جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

242 کاربر(ها) آنلاین هستند (169 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
241 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شدهٔ وزارت سحر و جادو

ثبت‌نام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده

مکان‌های مجاز فعالیت

ستاد انتخاباتی سیبل تریلانی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: ستاد انتخاباتی سیبل تریلانی
ارسال شده در: امروز ساعت 01:25
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین

خانم تریلانی میرقاعد!

نذار دهن من باز بشه! از وزارت افتادم، از اصالت که نیفتادم! من که خبر دارم انتخابات قبلی چه کارایی که برای رأی جمع کردن نکردی! من که می‌دونم التماس و خواهش می‌کردی بهت یه دونه رأی بدن!

بنده خبر دارم شما به خاطر زیبایی مامی هلگای فقید چقدر به ایشون حسادت می‌کردید! خب حق هم داشتین. مامی هلگا یه لاخِ مو از ابرو به پایینش نداشت! اما شما چی؟ اصغر لواش باید لنگ پهن کنه!

حالا که شما شعارهای پوپولیستی می‌دین، اینو جواب بدین که آیا درسته شما به خاطر ترستون از مامی هلگا، توی مناظره با ایشون، 200 گالیون به رابستن لسترنج رشوه داده بودین که خیلی ازتون سوال نپرسه؟

جدای از این‌ها بنده به طرح‌ها و برنامه‌های شما هم انتقاد دارم! اصلاً نام این طرح پیشگان شما از اسمش مشخصه قراره جامعه جادوگری رو به کجا ببره! مشخص نیست؟! ای خانم! بنده به عنوان وزیر سالیان متمادی جامعه جادوگری به زبان انگلیسی مسلطم و می‌دونم که Gun معنی اسلحه می‌ده. این طرح شما هم مشخصه که به دنبال پیش کشیدن اسلحه و رواج اون در جامعه جادوگریه! شما دنبال وینکی‌سالاری هستی خانم!

از همین‌جا، از هواداران پر شور خودم می‌خوام که با یک نه قاطع، مشت محکمی به سیبیل ایشون بزنن!

تریلانی حیا کن، سایت ما را رها کن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: امروز ساعت 00:13
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

خوب گوش کنید که وقت افشاگری‌ست!
بالاخره زمان آن فرا رسیده که حقایق به گوش همگی برسد!

سیبل در ملکوت زوپس با رصد کواکف پیش بینی کرده بود که طالع شومی در انتظار پسرخوانده من است. اما کسی حرفش را باور نکرد. هرچند پرونده هری معدوم همچنان باز است، اما تنها کسی که دستش به خون او آغشته نیست همین سیبیل است. از کجا میدونم؟ چون من و سیبیل پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت... ﺑﺮﮔﺸﺘﻨﻰ ﻳﻪ دﺧﺘﺮی ﺧﻮﺷﮕﻞ و ﺑﺎ ﻣﺤﺒﺖ.. ببخشید اشتباه شد. خلاصه که میدونم ایشون دخیل نبود توی این قضیه کثیف و آغشته به خون برگزیده.

سیبل نماد بازگشت اقتدار به ساحرگان است. خسته شدیم از بس که وزیرهای ما در ظاهر زن بودند و در باطن مرد. یا در باطن مرد بودند و در ظاهر مرد. حالا وزیری میخواهیم در باطن هم زن باشد و هم مرد. چی دارم میگم؟ شما مضمون کلام را بگیر آقا! مضمون اینکه ظاهر و باطن عیان است! شفاف. نقاب را کنار زده و آنیما و آنیموسش (و کلا اینجور حرف‌های گنده روانشناسی ماگلی) را برایمان آشکار و عیان کرده است.

اما سییل فقط برای ساحرگان نیست. سیبل برای همه است. چون هم سیبل است و هم سیبیل. سیبل فمنیست نیست، مردستیز نیست و با وجود سیبیلش، مردسالار هم نیست. سیبل نماد یین و یانگ جادوگری است.

سیبل آینده جهان جادوگریست چرا که آینده عظیمی را با گوشه نگاهی به فنجانی کوچک میبیند.

سیریوس بلک از همین تریبون، از همین ستاد که رانتی و با پول تو جیبی خود سیبل اداره میشود، تمام قد حمایت خود را از سیبل تریلانی اعلام میدارد.

افرادی که لایک کردند

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: دیروز ساعت 23:08
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درودی مجدد به جامعه جادویی!

از اونجایی که مطمئنم توطئه در راهه اومدم تا کسانی مثل همین خانم @تلما هلمز نیومدن از برنامه هام براتون بگم. همه فکر میکنن من بدون برنامه اومدم وسط چنین انتخاباتی ولی فنجونو سر و ته گرفتین. من برای تک تک لحظات وزارتم برنامه دارم.

در جواب این خانم پایینی بگم که خانم هلمز، شما اصلا چرا آزادی؟ از کدوم رانت و اختلاص استفاده کردی که اینجوری داری تو جامعه میچرخی؟ ای ملت کبیر جادوگران ببینید و آگاه باشید که این خانم داره از گوتز مال که مال شماست سو استفاده میکنه در جهت راحتی خودش. نذا دهنمو باز کنم و بگم خزانه رو ورشکست کردی و حقوق ملت رو برای ماه بعد نداری که بدی. نذار بگم چه سفرهای لاکچری با این پول ها نرفتی. نذار بگم میخوای الان از وزارت اختلاص کنی بری خزانه رو پر کنی که دیگران نفهمن. نذار بگم داری چند نفرو میذاری جاهای مختلف رو هدایت کنن که خودتو سفیدشویی کنی. نذار بگم چه پول هایی رو ریختی تو تشت کف صابون شستی که تمیز بشن. نذار دهنم باز بشه و اینا رو جلو همه بگم! جواب ریز به ریزت هم بمونه برای بعد پست برنامه هام!

ملت شریف و فهیم جادوگران!

ای خوش طالعان! ای آینده خوشگلا!

1- اولین و مهم ترین طرحی که برای شما در نظر گرفتم طرح پیشگان‌ه. میپرسید یعنی چی؟ بله حق دارید بپرسید. این یعنی یک پیشگویی رایگان برای همه. هر هفته هر عضوی از این جامعه با ارائه کد چوبدستی میتونه یک پیشگویی رایگان داشته باشه و از آینده خودش با خبر بشه. ما شما رو در این راه همراهی میکنیم برای داشتن آینده ای در دستان خودتون.

2- همچنین وزارتخونه من قصد داره تا برای همه جامعه جادویی طرح حقوق بازنشستگی رو راه اندازی کنه. کافیه شما بیمه مشاغل خودتون رو ماهانه پرداخت کنید تا بعد از بازنشتگی بتونید بدون نیاز به داشتن شغل از حقوق ماهانه خودتون لذت ببرید.

3- در آخر و مهم‌ترین برنامه من تاسیس سازمان داپت هست. یعنی چی؟ داپت یعنی دبیرخانه عالی پیشگیری از تقدیر حالا باز میگید یعنی چی؟ این سازمان تاسیس میشه تا از سرنوشت هایی که سیبل برای آینده شما میبینه جلوگیری کنه. پس از ثبت درخواستتون این مورد بررسی و راهکار مناسب در قالب پکیج هایی به شما ارائه میشه.

و در پایان یادتون نره:

پایان خوش باید در تفاله دمنوش تو باشد، نه در فنجانی که به آن می‌نگری!

افرادی که لایک کردند

تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: دیروز ساعت 22:01
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
ای @سیبیل سیبل! اومدیم دیس و دیس‌کشی!

