جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
4
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  71 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  147 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  257 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  335 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  236 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس طلسمات و وردهاي جادويي
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 03:06
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ساتانيكا نوشته:
ساتانيكا: پرفسور كتاب هم معرفي ميكنيد

منظورتان من چندتا کتاب مرجع بگم شما مطالعه کنید
خارج از رول: یا منظورتون اینه که این از کدوم کتابه ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 02:07
نمایش جزئیات
آفلاین
ساتانيكا: پرفسور كتاب هم معرفي ميكنيد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارادتمند-ساتانيكا ملوني
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 00:25
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه 4 ::

اسكر جيفاي : اين ورد براي خانوم ها و همچنين آقايان به كار مي رود و كار آن تمز كرن است با اين ورد اشغال ها را از بين مي برد و يكي از وردهاي ساده مي باشد . با چوبدستي محلي را كه مي خواهيد تميز شود را هدف گرفته و ورد را به زبان بياوريد .

لوكوموترترانك:با اين ورد مي توانيد اجسام را به پوراز در بياريد و به راحتي جابه جا كنيد اين ورد راحترين ورد براي جابه جايي مي باشد شما بايد اول چوبدستي را كمي پايين گرفته و بعد با حركت آرام به سمت بالا بياريد و ورد را بيان كنيد و بعد شيع به دست شما به بالا مي رود و حالا شما كنترل آن را داريد شما بايد تمركز داشته باشيد اين كار آسان نيست شما با حركت دست و چوبستي مانند يك كنترل براي شيع عمل مي كنيد شما بايد تمركز روي حركت و جابجايي داشته باشيد اگه تمركز نكنيد شيع به زمين مي افتد و ورد شما درست كار نمي كند.اجراي ورد كمي سخت است اما كار ورد از وردهاي ديگر جابه جا كننده بهتر است .

خوب از اين به بعد درسو سخت خواهم كرد و به همين ترتيب سوالها را نيز سختتر مي كنم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 20 تیر 1384 23:36
نمایش جزئیات
آفلاین
چو چانگ

مُبیلاردس يا مبيلاربوس (Mobilarbus) ورديست كه برای جابجایی اشیا بكار ميرود.
البته براي جابجايي افرادی که نمیتوانند راه بروند از مبیلیکروپس Mobilicorpus هم استفاده ميشود.

ميتونيم از ورد وين گارديوم له ويسا هم استفاده كنيم...ولي ورد مبيلاردس باعث ميشه ما هرجا ميريم اون اجسام هم دنبالمون بيان..
E

زاخارياس اسمیت

وقتی ورد مبیلاردس رو بر روی چیزی یا کسی اجرا میکنیم آن شخص یا شی به دنبال ما میاد.(مثل کتاب سوم که سیریوس توسط ای ورد اسنیپ رو به دنبال خودش کشید)
تفاوت این ورد با ورد معروف وینگاردیوم لویوسا اینه که اولا برد این ورد بیشتر از برد ورد وینگاردیوم لویوسا هستش.دوما اینکه اجسام سنگین تر رو بهتر بلند میکنه.و البته باید بگم که این ورد قدیمی تر از ورد وینگاردیوم لویوسا هستش.
این ورد توسط ساحره ای به نام شاران سومیر کشف شد.البته به گفته این ساحره این ورد رو پدرش کشف کرده بود ولی در همان روزهای آخر زندگیش.برای همین این ساحره از پدرس این ورد رو در آخرین لحظات زندگیش یاد گرفت و به عموم مردم گفت ولی بعدا اعتراف کرد که ورد توسط پدرش کشف شده است.به هر حال به احترام این ساحره ورد رو به نام او ثبت کردن.((ببخشید طولانی شد.)))
O

اندورمیدا

ندرو تحقیقشو تحویل میده :
ورد مبیلاردس یا همان مبیلاریوس برای به حرکت در اوردن اجسام است.این ورد چند تفاوت با وینگاردیوم لویوسا دارد :
1-برای اجسامی که راحت ترند و وزن انها مهم نیست.
2-این ورد دیرتر از وینگاردیوم لویوسا کشف شده.
این ورد در سال 1976 و وینگاردیوم لویوسا در سال 1870 کشف شده.
این ورد توسط شخصی به نام مبیناردیوساس پسر تبیاردس کشف شده.البته ابتدا مردم این گونه فکر می کرده اند و بعد از مدتی پی به رازی بردند.
در هنگام مرگ پدر پسر که مردی تنبل و بی خیر بوده است به دنبال راهی می گشته تا پدر را بلند کرده و به خاک بسپارد که در همان لحضه پدر پسر و پسر پدر را صدا کرده و ورد مبیلاردس به وجود امده و این کشف به اسم هر دو نفر ثبت می شود.
A

الیور وود

این ورد برای جابجایی اجسام بکار میرود در زمانی که خود درحال حرکت باشیم و بخواهیم چیزی دنبال ما در هوا بیاید.
مثلآ در کتاب پنج که فلیت ویک وسایل تریلانی را به دنبال خود کشید.
P

-=-=-=-====-=-=-=-
به هافلیپاف 10 امتیاز بدلیل نمره O تحقیق آقای اسمیت.
به گریفیندور 5 امتیاز بدلیل نمره E تحقیق دوشیزه چانگ.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1384 14:58
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه 3 :

شیلد چارم:این افسون یک ورد دفاعی به حسال می یاد یک دیوار گرد رو بروی شما درست میکند که میتواند وردهای ضعیف را منحرف کنید . این ورد بسایر ساده کار می کنه با چرخش سریع چوب دستی و گفتن ورد ورد اجرا می شود.

