم: دانهٔ گندم که در زمین افتد گر نمیرد، تنها ماند؛ ولی گر بمیرد ثمرات فراوان دهد...
(یوحنا ۲۴:۱۲)
(یوحنا ۲۴:۱۲)
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/03/07
آخرین ورود: چهارشنبه 4 شهریور 1405 21:16
از: بدبختیام بگم؟
پستها:
115
شغل
شهردار شهر لندن

نه پوزش! نه سازش!
نبرد با... شترق... همه!
نبرد با... شترق... همه!
آقا ما از بدو تولد خیلی مظلوم واقع شدیم، اما دیگه بسه! حالا از برای انتقام برخاسته... کوب... ایم!

اولین انتقام رو از... بوم... لیلیلونا پاتر میگیرم، هرچند ارشده ماست، ولی این خطر رو به جون میخرم.
اونم با یه قورباغه ناپایدار تا دیگه نوشابه به خورد ما نده! 
دومیش رو هم از ربکا میگیرم. (با اون کلاغش که همش میاد بالا سر تنبرای.
)
بهش یه مجسمه خروس بیمحل میدم تا... خرش... دیگه با کلاغاش مزاحمت ایجاد نکنه برای ققنوس مردم.
خوبه تنبرای هم بیاد برای کلاغای شما مزاحمت ایجاد کنه؟! عیبه... واقعا عیبه! 
با تشکر از شوخیفروش که موقعیت انتقام رو برای ما فراهم کرده.

"افکت صدای بمبافکن"
درود کریدنس!
با وجود اینکه از صلح بین شما حمایت میکنم، ولی خوبه که گاهی اوقاتم برای اذیت کردن دیگران به اینجا سری بزنین!
۶۰ گالیون کسر و شوخیهای زیر به افراد زیر ارسال شد.
مجسمه خروس بیمحل برای @ربکا به ارزش ۳۰ گالیون:
شخص دریافتکنندهی این کالا باید یه رول توی یه تاپیک تکپستی بزنه و از خاطرهش با مجسمه بگه که چطور دریافتش کرده، چطور وسط شب به خاطرش از خواب میپره و در نهایت چطور باهاش مقابله میکنه. یادتون نره هیچ ضربهی فیزیکیای اونو از کار نمیندازه و هرچقدرم از خودتون دورش کنین باز برمیگرده پیشتون. پس برای مقابله کردن باهاش هر روش خلاقانهای میتونین به کار ببرین به جز راهکار فیزیکی!
قورباغههای ناپایدار برای @لیلی لونا پاتر به ارزش ۳۰ گالیون:
تک رول ادامهدار بعدی کسی که این شوخی براش خریداری میشه، باید حاوی یک سوژه خرابکار و موقت باشه. یعنی یک سوژه، خیلی یهویی میآد و کلی خرابکاری میکنه و همهچیز رو بههم میریزه و بعد پوف! جوری محو میشه که انگار وجود نداشته. شما اگه پستتون شامل یک عنصر خرابکار و موقت باشه، شوخی برای شما انجام شده و از زیر تاثیر شوخی در میآین.
مهلت انجام تمام شوخیها دو هفته است و تا زمانی که از زیر تاثیر شوخی در نیاین، هیچگونه تراکنش مالی براتون ممکن نخواهد بود. در صورت اتمام مهلت، هزینهی معجون از حساب شخص به خریدار برمیگرده.
با وجود اینکه از صلح بین شما حمایت میکنم، ولی خوبه که گاهی اوقاتم برای اذیت کردن دیگران به اینجا سری بزنین!

