خانم تریلانی میرقاعد!
نذار دهن من باز بشه! از وزارت افتادم، از اصالت که نیفتادم! من که خبر دارم انتخابات قبلی چه کارایی که برای رأی جمع کردن نکردی! من که میدونم التماس و خواهش میکردی بهت یه دونه رأی بدن!
بنده خبر دارم شما به خاطر زیبایی مامی هلگای فقید چقدر به ایشون حسادت میکردید! خب حق هم داشتین. مامی هلگا یه لاخِ مو از ابرو به پایینش نداشت! اما شما چی؟ اصغر لواش باید لنگ پهن کنه!
حالا که شما شعارهای پوپولیستی میدین، اینو جواب بدین که آیا درسته شما به خاطر ترستون از مامی هلگا، توی مناظره با ایشون، 200 گالیون به رابستن لسترنج رشوه داده بودین که خیلی ازتون سوال نپرسه؟
جدای از اینها بنده به طرحها و برنامههای شما هم انتقاد دارم! اصلاً نام این طرح پیشگان شما از اسمش مشخصه قراره جامعه جادوگری رو به کجا ببره! مشخص نیست؟! ای خانم! بنده به عنوان وزیر سالیان متمادی جامعه جادوگری به زبان انگلیسی مسلطم و میدونم که Gun معنی اسلحه میده. این طرح شما هم مشخصه که به دنبال پیش کشیدن اسلحه و رواج اون در جامعه جادوگریه! شما دنبال وینکیسالاری هستی خانم!
از همینجا، از هواداران پر شور خودم میخوام که با یک نه قاطع، مشت محکمی به سیبیل ایشون بزنن!
تریلانی حیا کن، سایت ما را رها کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

جواب ریز به ریزت هم بمونه برای بعد پست برنامه هام!

این دستمال صورتیه تو دمنوشش اصلا!