@سیریوس بلک نقل قول:
اما سییل فقط برای ساحرگان نیست. سیبل برای همه است. چون هم سیبل است و هم سیبیل. سیبل فمنیست نیست، مردستیز نیست و با وجود سیبیلش، مردسالار هم نیست. سیبل نماد یین و یانگ جادوگری است.
آه سیریوس!
اول از همه از این حمایت جانانه و مقتدرانه ازت ممنونم. تو تنها کسی بودی که حقیقت منو درک کردی و فهمیدی. فراتر از هر دید ظاهری به باطن من نگاه کردی. من نماینده همه اقشار جامعه ام. نماینده زن های ظریف و مرد های سیبیلو.
ای جامعه جادویی شما به من بگید کی غیر از من میتونه نماینده تمام زنان و مردان ستم دیده و ستم ندیده باشه و به هر دو گروه تعلق داشته باشه؟
اصلا بگید چرا نمیذارن یک بانو وزیر بشه؟ نمونه تمام مدیریت های موفق برای بانوانه. اینو دیگه همه میدونن. اصلا وقتش نشده بعد از این همه وزیر مرد یک بانو وزیر بشه؟
@کرنلیوس فاج نقل قول:
نذار دهن من باز بشه! از وزارت افتادم، از اصالت که نیفتادم! من که خبر دارم انتخابات قبلی چه کارایی که برای رأی جمع کردن نکردی! من که میدونم التماس و خواهش میکردی بهت یه دونه رأی بدن!
من اگه دنبال التماس و خواهش بودم الان وزیر سابق بودم نه کاندید سابق!
نقل قول:
حالا که شما شعارهای پوپولیستی میدین، اینو جواب بدین که آیا درسته شما به خاطر ترستون از مامی هلگا، توی مناظره با ایشون، 200 گالیون به رابستن لسترنج رشوه داده بودین که خیلی ازتون سوال نپرسه؟
از افتخارات من اینه که گالیون به گالیون پولم رو با عرق سیبیل جمع کردم. حالا چرا فکر میکنی این پول رو مفت مفت حاضرم خرجش کنم؟ این شمایید که پول های باد آورده رو به راحتی میتونید به باد بدید جناب فاج!
نقل قول:
جدای از اینها بنده به طرحها و برنامههای شما هم انتقاد دارم! اصلاً نام این طرح پیشگان شما از اسمش مشخصه قراره جامعه جادوگری رو به کجا ببره! مشخص نیست؟! ای خانم! بنده به عنوان وزیر سالیان متمادی جامعه جادوگری به زبان انگلیسی مسلطم و میدونم که Gun معنی اسلحه میده. این طرح شما هم مشخصه که به دنبال پیش کشیدن اسلحه و رواج اون در جامعه جادوگریه! شما دنبال وینکیسالاری هستی خانم!
همین نگرش های سطحی شما ما رو به این نقطه که الان هستیم رسونده که همه چیز به هم ریخته. ارزش نات از ارزش سوسک درختی هم کمتر شده، تمام مرز ها رو بستن کشور آزکابان شده. همین توهم توطئه و دنبال گان بودنتون ما رو اینجا کشونده.
سعی نکنید با حمله رو به جلو روی اشتباهات خودتون سرپوش بذارید.
@نیوت اسکمندر نقل قول:
آیا قرار است در دورۀ شما ما شاهد نابرابری و نابرادری و ناخواهری و نامادریهای بدجنس باشیم؟ آیا قرار است که از نخورده بگیرید و به خورده بدهید؟ آیا قرار است همچون وزرای پیشین که بر این صندلی نشستند و همچنان جای خراش ناخنهایشان بر روی میز باقی مانده (زیرا که هنگام جدا شدن از میز مسئولیت، مقاومت به خرج دادند.) به فسادهای پیشین ادامه دهید؟
من خودم مثال بارز برابریام. از من برابرتر پیدا میشه اصلا؟ با کسی با این همه سابقه مدیریت بخش های مختلف که به سادگی هر چه تمام تر مقام رو به فرد بعدی سپرده حرف از عشق به صندلی میزنی؟ من خودم منتقد اصلی دولت پیشینم. هرگز راه اونا ادامه پیدا نمیکنه.
نقل قول:
اصلاً چرا لقب شما سِبیل است؟ و به روایتی نیز سیبیل؟ چه سه بیل باشد چه سی بیل، بسیاری از جادوگران یک بیل را هم ندارند. ما وزیری میخواهیم که از جنس ما باشد، درد ما را بفهمد، نه آنکه از این پست و مقام استفاده کند تا سبیلش را سیصدبیل کند. ما مغلوب این صحنهآرایی خطرناک نخواهیم شد. شما آیا میتوانید وعده دهید که سبیل خود را تراشیده و آن را به بیل نداران تقدیم کنید؟
آیا به سخره گرفتن ظاهر دیگران کار خوبی است؟ چیز دیگه پیدا نشد باهاش تخریبم کنید از ظاهرا سو استفاده میکنید؟
نقل قول:
همچنین، آفتاب آمد دلیل آفتاب. حامی شما کسی جز سیریوس بلک نیست که دوران جادوآموزیاش همواره با شیطنتها و قلدریها و خرابکاریها گره خورده بود. این یعنی چی نامزد محترم؟ یعنی شما قراره قلدرها را به پست و مقام برسانید تا به ما جادوگران و ساحرگان محترم قلدری شود؟ تازه خود ایشان دورۀ وزارت سیاهی داشتند. از کجا میدانم؟ چونکه ایشان نامشان بلک است. بلک هم یعنی سیاه. باور نمیکنی برو سرچ کن.
گشتن دنبال زیر بغل مار مسریه؟ اون از جناب فاج اینم از شما... دولت من دولت برابری خواهد بود. و مگه سیاهی رنگ زشتیه؟ اصلا سیاه یعنی همه رنگ ها!
نقل قول:
خلاصه که خانم تریلانی، ما وزیری نمیخواهیم که قصد داشته باشد موی سر ما را کنده و به سبیل خود اضافه کند.
من برای پرپشتی سیبیلام از دمنوش کتان و رزماری استفاده میکنم. نیازی به موی سر کسی ندارم!
ملت شریف ببینید و آگاه باشید چجوری دنبال تخریب منن. با حمایت از من از آینده ی خودتون حمایت کنید!