۶۰ گالیون کسر و شوخیهای زیر به افراد زیر ارسال شد.
مجسمه خروس بیمحل برای @ربکا به ارزش ۳۰ گالیون:
شخص دریافتکنندهی این کالا باید یه رول توی یه تاپیک تکپستی بزنه و از خاطرهش با مجسمه بگه که چطور دریافتش کرده، چطور وسط شب به خاطرش از خواب میپره و در نهایت چطور باهاش مقابله میکنه. یادتون نره هیچ ضربهی فیزیکیای اونو از کار نمیندازه و هرچقدرم از خودتون دورش کنین باز برمیگرده پیشتون. پس برای مقابله کردن باهاش هر روش خلاقانهای میتونین به کار ببرین به جز راهکار فیزیکی!
قورباغههای ناپایدار برای @لیلی لونا پاتر به ارزش ۳۰ گالیون:
تک رول ادامهدار بعدی کسی که این شوخی براش خریداری میشه، باید حاوی یک سوژه خرابکار و موقت باشه. یعنی یک سوژه، خیلی یهویی میآد و کلی خرابکاری میکنه و همهچیز رو بههم میریزه و بعد پوف! جوری محو میشه که انگار وجود نداشته. شما اگه پستتون شامل یک عنصر خرابکار و موقت باشه، شوخی برای شما انجام شده و از زیر تاثیر شوخی در میآین.
مهلت انجام تمام شوخیها دو هفته است و تا زمانی که از زیر تاثیر شوخی در نیاین، هیچگونه تراکنش مالی براتون ممکن نخواهد بود. در صورت اتمام مهلت، هزینهی معجون از حساب شخص به خریدار برمیگرده.
@کریدنس بربون
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/4/15 22:34:19
شب بخیر گفتن ما از روی ادب است... وگرنه شب آغاز بیداری ماست!
جزئیات کاربر

درود!
داشتیم گنجه رو مرتب میکردیم که به یه کوپن رایگان پودر عطسه زای رعد آلود برخوردیم ، اومدیم خرجش کنیم.
لطفابریزید تو حلق بخورونید به این شهردار شهر لندن
امیدوارم مرگ در کمینتون باشه.
البته شما خودتون مرگ هستید.
@کریدنس بربون
@ربکا
داشتیم گنجه رو مرتب میکردیم که به یه کوپن رایگان پودر عطسه زای رعد آلود برخوردیم ، اومدیم خرجش کنیم.
لطفا
امیدوارم مرگ در کمینتون باشه.
البته شما خودتون مرگ هستید.
@کریدنس بربون
درود ربکا!
شوخی عطسهزای رعدآلود شما، برای کریدنس بربون فعال شد.
تک رول بعدی کسی که این شوخی براش خریداری میشه، اعم از ادامهدار یا تکپستی، باید حداقل ۵ و حداکثر ۷ بار وسط توصیف و یا دیالوگ با کلماتی مثل تق! بوم! شترق! دوشومب! و... ناگهانی قطع بشه و باز ادامه پیدا کنه. شما اگه پستتون شامل حداقل ۵ و حداکثر ۷ قطع ناگهانی باشه، شوخی براتون انجام شده و از زیر تاثیر شوخی در میآین.
مهلت انجام این شوخی، دو هفتهست. تا زمانی که فرد تحت تاثیر این شوخی باشه، امکان هیچگونه تراکنش مالی رو نخواهد داشت. در صورت پایان مهلت زمان، هزینهی معجون از مصرفکنندهی اون به حساب خریدار واریز میشه.
شوخی عطسهزای رعدآلود شما، برای کریدنس بربون فعال شد.
تک رول بعدی کسی که این شوخی براش خریداری میشه، اعم از ادامهدار یا تکپستی، باید حداقل ۵ و حداکثر ۷ بار وسط توصیف و یا دیالوگ با کلماتی مثل تق! بوم! شترق! دوشومب! و... ناگهانی قطع بشه و باز ادامه پیدا کنه. شما اگه پستتون شامل حداقل ۵ و حداکثر ۷ قطع ناگهانی باشه، شوخی براتون انجام شده و از زیر تاثیر شوخی در میآین.
مهلت انجام این شوخی، دو هفتهست. تا زمانی که فرد تحت تاثیر این شوخی باشه، امکان هیچگونه تراکنش مالی رو نخواهد داشت. در صورت پایان مهلت زمان، هزینهی معجون از مصرفکنندهی اون به حساب خریدار واریز میشه.
@ربکا
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/4/15 22:16:57
انتقام برای کسایی که مظلوم واقع شدن نیست، برای کساییه که قدرت دارن!
جزئیات کاربر
شغل
مدیر داخلی دیوان جادوگران

