خانم هلمز!
ظاهراً شما عرصه رو از دولتمردان قدرتمند خالی دیدین و شروع به لفاظی و عوام فریبی کردید! مگه میشه با انداختن تقصیر به گردن دولت قبلی از مسئولیت فرار کرد؟
دیگه همه میدونن رئیس بانک مرکزی جادوگری کیه! برای همه واضحه که این مافیای برتی بات دست کیه! بله... دست شماست! عوامل منصوب به شما هستن که کالسکه کالسکه معجون مرکب پیچیده تاریخ گذشته وارد میکنن و اون رو به خورد این مردم میدن! همین شمایید که مالیات های هنگفت برای ملت بیگناه میبُرید!
از اون طرف اما مالیاتهای دوستان و رفقای خودتون رو به عناوین مختلف بهشون بر میگردونین!
پرونده یک آقایی زیر دست بنده هست. نشون بدم؟ نشون بدم؟

این پرینت حساب بانکی دوست شما، آقای @سیریوس بلک هست که کل مبلغ مالیات ایشون به حسابشون برگشت داده شده! با این پول چندتا برتی بات میشد برای افراد بیبضاعت فراهم کرد؟
آیا این لطفها رو به کسانی که 10-20 گالیون بیشتر ندارند هم میکنید؟
بعد شما به گران شدن اشتراک جادوگران پلاس در دوران من اشاره میکنید. دولت بنده که یکی از پاکدستترین دولتهاست. خب شرایط جنگی بوده خواهر من! دژمن پشت دیوارای شهره! قطار هاگوارتز رو محاصره کردن! جنس نمیره و بیاد. دولت باید چیکار میکرد؟
خب اومد زد! دوباره بسازیم میاد میزنه! اونوقت شما پاسخگویی؟
بنده تعجب میکنم از @دولورس آمبریج! زمانی که ایشون معاون پاکدست من بودن اجازه فعالیت به اعضایی مثل شما نمیدادن. شمایی که باید الان پشت میلههای آزکابان باشی، توی انتخابات وزارت چه میکنید؟
بنده از طرفداران میلیون خودم که از ساعت 10 اینجان... نه؟ از ساعت چند اینجایین؟ 9 و نیم؟ صداتونو نمیشنوم! 9؟ پس چند؟ 7 و نیم؟! مرلین قوتتون بده. از همتون خواهش میکنم حساب این سلطان گالیون رو کف دستش بگذارید!
مفسد مالیاتی نمیخوایم نمیخوایم!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج