@هوریس اسلاگهورن اینجا چیکار میکنی؟
سیبیل جان
گذاشتی پا به سن
روسیاه یا روسفیدآسمون ریسمون نباف
مار گزیده فکر پونه نیست
این نمایش، یه عمره برقراره
وقت طلاس
اما اُنس نگرفت اونی که به ما رای نداد، فَبِها
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
قدیمیترین وبسایت هواداری هری پاتر به زبان فارسی
تنظیمات نمایش
بیستویکمین دورهٔ انتخابات

| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
ستاد انتخاباتی سیبل تریلانی

@هوریس اسلاگهورن

سیبیلو خان، سیبیلو خان!
ما هم حمایت خودمون رو از شما اعلام میکنیم
... البته اگه خودمون نامزد نبودیم این کارو میکردیم. 

اما سییل فقط برای ساحرگان نیست. سیبل برای همه است. چون هم سیبل است و هم سیبیل. سیبل فمنیست نیست، مردستیز نیست و با وجود سیبیلش، مردسالار هم نیست. سیبل نماد یین و یانگ جادوگری است.
نذار دهن من باز بشه! از وزارت افتادم، از اصالت که نیفتادم! من که خبر دارم انتخابات قبلی چه کارایی که برای رأی جمع کردن نکردی! من که میدونم التماس و خواهش میکردی بهت یه دونه رأی بدن!
حالا که شما شعارهای پوپولیستی میدین، اینو جواب بدین که آیا درسته شما به خاطر ترستون از مامی هلگا، توی مناظره با ایشون، 200 گالیون به رابستن لسترنج رشوه داده بودین که خیلی ازتون سوال نپرسه؟
جدای از اینها بنده به طرحها و برنامههای شما هم انتقاد دارم! اصلاً نام این طرح پیشگان شما از اسمش مشخصه قراره جامعه جادوگری رو به کجا ببره! مشخص نیست؟! ای خانم! بنده به عنوان وزیر سالیان متمادی جامعه جادوگری به زبان انگلیسی مسلطم و میدونم که Gun معنی اسلحه میده. این طرح شما هم مشخصه که به دنبال پیش کشیدن اسلحه و رواج اون در جامعه جادوگریه! شما دنبال وینکیسالاری هستی خانم!
آیا قرار است در دورۀ شما ما شاهد نابرابری و نابرادری و ناخواهری و نامادریهای بدجنس باشیم؟ آیا قرار است که از نخورده بگیرید و به خورده بدهید؟ آیا قرار است همچون وزرای پیشین که بر این صندلی نشستند و همچنان جای خراش ناخنهایشان بر روی میز باقی مانده (زیرا که هنگام جدا شدن از میز مسئولیت، مقاومت به خرج دادند.) به فسادهای پیشین ادامه دهید؟
اصلاً چرا لقب شما سِبیل است؟ و به روایتی نیز سیبیل؟ چه سه بیل باشد چه سی بیل، بسیاری از جادوگران یک بیل را هم ندارند. ما وزیری میخواهیم که از جنس ما باشد، درد ما را بفهمد، نه آنکه از این پست و مقام استفاده کند تا سبیلش را سیصدبیل کند. ما مغلوب این صحنهآرایی خطرناک نخواهیم شد. شما آیا میتوانید وعده دهید که سبیل خود را تراشیده و آن را به بیل نداران تقدیم کنید؟
همچنین، آفتاب آمد دلیل آفتاب. حامی شما کسی جز سیریوس بلک نیست که دوران جادوآموزیاش همواره با شیطنتها و قلدریها و خرابکاریها گره خورده بود. این یعنی چی نامزد محترم؟ یعنی شما قراره قلدرها را به پست و مقام برسانید تا به ما جادوگران و ساحرگان محترم قلدری شود؟ تازه خود ایشان دورۀ وزارت سیاهی داشتند. از کجا میدانم؟ چونکه ایشان نامشان بلک است. بلک هم یعنی سیاه. باور نمیکنی برو سرچ کن.
خلاصه که خانم تریلانی، ما وزیری نمیخواهیم که قصد داشته باشد موی سر ما را کنده و به سبیل خود اضافه کند.

ذار دهن من باز بشه! از وزارت افتادم، از اصالت که نیفتادم! من که خبر دارم انتخابات قبلی چه کارایی که برای رأی جمع کردن نکردی! من که میدونم التماس و خواهش میکردی بهت یه دونه رأی بدن!
بنده خبر دارم شما به خاطر زیبایی مامی هلگای فقید چقدر به ایشون حسادت میکردید! خب حق هم داشتین. مامی هلگا یه لاخِ مو از ابرو به پایینش نداشت! اما شما چی؟ اصغر لواش باید لنگ پهن کنه!
حالا که شما شعارهای پوپولیستی میدین، اینو جواب بدین که آیا درسته شما به خاطر ترستون از مامی هلگا، توی مناظره با ایشون، 200 گالیون به رابستن لسترنج رشوه داده بودین که خیلی ازتون سوال نپرسه؟
جدای از اینها بنده به طرحها و برنامههای شما هم انتقاد دارم! اصلاً نام این طرح پیشگان شما از اسمش مشخصه قراره جامعه جادوگری رو به کجا ببره! مشخص نیست؟! ای خانم! بنده به عنوان وزیر سالیان متمادی جامعه جادوگری به زبان انگلیسی مسلطم و میدونم که Gun معنی اسلحه میده. این طرح شما هم مشخصه که به دنبال پیش کشیدن اسلحه و رواج اون در جامعه جادوگریه! شما دنبال وینکیسالاری هستی خانم!
از همینجا، از هواداران پر شور خودم میخوام که با یک نه قاطع، مشت محکمی به سیبیل ایشون بزنن!
تریلانی حیا کن، سایت ما را رها کن!

خانم تریلانی میرقاعد!
نذار دهن من باز بشه! از وزارت افتادم، از اصالت که نیفتادم! من که خبر دارم انتخابات قبلی چه کارایی که برای رأی جمع کردن نکردی! من که میدونم التماس و خواهش میکردی بهت یه دونه رأی بدن!
بنده خبر دارم شما به خاطر زیبایی مامی هلگای فقید چقدر به ایشون حسادت میکردید! خب حق هم داشتین. مامی هلگا یه لاخِ مو از ابرو به پایینش نداشت! اما شما چی؟ اصغر لواش باید لنگ پهن کنه!
از همینجا، از هواداران پر شور خودم میخوام که با یک نه قاطع، مشت محکمی به سیبیل ایشون بزنن!
تریلانی حیا کن، سایت ما را رها کن!

جواب ریز به ریزت هم بمونه برای بعد پست برنامه هام!

درودی چو بوی خوش دمنوش میخک و رب گوجه فرنگی!

ملت بزرگ جادوگران، همیشه گفتم اینجا حق منه، سهم منه و مال منه. همون حقی که به ناحق توسط اون مامی که فکر کرده بره پاپی بشه میتونه مخفیش کنه. ولی من نمیگذرم!

روونا بزنه به سیبیلای اونکه نذاشت من به حقم برسم پارسال!این دستمال صورتیه تو دمنوشش اصلا!

خب احقاق حق دیگه بسه، ای هواداران خوش سرنوشت من! ای کسانی که به پیشگویی های من ایمان دارین!

بشتابید و اینجا رو به خاک و خون بکشید. هر شب در این مکان دمنوش پارتی برقراره و بعدشم فال سرنوشت و تفاله چای و گوی هوشگویی!

این دستمال صورتیه تو دمنوشش اصلا!