جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

209 کاربر(ها) آنلاین هستند (146 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
207 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شدهٔ وزارت سحر و جادو

ثبت‌نام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده

مکان‌های مجاز فعالیت

ستاد انتخاباتی تلما هلمز

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: ستاد انتخاباتی تلما هلمز
ارسال شده در: امروز ساعت 01:39
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آنلاین

خانم هلمز!

ظاهراً شما عرصه رو از دولتمردان قدرتمند خالی دیدین و شروع به لفاظی و عوام فریبی کردید! مگه میشه با انداختن تقصیر به گردن دولت قبلی از مسئولیت فرار کرد؟

دیگه همه می‌دونن رئیس بانک مرکزی جادوگری کیه! برای همه واضحه که این مافیای برتی بات دست کیه! بله... دست شماست! عوامل منصوب به شما هستن که کالسکه کالسکه معجون مرکب پیچیده تاریخ گذشته وارد می‌کنن و اون رو به خورد این مردم می‌دن! همین شمایید که مالیات های هنگفت برای ملت بی‌گناه می‌بُرید!

از اون طرف اما مالیات‌های دوستان و رفقای خودتون رو به عناوین مختلف بهشون بر می‌گردونین!

پرونده یک آقایی زیر دست بنده هست. نشون بدم؟ نشون بدم؟

این پرینت حساب بانکی دوست شما، آقای @سیریوس بلک هست که کل مبلغ مالیات ایشون به حسابشون برگشت داده شده! با این پول چندتا برتی بات می‌شد برای افراد بی‌بضاعت فراهم کرد؟

آیا این لطف‌ها رو به کسانی که 10-20 گالیون بیشتر ندارند هم می‌کنید؟

بعد شما به گران شدن اشتراک جادوگران پلاس در دوران من اشاره می‌کنید. دولت بنده که یکی از پاکدست‌ترین دولت‌هاست. خب شرایط جنگی بوده خواهر من! دژمن پشت دیوارای شهره! قطار هاگوارتز رو محاصره کردن! جنس نمی‌ره و بیاد. دولت باید چیکار می‌کرد؟

خب اومد زد! دوباره بسازیم میاد میزنه! اونوقت شما پاسخگویی؟

بنده تعجب می‌کنم از @دولورس آمبریج! زمانی که ایشون معاون پاکدست من بودن اجازه فعالیت به اعضایی مثل شما نمی‌دادن. شمایی که باید الان پشت میله‌های آزکابان باشی، توی انتخابات وزارت چه می‌کنید؟

بنده از طرفداران میلیون خودم که از ساعت 10 اینجان... نه؟ از ساعت چند اینجایین؟ 9 و نیم؟ صداتونو نمی‌شنوم! 9؟ پس چند؟ 7 و نیم؟! مرلین قوتتون بده. از همتون خواهش می‌کنم حساب این سلطان گالیون رو کف دستش بگذارید!

مفسد مالیاتی نمی‌خوایم نمی‌خوایم!

افرادی که لایک کردند

پاسخ: ستاد انتخاباتی تلما هلمز
ارسال شده در: دیروز ساعت 18:50
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
ای جادوگران و ساحرگان بزرگوار!

آیا از فاصله‌ی طبقاتی خودتون با ثروتمندان جادوگران خسته نشدین؟! آیا براتون مشکوک نیست که چرا با وجود تموم تلاش‌هاتون نمی‌تونین نیازهای خود رو برطرف کنین؟!
دابی، یکی از کاندیدها، دو روز پیش ۲۵ عدد برتی بات به قیمت ۵۰۰ گالیون گرفت؛ در حالی که خیلی از شما نمی‌تونین حتی یدونه برتی بات بگیرین.

می‌دونین دلیل این وضعیت اقتصادی داغون چیه؟ معلومه! نصف این کاندیدهای عزیز!

از هوریس اسلاگهورن گرفته که در قالب یک رابینز دملزایی، معاون دولت کرنلیوس فاج بود. دولتی که وزیرش با برگشت از تعطیلات، تورم رو دو برابر کرد و همه چیز چند برابر شد. یادتونه؟ اشتراک جادوگران ۲۰ گالیونی شد ۵۰ گالیون!

بعدش می‌رسیم به سیبل تریلانی! ایشون خودش جز اعضای تصمیم گیری این گرونی‌ها بوده! باز شما به عنوان وزیر بهش رای بده.

در مورد جناب دابی، جن آزاد. میدونین اگه جن ها ازاد بشن چی میشه؟ جادوگرا میشن خدمتکار اونا.

پرنتیس جان که گربه‌ست. تازه سوابق جالبی هم نداره که خودتون خبر دارین.

نیکلاس فلامل هم که دیگه سن شون گذشته از این کارا.

می‌مونه جناب مرلین که بزرگ ما هستن؛ ولی خب می‌دونین... وزارت با بزرگی و پیامبری فرق داره.

حالا بیاین ببینیم تلما هلمز چه نوع کاندیدیه!
من، رابین هود زمانه‌ام! مالیات ها قراره افزایش پیدا کنه! از پولدارها می‌گیریم و به فقرا می‌بخشیم.
همه چیز رو ارزان خواهیم کرد! اقتصاد را به روزهای اوج خود بازخواهیم گرداند!

زندگی برتر، اقتصاد بهتر، مالیات بیشتر، فقط و فقط با رای به تلما هلمز!

نکته‌ی مهم: فراموش نکنین کلید خزانه دست منه. هر رای، مساوی با جوایز گالیونی.
واسه چی داری تعقیبم می‌کنی؟
خیلی مشکوکی!
ستاد انتخاباتی تلما هلمز
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 مهر 1405 01:34
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

نامزد محترم، سرکار خانم کارآگاه موفق و همیشه مشکوک، @تلما هلمز

صلاحیت شما برای نامزدی در بیست و یکمین انتخابات وزارت سحر و جادو احراز گردیده و شما با توجه به اطلاعیه شماره ۲ مجاز به فعالیت انتخاباتی در زمان تبلیغات هستید. متذکر می‌شوم این ستاد به صورت موقت و جهت ارائه برنامه‌های شما در زمان تبلیغات در اختیارتان قرار می‌گیرد.

ویرایش شده توسط دولورس آمبریج در 1405/7/7 1:50:16

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.