نقل قول:
درودی چو بوی خوش دمنوش میخک و رب گوجه فرنگی!
اصلا از سلیقه‌ی ایشون معلومه قراره با مملکت چیکار کنه! دمنوش میخک رو به عنوان آرام‌بخش بریزه تو حلقوم ملت و بعدش اموالشون رو بالا بکشه. حالا خوبه می‌دونیم در گذشته‌های نزدیک چطوری معجون‌های داغون می‌ساخت.

نقل قول:
ملت بزرگ جادوگران، همیشه گفتم اینجا حق منه، سهم منه و مال منه. همون حقی که به ناحق توسط اون مامی که فکر کرده بره پاپی بشه میتونه مخفیش کنه. ولی من نمیگذرم!
حق؟ یعنی می‌گی خدمت کردن به مردم، وظیفه‌ات نیست؟ یعنی داری لطف میکنی؟ یعنی میگی برای این کار حتما باید بهت رای داد؟

نقل قول:
روونا بزنه به سیبیلای اونکه نذاشت من به حقم برسم پارسال! این دستمال صورتیه تو دمنوشش اصلا!
دیدین چیشد؟ بعد به من می‌گن مشکوک پارانوئید توهمی! دیدین که با دستمال صورتیش می‌خواست ملت رو مسموم کنه؟

نقل قول:
خب احقاق حق دیگه بسه، ای هواداران خوش سرنوشت من! ای کسانی که به پیشگویی های من ایمان دارین!
به پیشگویی‌هات کسی غیر خودت و سیبیلت باور نداره سیبیل سیبل!

نقل قول:
بشتابید و اینجا رو به خاک و خون بکشید. هر شب در این مکان دمنوش پارتی برقراره و بعدشم فال سرنوشت و تفاله چای و گوی هوشگویی!
تمام عوامل فساد از جمله قصد به خشونت، دعوت به بی بند و باری و خرافات توی این متن قابل مشاهده‌ست.

ای کسانی که به ایشان ایمان آورده اید! بدانید و آگاه باشید که تنها کافی‌ست او به قدرت برسد. آن زمان است که همگی مان را همانند خودش سبیل خواهد کرد. آیا می‌خواهید همانند او سبیلی پر پشت تر و تیره تر از اصغر آقا قصاب محله‌تان داشته باشید؟ فکر نمی‌کنم...

افرادی که لایک کردند

واسه چی داری تعقیبم می‌کنی؟
خیلی مشکوکی!
ارسال شده در: چهارشنبه 8 مهر 1405 23:39
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درودی چو بوی خوش دمنوش میخک و رب گوجه فرنگی!

ملت بزرگ جادوگران، همیشه گفتم اینجا حق منه، سهم منه و مال منه. همون حقی که به ناحق توسط اون مامی که فکر کرده بره پاپی بشه میتونه مخفیش کنه. ولی من نمیگذرم!

روونا بزنه به سیبیلای اونکه نذاشت من به حقم برسم پارسال! این دستمال صورتیه تو دمنوشش اصلا!

خب احقاق حق دیگه بسه، ای هواداران خوش سرنوشت من! ای کسانی که به پیشگویی های من ایمان دارین!

بشتابید و اینجا رو به خاک و خون بکشید. هر شب در این مکان دمنوش پارتی برقراره و بعدشم فال سرنوشت و تفاله چای و گوی هوشگویی!

این پست به عنوان اولین پستم در این ستاد به یادگار بمونه تا بیام و باقی موارد مهم رو باهاتون در میون بذارم!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ستاد انتخاباتی سیبل تریلانی
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 مهر 1405 01:38
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

نامزد محترم، سرکار پروفسور کج سیبیل و پیشگو، @سیبل تریلانی

صلاحیت شما برای نامزدی در بیست و یکمین انتخابات وزارت سحر و جادو احراز گردیده و شما با توجه به اطلاعیه شماره ۲ مجاز به فعالیت انتخاباتی در زمان تبلیغات هستید. متذکر می‌شوم این ستاد به صورت موقت و جهت ارائه برنامه‌های شما در زمان تبلیغات در اختیارتان قرار می‌گیرد.

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.