ریداکتور:این ورد کارایی زیادی داره وردی برای جدا کردن و منفجر کردن اجسام سفت و سخت به کار می رود و باید چوب دستی را به سمت جسم گرفته با یک تکان کوچیک به سمت بالا و پایین ورد را به زبان بیارید و ورد اجرا می شود .

لوموس: این ورد بسیار مورد استفاده ی جادوگران قرار می گیرد و یکی از وردهای قدیمی و باستانی است در این ورد یک اشعه نور از چوب دستی بیرون میدهد و روشنایی می دهد مانند یک شعله ی کوچک خوب بسیار ورد ساده ای است و فقط به تمرکز احتیاج دارد (البته نه زیاد)با کمی تمرکز و گفتن ورد ورد اجرا خواهد شد

-====================-=-=-=-=-=-=-=

امتحان کلاسی 1(جواب سوالات را با پیام شخصی برای من بفرستید)

1.ورد اپارسیوم چگونگی کار واجرای ورد را بنویسید ؟
2.ورد وینگادین لویوسا را به طور کامل تعریف کنید ؟
3.ضد ورد الاهمورا چیست و چگونه اجرا می شود ؟
4. ورد لوموس چه کاری انجام می دهد؟
5. ورد شیلد چه کاری انجام می دهد و چگونگی اجرای آن؟
6.ورد مبيلاربوس چه کاری انجام می دهد ؟
7.ورد تقویت صدا چیست ؟
8. تفاوت ورد تفاوت ورد دلتریوس با ریداکتور در چیست ؟
9.انگورجیوچیست؟
10.دیفیندوچه وردی است ؟

سوال 9و10 نمره اضافه دارن چون درس ندادم ولی سوالات دیگه همش را در کلاس مطرح شدند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور آرماندو دیپت در 1384/4/18 16:36:23
ویرایش شده توسط پروفسور آرماندو دیپت در 1384/4/18 16:40:26
ویرایش شده توسط پروفسور آرماندو دیپت در 1384/4/18 17:01:31
ارسال شده در: چهارشنبه 15 تیر 1384 00:12
نمایش جزئیات
آفلاین
مهم

خوب تحقیق ها هنوز زمان مانده تا شنبه من هم نمرات را شنبه می گم .
ولی برای روز شنبه من یک امتحان می گیرم سوالات رو تو تاپیک می نویسم ولی شما با پیام شخصی برای من ارسال می کنید من تصحیح می کنم به اطلاع می رسونم من پاسخ نامه را هم بعد به دست شما می رسانم تا اشتباه های خودتونو بفهمید مثل همون تحقیق به نمرات بالا و پایین امتیاز زیاد و کم می کنیم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 13 تیر 1384 18:46
نمایش جزئیات
آفلاین
تحقیق:
این ورد برای جابجایی اجسام بکار میرود در زمانی که خود درحال حرکت باشیم و بخواهیم چیزی دنبال ما در هوا بیاید.
مثلآ در کتاب پنج که فلیت ویک وسایل تریلانی را به دنبال خود کشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 13 تیر 1384 13:22
نمایش جزئیات
آفلاین
ندرو تحقیقشو تحویل میده :
ورد مبیلاردس یا همان مبیلاریوس برای به حرکت در اوردن اجسام است.این ورد چند تفاوت با وینگاردیوم لویوسا دارد :
1-برای اجسامی که راحت ترند و وزن انها مهم نیست.
2-این ورد دیرتر از وینگاردیوم لویوسا کشف شده.
این ورد در سال 1976 و وینگاردیوم لویوسا در سال 1870 کشف شده.
این ورد توسط شخصی به نام مبیناردیوساس پسر تبیاردس کشف شده.البته ابتدا مردم این گونه فکر می کرده اند و بعد از مدتی پی به رازی بردند.
در هنگام مرگ پدر پسر که مردی تنبل و بی خیر بوده است به دنبال راهی می گشته تا پدر را بلند کرده و به خاک بسپارد که در همان لحضه پدر پسر و پسر پدر را صدا کرده و ورد مبیلاردس به وجود امده و این کشف به اسم هر دو نفر ثبت می شود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
كلاس طلسمات و وردهاي جادويي
ارسال شده در: دوشنبه 13 تیر 1384 12:58
نمایش جزئیات
آفلاین
زاخی:ببخشید پروفسور میشه یه چیزی بگم؟؟؟
پروفسور:بگو.
زاخی:ببخشیدا فضولیه.....خیلی خیلی خیلی خیلی ببخشید....ولی به نظرم یه دانش آموز نباید این شکلی با معلمش صحبت کنه.....البته یه موقع فکر نکنید که من با اینی لجما...ولی من چون خودم معلمم میگم........چون من اصلا نمیتونم این جور صحبت کردنو تحمل کنم....در ضمن به نظرم سوالا سخت هم بود.....در ضمن از امتیازتون متشکرم...
پروفسور:بشین اینقدر صحبت نکن.....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 13 تیر 1384 09:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دیپت جون.
آخه اینم شد سوال....
سوال های سخت بپرس عزیز.....:d

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!