درود، جناب مرگ اگه قرار نیست منه پیرزنو ببری اون دنیا و بذاری یه قرن کامل زندگی کنم، اومدم خرید.
یه شکلات تغییر لهجه، به زبان کُردی برای @تد ریموس لوپین بپیچید ممنون میشم.
سلام.
اوا من شکلات رو ساعتی پیش تحویل فرستنده دادم ولی یادم رفت اینجا اطلاع بدم و پولشو از جیبت بردارم.
40 گالیون کسر و شکلات تغییر لهجه ارسال و نکات لازم به اطلاع تد رسید!
@آگاتا تیمز
یه شکلات تغییر لهجه، به زبان کُردی برای @تد ریموس لوپین بپیچید ممنون میشم.
سلام.
اوا من شکلات رو ساعتی پیش تحویل فرستنده دادم ولی یادم رفت اینجا اطلاع بدم و پولشو از جیبت بردارم.

40 گالیون کسر و شکلات تغییر لهجه ارسال و نکات لازم به اطلاع تد رسید!
@آگاتا تیمز
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/3/30 0:56:19
غـصــہ نـخـور، چاے نـبـات بـخـور!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: دوشنبه 13 مهر 1405 23:52
از: کجا میدونی داسم زیر گلوت نیست؟
پستها:
393

اهوعام...
شوخی فروش صحبت وکند.
شوخی شکلات تغییر لهجه با قیمت قبل یعنی ۳۰ گالیون، به این معنی که تک رول ادامهدار بعدی شما و لحن شما در چت باکس به مدت ۲۴ ساعت باید دارای لحن مشخص شده توسط خریدار باشه و با مهلت دو هفتهای برای اجرا، با لحن فرانسوی برای هلنا ریونکلاو، با لحن مادر سیریوس برای لیلیث بم، با لهجهی بررهای برای مرگ، با لهجهی مینیونها برای هرپوی کثیف.
شوخی اسنکهای خرناسزن با قیمت ۲۴ گالیون، به این معنی که به مدت ۲۴ ساعت اجبار به استفاده از تنها شکلک در چت باکس، بدون درمان در شفاخانه مرداب خریداری، فعال و پخش فرستاده شد.
برای توضیحات تکمیلی شوخیها به پست اول مراجعه کنید.
شوخیهای شکلات تغییر لهجه دارای درمانه و شما میتونید با مراجعه به شفاخانه مرداب زیرین و ذکر بیماری و پرداخت هزینهی درمان، از تاثیر شوخی خارج شین.
شوخی فروش اوت!
شوخی فروش صحبت وکند.
شوخی شکلات تغییر لهجه با قیمت قبل یعنی ۳۰ گالیون، به این معنی که تک رول ادامهدار بعدی شما و لحن شما در چت باکس به مدت ۲۴ ساعت باید دارای لحن مشخص شده توسط خریدار باشه و با مهلت دو هفتهای برای اجرا، با لحن فرانسوی برای هلنا ریونکلاو، با لحن مادر سیریوس برای لیلیث بم، با لهجهی بررهای برای مرگ، با لهجهی مینیونها برای هرپوی کثیف.
شوخی اسنکهای خرناسزن با قیمت ۲۴ گالیون، به این معنی که به مدت ۲۴ ساعت اجبار به استفاده از تنها شکلک در چت باکس، بدون درمان در شفاخانه مرداب خریداری، فعال و پخش فرستاده شد.
برای توضیحات تکمیلی شوخیها به پست اول مراجعه کنید.
شوخیهای شکلات تغییر لهجه دارای درمانه و شما میتونید با مراجعه به شفاخانه مرداب زیرین و ذکر بیماری و پرداخت هزینهی درمان، از تاثیر شوخی خارج شین.
شوخی فروش اوت!
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط مرگ در 1405/3/8 14:00:37
MAYBE YOU ARE NEXT
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

از اول بخون.کاریت ندارم